Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Liigassa toisilleen ylitsepääsemättömät vastustajat

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 29.10.2010 klo 19.38.

 1. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, LA Doers
  Kerhon jokeripeikko on siirtymässä myös Rinkelinmäelle, ennen tätä kautta mentiin pitkä tovi ilman Jokereiden kolmen pisteen vierasvoittoa Hämylinnasta, mutta tällä kaudella molemmilla kerroilla saaliina oli kolme pistettä. Saas nähdä mihin tilanne kehittyy tulevien kausien aikana.
   
 2. HLe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joitakin voimassa olevia putkia playoff-sarjojen voittajista (voittaja tummalla)

  Kärpät-Blues 5 (2006-2010)
  Kärpät-Jokerit 5 (2003-2005, 2007, 2009)
  Jokerit-HPK 5 (1996, 2000, 2002, 2005, 2007)
  HPK-HIFK 3 (2006, 2007, 2010)
   
 3. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei ole kaukana näiden kohtaaminen tälläkään kertaa. Kuusi kertaa peräkkäin pleijareissa olisi jo aikamoinen yhteensattuma
   
 4. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, LA Doers
  En tiedä voiko vielä mistään ylitsepääsemättömästä puhua, mutta kyllä Jokerit alkaa olla KalPalle todella vaikea vastus ja paha mörkö, niin kotona kuin vieraissakin.

  Viimeisen kolmen kauden ajalta keskinäiset pelit:

  KalPa - Jokerit 1-2 vl
  Jokerit - KalPa 4-0
  Jokerit - KalPa 1-0 ja
  KalPa - Jokerit 2-3
  KalPa - Jokerit 2-1
  Jokerit - KalPa 5-3
  KalPa - Jokerit 0-4
  Jokerit - KalPa 3-2
  KalPa - Jokerit 3-0
  KalPa - Jokerit 0-2
  Jokerit - KalPa 3-2 vl

  Voitot 9-2, pisteet 24-9 Jokereille

  Niin ja KalPahan on nyt, kuten oli kahdella edelliselläkin kaudella, Jokereita edellä sarjataulukossa.
   
 5. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lukko on ylitsepääsemätön este Ässille, Ässät on ylitsepääsemätön este ollut viime aikoina KalPalle. KalPa kävi tiistaina hakemassa voiton Lukosta, mutta hävisi seuraavana päivänä muutamalla maalilla Ässille. On se vaan kummallista.
   
 6. IJR79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, HIFK
  Edellisiin kahteen viestiin liittyen. KalPa on hävinnyt tällä kaudella 4 ottelua varsinaisella peliajalla; Jokereille, Kärpille Bluesille ja Ässille. Tämän lisäksi KalPa on hävinnyt 3 kertaa jatkoajalla/voittomaaleissa. Jokereille, Kärpille ja Ässille.

  Kaikista muista otteluista ja muilta vastustajilta KalPa on ottanut täydet 3 pistettä. Eli eiköhän tuosta jo näe jonkinlaista trendiä ja osaltaan nämä putket jatkuvat myös tämän kauden ulkopuolelle. Kärpät nuiji vuosikausia KalPaa mennen tullen, Ässät on tehnyt sitä myös jo pidempään eikä Jokereita vastaankaan ole koskaan ollut helppoa.

  Nää on jotain henkimaailman juttuja.
   
 7. Datsun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Toronto, Saksa
  Lainaus:
  Taisi olla niin että edellisen seitsemän keskinäisen kohtaamisen pisteet on Lukolle 19-2. Ei, enkä sano tätä missään rehvastelumielessä. Tiedän kyllä sijoitukset sarjataulukossa ihan hyvin.

  Jep. Ihan kiva olisi jos kulkisi muitakin vastaan.
   
 8. Fordél Jäsen

  Ilvekselle ovat muodostuneet ylitsepääsemättömiksi vain Blues, HPK, HIFK, Jokerit, JYP, Lukko, Pelicans, Kärpät, KalPa, SaiPa, Tappara, Ässät ja TPS. Harmi, että nämä jengit "eivät tunne samoin".
   
 9. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Näinhän se taitaa olla. Yksi jatkoaikavoitto (vai oliko rankkarivoitto) saldona Ässille viimeisestä seitsemästä pelistä. KalPaa vastaan pisteet Ässille 17-1 viimeisestä kuudesta pelistä.

  Mielenkiintoisia tilastoja.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ässät ovat olleet liian kilttejä eivätkä ole suostuneet lyömään säälimättä pienempäänsä. Suuria (kuten esim. IFK ja Jokerit) kyllä kurmootetaan surutta, mutta pienen naapurikylän ylpeyttä jotenkin säälitään ja kaudesta toiseen lahjoitetaan ilmaispisteitä sinne. No näin jouluun päin mennessä pieni hyväntekeväisyys on ehkä sallittuakin mutta pientä skarppaamista varsinkin kevätkohtaamisissa toivotaan...
   
 11. Datsun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Toronto, Saksa
  Lainaus:
  Olisiko ollut aika tarkkaan vuosi sitten kun Armia vei näytöstyyliin Pettisen pihalle ja viimeisteli Isomäen lauantai-illassa jatkoajalla, muuten?
   
 12. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  I was there. Harvoin on ollut niin lähellä itku jääkiekko-ottelussa, ihan vain onnesta.
   
 13. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo, 16.10. mutta se ei sisälly vielä tohon 19-2 putkeen. Javan muistopeli tammikuussa on se mistä Ässät onnistui nuo pari pinnaa raapimaan vaikka tiukkaa sekin teki.
   
 14. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Koskakohan IFK on viimeksi voittanut KalPan...
   
 15. baddinki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  iiefkoo
  Lainaus:
  30.11.2010 HIFK - Kalpa 4-1

  Tilastot - SM-liiga
   
 16. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  En muista onko Jokerit voittanut kertaakaan SaiPaa play offs-sarjassa ja näin ollen SaiPa olisi ylitsepääsemätön vastustaja Jokereille, pleijareissa ainakin. Toki tänä keväänä on mahdollisuus tuokin taika ehkä rikkoa.
   
 17. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Jos pata antaa vapaaehtoisesti pisteet lukolle niin miksi toivot että kevätkohtaamisiin tarvitsisi skarpata? Todellisuus on kuitenkin että kun rauman vesitorni näkyy porista saavuttaessa niin ässä-bussissa alkaa lanta haista kun jokaisella törähtää puntit täyteen. Ja kun lugu voittaa kaikki porinkin kohtaamiset niin siihen selitys voisi olla vaikka se että lukko vaan on parempi, kaudesta toiseen ja pelaajista riippumatta..

  Ja jotta ei menisi kilometrillä ohi aiheen niin melkein väittäisin että tappara on lukolle se kaikkein vaikein vastus. Tällä kaudella kahdessa pelissä 0 maalia, viime kaudella tosin taisi mennä voitot 2-2 jos muistan oikein mutta taas kaudella 09-10 ei voitettu tapparaa kertaakaan.

  Niin ja tietysti tps. 90-luvulla kun lukkolla oli useampana vuonna kaikki tsäänssit mennä päätyyn niin turun bianconeri katkaisi aina lennon. Olisko ollut peräti kolmesti? Ja taas keväällä 2010!
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2011 klo 09.35
 18. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicans ei ole tainnut kahteen kolmeen kauteen voittaa Hifkiä. Joten ehkä se Hifki on pahin
   
 19. Derby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NJ Devils
  Viime kausina Blues playoffeja myöten. Takavuosina HPK ja TPS olivat sellaisia jotka voittivat JYPin lähes aina riippumatta siitä pelattiinko kotona tai vieraissa, usein vielä murskaluvuin.
   
 20. Jindebyne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leafs
  Ihan suoraan voin heittää, ettei HIFK voita lähes koskaan HPK:ta, KalPaa tai JYP:iä. HPK kaatuu joskus Nordiksella, mutta muuten näiltä tulee tauluun ihan sama missä pelataan.

  Myös Turun lentokenttä on ollut totutusti paha mesta HIFK:lle, kotona sitten meneekin hieman paremmin TPS:ää vastaan.
   
 21. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pitää paikkansa. Ainoat, joille Jokerit on hävinnyt enemmän (yksittäisiä) pleijaripelejä kuin voittanut, ovat Kärpät (11-21) ja SaiPa (0-3). KalPalle ei puolestaan ole koskaan hävitty (3-0). HPK ja Ilves ollaan pudotettu viidesti ja itse hävitty vain yksi sarja.

  Pleijarisarjoista mainittakoon [e. korjattu] Ilves, joka on hävinnyt neljä sarjaa HPK:lle otteluvoitoin 3-11. Lisäksi HIFK on hävinnyt kolme sarjaa JYPille (3-8) voittamatta yhtäkään, samoin kuin Lukko TPS:lle (2-10).

  Eniten yksittäistä joukkuetta vastaan koettuja sarjatappioita on IFK:lle, joka on hävinnyt Tepsille 9 sarjaa voittaen kuitenkin 4. Heti kakkosena Jokerit, joka on hävinnyt Kärpille 6 ja voittanut vain kerran.

  Pronssipelit, säälipleijarit jne. mukana kaikissa luvuissa. Lähde: Mediaopas 2011-2012.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2011 klo 21.24
 22. Teddy_H Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  T-73, Pantserfaust
  Lainaus:
  Mites se nyt taas menikään:

  Koodi:
  2010-11:
  Villi kortti -kierros: HPK-Ilves 0-2
  
  2005-06:
  Puolivälierät HPK-Ilves 4-0
  
  2001-02
  Puolivälierät HPK-Ilves 3-0
  
  1998-99
  Puolivälierät HPK-Ilves 3-1
  
  1996-97
  Pronssiottelu HPK-Ilves 1-0 (maalit:5-1)
  Tuossa äkkiseltään kaikki pudotuspelisarjat Kerhon ja Ipan välillä Kerhon viimeisimmällä liigarupeamalla. Poislukien tuo viime kevään säälärikierros, niin Ilves on ollut aika vahvasti vastaanottavana osapuolena - riippumatta mistä asetelmista ottelusarjaan on lähdetty.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2011 klo 23.59
 23. Kennel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hah, punkkupullon jälkeen alkaa tarkkuus herpaantua, mutta onneksi myös liigan materiaalissa oli pikkuvirhe, sillä kirjassa lukemat ovat 11-1.

  Todelliset lukemat olivat tosiaan HPK:lle 11-3.
   
 24. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Pitää kyllä sanoa, että ainakin täällä päässä Kerhosta tuli noiden vuosituhannen vaihteen sarjojen aikana suoranainen painajainen pleijarivastustajana. Pronssipelissä Ilveksen ainoan (ja johtomaalin) teki joku kerhon tsekeistä kädellä. Kummassakaan sarjassa Ilveksellä ei ollut mitään sanottavaa. Tämä nostaa viime kevään voiton pointseja ainakin omassa traumatisoituneessa mielessäni.
   
 25. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mikähän mahtaa olla HPK:n saldo Hartwall Areenan vierailuista? Eli vuodesta '97 lähtien.