Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Liput ja kausikortit

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 03.06.2016 klo 11.57.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos tarkoitit mun kommenttia, niin se meni puhtaasti huumorilla. Pahoittelut.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No lähinnä itse siltä kannalta että onhan tuo melkoinen riski ottaa toimija jonka viimevuoden liikevaihto on koko viime vuodelta pienempi kun pelkästään mitä Jukureiden lipuista tulisi tänävuona. Jyväskylässäkin oli piletin? tai jonkun hieman pienemmän toimijan kautta ja taisi muutaman kerran olla ongelmia, nyt kun Lippu.fi sivustolla ollut niin muistelisin ettei ainakaan mitään isoa ongelmaa pariin vuoteen. Lähinnä siltä että hyvä veto kyllä Jukureilta jos sivusto toimii hyvin, voi tuoda sen n. 50 000 euron säästön , mutta jos tulee ongelmia voi viedä sitä voittoa melkoisesti. Mutta se riski taitaa olla joka toimijalla joka netissä pyörii, isoimmilla ehkä vain isompi resurssi pistää homma takaisin toimimaan.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ei voi kuin toivoa hartaasti että toiminnan laajeneminen on osattu ottaa huomioon hyvissä ajoin ja sekä väkeä, että servereitä on hankittu lisää jo valmiiksi syksyllä alkavaa rumbaa varten. Toki ehdottomasti hyvä juttu että paikallista toimijaa suositaan (kun paikallisuuden korostaminen on muutenkin Jukureissa nyt melko korkean prioriteetin juttu), toivottavasti hommat pelaavat ja kaikki tahot (Jukurit, lippufirma, molempien asiakkaat sekä Mikkelin seutukuntakin välillisesti) voittavat diilissä.
   
 4. paraspelaaja Jäsen

  Mielenkiintoista tosiaan nähdä miten lipunmyynti lähtee käyntiin. Myös tarkat hinnat on kiva nähdä, vaikka kyllähän niistä jotain puhetta oli jo aiemmin. Tekniikan toimiminen on toki yksi jännittävä seurantakohde. Ainakin tällä hetkellä kun yrittää raivata tiensä tuonne lippusivuston Jukuri-osioon, tulee "virhe 404".. (ja tähän perään hermostunutta naurua)

  Tuleekohan seuraavina päivinä seuran toivoma, itseään ruokkiva "liput viedään käsistä" -reaktio, vai jättääkö kansa sittenkin ns. 'yhteisellä sopimuksella' kilpailun parhaista paikoista tuonne syyskuun alkuun? Tässä toki tarkoitan kahta ensimmäistä peliä, muihin tuskin tässä vaiheessa hirveästi ostellaan.. Sitä en vieläkään ymmärrä, että jos kansa nyt innostuisi ostamaan avausottelusta kaikki istumapaikat, niin miten käy kausikorttien? Kai seura nyt mieluummin myisi yksittäisen penkin koko kaudeksi kuin yhteen peliin..
   
 5. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Eiköhän sinne jätetä jemmaan X määrä paikkoja kausikorteille..?
   
 6. Wilzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Melkoista. Yli 20 vuotta sitten pelailtiin pikkupoikina katulätkää ja katsottiin sunnuntaisin Hockey Nightia. Kai se silloin tuli sunnuntaisin? Samalla mietittiin, miten olisi hienoa jos Jukurit joskus pelaisi SM-liigassa. Nyt pöydälläni on kaksi lippua Jukureiden ensimmäiseen liigapeliin.

  Oli sivuston ulkoasusta mitä tahansa mieltä, niin ainakin juuri hetki sitten onnistui hyvin kahden lipun ostaminen ja tulostaminen. Jonkun verran oli jo punaista katsomolohkoissa, joten muutama muukin on ollut hereillä.
   
 7. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Onhan tuolla toimistolla näköjään oltu hereillä, että irtolippuja ei myydä B5-4 ja A3-5 katsomolohkoihin mitkä ovat todennäköisesti jätetty irtolippu-vapaaksi tuleville kausikorttiomistajille ketkä haluaisivat katsoa ''parhaimmilta paikoilta''.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tämä on hyvä juttu. Toisaalta tältäkin spekuloinnilta ja suoranaiselta huolelta olisi vältytty jos seuran puolelta olisi ilmoitettu jo ennen lipunmyynnin alkamista että keskilohkot on varattu toistaiseksi (varmaankin kauden alkuun saakka?) mahdollisille kausikortin ostajille. Tiedotuksessa Jukureiden pitäisi petrata siis mielestäni edelleen reilusti, ettei synny tällaisia turhia ihmettelyjä.
   
 9. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kolme euroa edullisempi lippu ennakkoon ostaessa on hyvä uudistus. Se houkuttaa kyllä hankkimaan tiketin etukäteen ja hallilla jonot pienenevät varmasti. Ennakkolippujen hintahaarukka on 25€-8€. Jukureiden lippuhinnat liigassa.
   
 10. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Molemmat meidän kausikortipaikat on Nettilipussa vapaasti ostettavissa ensimmäisiin peleihin. En kyllä ole yllättynyt. Saas nähdä minkälainen taistelu istumapaikoista tulee ensimmäisissä peleissä...
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Asiahan ei minulle kuulu sanoi Pätkä mutta onhan tuo nyt melko hölmöä jos kommunikaatio seuran ja lipunmyynnin kanssa toimi sen vertaa että olisi tiedossa myydyt kausaripaikat. Puuhastelun maku jää ja Aholan Harrin sanoin, ei oo teille Jukurifanit mitään.
   
 12. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Paikallisen lippufirman suosiminen on aina hyvä asia, mutta eihän tuo nyt noin voi mennä. Suomalaisen kansanluonteen tuntien katsomossa tulee olemaan mielenkiintoisia tilanteita, jos yhdelle paikalle myydään kaksi katsojaa.
   
 13. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Et ole ensimmäinen ja viimeinen. Mitäs jos jättäisit asian syssymmälle, ensimmäisiin peleihin, jos huumori kestää. Minkälaista vaihtokauppaa sitten käytäisiin:)
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tuosta on hyvä heti ottaa yhteyttä Jukureiden toimistoon (JukuritShop). Ei tuosta nyt kannata mitään isoa ongelmaa ruveta rakentamaan.
   
 15. Camembert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Pientä säätöä on muutenkin havaittavissa. A8 katsomossa on katsomokartan mukaan paikat 41 - 184. Nettilipun mukaan 1 - 160. Nettilipun mukaan katsomoon myyty mm. paikat 31-33, joita ei siis katsomokartan mukaan ole edes koko katsomossa. Lisäksi katsomot ovat ihan eri muotoiset ja rivit jotenkin sekaisin.
   
 16. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ei ehkä kannata, mutta onhan tuo nyt aika fataali ongelma jos lippuja myydään päällekkäin kun kyseisen puulaakin tehtävä on vain hoitaa lippujen myynti ja sekään ei oikein palstakirjoittelujen perusteella tunnu onnistuvan. Tuosta teidän ko. puulaakille siirretyn lippukaupan säästöstä palaa iso osa jo pelkästään näiden sotkujen selvittelyihin turhina työtunteina mikäli ongelma on laajempikin. Ymmärtäisin tällaisen lippupuljun siirron esim. jos se olisi tehty ennen viime kautta, mutta nyt Jukureiden historian tärkeimmän kauden kynnyksellä näiden oleellisten asioiden kanssa testailussa voi palaa "näpit"...
   
 17. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Mikäköhän on nettilipulla toimitusaika lipuilla? tosin eihän tässä hätää ole kuin peli vasta lokakuussa :-) vai onko jo kaatunut systeemi?
   
 18. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu. Enemmän ja enemmän alkaa valitettavasti vaikuttaa klassiselta "vähänajettu hyväkuntoinen saaressa vanhalla leskellä ollut monien mahdollisuuksien auto tosiostajalle kaikilla varusteilla" - tilanteelta. Yhtään peliä ei ole vielä pelattu ja ongelmia tulee ilmi toisensa perään. Toivottavasti joku vetää ässän hihasta ja homma laitetaan oikeasti toimimaan, niin kuin sen olisi pitänyt toimia alusta asti.
   
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuo onkin muuten mielenkiintoista, katsomokartasta tarkistin että viime keväänä hankkimani kausari osoittaa edelleen samalle paikkanumerolle vaikka katsomolohko on mennyt uusiksi (ajattelin tämän tuovan jonkunlaista varmuutta siihen että paikkani pysyy siinä minkä alkujaan tilasin), mutta siitähän hauska haloo syntyy jos tuolla on kahta numerointisysteemiä päällekkäin ja oma paikkani onkin Nettilipun mielestä jossain aivan muualla ja hankkimani paikka näin ollen myytävissä.
   
 20. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Eipä todellakaan voi kehua tuot nettilipun toiminta nopeutta, aamulla maksettu lippu, niin ei vielä tähän aikaan ole lippu toimitettu sähköpostitse. JYPn vastaavassa joskus oli parin tunnin viive mutta eihän tuolta uskalla tulevalla kaudella ostaa lippua ainakaan pelipäivänä. no nythän sitä on hyvä nähdä montako päivää aikaisemmin lippunssa ostaa.
   
 21. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tästä kausari- ja irtolippumyynnistä taitaa tulla vielä aikamoinen sirkus.

  Miten ei mikään asia onnistu ilman sähläämistä tässä seurassa?!
   
 22. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Pyynnöstä laitan tänne tälläisen ohjeen: Nettilipussa kohta Ohjeet: 6. "Maksamisen jälkeen tulosta lippu itsellesi ja tallenna lippusi myös koneellesi. Tämän jälkeen voit tulostaa tarvittaessa kuitin kirjanpitoa varten. Lippu lähetetään automaattisesti myös sähköpostiisi. Vastaanottajan sähköpostipalvelin saattaa olla ohjelmoitu siirtämän tämänkaltaiset tiedostot roskakoriin. Mikäli lipputoimituksessa on ongelmia, otathan yhteyttä."

  Lippuja voi pyytää toimittamaan myös Jukurien toimistolta, jos on hankaluuksia ts. niitä voidaan tulostaa toimistolla tai lähettää uudelleen sähköpostiin.
   
 23. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Tosi näppärä järjestelmä teillä. No mutta kun halvalla sai... Lippufirman tilit Lenitan ohjeilla Panamassa.
   
 24. MENTALSPORT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Onko Kalevankankaalla olemassa kunnon katsomokarttaa missään? Ajattelin ostaa lippuja tuohon avauspeliin mutta haluaisin ehdottomasti jotku ihan ok painat istumaan. Tai jos joku jukurifani osaisi neuvoa mistä katsomo-osasta on paras näkyvyys kentälle. Kiitos jo etukäteen!

  Tuo nettikauppa on kyllä syvältä mistä noita lippuja saa... anteeksi nyt vaan.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Katsomokartta isompana tämän linkin takaa:
  Pääsyliput | Jukurit
  (pitää scrollata sivun alalaitaan. Sama kartta oli pienempänä näköjään myös ottelulippuvaraussivulla, tosin pienempänä ja sillä sivulla kaikki matsit niin saa scrollailla melko kauas)

  Sport hyökkää kaksi erää pääovenpuoleiseen päätyyn, eli jäljellä olevista katsomoista nuo A1 ja B1-B2 Sportin kannattajalle mielenkiintoisimmat.