Liigapörssi-keskustelua

  • 1 501 464
  • 6 499

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Mitä todennäköisemmin lähden tällä porukalla liigapörssiin:

Saarela (300k) - Redenbach (325k) - Liivik (285k)
Söderholm (405) - Ryan Glenn (295k)
Rynnäs (390k)


Kommentteja? Palautetta?

-Tinke
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisikohan nyt saatu lopullinen tiimi kasaan:

Malinen(225k)-Hirschovits(390k)-Pither(285k)
Kalteva(235k)-Auvitu(225k)
Koskinen(375k)

Pitherin saatan vaihtaa jo ensimmäisen kierroksen jälkeen pois Saarelaan tai Redenbachiin. Koskinen vaihtuu Bluesin kahden ensimmäisen pelin jälkeen Irvingiin, jos vain on aloittavana. Kalteva ja Auvitu pysyvät ilman ongelmia siihen asti, kunnes JYPillä tulee neljän kierroksen tauko. Hirso saattaa vaihtua milloin vain ja Malinen on tarkoitus pitää alustavasti koko jakson ajan.

Kassaankin jäi melkein 300k ylimääräistä. Toiveena, että halvempien pelaajien arvot nousevat hyvin alkuvaiheissa ja jakson myöhemmissä vaiheessa saa poimia parempia pelaajia ongelmitta mukaan kokoonpanoon.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
SaiPan kannattajat huomio! Mikä on Lauri Taipaluksen tilanne pakkihierarkiassa?

Anyway, oma tiimi näyttää tältä:

Kasperi Kapanen-Jarkko Malinen-Kim Hirschovits
Nick Bailen-Lauri Taipalus
Juha Metsola
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelaako Auvitu kakkosylivoimassa? Pelaako Mikko Koskinen kaksi ottelua putkeen?

Auvitu on pelannut harjoituskaudella silloin tällöin ylivoimaa, mutta ilman ylivoimavastuutakin hinta on sen verran hyvä, että Ranskan vahvistuksen pidän. Tykkää nousta ja olla ns. neljäs hyökkääjä.

Koskisesta ei tietoa, silkka toivomus että pelaa kaksi ottelua putkeen.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisikohan nyt saatu lopullinen tiimi kasaan:

Malinen(225k)-Hirschovits(390k)-Pither(285k)
Kalteva(235k)-Auvitu(225k)
Koskinen(375k)

Pitherin saatan vaihtaa jo ensimmäisen kierroksen jälkeen pois Saarelaan tai Redenbachiin.

No muuttuihan se vielä. Aloin tuossa kelaamaan, että mitäs järkeä sitä pitää Pitheria, kun voi ottaa tilalle suoritusvarmemman Sextonin. Dan siis uutena miehenä mukaan ja vaihtuu johonkin muuhun kolmen kierroksen jälkeen varmaankin.
 

weean

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aaltonen on nyt lisätty, ja hinnaksi muodostui varsin kilpailukykyinen 480 000. Lähtee ainakin omaan kokoonpanoon huomenna!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Koetin kasata semmoisia vähemmä poimittuja ja alkuun enemmän pelaavia pelaajia. Säästellään niitä vähiä vaihtoja loppujaksoon.

Ville Viitaluoma - Aleksi Saarela - Tommi Huhtala
Per Savilahti-Nagander - Yohann Auvitu
Jussi Markkanen

Tokihan ainakin Saarela, Auvitu ja Markkanen ovat monessa joukkueessa, mutta luotan siihen, että nämä muut ovat niitä, jotka ratkovat pinnoja.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Eiköhän se oo siinä! Viimeseen asti on tullu joukkuetta pyöriteltyä mutta jospa nyt näyttäisi siltä että tällä lähetään illan koitoksiin!

Malinen - Hirso(C) - Viitaluoma
Schira - Seigo
Koskinen


Malinen - Selkeä valinta varmaan noin puolella LP-valmentajista. Hintaansa nähden loistohankinta ottaen huomioon Tapparassa saama vastuu kauden alussa ja hyvät laiturit rinnalla.

Hirso - Toinen yleinen valinta Bluesin back-to-back -alun takia. Odotukset kovat ja hinta maltillinen, joten toivottavasti aloittaa kovilla pinnoilla. Kävi miten kävi niin todennäköisesti vaihtuu kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Viitaluoma - HPK:n ykkösnyrkki on todella vaarallinen. Lisäksi HPK:lla on hyvin pelejä alkukaudesta ja avausvastustajina Liigan peräpäähän arvioidut Pelicans ja Ilves.

Schira - Kuten edellä niin Kerhon alkuohjelma näyttää houkuttelevan hyvältä. Vaikka kaverilla ei näyttöjä Liigasta ole, niin hänestä odotetaan joukkueen puolustuksen liideriä. Tekee pinnoja ykkösnyrkin takana ja YV:llä. Siihen nähden hinta-laatu -suhde on loistava.

Seigo - Toinen uusi vahvistus rapakon takaa tähän LP-jengiin. Floppimahdollisuus toki, kuten Schiralla, mutta potentiaalia pisteitä tekeväksi hyökkääväksi puolustajaksi. Pelaa Morrisonnin pakkiparina, joten saa keskittyä täysillä hyökkäävämpään rooliin ja tukea Sextonin, Paren ja Koskirannan hyökkäystä. Lisäksi vaarallinen mies ylivoimalla. Lähtee vaihtoon kolmannen kierroksen jälkeen.

Koskinen - Mielestäni epävarmin kaveri joukkueesta mutta rahat eivät enää riittäneet nimiin Tarkki, Metsola jne. Aloittaa kuitenkin jo tänään ja EHT-pelissä näytti loistavalta. Blues-peleissä harvoin maalijuhlia vietetään, joten luotetaan että torjuu voiton kauden alussa ja saa paljon torjunta (1-2 maalia voisi päästä Steven Seigolle avauspelissä heh:D). Jos ei ihan dominointiin ala, niin nopia lähtö saattaa tulla avauskierrosten jälkeen!
 

Peoplez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitäs mieltä Lukkomiehet on, mahtuuku Viirlas kokoonpanoon alkujaksossa? Siellähän on teillä niitä pakkeja loukkaantuneina eikös?

EDIT: on muuten todella vaikea jaksonaloitus. Luonnollista olisi aloittaa jakso pelaamalla Bluesia ja vaihtamalla sen jälkeen niihin joukkueisiin joilla on paljon pelejä jäljellä kuten Jokerit, varsinkin kun meidän kimpassa pelataan ilman lisävaihtoja. Mutta nyt iski pelko persiiseen, koska mulla ei ole koko mun liigapörssiuran historiassa hyviä kokemuksia Bluesiin panostamisesta. Ja kun tuo bluesin toinen matsi on vierasmatsi isoveljeä vastaan niin eihän siinäkään varmaan hyvin käy.
 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan kannattajat huomio! Mikä on Lauri Taipaluksen tilanne pakkihierarkiassa?

Mistään en mitään tiedä, mutta kommentoinpa silti: Taipalus on merkattu puukäsi-Ahosen kanssa kolmospakkipariin, ja vaikka Laurilta jonkun verran kätösiä löytyy (SaiPan mittapuulla varsinkin), luulen että YV-aikaa ei ainakaan aluksi ole tulossa. Mies saattaa myös ensimmäisenä joutua sivuun pelaavasta kokoonpanosta jos pakkeja aletaan sekoittelemaan. Kutospakiksi miehen leimaisin.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Oma joukkueeni näyttänee sitten tältä:

Corso - Moses - Malinen
Foss (C) - Ohtamaa
Metsola

Hyökääjiin olen varsin tyytyväinen, mutta puolustus vähän epäilyttää. Maaliin Metsolan luulisi olevan varsin varma valinta, sillä hyvän puolustuksen takana luulisi pisteitä tulevan varsin hyvin.

Tapparalla on alkuun kohtalaisen helppo ohjelma Ilves-Pelicans-KalPa-HPK, että saattaa joutua ensi viikolla ottaan enemmänkin sieltä suunnalta pelaajia.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taas oon menny lauman mukana, helvetti kun koskaan ei opi. Oma jengi on tämmönen:

Koskiranta(TPS)-Hirso(C)(BLU)-Flinck(SAI)
Glenn(SAI)-Koivisto(KAL)
Koskinen(BLU)

Peruskaavalla, SaiPasta pari halpaa janaria joilta voi silti pisteitäkin odottaa, ja loput sitten eniten alkuun pelaavista jengeistä. Liikaa on samoja nimiä joita tässäkin ketjussa on viljelty, se on aina huono merkki.

Koskirannan ja Koiviston vaihdan varmaan heti ekan kiekan jälkeen, vaihtoehtoina on niillekin pyöritelly näitä Redenbacheja, Saareloita, Schiroja ja Auvituja joita moni on näköjään valinnut. Bluesin jampat vaihtuu tokan kiekan jälkeen Jokereihin. SaiPa-janarit saa aluksi pyöriä vaan messissä, katotaan sit muutaman kiekan jälkeen joku paniikkiratkaisu jossa koko jengi pyöräytetään uusiksi ku kukaan mun jampoista ei tee mitään ja oon jääny kimpassa ihan jalkoihin.
 

OH26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Aaltonen KÄR - Pither KAL - Kemppainen KÄR
Koivisto KAL - Tikkinen BLU
Koskinen BLU

Kapteeniahan sai vaihtaa joka kierrokselle? Ekalle kierrokselle kapteeniksi joko Koivisto tai Koskinen ja huomenna sitten mennään Aaltosella
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Malinen - Hirschovits (C) - Tuppurainen
Kalteva - Schira
Metsola

Pitkällisen pyörittelyn jälkeen tällainen tulos. (Perseelleenhän tämä varmaan taas menee, mutta menkööt)
 

Fensba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Malinen - Hirschovits (C) - Tuppurainen
Kalteva - Schira
Metsola

Pitkällisen pyörittelyn jälkeen tällainen tulos. (Perseelleenhän tämä varmaan taas menee, mutta menkööt)

Lähes samoilla linjoilla, vaihtoehtoja on vielä pari, joko:

1.
Malinen-Hirschovits-Pyörälä
Schira-Seigo
Metsola

tai

2.
Malinen-Pither-Pyörälä
Schira-Bailen
Metsola

Sama kait se kumman valitsee, väärä valinta se joka tapauksessa tulee olemaan niin kuin 90% aina näistä viime hetkillä tehdyistä päätöksistä.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Varmaan tuohon jotain muutoksia kuitenkin tulee... Pitkään mietin HPK:n Schiran valitsemista joukkueeseen, mutta noiden muiden pelaajavalintojen jälkeen ei rahat riittäneetkään.

Tulihan niitä muutoksia:

Malinen (TAP) - Pyörälä (KÄR) - Sexton (TPS)
Schira (HPK) - Foss (KAL)
Rynnäs (KÄR)

Pakkipari siis vaihtui Mäkinen - Morrisonnista Schira - Fossiin. Näillä mennään!
 

TehoTon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New York Rangers
Joukkue kasassa, näillä mennään!

Petr Hubacek - Tomi Sallinen - Chris Connolly
Craig Schira - Colby Cohen
Jussi Rynnäs
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Dan Sexton - Jarkko Malinen - Peter Tiivola
Juha Leimu - Nick Bailen
Juha Metsola

Arvoin vielä kuuden aikaan, että otanko Leimun vai Seigon. No en sitten ottanut Seigoa. Mutta Peter Tiivola aikamoinen haku, 150 000 ja syöttöpiste Aaltosen ensimmäiseen maaliin. Oli pakko ottaa joku "nobody", mutta pointsitkin kelpaa. Huomiseks vaihtunee varmaan kaksikko Sexton-Tiivola kahteen ok-pelaajaan.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Kuinka kauan tämä pisteiden päivitys yleensä kestää?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kuinka kauan tämä pisteiden päivitys yleensä kestää?

Yleensä pari tuntia, nyt tulee kestämään todella pitkään, niin hemmetin sekaisin on 1ügan tulospalvelu. Niin sekaisin että saas nähdä miten käy koko Liigapörssin.

Omassa jengissä ainakin Miro Aaltonen 3+0 ja varmaan paljon muutakin.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Niin sekaisin että saas nähdä miten käy koko Liigapörssin.

Kieltämättä kyllä mietityttää kuinka ne meinaa nuo pistepäivitykset saada hoidettua tai enemmänkin millä aikataululla..Nämä tynkäkierrokset varmaan menee mutta saapa nähdä kuinka selviävät huomisesta.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kieltämättä kyllä mietityttää kuinka ne meinaa nuo pistepäivitykset saada hoidettua tai enemmänkin millä aikataululla..Nämä tynkäkierrokset varmaan menee mutta saapa nähdä kuinka selviävät huomisesta.

Se kuka osasi valita joukkueeseensa Pilkun, on aika vahvoilla (pelkästään Lappeenrannassa 0+4). SaiPa - KalPaa pelattu nyt 92.47. Kähkösen Kaapolta myös hyvä peli Bluesin maalilla ja tv-kuvan perusteella pituuskasvu jatkunut mukavasti kesän aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös