Linnanjuhlat ja Kuokkavieraat

  • 32 788
  • 252

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Mielenkiintoinen "haastattelututkimus", joskin toki lähdekritiikkiä voi harrastaa (ja keskusteluun jopa itse osallistua).

sfnet.keskustelu.politiikka -empiirinen tutkimus kuokkavieraitten...

Ja sieltä se ensimmäinen Arto Luukkaisen kirjoittama viesti.

rapster:
Sekavuus johtuu siitä että en oikein saanut ilmaistua ajatustani kovinkaan hyvin, pitää miettiä josko saisi järjestettyä mietteet jotenkin sellaiseen muotoon että joku toinenkin ymmärtäisi niistä jotain.
 

tsei_tsei

Jäsen
Tuosta newtisestä kyllä paistaa ennakkoasenteet niin selvästi, että eipä tuolla juuri arvoa ole. Tosin tuossa on käsittääkseni ylipäätänsä kyse vain pienestä ryhmästä eikä kaikista mielenosoittajista. Tuollahan on paljon muitakin mielenosoittajia kuin anarkisteja.
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siitä iänikuisesta kliseestä

Minua on ruvennut tässä aikojen saatossa tökkimään raskaasti tämä klisee "maa/yhteiskunta jonka puolesta miehet silloin taistelivat". Kansan valtaosan mielessä se satumaa on sellainen kuin suomi on mustavalkofilmeissä, aurinkoinen, ongelmaton ja ihanan homogeeninen. Sanoisinko suorastaan arjalainen.

Miten helvetissä voidaan sanoa millaisen maan puolesta siellä kukin taisteli? Syitä oli taatusti yhtä monta kuin oli karvanaamaa poteroissakin. Oli kapinan katkeroittamia vasemmistolaisia ("Lahtiset"), vain ja ainoastaan omasta kivisestä maapläntistään huolestuneita pienviljelijöitä ("Hietaset") ja kaikkea siltä väliltä. Suurin osa oli siellä enemmän tai vähemmän pakon sanelemana, motivaattorin ollessa lähinnä minun tupani, minun perheeni tai nimismies joka tuli hakemaan. Kirkasotsaiset Ehnroothit olivat aika pieni vähemmistö.

Suurin ihme tässä touhussa ei minusta suinkaan ollutkaan mikään Tali-Ihantala vaan se fakta että ne kaverit ylipäätään suostuivat osoittamaan niillä torrakoillaan samaan suuntaan.

Kaikkien näiden kuvitelma yhteiskunnasta jonka puolesta tässä remelletään oli taatusti erilainen. Siksi minusta on täysin kestämätöntä sanoa että jokin tietty mielenosoitus tai mielipide loukkaa sitä "maata jonka puolesta isoisämme taistelivat".

Sekavaa tajunnanvirtaa mutta toivon että pointtini selvisi.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pissaliisat, nuo ylevien pyrkimysten vesittäjät

Kai tämä pitäisi laittaa tuonne pissiketjuun, mutta asia sivuaa tätäkin topiccia.

Mielenosoitukset ovat olleet keino saada epäkohtia tietoisuuteen. Duunarit ovat vakavina marssineet parempien työolojen puolesta. Luontoväki, vähemmistöryhmät, kapitalismin kriitikot ovat vilpittömästi tunteneet voimatonta hätää yhteiskunan epäkohdista.

Taiteiden yön ylväs tarkoitus oli tuoda korkeakulttuuri koko kansan yhteiseksi asiaksi.

Mutta pissaliisat ja vittumarkot ovat muuttaneet molemmat foorumit pussisiiderin nauttimisen, oksentelun, kuseskelun ja ohikulkijoille vittuilun performanssiksi.

Nosta siinä jalojen aatteiden lippu hulmuamaan :(
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti vlad
En minäkään katso hyvällä sitä, että varustaudutaan mielenosoituksiin pampui ja lyömäasein - siis mielenosoittajat varustautuvat. En siis kritisoi poliisin varustusta. Mutta jos poliisin tulisi ryhtyä riisumaan mielenosoittajia kaikista aseiksikelpaavista välineistä ajaudutaan hyvin pian mielivallan kapealle polulle. Kaikki plakaatit, liput sun muut esineet joissa on rima tai puunpätkä soveltuisivat myös lyömäaseeksi, joten ne tulisi poistaa mielenosoittajilta, entäpä sateenvarjot? Entä vappumarssijat lippuineen?

Ymmärrän, että tietyt välineet poistetaan mutta kaiken lyömäaseeksi kelpaavan poistaminen menee minusta jo mielivallan puolelle.

vlad#16.

No lähinnä tarkoitin juuri KAIKKIA niitä lyömävälineiksi kelpaavia esineitä, joita ei MISSÄÄN nimessä kanneta mukana sen vuoksi, että niitä tarvittaisiin johonkin (sateenvarjot, pienet kepit, joilla kannetaan iskulauseita). Sen sijaan tarkoitin juuri viime kuokkavieraskemuissa olleita lätkämailoja ja laudanpätkiä (tai muita vastaavia). Myös esim. pitkät avainketjut, joita pidetään mielenosoituksessa esillä, voitaisiin tulkita aseiksi. Sen sijaan jos avainketju vian roikkuu mukana, jätettäisiin se huomioimatta.

Mielestäni on jossain määrin hurskastelua vaatia firmoilta isänmaallisuutta. Miksi yksittäiset ihmiset lähtevät usein ulkomaille töihin? Siellä tienaa enemmän (ei syy varmaan kaikilla, mutta monilla). Miksi firma ei voisi tehdä samaa kuin työntekijät? Miksi firmojen lojaalisuus tulisi olla suurempaa kuin työntekijöiden lojaalisuus? Olen varma, että suurin osa ihmisistä jättäisi nykyisen firmansa, jos saisi vastaavan tasoisen tehtävät toisesta yhtähyvästä firmasta (ceteris baribus), mutta esim. 30 % paremman palkan. Muiden ihmisten mielestä tälläinen on vain hienoa, ja hyvä juttu, että kaveri sai hyvän paikan ja paremman palkan. Kun firma irtisanoo jengiä, ja säästää 30 % kuluissa, se on täysin moraalitonta jne.

Varmasti huonosti hoidettuja irtisanomisia on paljon, ja varmaan joskus voitaisiin irtisanomiset välttää paremmalla suunnittelulla. Kuitenkin irtisanomiset tuomitaan aina ja vastuu siirretään ahneelle yrittäjälle.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti heki
No lähinnä tarkoitin juuri KAIKKIA niitä lyömävälineiksi kelpaavia esineitä, joita ei MISSÄÄN nimessä kanneta mukana sen vuoksi, että niitä tarvittaisiin johonkin (sateenvarjot, pienet kepit, joilla kannetaan iskulauseita). Sen sijaan tarkoitin juuri viime kuokkavieraskemuissa olleita lätkämailoja ja laudanpätkiä (tai muita vastaavia). Myös esim. pitkät avainketjut, joita pidetään mielenosoituksessa esillä, voitaisiin tulkita aseiksi. Sen sijaan jos avainketju vian roikkuu mukana, jätettäisiin se huomioimatta.

Kiitos täsmennyksestä, viestistäsi sai alkujaan vaan niin ehdottoman kuvan, että katsoin paremmaksi pyytää pienoista täsmennystä kysymyksilläni.

Mutta kaikesta huolimatta olen sitä mieltä, että myös esilletuomiani esineitä voidaan hyvinkin helposti käyttää johonkin muuhun kuin alkuperäiseen tarkoitukseensa. Siitä olen kuitenkin kanssasi samaa mieltä, että kaikki selkeästi aseilta vaikuttavat välineet tulee takavarikoida, tarkoitan aseita ja välineitä jotka poliisi voi kaikissa tapauksissa takavarikoida julkisella paikalla käyskentelevien hallusta.

vlad#16.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti rapster
Irrotit lauseen asiayhteydestään, konteksista, etkä myöskään viitsinyt lainata ja/tai lukea muuta horinaani siitä ympäriltä, saatika siihen liittyvää aiempaa keskustelua. Totta kai tuon voi tuollaisena klippinä noin ymmärtää. On toki mahdollista, että olen jossain ilmaissut itseni epäselvästi, mutta eiköhän tuo sinun kommenttisi nyt ole aika lailla itsestäänselvä juttu.
Tässä on koko lainaus (varjolle): "Tämän sanoessasi väität siis sekä/joko, että irtisanottu ei ole paiskinut tarpeeksi hommia ja mahdollisesti luopunut oikeuksistaan ja toisaalta, että firman voitto on yhteiskunnan, siis meidän kannalta itseisarvoisesti esim. työllistämistä tärkeämpää. Tässä kohtaa olen kyllä eri mieltä."

En koko keskutelua todellakaan halunnut tai edes voinut lainata, sillä se olisi ja:n sääntöjen vastaista mutta tuossa kohdassa oli minun mielestäni sen kohdan ydin. En muista kohdista ole juurikaan kanssasi eri mieltä ainakaan niinpaljoa että viitsisin alkaa niistä peistä taittamaan, mutta tuo lainaamani kohta esiintyy aika usein mielipiteissä ja yleisesti minua ärsyttää, joten siksi siihen puutuin. Eli kuten sanoin firman voitto ei ole yhteiskunnan kannalta millään tavalla tärkeä tai vähemmän tärkeä asia, sillä se ei kuulu yhteiskunnalle ollenkaan (verotuloja lukuunottamatta, ja niiden kannalta voiton on syytä olla mahdollisimman hyvä). Ne ovat niin sanotusti "other peoples money". Jos olen väärässä kerro miksi.
 

kallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti varjo
Ollilalla on vastuu Nokian johtokunnalle ja viime kädessä sijoittajille, toki Ollila vastuun kantaa sanoistaan mutta kyse on osittain siitä että Ollila on _vain työntekijä_,

-- klipklip --

Toisaalta voidaan taas kysyä, asia joka lapsityövoiman kohdalla usein tulee esiin, onko se sitten väärin että näitä halpatuotantomaita käytetään hyväksi sen sijaan ettei siellä tuotettaisi mitään. Kovin harva on valmis maksamaan kännykästään/tietokoneestaa "entisaikojen" hintoja kun kännyköitä tehtiin pienemmissä sarjoissa ja kotimaisin voimin.
Muistan kun isäni aikanaan osti kotiin tietokoneen a' 30 000 mk tai "kännykän" joka maksoi useita tuhansia markkoja ja omasi suurinpiirtein lyijypainon "matkaominaisuudet".

Sen verran lisäisin, että Ollila on toki Nokian _pääjohtaja_, _hallituksen puheenjohtaja_ sekä _johtokunnan puheenjohtaja_, joka toki on aika paljon enemmän kuin _vain työntekijä_. Vastaa tietysti omistajille, sehän on selvää, mutta vastaa myös omista julkisista kannanotoistaan. En nimittäin ihan tajunnut miten sait Ollilan ei-täysin-vastuulliseksi omista puheistaan...

Tuo jälkimmäinen asia, halpatuotantomaat, niistä olen samaa mieltä kanssasi (luulisin). Ei ole yksisilmäisesti huono asia tuotannon siirtäminen kehitysmaihin ja muihin halpatuotantomaihin, vaikka se siltä tuntuisikin Suomesta tehtaita siirrettäessä. Ko. maa saa siitä etua, kehittyy ja sekös se auttaa Suomeakin, pitkällä tähtäimellä. Kyllä se siitä tasoittuu, ajan mittaan.

Sitten joku vielä mainitsi Ollilan maastalähtöpuheista: mielestäni hän ei suinkaan uhkaillut, vaan lähinnä _lupasi_ että pääkonttoria ei siirretä Suomesta hänen pomokautenaan. Mitä sen jälkeen tapahtuu, hän ei toki voinut ottaa kantaa koska asia ei varsinaisesti hänelle kuulu. Halusi vaan tuoda esille ne teemat, mitä ko yhtiön hallitus ottaa huomioon asiaa käsitellessään. Ja ne asiat on Suomen poliittisten päättäjienkin hyvä tietää jo etukäteen, jotta pystyy asiaan suhtautumaan mielestään sopivalla tavalla. Jos katsotaan että toimenpiteet, joiden avulla saadaan Nokian pääkonttori (koskee siis toki muitakin firmoja, mutta tässä tapauksessa puhutaan N:sta) pysymään Suomessa ovat huonompi juttu kuin ko. konttorin siirtyminen ulkomaille, ei toimenpiteitä tietenkään kannata toteuttaa. Muussa tapauksessa kannattaa. Simppeliä kuin tämä, Suomi ajattelee asiaa Suomen kannalta, Nokia Nokian kannalta.

TOPIC: Onnistui kuokkavieraat taas kääntämään ihmisten puheenaiheet heidän omasta teemastaan lähinnä sivuseikkoihin, ketään ei oikeasti kiinnostanut heidän esille nostamansa asiat (mitä ne olivat?) vaan lähinnä se että mitä älytöntä ne tällä kertaa keksii, montako taksia rusikoidaan, kuka lyö poliisia kepillä päähän jne jne...

Tuo Jukka Vuorio muuten, taitaa olla sama tyyppi joka tännekin joskus kirjoittelee? (oletan että puhutaan miehestä joka munas ittensä totaalisesti kolmosen uutisissa sunnuntaina) Nuo kotisivut taitaa olla suljettu, liekö tämä kohu syynä? En ainakaan minä päässyt sinne.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Eikös tuo Vuorio ole joku Eläintenvapautuksen tukiryhmän tiedottaja tms. Muistaakseni esiintyi joskus Alibissa turkistarhaiskuista. Mies ainakin mokasi itsensä pahasti itsenäisyyspäivänä. Olisi nyt sitten edes naamioitunut kunnolla, mies oli helppo tunnistaa. Toivottavasti sanktiotakin tuli.

Taitaa olla kaverilla olla ns. lepakoita kellotapulissa.
 

Spencer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Auschwitz Motorsport
Joku tuossa jo mainitsikin mahdollisten nautintoaineiden osuutta rauhallisen nimeltämainitsemattoman aktivistin käytökseen.
Meidän Jukka muuten esiintyy inter Neeeetissä nimellä Jukka Damage nykyään.
 

kallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kallu
Tuo Jukka Vuorio muuten, taitaa olla sama tyyppi joka tännekin joskus kirjoittelee? (oletan että puhutaan miehestä joka munas ittensä totaalisesti kolmosen uutisissa sunnuntaina) Nuo kotisivut taitaa olla suljettu, liekö tämä kohu syynä? En ainakaan minä päässyt sinne.

Kotisivut on edelleen suljettu, mutta vieraskirja toimii:
Linkki Jukka Vuorion kotisivujen vieraskirjaan

On siellä muutamia puolustajiakin, hieman enemmän asiallista negaa, enimmäkseen kuitenkin toisen puolen ääliöt kirjoittelee "kattele ympärilles" -viestejään.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
joo

Kylläpäs on meitin jukka vallan kauhuissaan:)

Kun kerta haluaa maailmaa parantaa niin ei muuta kun tänne sosiaalipuolelle taistelemaan kaiken maailman huumehörhöjen kanssa ja sitten vielä toivottamaan hyvää ja rauhallista joulua pariskunnalle joka on sopinut perheriitansa ja parin päivän päästä toinen tulee kallo halki paikalle. Kaikki on taas suuren poliisivaltion syytä. Jos miestä ei ois kouluporukassa ruokalan jonossa ohitettu kertaalleen niin kaikki olis ihan toisin, mutta "sitten kun minä käräytin kaverit tupakan poltosta ylä-asteelle, vain siitä syystä että niin ei saa tehdä ja sain turpaani niin nyt joudun taistellen ottamaan paikkani perheessä. Vaimo väitti että kusen pöntön reunoille."


Vastuu kuuluu ottaa omista tekemisistä ja jos kerta ollaan niin perkeleen tasa-arvoa haluavia.

Voi voi....
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Suomen poliisilaitokselle pitää antaa isot propsit suhtautumisestaan kuokkavieraiden tai talonvaltaajien tapaisiin lain rajamailla operoiviin marginaaliryhmiin.

Esim vallattuja taloja ei lähdetä kovin helpolla väkivalloin tyhjentämään ja kuokkavieraiden tyylisiin protestoijiinkin reagoidaan rauhallisesti.

Aggressiivisempi käytös poliisin taholta radikalisoisi kyseisiä marginaaliryhmiä ja herättäisi sympatiaa protestoijia kohtaan. Seurauksena olisi väkivaltaisempia ja osallistujamääriltään runsaslukuisempia mielenosoituksia ja muita tempauksia. Lisäksi Suomeen hakeutuisi kansainvälisiä 'ammattimellakoijia' ja rajummat keinot nostaisivat suosiotaan vaihtoehtoväen piirissä.

Suomen poliisi on viisas.
 

tsei_tsei

Jäsen
Jep. Poliisilta kyllä ilmeisesti erittäin hyvää toimintaa. Eivät lähteneet provosointiin ja pitävät tilanteen hallussa. Samalla sai näyttämään monet mielenosoittajat täysiltä pelleiltä. Harmi, että näiden mukana ilmeisesti koko porukka leimaantui. Harvemmin missään tällaisissa isoissa tapahtumissa poliisi provosoituu. Yksittäisen partion provosoitumista onkin sitten tullut nähtyä. Tosin näissä mielenosoituksissa toimivilla taitaakin olla erikoiskoulutus.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli kyllä todella onnistunutta toimintaa poliiseilta. Tosin mielenosoittajat aikoivat valittaa poliiseista. Kuulema poliisi kohteli kaltoin presidentinlinnan liepeillä olleita mielenosoittajia. Taisi alkaa jälkikäteen harmittaa kuokkavieraita, kun poliisit taisivat hallita odotettua paremmin hommansa. Ja väittävät myös, että osa sakoista annettiin aiheetta.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti tsei_tsei
Jep. Poliisilta kyllä ilmeisesti erittäin hyvää toimintaa. Eivät lähteneet provosointiin ja pitävät tilanteen hallussa. Samalla sai näyttämään monet mielenosoittajat täysiltä pelleiltä. Harmi, että näiden mukana ilmeisesti koko porukka leimaantui. Harvemmin missään tällaisissa isoissa tapahtumissa poliisi provosoituu. Yksittäisen partion provosoitumista onkin sitten tullut nähtyä. Tosin näissä mielenosoituksissa toimivilla taitaakin olla erikoiskoulutus.

Hyvää toimintaa poliisilta, onneksi muistivat sanonnan "maltti on valttia".

Niinhän se usein tuppaa olemaan, että pieni osa onnostuu hyvinkin helposti pilaamaan koko joukon maineen provokatiivisilla ja idioottimaisilla toimilla, tämä tuli näemmä kuokkavieraidenkin taholta toteen todistettua. Ottaisivatkohan opiksi vuoden kuluttua?

Tähänkin mielenosoitukseen poliisi hankki koulutettuja yksiköitä, eli joukkojen hallinta -yksiköitä aina Oulua myöten, mikä oli varmaan ihan viisas toimenpide. Mikäli paikalla olisi ollut enemmän joukkojenhallintaan kouluttamattomia partioita tulos olisi voinut olla toinen, onneksi näin ei käynyt.

vlad#16.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Se on sitten vuoden 2004 kutsut lähetetty.
(kuten varmasti suuri osa JA:laisista on postiluukuistaan huomannut)

Tämä vuoden ensikertalaisia ovat mm. stand up -koomikko André
Wickström
, näytelijä Mikko Leppilampi, veljekset Matti ja Teppo,
sekä jääpallon kultamitalijoukkueesta Samuli Niskanen ja Sami
Laakkonen
. Jääpallomaajoukkueen valmentaja Esko Tammileho, liiton
puheenjohtaja Juho Hilmola ja toiminnanjohtaja Pekka Liikanen.
Presidentti muisti myös naisten jalkapallomaajoukkueesta
päävalmentaja Michael Käld'iä ja kapteeni Sanna Valkosta.

Muita juhlista tuttuja viereita tullaan näkemään myös tavalliseen tapaan.

Kuokkavieraiden hankaloittamiseksi eduskunta hyväksyi
rajatun naamiokiellon. Laki tullee olemaan vaikeasti
valvottavissa, koska tarkennuksena laissa lukee että se koskee
heitä joilla "ilmeisenä tarkoituksena on ryhtyä väkivaltaan tai
omaisuuden vahingoittamiseen".
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Kutsu napsahti tanaan nykysen asuinmaani postin mukana, ei sentaan Linnaan, mutta kuitenkin:

"On the occasion of Finland's 87th Independence Day, Ambassdor Jorma Inki and Mrs. Ritva Inki, request the pleasure of the company of Mr. and Mrs ......., for a reception arranged on Monday 6 December at their Residence from 17 to 19 o'clock."

Kiitti Jore, tulen mielellani. Kuokkavieraista ei taida olla pelkoa Prahassa?

Nyt vaan pitaa loytaa jostain skraga ja se Mrs.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
87 vuotta

Ensimmäisenä onnea 87-vuotiaalle Suomelle ja hyvää
itsenäisyyspäivää kaikille JA:laisille.

Tänään se päivä taas on kun tuijotellaan linnanjuhlia
sinivalkoisten kynttilöiden valossa.
Tänä vuonna mm. tunnettu köyhienauttaja Veikko Hurstikin on Tarjan
kaudella ensimmäistä kertaa paikalla.

Kenellä hienoin asu, tanssitaanko macarenaa, montako sivua
huomisissa iltapäivälehdissä. Vain tekstiviestiäänestykset
puuttuvat.

Onnea kuitenkin vielä kerran.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Hyvää Itsenäisyyspäivää!

V*tuttaa, kun koko Itsenäisyyspäivän kunnian ja gloorian varastaa nuo Linnan Juhlat. Ei siinä mitään, itse juhlan ideahan on hyvä, mutta on se saatana, kun kansallispäivämme tärkein asia on Karpelan & co. juhlapuku.

Iltalehden verkkolehdestä pystyy nyt tilaamaan uutiskirjeen, josta näkee aiempien vuosien bileiden muodin, mokat ja top-kympin. Hyi stana!
 

Aksu

Jäsen
Re: Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Viestin lähetti BitterX
V*tuttaa, kun koko Itsenäisyyspäivän kunnian ja gloorian varastaa nuo Linnan Juhlat. Ei siinä mitään, itse juhlan ideahan on hyvä, mutta on se saatana, kun kansallispäivämme tärkein asia on Karpelan & co. juhlapuku.

Iltalehden verkkolehdestä pystyy nyt tilaamaan uutiskirjeen, josta näkee aiempien vuosien bileiden muodin, mokat ja top-kympin. Hyi stana!

Kiteytit ajatukseni täysin. Hyvää itsenäisyyspäivää vaan kaikille!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä kertaa viettelenkin hieman tavanomaisesta poikkeavaa itsenäisyyspäivää. Kyse on normaalista duunipäivästä höystettynä juhlilla illalla. Juhlien luonteesta johtuen voisi jopa sanoa, että ainoa ero tavalliseen työpäivään on siinä, että tänään työpäivä jatkuu tavanomaista pidempään. Tavoitteena olisi ehtiä kotosalle ennen kymmentä illalla.

Vaan meneehän tämä juhlapäivä näinkin. Jos ei muutoin juhlafiilistä saa päälle, niin voihan sitä aina ajatella, että huomenna selviän taas normaalilla työpäivällä ja saan viettää illan kotosalla.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille !
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Re: Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Viestin lähetti BitterX
V*tuttaa, kun koko Itsenäisyyspäivän kunnian ja gloorian varastaa nuo Linnan Juhlat. Ei siinä mitään, itse juhlan ideahan on hyvä, mutta on se saatana, kun kansallispäivämme tärkein asia on Karpelan & co. juhlapuku.

Niinpä. Eikö noille tanssijoille ja poliitikoille yms. voisi pitää omat bileet joskus toiste joissa voisivat sitten esitellä pukujaan ja pyhittää tämä päivä sotiemme veteraaneille. Kuinka paljon noitakin juontajia kiinnostaa se seikka, minkä takia nuo koko juhlat järjestetään. Siinä sitä vain jännitetään jonkun yritysjohtajan asuvalintaa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Eva Wahlström oli törkeän hyvännäköinen. Mutta on sillä pelottavat kädet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös