Liigan verkkosivut – liiga.fi

  • 1 007 291
  • 4 458
Suosikkijoukkue
HIFK
Nooh, kerkeehän sen ensi viikollakin sitten korjata, ei mitään kiirettä. tietoenatorin(vai mikä se on) koodauksia/ylläpitojako tuo sivusto on ?

aivan täyttää paskaa sisällön ja käytettävyyden puolesta ja nyt sitten nämä ongelmat kaupan päälle. hyvin menee.
Juu ei toimi vieläkään. On se helppoa kun sen osaa vuodesta toiseen...

EDIT: Oho oho. Nyt toimii taas.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On kyllä ihan käsittämätöntä, miten tuollainen sivusto jaksaa hajota jatkuvasti. Mestiksen sivusto toimii hyvin ja ammattimaisesti, mutta SM-liigassa vedetään kai jollain viime vuosikymmenen vehkeillä ja toivotaan, että homma toimii. Onkohan Matikaisen Pentti johtamassa tätäkin osastoa?
 

aceit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minulla pelitti m.sm-liiga.fi ihan hyvin tässä illan mittaan, mutta nyt näyttää sekin kaatuneen. On kyllä käsittämätöntä miten ne aina onnistuu tyräämään noiden sivujen suhteen. Luulisi, että virheistä opittaisiin, mutta ei. Aina sama juttu.

EDIT: Nyt toimii taas. Pitääpä nopeasti tsekata laukaisukartta.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
40:00 Mika Järvinen vaihto ulos.
58:39 Mika Järvinen vaihto sisään.
59:17 Mika Järvinen vaihto ulos.

Näiden mukaan siis KalPa on pelannut 38 sekuntia lukuun ottamatta koko kolmannen erän ilman maalivahtia. Eikä onnistunut Pelicans maalinteossa ennen kuin neljä sekuntia ennen loppua! Tuon 38 sekunnin aikana Järviselle sitten huikeat 10 torjuntaa.
 

kingstonwall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lainapelaajat luonnollisestikin sekoittavat SM-liigan pistepörssiä.
http://www.sm-liiga.fi/tilastot/kokonaan.html

Sihvonenkin on ehtinyt pelaamaan tällä kaudella jo 15 ottelua, pisteiden ja jäähyjen eläessä ihan omaa elämäänsä.

58. Sihvonen, Kari Pelicans 28 VH 15 5 0 5 20 -1 0 0 0 23 21,5 9.49
338. Helenius, Sami Jokerit 14 OP 12 0 0 0 10 -6 0 0 0 7 0,0 0.00
 

trap

Jäsen
Ei mikään järin iso asia, mutta tulospalvelussa väliviivan sisältävissä nimissä on jälkimmäinen osa aina pienellä; esim. Ben-amor, Yli-torkko.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ei mikään järin iso asia, mutta tulospalvelussa väliviivan sisältävissä nimissä on jälkimmäinen osa aina pienellä; esim. Ben-amor, Yli-torkko.
Kannattaa pistää palautetta. Niin näistä pitäisi päästä helpoiten eroon.

Lukon kohdallakin oli vastaava virhe pitkän aikaa, kun McLean oli kirjoitettu väärin. Se teki myöskin sen, ettei nimeä klikkaamalla päässyt pelaajan korttiin, johon siis kuuluu päästä.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Katselin tuossa juuri huvikseni liigan sivuilta viime kausien plus-miinus -tilaston häntäpäätä, hurjien pakkaslukemien lisäksi löysin myös hurjia ottelumääriä. Esimerkiksi kauden 05-06 miinustilaston kärkikolmikosta Riku Rahikainen pelasi kyseisellä kaudella 94, Jarkko Kauvosaari 95 ja Johannes Alanen 97 ottelua. Ei ihme, etteivät kaverit aina jaksaneet tulla puolustamaan.

No joo, osataan sitä toisaalta Jatkoajassakin sekoilla tilastojen kanssa. Yhtenä esimerkkinä Tommi Nikkilä, joka on tällä kaudella näköjään ehtinyt venyä kiekkojen tielle niin JYPin, TPS:n, Lukon, Pelicansin, KalPan ja Bluesin maalinsuulla.

Mikä siinä tilastojen tekemisessä on niin vaikeaa?
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Katselin tulokkaiden pistepörssiä ja huomasin, että Petr Pohl on näköjään mukana vuoden tulokas -kisassa. En tiennytkään, että kaveri on ehtinyt jo saada Suomen passin..
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yleisökeskiarvo

Jostain kummasta syystä tuo yleisömäärien top 10 näyttää koko ajan jotain parin ierroksen jälkeistä tulosta, vaikka tilasto kokonaan aukaistuna antaakin ihan oikeat tulokset. Pistin siitä ylläpidolle viestiä jo useampi viikko sitten, mutta tilanne ei ole miksikään muuttunut. Kaikki muut tilastot päivittyvätkin ihan hyvin.
 

MDK

Jäsen
Todella surkuhupaisaa tuo SM-liigan sivujen toimivuus ja loogisuus. Miksi ihmeessä alivoima- ja ylivoimatehokkuus pitää ilmoittaa josssain mitäänsanomattomassa aikaa/tehty yv-maali - muodossa? Sivut tuntuvat vieläkin olevan aivan vaiheessa muutenkin. Esimerkkinä Lasse Oksasen kuvaus palkintosivuilta

sm-liiga.fi kirjoitti:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Eipä tunnu päivittyvän ottelutilanteet liigan sivustolle. Ei tää voi olla näin vaikeata.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitä ne entisen sivuston hyvät puolet oikein oli?

Vaikka nyt ei varsinaisesti liigan sivuilta suoraan sinne päässytkään, niin vanhat mediasivut olivat hyvät.
 

Kapo

Jäsen
ETTE OO NYT VITTU TOSISSANNE! Voi vitun DNA mainos pyörii jatkuvasti koko ruudun täydeltä eikä mitään voi tehdä. Avaa smliiga.fi - mainos - klikkaa tilastot - mainos - klikkaa pistepörssi - mainos - klikkaa vaikkapa Blues - mainos - klikkaa puolustajat - mainos

JOKU RAJA VITTU!

En nyt sano että vituttaa mutta harmittaa hiukan.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nyt ne vatipäät on laittaneet siihen Liigan sivujen päälle jonkun vaalenapunaisen lakanan, joka estää näkemästä sivun sisältöä. Adblock:aan ei tohon täysin tehonnut vaan tilalle jäi valkoinen lakana...

Että mä vihaan noita flashejä, jotka hyppii silmille. Ymmärrän toki että raha on tervetullutta ja niinpäin pois, mutta ainakin tämä nyt sinetöi sen, etten todellakaan tule ostamaan DNA:n palveluita ellei sieltä sitten tipu joku todella ylivoimainen tarjous. Ja sehän ei niiden markkinoilla ole taloudellisesti mahdollista koska katteet on niin pienet.

EDIT: AdBlockiin esto "http://populus.relevant.fi/*" ja lakana pysyy poissa.
 
Viimeksi muokattu:

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietääkö joku, että päivitetäänkö noiden ottelutilastojen myötä nuo +/- tilastot sivuille? Jokaisessa pelissä monelta pelaajalta puuttuu + tai - merkintä, vaikka hän on ollut kentällä tehdyn tai päästetyn maalin aikana.

Tämä vain tuli mieleeni siksi, kun en ole varmaan yhtään HIFK:n pelin tilastoja nähnyt missä ei olisi ollut noiden +/- tilastojen kanssa virheitä. Esimerkiksi tänään HIFK:n ykkösketjun hyökkääjiltä puuttuvat plusmerkinnät kokonaan, vaikka Haatajakin paukutti kaksi byyriä ja Lennu yhden.

Jos näin tosiaan olisi niin +/- tilastot kusevat ja pahasti.
 

John-Toni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
+/-

Johtuu luultavasti siitä että ylivoima ja alivoima tilanteissa ei jaeta + ja -. Haatajan molemmat maalit ja lennun maali olivat yv osumia, eli kyllä tuo tilasto näyttäisi olevan aivan oikein.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Tietääkö joku, että uskaltaako liigan tilastoihin tuolla nettisivuilla jo luottaa? Onko tehopisteet ja torjuntaprosentit ja muut lopultakin oikein??
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Tattis vaan kolmelle nimimerkille, jotka vastasivat tiedusteluuni! Samalla selvisi, että räksytykseni sivujen yhdestä toiminnosta oli turhaa, sillä olinkin kirjautunut tuonne kakkossähköpostini avulla.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös