Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Liput ja kausikortit

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 03.06.2016 klo 11.57.

 1. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kausaria yritin ostaa vanhalle A-puolelle. Kaikki paikat oli myyty sinne loppuun. Ilmiesesti muutamia paikkoja pidetään jemmassa jollekin/ jostain syystä. Toivottavasti tekniikkka ja kaikki on nyt testattu, ettei käy niin kuin silloin kun uusi hallia otettiin käyttöön ;)
   
 2. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Eilen Kähönen jotain oli lippuluukulla testaamassa joten toivotaan parasta ja pelätään pahinta :)
   
 3. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  No jos ei perjantaina ole pöytäkirjassa merkintää "4200" yleisömäärän kohdalla, niin ei olla kyllä liigapaikkaa ansaittu ja voidaan palata loppukaudeksi Mestikseen hakemaan se kahdeksas viiri (onpahan sitten Vesalainenkin mukana laskuissa). Ja kyllä se halli nyt lauantainakin pitää saada pullolleen.

  Mutta hyvinhän noita lippuja tosiaan on viime päivinä mennyt, ja juurikin 0-2 päivää ennen peliä eli seuraavina päivinä se myynti lienee yleensä korkeimmillaan.
   
 4. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Kahdeksan viiriä on katossa mutta yksi suomi-sarjan ;) häiritsi myös sama tuossa tekstissä
   
 5. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Perjantain peliin Nettilippu.fi:ssä muutama kymmenen sinistä penkkiä, eli näyttäisi tulevan tupa täyteen.
   
 6. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  n. 86 istumapaikkaa jäljellä Nettilipussa myynnissä oleviin katsomoihin. Vähenee...
   
 7. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Istumapaikat huomiselle näyttäisi Nettilipun mukaan olevan loppuunmyyty.
   
 8. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Siitä riippuen, mistä kohdasta nettilippua katsoo, saa erilaisia tuloksia. Kausikorttimyynnissä istumapaikat näyttäisivät olevan loppuunmyyty, mutta kun katsoo vaikka lauantain Kalpa -pelin irtolippujen myyntiä, niin siellä onkin yllättäen samoja paikkoja vapaana myynnissä. Montakohan tuplabuukkausta tai tyhjää penkkiä hallissa on huomenna?
   
 9. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Huomiseen peliin en ainakaan itse saa enää yhtään katsomolohkoa edes näkyviin, joten oletan olevan loppuunmyyty. Seisomapaikkoja voi olla ja varmaan onkin vielä saatavana.
  Lauantain peliin laskin nopeasti olevan vielä reilu 300 istumapaikkaa vapaana.
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Eikö tämä nimenomaan estä tuplabuukkauksen? Käsittääkseni tuossa on kyse siitä, että jos esimerkiksi katsomosta X paikka Y on myyty yhteenkin peliin (sehän voi olla vaikka joulukuussa pelattava peli) niin silloin se merkitään varatuksi kausikortti-karttaan ettei joku osta siihen itselleen kausaria. Mutta jos ko. paikka on varattu vain joulukuun peliin, niin voihan se silti olla vapaa lauantain Kalpa-peliin.

  Jos taas on/olisi niin päin, että esim. lauantain Kalpa-pelin kartassa on varattuna sellainen paikka, johon voi edelleen ostaa kausikortin, niin silloin pitää huolestua.

  Sitä ihmettelen, että miten nuo keskikatsomotkin ovat jo varattu, kun ainakaan minä en muista että niitä olisi ainakaan Nettilipussa irtolippulaisille tarjottukaan. Sen tiedän, että ei kaikki niistä kausikorttipaikkoja ole. Ehkä menneet yrityksille jne.? Seisomapaikkoja perjantaille/lauantaille ei kuuleman mukaan myöskään ole mitenkään tavattomasti jäljellä, joten kyllähän tuonne ihan ok kekkerit saadaan.
   
 11. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Eli jos ostan ennen kautta lipun runkosarjan viimeiseen peliin maaliskuulle, niin kyseinen paikka ei näy kausikorttimyynnissä koko kauden aikana? Toivottavasti järjestelmä on fiksummin rakennettu. Tai sitten ei. Tulikaste lipunmyyntijärjestelmälle on huominen peli. Eihän tuo ole lähelläkään kilpailijoiden palveluita, mutta toivottavasti Jukurien jopa uhkapeli järjestelmävalinnan suhteen onnistuu ja kaikki toimii kuten pitääkin.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  No jos näin ei olisi, niin eikö se mainitsemasi tuplabuukkaus silloin juuri tapahtuisi? Eihän tuo nyt kai ole edes tuon sinällään alkeellisen järjestelmän vika, kyse on vaan kompromissista irtolippumyynnin ja kausikorttien välillä. Jos joku paikka varataan kausikorteille, siihen ei voi silloin ostaa yksittäislippua. Jos paikka halutaan irtomyyntiin ja joku ostaa sen yhteenkin peliin, niin vaikea siihen on enää kausariakaan myydä. Ellei joku sitten suostu ostamaan korttiaan sillä ehdolla, että jossain pelissä saattaa omalla paikalla istua joku vieras jyyrä irtolippuaan heilutellen. Vesalaisen myyntivaiston tuntien en kyllä ihmettelisi tätäkään.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Päivän länkkärissä Vesalainen selitti (mielestäni vihdoin tyhjentävästi) kausikorttipaikkakysymyksen. Kausareille korvamerkityille paikoille voi ostaa lipun ainoastaan hallilta ja myynti käynnistyy esim tänään klo 17. Olettaisin siis että jos nyt hankkisin kausikortin, ehtisi sen paikka poistua irtomyynnistä.
   
 14. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei vaan lippu on kausarimyynnissä pelkästään ja jos ei myydä niin pari kolme tuntia ennen ottelua vapautuu irtolippu myyntiin kyseiseen otteluun. Aamulla taas kausarimyynnissä pelkästään kunnes pari tuntia ennen peliä irtolippu myynnissä. Tämä jatkuu niin kauan kuin joku ostaa kyseisen kausarin tai kausikortin myynti kyseiselle paikalle loppuu.
   
 15. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Vapautuuko nuo B4 ja B5 katsomot nyt lainkaan nettimyyntiin ennen Lukko peliä? Nyt ei näyttäisi ainakaan saavan niihin lippuja netin kautta?
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Perjantaina sivukatsomot avautuivat irtolippumyyntiin puolitoista tuntia ennen kiekon putoamista, joten voinee olettaa samoin olevan myös Lukko matsissa. Eli lippuja saa ainoastaan klo 17 lähtien ja käsittääkseni pelkästään hallilta. Mielestäni fiksumpaa olisi ehkä avata kausikorteille varattujen paikkojen myynti jo ottelupäivän aamuna ja myös nettikaupassa, vaikka vaatisi toki kunnon järjestelmän estämään tuplabuukkaukset. Kausarien myynti ainoastaan ei-kotiottelupäivinä?

  Tuplabuukkauksista tuli muuten mieleen että pe ja la loppuunmyydyistä otteluista huolimatta ei ilmeisesti samoja paikkoja oltu kuitenkaan yhtä useampaa kertaa myyty? Olen ainakin melkoisen varma että jos samalle paikalle olisi erehdytty myymään useampi lippu, olisi asiasta jo pidetty suurta mekkalaa paikallislehden kommenttipuolella.
   
 17. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Toimivatko muuten tämän nettilippu.fi:n viivakoodisysteemit yleensä ollenkaan? Perjantain pelistä en tiedä, mutta lauantain peliin ostin lipun netistä ja tulin tulosteella sisälle. Hämmästyksekseni järjestysmies repi siitä tulosteestani kulman. Tuli heti mieleen tilanne, että näin toimittaessa kaikki nettilipun ostajat voisivat monistaa saman lipun vaikka viidelle tai kymmenelle parhaalle kaverilleen, koska ilman viivakoodin lukijaa mistään ei näe, onko kyseisellä lipulla tultu jo kertaalleen halliin. Oletan kuitenkin, ettei lauantain tapauksessa ollut kyse kuin teknisistä ongelmista. Mikäli tämä on kuitenkin normaali toimintatapa, haistan ilmassa katastrofin ainekset.
   
 18. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Hyvä pointti. Itseltänikin revittiin lauantain pelissä vain nurkka. Hassua sinänsä, että JYP-harjoituspelissä viime kuussa se viivakoodi kyllä luettiin, ja ihan sujuvasti kävi. Toivottavasti viivakooditarkistus saadaan kuosiin pikaisesti, muuten nuo mainitsemasi kaltaiset feikkaukset ovat vähän liiankin helposti toteutettavissa.
   
 19. paraspelaaja Jäsen

  Ehkä pohdintaanne avittaa muistikuvani joko perjantailta tai lauantailta, nimittäin kun tulen sisään niin lipuntarkastaja ja tämä lippulafkan toimari hypistelevät hermostuneena viivakoodinlukijaa. Kähönen mutisee vaivaantuneena jotain lukijan toiminnasta/toimimattomuudesta. Lukija on kytketty tietokoneeseen, jota Kähönen yrittää sorkkia.

  Eli varmaan kyse oli teknisestä viasta. Tosin, tämä tuskin ketään asiaan vihkiytynyttä pääsi yllättämään.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2016 klo 22.09
 20. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Huoh. Se lippufirmahan on ihan täysi farssi. Miksi piti mennä sieltä missä aita on matalin - eli mistä halvimmalla saa? Pitäisihän se Jukurienkin tietää, ettei köyhällä ole varaa ostaa halpaa.
   
 21. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Hauska tarina muuten lauantaisen Jukurit-KalPa-ottelun lippujonosta.

  Olin juuri pääsemässä turvatarkastukseen, kun Pekka Lipiäinen kiiruhti jonon ohi sisään. Järjestysmies pysäytti hänet ja kysyi lippua. Pekka meni vähän hämilleen, ja sanoi "Mä oon vähän niinku töissä täällä." Järkkäri oli järkähtämätön: "Eiku näytät nyt vaan sen lippus." En kuullut mitä Lipi sitten sanoi, mutta kyllä hän sisään lopulta pääsi. Näytti vähän naureskelevan vinosti jälkeenpäin.
   
 22. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Tuohan osoittaa täysin että kontrolli toimii ettei sisälle mene ihan kuka tahansa, ja mistä näitä kulkijoita jokaien järkkäri voi tuntea. Eihän siitä mitään tulisi jos joka toinen kulkisi ilman lippua sisään toteamalla olen vähän töissä täällä. homma toimisi paremmin että näille "töissä" olijoillekin annettaisi jonkin sortin kulkuun oikeuttava systeemi
   
 23. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Njoo, sitä voisi vaan tässä vaiheessa jo olettaa, että Lipiäinen olisi niin tuttu naama Kalevankankaalla, että ei tarvitsisi sen kummemmin kysellä.
   
 24. paraspelaaja Jäsen

  Kyllä taas säälitti kun kävin tuolla Nettilipussa. Tuo järjestelmä ei ilmeisesti taivu edes siihen, että samaan "katsomoon" voisi merkitä eri hintaisia paikkoja. Nyt katsomoista on jännästi "varattu" alimmat rivit ja uudet alennushintaiset paikat löytyy omasta valikostaan, tähän tyyliin: "näkörajoitteinen katsomonosa A1 kulma eturivi".

  Milloinhan tuo Kähösen - armoitetun liikemiehen ja asiakaspalvelijan - rahasampo olisi niin tukevalla pohjalla, että voisi vuokrata jonkin sortin nörtin koodailemaan koko homman uusiksi..

  e: Ainiin ja mainitaan nyt vielä sellainen hassunhauska yksityiskohta, että esim. A8-katsomoon on alarivin paikat myynnissä kahteen kertaan. Saa itse valita ostaako 10 vai 19 eurolla.

  Nettilippu - tulen, jään.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2016 klo 17.01
 25. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jos ei muuta hyvää, niin ilmeisen hyvät suhteet ja melkoiset puhujanlahjat miehellä on, kun saa yhden miehen nyrkkipajan 23000€ liikevaihdolla ja ilman mitään ohjelmointiosaamista myytyä vanhentuneen, puutteellisen ja graafisesti karmean softan liigaseuran lipunmyyntijärjestelmäksi. Toisaalta kertoo myös siitä, että ostajaosapuolellakaan ei ole ollut hirveästikään ymmärrystä siitä, mitä ovat ostamassa. Asia, joka olisi ollut hoidettavissa yhdellä konsultoinnilla oikeastaan keneltä vaan alan ammattilaiselta. Yksi harvoja todellisia vikapäätöksiä liigatarinan aikana ja asia, joka voi tulla yllättävän kalliiksi, jos ja kun potentiaaliset katsojat eivät saa helposti ostettua lippuja peleihin. Itse asiassa se, mikä itseä eniten huolestuttaa on se, että järjestelmään ei ole tullut mitään näkyviä parannuksia koko sopimusaikana. Luulisi, että ainoasta oikeasta isosta asiakkaasta kannattaisi pitää huolta ja kassavirtaakin olisi muutaman koodarin ja graafikon palkkaamiseen semminkin kun kilpailijoiden vastaavat järjestelmät ovat valovuosia edellä.