Liigan varmistuneet pelaajasiirrot 2023–2024

  • 585 455
  • 2 348

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärpillä "tyhjennysmyynnit" käynnissä ennen esim. Saipaa, vai...?
Eteläisen ja Pohjoisen Pohjanmaan nokittelua? Kärpät ivaa jonkinlaisella isojen pelimerkkien mustalla huumorilla Sportin jokakeväistä pelaajien pois myymistä tekemällä sen itse jo lokakuussa :D Tai sitten joku tai jokin joukkueessa hiertää rankasti Kärppien ulkomaalaisia.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Eikös tämä ollut jo 3 Kärpistä ulostautunut pelaaja? Tyhjennysmyynti on alkanut, pelaajat lähtevät Lauria karkuun. Kukahan suomalainen uskaltaa nostaa ensimmäisenä kytkintä ?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Mielenkiintoista nähdä, miten riittää Röönporin vauhtikiekkoon jalka. Minkälaista roolia on tarjolla, osaako joku sanoa?
Voisi veikata että semmonen maltillinen 13-15min YV vastuulla. Jalka ei riitä, mutta peliäly ja syöttötaito ei katoa minnekkään.

Eilisen KooKoo pelin Tapparan sentterit olivat Somppi-Rauhala-Keskinen-Rönni. Peliajat: 16.25 - 17.53 - 16.19 - 9.26

Jos pitäisi veikata niin 3. sentteriksi Konna lyödään. Tai jopa kakkoseksi, mutta Rauhala pelaa silti enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiintoista nähdä, miten riittää Röönporin vauhtikiekkoon jalka. Minkälaista roolia on tarjolla, osaako joku sanoa?
Pelinopeus, -äly ja -rohkeus, kuin myös muukin taitotaso tasottaa tilannetta niin paljon, että ei jalka muodostu ongelmaksi. Ja tulee myös saamaan laadukasta tukea laajalti kentältä, niin pystyy ominaisuuksiaan ja peliälyään hyödyntämään kenties paremmin kuin esim. Ilveksessä.

Lisäksi uskon pitkän kesäloman tehneen hyvää, vaikka alkuun voikin olla enemmän hakemista.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Kyllä toi yhdeksi pääkapellimestariksi ylivoimalla päätyy ihan missä tahansa Liiga-joukkueessa. Se vaan on ihan suvereenia se kiekonjakelu ja epäonnistuminen tuossa roolissa mahdollista vain jos vierelle ei anneta sopivia palikoita. Kontiolasta on paljon iloa runkosarjassa.

Sen verran uskon tuohon naapuriin näissä asioissa, että Tapparassa ollaan kyllä tilanteen tasalla, että jos Kontiolalla ei riitä pudotuspeleissä, niin varmasti päätyy sellaiseen Kuuselan rooliin. Ilveksessä varmaan väkisin peluutettaisiin siltikin, mutta ei Tapparassa. Siellä tekeminen ratkaisee kaiken.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Saas nähdä miten tulee menemään. Muistaakseni ainakin osa tapparafaneista oli melko katkeria Kontiolaa kohtaan kun oli tehnyt "ohareita", joten nyt kun ilmeisesti palaa Tapparaan niin onkohan mieli muuttunut?
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Naurahdin vähän kun Konna paljastaa itse siirtyvänsä Tapparaan. Heti alkaa uuden seuran nilkoille kuseminen.

Mielenkiintoista silti nähdä että millä asenteella mies pellailee kaukalossa jos runkosarjapelit ei miestä nappaa.

E: Tosiaan Konna taisikin vain mainita tehneensä sopimuksen mutta ei puhunut seurasta mitään
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös