Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Liigassa toisilleen ylitsepääsemättömät vastustajat

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 29.10.2010 klo 19.38.

 1. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kun tuossa katselen Jokerit-Kärpät matsia (nyt tilanteessa 0-3) niin tulee mieleen että enpä muista kovin montaa noiden seurojen välistä kamppailua josta narrit olisivat täyden pistepotin vieneet. Ja siis ihan riippumatta siitä, miten joukkueilla muuten sarjassa menee. Tappara on sen sijaan muistaakseni ollut Kärpille usein aika myrkyllinen vastaustaja.

  Vastaavanlaisia pareja on muitakin. Blues-IFK -matseista on kaudella kuin kaudella ollut Bluesin voitto todella harvinaista herkkua (herkullisena poikkeuksen vahvistavana sääntönä pudotuspelisarja 07-08). Sen sijaan Tepsiä vastaan on Bluesin voittoprosentti ollut aina erittäin hyvä.

  Mitä muita ottelupareja on, joissa toisella joukkueella on todella selkeä yliote?
   
 2. Datsun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Toronto, Saksa
  Tappara Tampereella oli pitkään Lukolle täysin ylitsepääsemätön este. Ennen tämänsyksyistä voittoa Lukko taisi Tapparan Hakametsässä voittaa edellisen kerran vuonna 2004.

  Ja Ilves on ainakin 2000-luvulla voittanut Lukon Raumalla todella usein. Myöskään Jyväskylässä Lukko ei voita ikinä. Eipä silti - ei siellä voita enää kukaan muukaan kuin kotijoukkue.
   
 3. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  ja toisesta tämän iltaisesta tulee mieleen että ei taida Kalpan voittoprosentti Jypista olla kovin kaksinen.
   
 4. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Viimeisimmässä parissa kaudessa on ollut sen sijaan sellainen omituisuus, että Jyp on ollut Bluesille kohtalainen pisteautomaatti. Robotikiekko ei toimi kun se saa vastaansa joukkueen jolla on samanlainen taktiikka?
   
 5. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  HPK-HIFK. Poffeissa HPK tiputtaa AINA IFK:n ja lähes samanlaista tuskaa ovat Hämeenlinnassa pelattavat runkosarjapelit. Kotona on ollut hieman helpompaa, mutta kokonaisuudessa ja ratkaisupeleissä HPK on 2000-luvulla kurittanut IFK:ta aika tavalla.
   
 6. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Kalevan Pallo + Jyväskylä=zero points. Riippumatta joukkueiden sijoittumisesta sarjassa, kokoonpanoista, kauden kestosta, vuodesta, vuosikymmenestä, tähtien asennosta ja mistään järjellisestä faktasta vierasjoukkueen peli on hävitty ekan kympin aikana (usein jo silloin kun bussi alittaa seitsemännen tjsp. sillan motarilla Kuopiosta päin:). Säännön vahvistava poikkeus: playoffit kaudella 1990-91.
   
 7. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Eikös KalPa ainakin jossain vaiheessa ollut aika paha vastustaja Ilvekselle? Silloin ainakin KalPa tuntui aina voittavan Ilveksen, kun oli sarjan hännillä. Nyt viimeisiä ottelutuloksia en raahaudu tarkistamaan, kun internet ollut tänään jostain syystä pahalla tuulella.
   
 8. mikse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
  Kerho ei ole Hjaffalasta kovin montaa pistettä vienyt. Muistan yhden vierasvoiton runkosarjasta, playoffeista en yhtään, joten ei niitä hirveän monta voi olla.
   
 9. Chiesa di Totti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Semo tutti parrucchieri.
  Lainaus:
  Hieman playoffien vääristämä tilastoharha. Esimerkiksi Jaffalassa Kärppien on vaikea voittaa runkosarjassa, tänään on tulossa neljäs voitto viiteen vuoteen. Olisiko jopa viimeksikin johdettu 0-2, ja Jokerit vei voiton ajassa 59.59.
   
 10. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Voi olla. Vähän samanlainen kuin Blues-Kärpät. POHJOINEEEEEEN! on ollut ylitsepääsemätön poffeissa mutta kyllä Blues on Kärpät suht usein pystynyt runkkareissa voittamaan.
   
 11. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Alkuviikosta Lukko vieraili Lahessa ja tuli puheeksi Lukon huono rekordi näistä reissupeleistä. Otin Jääkiekkolehden kultanumerot kauniiseen käteen ja laskin Lukon vierailut Lahteen 1999-2010:

  4 3 2 13
  (voitot, ja/rl-voitot, ja/rl-tappiot, tappiot)

  Yksi tasapeli tuossa on laskettu ja/rl-tappioihin. Viime kausi oli poikkeus, kun Lukko voitti molemmat vierailunsa Isku Areenalla, mutta tiistaina palattiin päiväjärjestykseen kun tilille napsahti 14. tappio. Ei nyt siltikään mikään aivan ylitsepääsemätön vastus, mutta aika kylymää kyytiä kuitenkin ovat pelikaaneilta saaneet.
   
 12. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Lainaus:
  Tämähän se on!
  Kerho ei Jaffalassa juhli, vaikka olisi minkalaisella joukkueella liikkeellä.
  Ne on ne kirkkaat valot.
   
 13. Dvozak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Käsittämätöntä! Pelicans johtaa jotain tilastoa. Sekin on varmaan ennätys SM-liigassa. Tervetuloa Lukko Lahteen!

  Kyllähän sitä veikkaajana aina kiroaa näitä, kun vuodet vierii ja joukkueet vaihtuu, niin silti jotkin joukkueet ovat aina vaikeuksissa tietyissä kaupungeissa.
   
 14. Herkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We fight, we march!
  Faktaa en osaa (jaksa) etsiä, mutta jotenkin tuntuu TPS:n olevan kotonaan kova HIFK:ta vastaan. Viime vuosina on Ilveskin tainnut kylvettää Tapparaa Tampereen paikallisissa.
   
 15. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Tiedä häntä, mutta oikeassa lienet. Ainakin ne JYPin ja Bluesin väliset kohtaamiset mitä on viime kausien aikana tullut nähtyä, on ollut JYP-lasien läpi suht tuskaista katsottavaa.

  Joskus muksuna muistan kauhulla odotelleeni aina JYPin pelejä HPK:ta ja Lukkoa vastaan, joskin näistä peikoista lienee päästy jo yli.
   
 16. Jarzki Jäsen

  Ennen voitto Tampereelta oli JYPille täysi mahdottomuus(esimerkkinä paikan päällä nähtynä n. 10 JYPin peliä Hakametsässä, saldona näistä peleistä YKSI piste). Nyt on onneksi sieltäkin jo haettu voittoja. Täytynee mainita myös muutaman vuoden takainen Kärpät, ei mitään jakoja. Tämäkin on onneksi muuttunut.

  Oikeastaan kaksi äärimmäisen vaikeaa vastustajaa tällä hetkellä JYPillä on. Blues ja Pelicans. Pelicans on aina paha Hippoksellakin. Bluesia vastaan taas JYP ei tunnu löytävän mitään aseita maalintekoon tai voittoon.
   
 17. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  En jaksa nyt alkaa laskemaan mitään lukuja, mutta väittäisin, että Tappara pelaa Porissa paremmin kuin mikään muu vierasjoukkue. Okei, sen yhden play off -sarjan kaikki Porin pelit meni Ässille, mutta muuten Tappara on kyllä aina osannut pelata Isomäessä vaikka miehet ovat vaihtuneet.

  Sama ainakin osittain toisin päin. Ennemmin Ässät Tapparan Tampereella voittaa kuin kotonaan.

  90-luvulta muistuu mieleen Ässien surulliset Hämeenlinnan reissut. Ei tarvinnut jännittää juuri mitään muuta kuin että tuleeko turpaan viidellä vai kuudella maalilla. Taisi mennä ilman voittoa nuo reissut jotain 6-7 vuotta.
   
 18. AnaMasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahko
  Ilveksellä taisi olla tilastojenkin mukaan vuosikausien katkeamaton tappioputki Tepsiä vastaan, vai oliko vain Turkuhallissa, en muista. Se putki on tätänykyä muisto vain.

  Seuraavat perustuu vain omiin muistelotuntemuksiin.

  - JYP ja SaiPa ovat olleet aina sijoitustaan kovempia HIFK:ta vastaan, JYP myös paljon ennen mestaruuttaan.
  - Pelicans pieksi konttausvuosinaankin kerta toisensa jälkeen Tapparan.
  - Ässät vs TPS on 2000-luvulla kääntynyt vittumaisen usein Ässille, vaikka muuten olisivatkin konttailleet. Esmes viime kaudella taisi mennä kaikki pelit Poriin.
   
 19. Datsun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Toronto, Saksa
  Lainaus:
  Tosiaan joo. Joskus muinoin se olikin niin, että JYP (JyPHT) hävisi AINA Raumalla. Jollakin kaudella sitten meni ja voitti merkityksettömässä runkosarjan päätösottelussa muistaakseni 0-6. Vitutti se vähän silti.

  Aikanaan meni pitkään että Lukko voitti K-Espoon kotona ja vieraissa. Mutta ainakin 94-95 pleijareissa K-Espoo vei yhden pelin, eikö?

  Niin ja eikös HIFK kylvetä Bluesia käytännössä aina? Vai luulenko mä vain?
   
 20. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Kolme ekaa K-Espoon liigakautta (1992-95) Lukko tosiaankin voitti kaikki runkosarjakohtaamiset, joita oli siis 4/kausi. Kerran ratkesi jatkoajalla Lukon eduksi, kun joku Lukon pelaaja (hatara muistikuva, että olisi ollut Jari Torkki) laukoi kiekon kulmaan, jonne suuntasi myös K-Espoon molari. No, pakki pisti mailan väliin ja ohjasi kiekon keskelle tyhjää maalia.

  Seuraavalla kaudella (1995-96) K-Espoo voitti sitten runkosarjapelinkin. 7-3 päättyi, vaikka tilanne oli jo 0-3 toisessa erässä. Rauma oli tosi paha paikka pitkään, sillä seuraava voitto espoolaisille tuli vasta kaudella 2001-02.

  Tapparalla ja Ässillä oli pitkät putket Espoossa ilman voittoa. Molemmissa tapauksissa noin 1990-luvun puolivälistä aina 2000-luvun puolelle. Tapparan kohdalla ulottui jopa osittain Tapparan viimeisemmälle huippujaksolle, oisiko ollut joulukuuta 2001 kun tuo putki lopulta katkesi. Ässien osalta meni tammikuulle 2003.
   
 21. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Joo. Synkkää runkkarihistoriaa sentään kirkastaa se, että Blues vei - ja aika selvästi vielä - silloin kun joukkueet poffeissa kohtasivat.

  Ihan henk.koht. katsotuista peleistä muistan kohtalaisen monta Ässä-tappiota ja Tappara-voittoa - tiedä sitten miten noista virallisemmat tilastot menee.
   
 22. Muhkea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL:n suomalaiset
  Ennen Alatalon muikistelua KalPalla oli ihan jäätävän vaikeaa Kärppiä vastaan. Taisi joskus 80-luvulla edellinen runkosarjavoitto KalPalla olla Kärpistä Raksilassa, ennen kuin 2009 ottivat tammikuussa 4-5 -voiton. Tuossakin Kärpiltä taidettiin hylätä kyseenalaisesti maali, jos oikein muistan. Kärpillä oli muutenkin noin 20:n pelin voittoputki KalPasta ennen tuota kautta, täysillä pistepoteilla. Parin viime vuoden aikana tilastot ovat kuitenkin tasoittuneet.
   
 23. Laitapuolen Hyökkääjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Muistaakseni viimeinen kohtaaminen meni Tepsille 0-1 luvuin. Oli muuten harvinaisen paska matsi, molemmat olivat aivan surkeita, mutta TPS onnistui tekemään tuon yhden tarvittavan maalin.

  Eli tämä matsi kyseessä.

  Linkki sm-liigan sivuille.
   
 24. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joskus lähdettiin mummolasta Espoosta katsomaan HPK - JYP peliä ja kyllä siellä hassuteltiin vastustajaa. Nuo pelit oli totaalista tuskaa ja pisteistä ei ollut hajuakaan. Lisäksi ostin Spritea ja sainkin kivennäisvettä. PRKL...
   
 25. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jotenkin tuo Ässät on ollut mun silmissä jo pitkään pirullinen vastustaja. Onhan niitä voittojakin toki porilaisista tullut, mut ne osaa jotenkin olla vaikeita Raksilassa.