Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Täysin syystä sanoisin.
No höpöhöpö. On Lasse toki koomaillut, mutta näytä mulle jääkiekkoilija joka ei ole. Jostain syystä Kukkosen perseilyt jaksetaan muistaa vuodesta toiseen. Arvostan Kukkosta eniten siitä, että mies jätti kentälle aina ihan kaiken. Lasse luki väärin tilanteita, teki vääriä valintoja, mutta ei koskaa pelannut huonosti sen takia, ettei häntä kiinnostanut.

Ja olen kerran yhden homman myötä miehen tavannutkin, ihan perkeleen jalat maassa tyyppi. Äärimmäisen nöyrä ja mukava mies, mitä ei todellakaan voi kaikista kiekkoilijoista sanoa.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United
Kyllähän Kukkosen Lasse on ollut inhokkipelaaja numero 1 johtuen eräästä Kärpät-JYP sarjasta missä tehtiin tavaramerkkiin kuuluva kuoleminen ja jäässä itkeskely, sitten kaveri ilman syytä pihalle. Tulee mieleen ne poikkarit niskaan, tuomareille mussutus ja virheet maajoukkueessa.

Kuitenkin, kyllähän tuo uutinen vetää mielen haikeaksi. Tunteet ne on mitkä lätkässä merkkaa ja iso tunteen tekijä nyt kaukalosta poissa. Lisäksi Kukkosen uraa tarvitsee arvostaa korkealle: ei kovinkaan kaksisia kykyjä huippujääkiekkoilijaksi, mutta helvetin kovalla asenteella Lassesta sellainen tuli, samalla vielä nuo mentaaliset ominaisuudet kiven kovat myös johtajuuden saralla. Seurauskollisuus on myös erittäin arvostettava piirre, olkoonkin sitten kärppäläinen, mutta hattu nousee korkealle tästä kun pelataan kotijengissä pääosa urasta ja aina kotimaassa siellä.
Turhan usein virheet nostettiin esille Lassesta, virheet tulivat monesti aika epätoivoisissa paikoissa missä oli pakko jotain tehdä, niinkään helppoja virheitä ei tullut, mutta pelityylinsä vuoksi ne ehkä näyttivät tavallista rumemmilta.

Mies teki jenginsä eteen kaiken aina. Hieno ura nyt takana, hattua päästä.
Häh mitä selität? Sehän missasi sen tilanteen jälkeen useammankin pelin. Miten joku jaksaa "itkeskellä" viisi vuotta vanhaa tilannetta ja vieläpä ihan syyttä?
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Olihan toi Lasse sellainen kaveri, että kyllähän sitä tavallaan vihasi, mutta nyt uran päätyttyä uskaltaa tunnustaa salaa häntä arvostaneen. Tälleen anonyymisti netin välityksellä. Oli mielipide pelaajasta mikä tahansa, niin eiköhän jokainen ottaisi tuollaisen joukkuepelaajan ja laadukkaan jätkän omiin riveihinsä. Tai siis, pitäisikö sanoa että nostaisi omaan riviinsä. Ei noita jätkiä muualta voi hommata, ne kasvatetaan.

Pakko heittää vielä parit Jokerien viimeisen KHL-kauden osalta Kukkonen jäi muistoihin kipeästi. Piti toki parit faktat päivämääristä alkaen tarkistaa, mutta epäilevä tuomas voi vaikka viestihistoriasta etsiä viittaukset, että ei tässä nyt pelkästään googlella eletä. 13.3.2014. Jokerien viimeinen runkosarjamatsi. Vastassa Kärpät, lopulta tasurillakin olisi ollut suora pleijaripaikka. 11000 ihmistä maksanut matsiin lipun, itse olinko nyt Ruudun varassa vai mikä tuolloin näyttikään. Toisessa erässä Kukkonen vie Kärpät 1-0 johtoon ja kolmannessa syöttää voittomaalin. Kärpät voittaa lopulta 5-1. 12.10.2013 Sulateltiin vielä aiempaa Jokerien siirtoa KHL:ään. KHL:sta Ouluun palannut Lasse Kukkonen iskee 3+0 ja hävitään 8-4. Mitähän helvettiä tuolloin tapahtui? Tarkkoja muistikuvia maaleista ei mulla ole, mutta vissiin ihan kauniimpia eivät olleet.

Hattu päästä ja paita kattoon. Samoin Koholle, mutta se on toinen halli ja keskustelu.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu, Rive Kanerva, Caps
12.10.2013 Sulateltiin vielä aiempaa Jokerien siirtoa KHL:ään. KHL:sta Ouluun palannut Lasse Kukkonen iskee 3+0 ja hävitään 8-4. Mitähän helvettiä tuolloin tapahtui? Tarkkoja muistikuvia maaleista ei mulla ole, mutta vissiin ihan kauniimpia eivät olleet.
Täytyy nyt tulla vähän offtopicina muistelemaan tuota ottelua. Ennen peliä mietiskelin viimesiä siirtoja liigapörssiin, kaveri sitten tokas että ota Irving kun se on pelannut hyvin. Vähän aikaa pyörittelin miten saisin sen mahtumaan kunnes päädyin ottamaan Kukkosen pois ja sain Irvingin tilalle. Lasse oli vielä ollut kapteenina kierrosta ennen. Hyviä muistoja, eipä Lassesta muita olekaan itsellä.

E: Tuo taisi olla se peli kun Kärpät sai ensimmäistä kertaa kasaan "tuomionpäivän ketjun" vai miksi media sitä nimittikään, eli Huml - Maxwell - Aaltonen. Pojat tykitteli sen 3-5 pistettä mieheen.
 
Hey there mister!

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
13.3.2014. Jokerien viimeinen runkosarjamatsi. Vastassa Kärpät, lopulta tasurillakin olisi ollut suora pleijaripaikka. 11000 ihmistä maksanut matsiin lipun, itse olinko nyt Ruudun varassa vai mikä tuolloin näyttikään. Toisessa erässä Kukkonen vie Kärpät 1-0 johtoon ja kolmannessa syöttää voittomaalin. Kärpät voittaa lopulta 5-1.
Jarkko Ruutu teki muuten Jokereiden ainoan maalin tuossa pelissä. Ruutu siis vastasi Jokereiden liigahistorian viimeisestä runkosarjamaalista.

12.10.2013 Sulateltiin vielä aiempaa Jokerien siirtoa KHL:ään. KHL:sta Ouluun palannut Lasse Kukkonen iskee 3+0 ja hävitään 8-4. Mitähän helvettiä tuolloin tapahtui? Tarkkoja muistikuvia maaleista ei mulla ole, mutta vissiin ihan kauniimpia eivät olleet.
Korjataan sen verran että Kukkonen ei palannut suoraan KHL:stä Kärppiin, vaan teki siinä mutkan Rögleen yhdessä Juhamatti Aaltosen kanssa kaudeksi 2012-13. Sieltä molemmat sitten kaudeksi 2013-14 Kärppiin.

Maalithan oli perinteisiä Lasse-maaleja. Eka oli ohjuri ylivoimalla neliön keskeltä, toinen oli ylivoimalla irtokiekko sisään aikalailla nollakulmasta ja kolmas sitten suoraan syötöstä kun Aaltonen ja Ivan Huml sahasivat ensin hetken keskenään ja Kukkonen pisti kiekon Jere Karalahden ja AJ Niemen vartioinnista huolimatta maaliin.

Tuo Kukkosen hattutemppu oli kyllä yksi oman elämäni hienoimpia hetkiä jääkiekon parissa.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Kukkoslasse oli kyllä hieno pelaaja. Jäi varsinkin maajoukkueesta hienot muistot. Rehellinen pelaaja. Joka ei tappio otteluiden jälkeen mennyt tuomaripelin taakse, vaan sanoi rehellisesti et "oltiin huonompia"
"Tänään ei ihan riittänyt"
Tai jotain muuta vastaavaa.
NHL pelejä kertyi myös vyölle.
Sm liigan kannalta paha menetys. Ja varsinkin kun kausi päättyi tälleen Koronan takia kesken, niin ikävä että Lasse lopetti uran tällä tavalla.
Mut ikää on jonkun verran kuitenkin. Ja varmaan mies tietää itse milloin on hyvä hetki lopettaa.

Kiitos Lasse.
 
KHL:sta Ouluun palannut Lasse Kukkonen iskee 3+0 ja hävitään 8-4. Mitähän helvettiä tuolloin tapahtui? Tarkkoja muistikuvia maaleista ei mulla ole, mutta vissiin ihan kauniimpia eivät olleet.
Tämä on yksi mieleenpainuvimmista liigapeleistä missä olen ollut paikan päällä, vaikka kyseessä olikin vain runkosarjamatsi. Toki Jokeripelit herättivät aina tunteita muutenkin (kyseessä sentään Kärppien ainut "paikallisvastustaja"), mutta tässä illassa tuntui olevan normaalia enemmän sähköä. Kukkosen hattutemppu, Hardtin hattutemppu, Aaltonen-Maxwell-Huml, kärppäkasvatti Lambert jokerinutussa ajelemassa kaikkea mikä liikkuu, jatkuvaa hieromista ja kähinöintiä, Teuvon kikkailut, 12 maalia ja kirsikkana kakun päälle Rudin työntäminen vaihtoaitioon, minkä jälkeen Pokka käy vielä iskemässä maalin toisessa päässä. Ruutu tosiaan toinen pelaaja, jonka voi sanoa aika lailla maksimoineen potentiaalinsa uran suhteen, ja jota voi arvostaa vaikkei temput kentällä aina miellyttäneetkään.
 
Viimeksi muokattu:
“Goebbels was in favor of free speech for views he liked. So was Stalin. If you’re really in favor of free speech, then you’re in favor of freedom of speech for precisely the views you despise. Otherwise, you’re not in favor of free speech.” -Chomsky
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Onhan hänkin varmaan pelannut kauemmin lajia mitä minä ollut olemassa, joten kyllä. Tai sitten en kässännyt mitä jäbä tarkoittaa...
Juu, ei kun tuntuu ettei patukan seurauskollisuus (Suomessa) paljoa paina muuta kuin Tappara-fanien keskuudessa.
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins

Punamusta

Jäsen
Juu, ei kun tuntuu ettei patukan seurauskollisuus (Suomessa) paljoa paina muuta kuin Tappara-fanien keskuudessa.
Käsittääkseni Mäntylä edusti kotiliigassa vain Tapparaa ja kuitenkin lukuisia kertoja, joten lasketaan mukaan, vaikka nyt olisikin hypännyt aina välillä Venäjän seudulle.

Edit: eikun viimeinkin älysin jäbän sanoman... sori :D
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Juu, ei kun tuntuu ettei patukan seurauskollisuus (Suomessa) paljoa paina muuta kuin Tappara-fanien keskuudessa.
Kyllähän tuota arvostetaan varmasti melko vastaavalla tavalla. Kuitenkin tyyliltään samankaltaiset kovat pelaajat, jotka olivat todella hyviä johtajia. Kuitenkin Kukkonen pelasi vielä pykälää kovemman uran. Itse henkilökohtaisesti pidin Mäntylästä pelaajana enemmän, mutta ei sillä merkitystä tässä ole. Lisäksi vertailukin turhaa, kun Mäntylän uutisesta jo hetki aikaa niin ehkä tässä kohtaa ei Mäntylää ruveta muistelemaan.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Puusilmäiset kokit
Kukkonen on yhtä yliarvostettu kuin kausikortin maajoukkueessa aikoinaan omannut A-J Niemi. Samaan kastiin menee Ilkka Mikkola joka nyt sattui pelaan hyvissä joukkueissa kun mestaruuksia voitti.

Kimmo Timonen on esim parempi kun noi 3 yhteensä.
 
Jyväskylä on täydellinen kaupunki, kaikin puolin.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
SaiPassa, HPK:ssa, Lukossa ja TPS:ssa Liigaa pelannut Harri Tikkanen lopettaa pitkän pelaajauransa.

894 runkosarjapelin + 91 playoff-pelin lisäksi Tikkanen pelasi uransa lopulla vielä ulkomaillakin, Medvescak Zagrebissa kauden sekä Szekesfehervarissa kaksi kautta.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Punamusta

Jäsen
Liivik on tosiaan päättänyt lopettaa ammattilaiskiekkoilun. Onnea ja menestystä jatkoon.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Liivik on tosiaan päättänyt lopettaa ammattilaiskiekkoilun. Onnea ja menestystä jatkoon.
Eihän miehellä vielä liikaa ikää ollut ja varmasti jossain määrin kysyntääkin olisi ollut kun kulttipelaajan maineessa. Ainakin Espooseen olisi luullut kelpaavan.
Ilmeisesti rupesi esiintyminen ja sisällön tuottaminen kiinnostamaan enemmän. Eihän siinä, onnea jatkoon! Toivottavasti laadukasta ohjelmaa tulee.
 

Punamusta

Jäsen
Eihän miehellä vielä liikaa ikää ollut ja varmasti jossain määrin kysyntääkin olisi ollut kun kulttipelaajan maineessa. Ainakin Espooseen olisi luullut kelpaavan.
Ilmeisesti rupesi esiintyminen ja sisällön tuottaminen kiinnostamaan enemmän. Eihän siinä, onnea jatkoon! Toivottavasti laadukasta ohjelmaa tulee.
Vasta 32-vuotias, olisi voinut pelata vielä pitkään vaan muu intohimo kutsui luokseen. Hienoa että heppu seuraa kutsumustaan.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy