Jossain pohjoisessa on tapana pistää makkaraperunoihin majoneesia. Pari vuotta sitten mä kokeilin himassa vastaavaa ja jäin koukkuun. Sehän sopii siihen, varsinkin chipotlemajoneesi. Ketsuppia kanssa vähän ja eikun naamaan. Vasta pari viikkoa sitten vedin totakin mättösafkaa lähes viikon kun Lidlistä ostin kilon niitä ruotsalaisia lihapullia ja kahden kilon pussin ranskalaisia.
Ranskalaisissa on 96 % perunaa ja 4 % kasviöljyä, ja lihapullissa on 70 % lihaa (sekä sipulia, korppujauhoa, kananmunaa ja mausteita yms). Onko toi nyt muka niin huonoa ravintoa ihmiselle? Ainuttakaan lisäainetta ei sisällä koko annos ja rasvastakin valuu uunissa paljon pois. Monesti kuutioin joukkoon myös niitä usein tarjouksessa olevia salaattijuustoja. Ennen mä ostin aina silloin tällöin niitä frikadelleja, missä on 80 % lihaa.
Nakkigrillien makkaraperunat ei useinkaan houkuttele kun ovat niin rasvaisia ja se makkarakin on jotain paskaa. Eikä ne lisukkeet/mausteetkaan ole mitään parhaimpia. No nyt just alkoi tehdä mieli. Viimeksi vedin varmaan joskus neljä vuotta sitten. Mitään muuta mä en ole nakkigrilleiltä ostanutkaan, tai no eihän täällä Helsingissä ole sitä kulttuuria. No nakkeja nyt pari kertaa jostain.
Joo nyt on pitkästä aikaa tullut syötyä himassa.
Rehut mä saan mehuista niin ei tarvitse kitistä.
Ranskalaisissa on 96 % perunaa ja 4 % kasviöljyä, ja lihapullissa on 70 % lihaa (sekä sipulia, korppujauhoa, kananmunaa ja mausteita yms). Onko toi nyt muka niin huonoa ravintoa ihmiselle? Ainuttakaan lisäainetta ei sisällä koko annos ja rasvastakin valuu uunissa paljon pois. Monesti kuutioin joukkoon myös niitä usein tarjouksessa olevia salaattijuustoja. Ennen mä ostin aina silloin tällöin niitä frikadelleja, missä on 80 % lihaa.
Nakkigrillien makkaraperunat ei useinkaan houkuttele kun ovat niin rasvaisia ja se makkarakin on jotain paskaa. Eikä ne lisukkeet/mausteetkaan ole mitään parhaimpia. No nyt just alkoi tehdä mieli. Viimeksi vedin varmaan joskus neljä vuotta sitten. Mitään muuta mä en ole nakkigrilleiltä ostanutkaan, tai no eihän täällä Helsingissä ole sitä kulttuuria. No nakkeja nyt pari kertaa jostain.
Joo nyt on pitkästä aikaa tullut syötyä himassa.
Rehut mä saan mehuista niin ei tarvitse kitistä.