Lukko-Blues 15.10.2003

  • 4 632
  • 57

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Jee jee. Taas olis peli. Bluesillahan niitä ei tällä viikolla ole kuin kaksi ja edellinenkin oli jo viime perjantaina joten joukkueen pitäisi olla levännyt. Varmoja poissaolijoita ovat Bluesilta Tiilikainen, Ylönen ja Immonen. Niko Niemisestä ei tiedä, mies on ollut pelikunnossa "2-3 päivän päästä" jo kaksi viikkoa. Pakkipuolella Sarichin hiekka on valumassa tiimalasissa loppuun.

Josko nyt sitten kaksikko Gardiner&Kohn nostaisi hieman tasoaan? Varsinkin Kohnille sitä ketsuppipulloilmiötä toivoisi. Miehen otteista paistaa välillä jonkinlainen turhautuneisuus.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Njaah.. Lukolla on paha taipumus lopettaa vastustajien kriiseja, mika Bluesilla taitaa talla hetkella olla. Kohn on pisteiden valossa ollut todella suuri pettymys minulle, kuten koko joukkueen alkukausi. Lukolla pettymys on ainoastaan ollut pelien huono taso, ei niinkaan pisteet.

Keskiviikkona saatetaan silti nahda hyvahko matsi ja jos viikon peleista jomman kumman menisin katsomaan niin kylla se tama on. Jyppi lauantaisin kolmen viikon ajan on jo murhaa..
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
tuli kahteen kertaan
 
Viimeksi muokattu:

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Löytyykös Bluesin huomisesta kokoonpanosta yhtään kaveria, joilla on vielä uran ensimmäinen liigamaali tekemättä? Jos sellaisia kavereita on niin heidät kannattaa ilman muuta heittää kentälle Äijänsuolla, sillä Lukolla on ollut aina tapana suoda 17-vuotiaille miehenaluille se ensimmäinen liigamaali.

Mielenkiintoinen ottleu varmasti tulossa. Viime kaudellahan Blues oli osaltaan ratkaisemassa Lukon jäämistä pois pudotuspeleistä voittamalla kauden toiseksi viimeisen ottelun Äijänsuolla 2-1.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Mdawg
Löytyykös Bluesin huomisesta kokoonpanosta yhtään kaveria, joilla on vielä uran ensimmäinen liigamaali tekemättä? Jos sellaisia kavereita on niin heidät kannattaa ilman muuta heittää kentälle Äijänsuolla, sillä Lukolla on ollut aina tapana suoda 17-vuotiaille miehenaluille se ensimmäinen liigamaali.

Ah, siinä tapauksessa siis Töykkälän Joni, Tukosen Lauri, Tuomisen Joni ja Pelkosen Tommi saavat oivan tilaisuuden iskeä.. :) Jos siis pelaavat kaikki.

Tämähän on Bluesille pakkovoitto, kuten ainakin seuraavat viisi ottelua myös. Tasuri Ässiä vastaan ehkä hiukan lievitti tuota tuskaa, mutta vain voitto tästä ottelusta voisi alkaa sitä todella parantamaan. Toivotaan siis parasta, matsin tulosta en uskalla edes veikata.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vanhan kertaamiseksi menee, mutta sanoisin että historia on kuitenkin Lukon puolella. Espoolaiset eivät montaa pistettä ole Raumalta liigahistoriansa aikana hakeneet, enkä usko että hakevat nytkään. Tosin kahden edellisen kauden pelit kääntävät vaakaa kummasti Bluesin puoleen (kolme voittoa neljästä pelistä). Senkin takia olisi tärkeää että Lukko voittaisi, ettei Bluesista tulisi mitään uutta peikkoa.

Bluesista kiinnostaa kovasti Lauri Tukonen, joka keväällä 2002 oli viikon verran Lukon mukana treenaamassa. Se avausmaali saa minun puolestani jäädä häneltä kuin muiltakin Bluesin keltanokilta tekemättä tässä pelissä, mutta muuten kyllä on mukava nähdä poika tositoimissa.

Lukko siis ei saa vieläkään Markus Jämsää, Samu Isosaloa, Toni Porkkaa eikä Mikko Luovia kaukaloon. Muuten pojat ovat saaneet huilata jopa ruhtinaallisen pitkään, edellinen peli kun oli vasta lauantaina. Kuinkahan juipit ovat saaneet aikansa kulumaan, kun tuohon joka-toinen-päivä-pelaamiseen ehdittiin jo tottua? Toivottavasti ainakin pakkien virheisiin on saatu joku tolkku, niitä on tullut jokaisessa pelissä niin paljon ettei niitä kestä jatkuvasti mikään joukkue, saati sitten Lukko joka itse ei pysty omia vastaavia lahjapaikkojaan käyttämään hyväksi millään ilveellä.

Lukko tulee varmasti ensimmäiset 10 minuuttia päälle kuin yleinen syyttäjä, jonka jälkeen Blues pääsee mukaan peliin ja loppuerä menee tasaisissa merkeissä. Toinen erä on Bluesin hallintaa ja kolmas taas alusta loppuun saakka Lukon heiniä. Maaleja ei tehdä kuin maksimissaan kolme, toivottavasti Lukko osuu yhden kerran useammin kuin Blues ja ottaa elintärkeän kotivoiton.
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tässä on nyt kieltämättä sellainen peli edessä, josta ei oikein muu taida kelvata kuin voitto.
Pelicans on pisteen päässä sarjan jumbona, joskin kuudenteen sijaan on neljä pistettä.
Vielä ei juuri mitään ole menetetty sarjataulukossa, mutta pian alkaa tulla kiire.

Hyökkäyksen heräämistä siis odotellaan ja toivotaan nyt vielä, että paketti pysyisi kasassa koko pelin, eikä tulisi samanlaisia nukahduksia kuin Ässä-pelin toinen erä.

Tänään luulisi jo Niemisen Nikon tekevän paluun jäälle ja se voisi piristää Kohnin ja Gardinerin takaisin ensimmäisten pelien vireeseen.

Itse ainakin odotan mielenkiinnolla mitä Sator ja Virta ovat saaneet aikaan nyt, kun on ollut muutama päivä aikaa rauhassa hioa kuvioita. Luulisi, että maalintekoon on satsattu.
 

Ilpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niko Niemisen rooli

Olen tässä itsekseni spekuloinut Bluesin viime aikaisia otteita. Mielessäni on pyörinyt Niko Nieminen ja hänen poissaolonsa. Karkeasti katsoen "Bluesin kuivakausi" on ollut sama kuin Niemisen poissaolo. Tuskin sota yhtä miestä kaipaa, mutta alun 2-kentän hajoaminen saattoi olla suurempikin asia, mitä osasimme ajatella.

Kieltämättä N.N:n loukkaantumisen ajan esiin on noussut "uusiakin" kykyjä eli osa rungosta on noustanut tasoaan. Osa on tosin ollut pelottavan vaisuja.

Toivon totisesti, että N.N. tekisi Äijänsuolla comebackin riviin ja Blues löytäisi tehdosta. Edellytykset ehjälle 1- ja 2-kentälle sekä piristyvälle 3-kentälle olisivat ilmassa. Tasoa kaivataan laajalle rintamalle. Pelkällä vahvalla ylivoimalla ja 1-kentällä tai yksilöillä ei nousua tapahdu.
 

jap1812

Jäsen
Suosikkijoukkue
ESPOON BLUES
Mä olen samoilla linjoilla tosta Niko Niemisen merkityksestä.

Niko pelasi Gardinerin kanssa hyvin yhteen ensimmäiset pelit. Heti ku Niko jäi pois kakkoskentästä niin peli meni ihan sekaisin.

Toivottavasti teoria ja käytäntö kohtaavat tänään sillä Niko Nieminen palaa tänään kakkoskenttään- ala- Kohn- Gardiner- Nieminen.

Bluesilla kaksi pakkovoittoa, eka Lukko ja sit ifk.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
No niin! Nieminen pelaa tänään ja vielä alkukauden samassa ketjussa yhdessä Kohnin ja Gardinerin kanssa. Toivottavasti nyt nämä tehottomasti esiintyneet kokeeneet kaverit saisivat nyt sen pään pelaamaan, kun viereen tulee aikas pirteä kaveri.

Nythän tämä vapauttaa sitten Kalton sinne kolmoseen, jolloin sekin ketju voisi saada jotain aikaan. Tuomainen saa viereen kaverin joka kykenee vahvaan kiekolliseen peliin, toisin kuin Elomomn Miika. Tämä olettaen tietenkin, että ykkösketju on TElomo-Hurme-Caloun.

Toivottavasti tänään tulee voitto.
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ilpolta ihan sinällään hyvä kommentti Niemisen Nikon poissaolosta.

Toki tämä kuiva kausi ei johdu Nikon poissaolosta, mutta kyllä hänen paluullaan voisi olla varsinkin suuri merkitys juuri Kohnin ja Gardinerin peliin, joka puolestaan toisi uuden ulottuvuuden Bluesin peliin, toisen tehokkaan kentän herätessä.

Kolmoseen lisäksi tulisi Tuomaisen kaveriksi Kalto ja ehkä Ahonen jatkaa maalitehtailuaan, no ehkei sentään.

Niko kyllä sopii siinä mielessä erittäin hyvin Kohnin ja Gardinerin kenttään, että hän pelaa suoraviivaisesti, kuten myös etenkin Gardiner ja Niko on hanakka laukomaan ja omaa vielä ihan hyvän laukauksen.
Muutenkin Niemisen työmoraali voisi tuoda lisää virtaa Brucen ja Laddyn peliin.

Itse odotan suurella mielenkiinnolla illan pelistä juuri tuota Nikon mahdollista paluuta kokoonpanoon, koska miehelle soisi muutenkin jo vihdoin kunnollisen läpimurron Bluesin miehistön terävimpään kärkeen ja kahteen ensimmäiseen hyökkäysketjuun.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Jep, Niko tosiaan tänään 2-ketjussa Garderin ja Kohnin kanssa ja hyvä niin. Vielä kunhan Spaddu kuntoutuu ja kolmonen on muodossa Kalto-Ylönen-Tuomainen niin myös tältä ketjulta voinee odottaa tehoja.
 

Ilpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kokoonpanosta ja Nikosta

Kokoonpano julkaistaan iltapäivän aikana, mutta joko on Espoon suunnalta varmaa tietoa Nikon paluusta.

Tapparalaisena oon seurannut kaveria ja pidän häntä yhtenä liigan "potentiaalisista uusista kyvyistä" malliin Pesonen (Kärpät), Niskala (Lukko) ja Niinimäki (Ilves).

Varmasti on mielipiteitä ja pelureita lisääkin, muillakin ...
 

corzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taas sitten pitää äijänsuolle suunnata illaksi matsia katsomaan. Toivottavasti tulossa on viihdyttävä ja hyvä matsi. Luultavasti maalit jäävät taas vähiin. Kunhan ei vain menisi tyypilliseksi nyhjäämiseksi ja keskialueen golffiksi.

Veikkaus illan lopputuloksesta on 2-0
Lukosta onnistuu Kauvosaari ja Hämäläinen.

Saapa nähdä miten svenssonin istuminen katsomossa vaikuttaa lukon nuoriin puolustajiin. Yrittävätkö liian kovasti vakuuttaa bostonin scouttia leveämmän palkan toivossa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Ja Blues tänään:

TElomo-Hurme-Caloun
Kohn-Gardiner-Nieminen
Kalto-Ahonen-Tuomainen
Pihlström-Töykkälä-Tukonen

Pakit:

Sulku-Määttä
Laatikainen-Alanko
Jalasvaara-Sarich

+ MElomo, Tuominen

Edit: Sorry, siis Tuominen on 7 pakki. Ja maalissa Myllyniemi.
 
Viimeksi muokattu:

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Lukko tänään:

Maalivahti: Vehanen, Jokela

1. kenttä
Torkki-Hancock-Murphy, Heikkinen Hämäläinen

2. kenttä
Viinanen-Tähtinen-Saarela, Purontakanen Niskala

3. kenttä
Koivisto-Kauvosaari-Normio, Kesä Harikkala

4. kenttä
Hagelberg-Piekkola-Siivonen,Honkaheimo. Vidman (h)
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Timmyyy!! Tänään aamulla herätessäni näin vision illan ottelusta ja sen pitäisi olla Jokeripelin kaltainen trilleri. Niemisen Nikosta minulla ei ole käsitystä oikeastaan lainkaan, mutta illan suussa toivon olevani viisaampi.

Blues-valmentajalle (www.blues.fi) tiedoksi lukon heikosta kohdasta; puolustus. Skarppina vaan hyökkäyspäässä lukon puolustajien sössiessä kiekon kanssa.

Lukon toivon panostavan alkuun tosiaan kunnolla sillä pari pyyriä heti ekaan erään niin Bluesilla saattaa selkäranka natista.

Jos Niskala pelaa kuten aiemmin niin Svensson vie miehen tämän kauden loputtua Bostoniin, näen mä. Harikkala ei vielä kuitenkaan taida olla rutiinin perusteella valmis.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pienen muutoksen Ika on tehnyt eli Viinanen tulee Tähtisen ketjun laidalle ja kuten odotettua onkin niin Kauvosaari hyvien pelien myötä nousee kolmosen keskelle, Viinasen ennen hoitamalle tontille. Piekkola nähdään jälleen sentterinä, ja viime torstaina kotikaukalossa HPK:ta vastaan hyvin pelannut Herminaattori Vidman on 13. hyökkääjä.

Noilla siis mennään.

Jännä yksityiskohta on tosiaan se että Blues on toiseksi vähiten päästänyt maaleja omiin. Kun siihen yhdistetään Lukon suuren suuret vaikeudet maalinteossa, niin mahdetaanko tänään tehdä yhtään osumaa?
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Pistänpä tähän veikkauksen, että pelissä tehdään yhteensä huimat 4-5 maalia ja Lukko voittaanee maalilla tai kahdella. (Toivottavasti).

Ei kai tässä muuta voi, kuin hahmoittaa fyysinen olomuoto Äijänsuolle ja olla kannustukseksi kotijoukkueelle.

Toivottavasti se kultakypäräinen primadonna saapi osaksensa kovat vihellykset, kun kiekkoon koskee... Niin meneepi pelinsä sekaisin ja alkaa hypinnän ja saapi sukeltamisesta kympin.

Ja Espoolta ketjut sekaisin ja Lukku voittoon...

Anteeksi.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Jännä peli

Niemisestä: Ilpolta todella hyvää analyysia, sieltä Tampereelta.

Hienoa, että Nikon lahkakkuus on huomattu sielläkin päin. Niko on kyllä erittäin lahjakas pelaaja. Mielestäni hänen paras valtti pelaajana on monipuolisuus, aktiivinen ja yritteliäs peli. Niemisellä oli varsin pahaa huimausta aivotärähdyksen jälkeen. Hän kärsi myös pään särystä. Blues halusi käyttää Niemisen tarkemmissa tutkimuksissa ja ottaa paluun kanssa varman päälle. Nyt kaiken onneksi pitäisi olla kunnossa.

Ylönenkin on toipumaan päin. Spaddu on ollut jäällä joka päivä yhä pidempiä aikoja ja nivunen tuntuu kestävän rasitusta jo melko hyvin.

Jottei menisi ihan sairastupa viestiksi, niin Lukkoa pidän ottelun suosikkina, mutta veikkaan kuitenkin yllätystä Bluesille maalein 2-4. Jännittää tosiaan Niskalan ja Harrikkalan esitys. Tavallaan toivoisin onnistumista näille lahjakkaille nuorille. Porkan puuttumisen takia peliaikaa lienee ainakin luvassa.

Toivotaan hyvää peliä, jossa kerrankin tulisi niitä maaleja.
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tutuissa merkeissä..

Tyypilliseen tapaan mennään. Peli pysyy pitkään 0-0:ssa ja ottelun loppupuolella Lukko tekee voittoon tarvittavat 1-2 maalia. Doh. Vaan olisinpa väärässä, on niin rasittavaa olla aina oikeassa.

Niemisen paluu on hieno asia ja tuo ilman muuta syvyyttä hyökkäyspeliimme. Näyttäkää nyt niille (ja meille), prkl.
 

Bandana

Jäsen
28min kohdalla Blues siirtyy johtoon! Jan Caloun iski läpiajosta. Syöttäjinä Hurme ja Määttä. Erittäin helpottava maali varmasti.

Jäähyt 4-1 Bluesille... Gardiner ja Kohn taas jäähyillyt. Ei hyvä.
 

vykoukal #51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
1-1.

En varmaan kovin väärässä ole, jos veikkaan että peli päättyy Lukolle 2-1. Kohn vittuun.... vaikka Salamoihin, jos vaan huolivat.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös