Liverpool FC 2011-12

  • 129 513
  • 613

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Eikös tuon paitavalmistajan kanssa diili julkistettu ainakin 12/13 kauden osalta jo viime huhtikuussa, mutta nyt sitä ilmeisesti on sitten hiottu uudemman kerran?

Lähipäivinä luultavasti julkaistaneen sopimus Sporting Lissabonista saapuvan 19-vuotiaan Joao Carlos Teixeiran kanssa, mistä Kennykin on jo epäsuorasti vihjannut seuran nettisivuilla. Ei mikään akuutti ratkaisu mitä täällä on kuulutettu, mutta nimenomaan seuran strategian mukainen pidemmän tähtäimen hankinta. Voi olla että paljon muita hankintoja ei sitten enää nähdäkään tässä siirtoikkunassa mikä on ainakin lompakon kannalta hyväkin juttu.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
BBC Sport - Kenny Dalglish warns Liverpool after defeat at Bolton
Dalglish varoittaa pelaajiaan surkean Bolton-pelin jälkeen, että jos otteet eivät parane, niin "ette ole kauan Liverpool-pelaajia". Vuosi 2012 onkin ollut todella kehno valioliigassa Liverpoolille. Ensin vieraissa 3-0 tappio ManCitylle, sitten 0-0 kotona Stokea vastaan ja nyt 3-1 tappio vieraissa Boltonille. Saaliina on yksi vaivainen piste 3 pelistä, joista olisi pitänyt saada 4-6 pistettä. Bellamy teki taas maalin ja pian Bellamy onkin lähes kauden pelaaja Liverpoolissa, ainakin top5-pelaaja, vaikka itse kritisoin vahvasti Bellamyn hankintaa vielä n. puoli vuotta sitten, mutta olin väärässä. Toistetaan asia vielä kerran, että Bellamy oli hyvä hankinta, toisin kuin moni muu pelaaja, joka hankittiin isolla rahalla Liverpooliin viime kesänä.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ei oikein osaa mitään sanoa eilisen tyhjentävän esityksen jälkeen. Kyllähän King Kennyn pitää mennä itseensä tuon matsin myötä. Liverpoolin pelaaminen oli täysin league one-tasoa lukuunottamatta Bellersin ja Carrollin paria välähdystä. Mutta silloin kun Andy Carroll laskeutuu keskiviivan alle jakamaan palloa, on jokin helvetin pahasti pielessä. Siitä olen Johanneksen kanssa samoilla linjoilla että Bellers on erittäin lähellä Liverpoolin kauden pelaaja palkintoa. Ei näköjään auta sekään enää, että jopa Downing ja "kaikenpahanalku" Kuytkin katsovat pelit suurimmaksi osaksi penkiltä. Näitä turhia pistemenetyksiä ollaan saatu tällä kaudella jo liikaa anteeksi esim. Chelsean pelattua eilen jälleen tasan.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilinen oli melkoinen pohjanoteeraus. Poolin pakit? Mitäs positiivista niistä löytäisi? Enriquekin oli vaisu (niinkuin muutkin 3 pakkia) ja mikä ihme vaivaa Johnsonia. Se on kanssa tosi, että jos Carroll seilaa omalla kenttäpuoliskolla hakemassa palloa, systeemi ei oikein toimi. Eilisen ainoa pelimies, jolla oli asennetta ja yritystä, oli Bellamy. Hyvä, että Kenny on jyrähtänyt, katsotaan muuttuuko silti mikään.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
BBC Sport - Liverpool v Man City
Illalla on "kaikkien aikojen tärkein Carling Cup-peli" ManCityä vastaan Anfieldillä, alkaen klo 21.45. Nyt on oikea mahdollisuus päästä finaaliin ja nykyään tämä on Liverpoolille niin harvinaista herkkua, että jopa Carling Cup-finaali olisi aikamoinen piristysruiske kannattajalle. 1-0 johdetaan ensimmäisen osaoottelun jälkeen. Siitä on hyvä jatkaa illan peliin. Dalglishin aikana Liverpool on hävinnyt vain yhden peli 23:sta Anfieldillä, tietää BBC Sport. Tänään ei haeta tyylipisteitä peliesityksestä, vaan finaalipaikkaa ja minulle kelpaa esim. 0-0 tulos illan pelistä ihan hyvin.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Odotettavissa ennätysmäiset bussinparkkerausharjoitukset Anfieldin historiassa. Liverpoolin toivo lepää Stefan Savicissa ja muutamassa todennäköisesti saatavassa vastahyökkäyksessä. Harmi vain, että näihin vastaiskuihin kuin golfmaila sääreen sopiva pelaaja (Bellamy) ei todennäköisesti pysty pelaamaan ainakaan koko matsia pelattuaan koko matsin Boltonia vastaan lauantaina.

Kuten Johannekselle, minullekin kelpaa täysin maalipaikaton ja umpitylsä 0-0 -tulos. Alas on siis vajottu.

---

Loppuun vielä pari kevennystä jo mainitusta Bolton-matsista:

"There was rubbish all over the playing surface at the Reebok Stadium and it was largely Damien Comolli's fault."

"Once again, Andy Carroll performed as if he had just staggered out of a nuclear reactor, Jordan Henderson ran nowhere, but at least did it quickly, while one stat of interest informed us that Stewart Downing has more arrests than assists this season.
"
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Liverpoolin avaus välierään: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Downing, Kuyt, Adam, Henderson, Gerrard, Bellamy.

Penkillä: Doni, Kelly, Carroll, Maxi, Coates, Carragher, Shelvey.

Toivottavasti tuo kokoonpano meinaa sitä että Bellers tai Dirk on yksinäisenä piikkinä, jolloin keskustaan jäisi heittää 3 miestä. Cityä vastaan olisi itsemurha lähteä kahden pelaajan keskustalla, varsinkaan nyt kun kukaan kolmikosta Gerrard, Adam tai Hendo eivät ole tunnettuja puolustuspelistään. Noh..Toivotaan optimistisesti kotijoukkueen pikamaalia ja 1-1 tulosta varsinaisella peliajalla.
 

janikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, Tappara, Detroit Red Wings, KTP
Asioista paremmin perillä olevat voisivat kertoa kuinka pian Pool-Everton pelipäivä selviää? Sopivatko seurat ensin päivistä vai onko FA:lla sormensa pelissä?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
No kyllähän tuo 2-2 kelpaa myös ja taisto jämäkannusta jatkuu. Oikein herkkua oli tarjolla kun Liverpool iskee kahdesti saman ottelun aikana pallon vastustajan häkkiin. Kyllä minua silti itkettää ettei noita boltoneita ja wiganeja vastaan pystytä samanlaiseen, voisi jopa kehua huippuesitykseen kuin taas tänään ennakkoon parempiamme vastaan.
 

Korkmaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palloseura, LFC ja PuMu
Bellers oli aivan huikea tänään. Tsemppas joka tilanteessa loppuun asti. Montakohan riistoa äijä teki? Muut voisivat ottaa mallia miehen asenteesta. Komppaan kyllä Johannesta ja Andia siinä, että Bellamyn palkintokaappia koristaa kauden päätteksi Liverpoolin vuoden pelaaja pysti.

Lauantaina sitten kaadetaan se toinenkin manchesteriläis läjä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Turha väheyksyä Carling Cup-finaalipaikkaa ja lähinnä kirjoitan asian itselleni, että vahvistuisin uskossani, että nyt saavutetaan jotain, jos voitetaan Carling Cup. Kyllä nyt vuosien voitottomuuden jälkeen olisi todella hienoa voittaa Carling Cup-finaali Cardiffia vastaan ja voitto vahvistaisi jo välillä horjunutta uskoa, että kausi 2011-12 on sittenkin lievää eteenpäin nousua Liverpoolin joukkueelta, vaikka CL jääneekin haaveeksi myös kauden 12-13 osalta. On vaikea hyväksyä edes Dalglishilta Liverpoolin kauden 11-12 Valioliigapelien sujumista yhtä tahmeasti kuin on nähty kauden 22 pelissä. Ainoastaan tulokset eivät ole kehnoja, vaan myös peli surkeaa katsottavaa. Craig Bellamylle taas erityiskiitos eilisestä pelistä. Onneksi Liverpoolilla on edes yksi hyökkääjä, jolla on itseluottamus ja maalivainu kohdallaan, kun Suarez on pelikiellossa ja se pelaaja on Craig Bellamy.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
...Kyllä nyt vuosien voitottomuuden jälkeen olisi todella hienoa voittaa Carling Cup-finaali...

Kyllähän se vähän tuskaa helpottaisi, kun jotain saavuttaisi laihojen vuosien jälkeen. Tuo ManC:n tiputtaminen välieristä saa kyllä jo aikaan myös sellaisen itseluottamuspiikin, joka kantanee myös liigaan. Ja syytä onkin, että sinne CL:aan päästään.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kuyt tuli, näki ja voitti! Aivan ilmiömäinen veto ja FA cupin viides kierros on tosiasia!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
No niin, ManU nurin ja nyt odottaa FA Cupin 5. kierros. Loistava viikko Liverpoolilta tulosten osalta ja pelikin ok. Täytyy toivoa, että nyt löytynyt pelivire säilyy ja menestystä tulee kevään aikana cupeissa ja valiolliigassa noustaan taisteluun mukaan vielä neljännestä sijasta.
 

kovalev

Jäsen
Kuitti kuittasi penkittämiset aika nasselissa paikassa. Tämä on sitten cup-vuosi. Jostainhan se täytyy uuden suuruuden luominen aloittaa.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kuitti kuittasi penkittämiset aika nasselissa paikassa. Tämä on sitten cup-vuosi. Jostainhan se täytyy uuden suuruuden luominen aloittaa.

Manasin jo täällä kotikatsomossa, että nyt Kuyt kentälle ja sassiin! Mielestäni Pool onnistui etenkin taktisella puolella ManUa paremmin. Tosin Rooney ja Nani olivat poissa vastustavalta..
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllä tuo joukkueen cup-meininki tuntuu helvetin hyvältä tällä hetkellä. Lisäksi ainakin siitä luulisi boostia tulevan entisestään, kun tuollaisella late-winnerilla lähtee ManU lauluun ja vieläpä Patrice Evran tontilta tehtynä.

Kuyt takoi aiemmin tärkeät maalinsa Evertonin verkkoon, nyt tällä ja viime kaudella mies on siirtynyt punanenän kiusaajaksi. Hyvä näin. Kuten jo sanottukin niin tuolla maalillaan hyvittää paljon alkukauden "heikkoutta". Tilanteessa nähtiin muuten jälleen kerran miten tarkasti Reina avaa pitkiä jalallaan, ja lisäksi tietysti AC:n tiputus oli täydellinen.

Aggerin maalissa ei voi kun ihmetellä syvästi mitä helvettiä De Gean päässä liikkui. Kaveri ei keskittynyt kuin Carrollin syleilyyn ja siitä seurauksena sai kunnian ohjata päällään pallon omiin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
BBC Sportin mukaan FA Cupin 5. kierroksella Liverpool kohtaa Brightonin Anfieldillä. Nyt on ainakin omissa käsissä jatkoonpääsy kuudennelle kierrokselle, kun arpa toi vastaan alemman sarjan vastustajan kotipeliin.
 

Korkmaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palloseura, LFC ja PuMu
Liverpool ilmeisesti kysellyt Teveziä Citystä, vaihdossa Manchesteriin olisi tarjottu Andy Carrollia. Ei kiitos. Antaa Tevezin kiukutella jossain muualla kuin Liverpoolissa jatkossa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpool ilmeisesti kysellyt Teveziä Citystä, vaihdossa Manchesteriin olisi tarjottu Andy Carrollia. Ei kiitos. Antaa Tevezin kiukutella jossain muualla kuin Liverpoolissa jatkossa.

Toinen Carroll-huhu, joka jatkaa elämistään on vaihtokauppa Newcastleen ja vaihdossa Demba Ba. Saa nähdä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Nuo Carroll huhut liikkuvat naurettavan ja säälittävän rajamailla. Ei taatusti mies liikahda Anfieldilta tammikuussa, ja tokkopa ensi kesänäkään. Ja aika absurdia vielä että Teveziin olisi haluttu vaihtaa, mieheen jonka viihtyminen briteissä on nähty erittäin hyvin. Hiljainen muuten tammikuu on kaikkiaan ollut niinkuin Kennykin povasi aiemmin. Saa nähdä viritelläänkö pommia vai tyydytäänkö tähän, nyt kun Suarezin pelikieltokin alkaa olla taputeltu huomisen Wolves matsin myötä.

Brightonin ei pitäisi olla ylivoimainen fa-cupin seuraavalla kierroksella. Syyskuussahan samainen porukka jo kohdattiin ja kaadettiin vieraissa liigacupissa Bellamyn ja Kuytin maaleilla.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Äkkiseltään kuulostaa aika turhilta nämä Carrollin ja Tevezin huhut. Muutenkin aikalailla hakuuammuntana heitelty Marko Marinia sun muita miehiä Pooliin. Marin ei toisaalta olisi yhtään huono vaihtoehto, mutta eiköhän nämä ole ihan pystymetsästä revitty. Tevezistä kuitenkin sen verran, että voisi olla parhaimmillaan juuri keikkamiehenä. Kovan luokan pelimies ja noin lyhyellä aikavälillä hengen rikkominen olisi varmasti tällekkin miehelle työlästä. Tuskin mahdotonta kuitenkaan...
 
Viimeksi muokattu:

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Koodi:
Edinson Cavani on tulossa Liverpooliin 30M punnalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös