Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Liigan valmentajaruletti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Nickelback, 17.10.2012 klo 13.32.

 1. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Totta, hyvä muistutus. Pikkarainen SaiPaan ellei seuraa Seliniä JYP:iin?
   
 2. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Lainaus:
  Varmaan paljon riippuu kokeeko Pikkarainen olevansa valmis pidemmällä sopimuksella liigajoukkueen päävalmentajaksi. Selinin kanssa tehnyt hyvää työtä, jota saattaa hyvinkin seurata vielä muutaman vuoden kokemusta kerryyttääkseen. Kyllä silti SaiPan tilanteessa Pikkaraisen kiinnostusta kyselisin.
   
 3. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Loistava valmentaja ansaitsee tietenkin noin ylivertaisen palkanmaksajan! Olkoon kuka tahansa, niin Rauma joutuu maksamaan kenestä tahansa kokeneesta koutsista enemmän kuin muut, sillä maine myös "valmentajien hautausmaana" alkaa olla jo sitä luokkaa.
   
 4. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  En epäile etteikö Pikkarainen kokisi itse olevansa valmis Liigajoukkueen päävalmentajaksi. Pikkaraisella on vankka kokemus päävalmentajan pestistä Mestiksestä ja myös kovia tuloksia plakkarissa. Seuraava askel on ehdottomaasti Liigajoukkueen päävalmentajapesti. SaiPa voisi olla hyvä toimintaympäristö Pikkaraiselle.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mites tuon lihavoidun osan pystyt perustelemaan? Kyllä tuo titteli kuuluu jonnekin muualle.
   
 6. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikös TPS tai Ilves ole lähempänä tätä kuin Lukko? Lukko ei vaihtanut valmentajaa juurikaa kesken kauden, vaikka ihmisillä on se käsitys.
   
 7. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilves kyllä kunnostautui jokunen vuosi sitten ennemminkin siinä, että se valmentajia hakiessaan kulki tuolla hautausmaalla lapion kanssa (Lindström, Pietilä, Hiitelä). Lopputulos ei tuoksunut hyvältä. Vieläköhän joku tarttuu Aravirta-korttiin?
   
 8. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Otetaas tästä ihan listaa Ilveksen valmentajista viimeisen kymmenen vuoden ajalta:

  Kari Eloranta, Petteri Hirvonen, Sakari Pietilä, Heikki Mälkiä, Juha Pajuoja, Seppo Hiitelä, Raimo Helminen, Tuomas Tuokkola, Kari Heikkilä ja Karri Kivi.

  11 valmentajaa eli käytännössä joka kausi on ollut uusi mies puikoissa.
  Näistä potkut ovat saaneet:
  Eloranta, Hirvonen, Pajuoja, Helminen ja Tuokkola. Jos katsoo listaa ja tietää, ketkä vielä valmentavat nii lienee selvää, että Ilves täyttää määritelmän enemmän kuin Lukko.
   
 9. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Oletko pohjimmiltasi sitä mieltä, että aikuinen ihminen ja ammattilaisvalmentaja ajattelee asiaa näin? Hyvä valmentaja ei kadota osaamistaan, jos itse tekee töitä sen eteen. Kaikenlaista lapsellisuuksia sitä saakin lukea.
   
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Pikellehän soviteltiin kovasti Selinin SaiPa-koutsin manttelinperijän viittaa jo Mikkelissä valmentaessaan, mutta nappasivatkin (käsittääkseni hieman yllättäen) Savonlinnasta Tirkkosen (kenen esitykset ja urakehitys toki osoittivat valinnan täysin oikeaksi). Pike on kyllä aivan varmasti valmis pitkään päävalmentajasopimukseen liigajoukkueen kanssa ja luulen ettei koe edes saavansa riittävää haastetta valmentajauralla jos tuo sopimus vielä kovin kauan antaa odottaa itseään.
   
 11. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Koskas Hirvonen sai potkut Ilveksestä? Vai tarkoitatko tällä nyt sitä, kun hänen reilun viikon kestänyt väliaikainen päävalmentajuutensa päättyi Elorannan varsinaiseksi korvaajaksi palkatun Pietilän aloittaessa tehtävässään?
   
 12. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ässissä on niin kova vetovoima, että Jyrki Ahokin maksoi vuokraa jäähallin välinevarasto yksiöstään. Puhumattakaan siitä, paljonko mies oikein pulittaa valmentamisestaan. Taatusti puhutaan isoista rahoista tässä kohtaa.
   
 13. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä! Onneksi Raumalla oli jo Vuori, etteivät ehtineet Jyrkiä ostaa isolla lompakollaan. Virran Pekka rikastuu Raumalla seuraavaksi, toivottavasti!
   
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Jos Pekka Virta päätyy Raumalle niin tulisko hänestä eka valkku joka on valmentanut länsirannikon liiga kolmikkoa eli Lukkoa, Tepsiä ja Ässiä?
   
 15. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ei, Ainakin Matti Keinonen* on valmentanut kaikkia kolmea seuraa.

  * Linkki vie Jääkiekkomuseon nettisivuille.
   
 16. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Vai onko Aravirta on jo eläkkeellä? Ei ole valmentanut missään kahteen ja puoleen vuoteen, ja Aralla on ikää jo 63 vuotta.
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Kyllä se kaikesta päätellen taitaa jo olla, kaverinhan piti lopettaa jo Kärppäkauden 2012-13 jälkeen mutta veti vielä yhden kauden 2013-14 Pelsussa. Eihän tuo mitään virallista ole ilmoittanut ja harvoin kai valkut sellaista ilmoitusta tekevätkään, mutta hankala uskoa että enää valmentaisi missään. Toisaalta eipä kai koutsit koskaan varsinaisesti "lopeta" valmentamista, voihan se olla että Aravirtakin jonkun keikan kävisi vielä heittämässä jos vaan rahasta sovitaan.

  Jännä muuten ettei ole KHL:ään koskaan kelvannut, siellä kun on suomalaiskoutsit monesti olleet kovassa huudossa ja eikä ole niin väliä vaikka ns. parasta ennen -päiväyskin olisi jo vähän takanapäin, kuten esim. Hannu Jortikan kohdalla.
   
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Eipä toi Aravirta ole yhtä pikaista Ruotsin pyrähdystä lukuunotamatta hirveesti ulkomaille hakeutunut. Joten pikkasen veikkaan että kyllä Aravirtaa on joskus KHL:lään kyselty, mutta ehkä Ara ei ole vaan sinne halunnut lähteä perhesyistä. Sen verran kova CV Aralla on ja ymmärtääkseni puhuu myös hyvin Ruotsia, joten se että Ara ei ole edes Ruotsiin siirtynyt pidämäksi aikaa musta viitaa siihen että hänellä ei ole ollut mitään haluja noihin ulkomaan pesteihin.

  Mutta tuli tossa eilen katsottua Suomi - Latvia peli ja erätauolla oli tämä Jussi Ahokaan haastattelu. Linkki YLE.n sivulle. Toi haastattelu vaan lisäsi itsellä fiilistä että Ahokas tulee olemaan näitä Suomen tulevaisuuden valkkuja. Mielenkiintoista nähdä mikä liigajengi hänet sitten ekana nappaa.
   
 19. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Hän on Lukon uusi päävalmentaja

  MTV tietää kertoa, että Lukon seuraava päävalmentaja olisi Pekka Virta kahden vuoden sopimuksella.

  Lukon nykyinen apuvalmennus pysyisi samana myös jatkossa, joka on huhujen mukaan yksi syistä miksi esim. Selin ei lopulta Raumalle päätynyt, kun olisi Pikkaraisen halunnut mukaansa. Nämä toki huhuja.
   
 20. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Mutuna sanoisin, että vielä tuolloin Pikkaraisen haamut Mikkelistä painoivat ilmeisesti vielä vaakakupissa sen verran, että seura päätyi Tirkkoseen (Luojan kiitos).
   
 21. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Mitä haamuja tarkoitat? Yökerhosekoilu oli syksyllä -13 ja Tirkkonen tuli SaiPan päävalmentajaksi kaudeksi 12-13, kun Piken sopimus oli katkolla keväällä -12. Piti käydä Jukurien osiosta tarkastamassa Pike-ketjusta varmistusta ja helmikuussa -12 oli näköjään tehnyt pitkän jatkosopimuksen Mikkeliin ja tuolloin keskustelu kävi kuumana (mestiskeskusteluksi, onhan tuota peräti pari sivua) siitä kuinka ei Liigaan päätynyt mihinkään joukkueeseen, mutta etenkin SaiPaan, joka päätyi vasta neljättä kauttaan valmentaneeseen Pekka Tirkkoseen:
  Jarno Pikkarainen Jukureiden päävalmentajaksi | Jatkoajan keskustelupalsta
  (linkki ensimmäiseen viestiin Piken jatkosta Mikkelissä)
   
 22. Irtolapa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Niämise Ville, Hall Gill ja Matti Forss
  Lainaus:
  Selin tajusi miten paskat työkalut olis saanut apuvalmentajistaan, Virta ei vissiin välitä.
   
 23. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Okei. Mutuilin muististani siis väärin. Peace.
   
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Virta tulee joka tapauksessa organisaatioon ilman apuvalmentajaa kun Kapanen ei ole Kuopiosta lähtemässä (kuin ehkä jos änäristä kutsutaan valmentamaan). Selin haluaa säilyttää toimivan työparin ja luottaa siihen että paikkoja riittää (mikä on toki luonnollista kun katsoo miten hyvää työtä on tehnyt Turussa). Itse ihmettelen lähinnä sitä että Pikkarainen on siis ilmeisesti myös mielellään jatkamassa Selinin apurina, olisin kuvitellut että kuume liigatason päävalmentajaksi koko kauden pestillä olisi jo melkoisen kova.
  Lainaus:
  Ei tässä mitään rauhanrakentamisia erikseen tarvita, mietin ainoastaan olisiko tuolloin -12 ollut jo jotain juttuja julkisuudessa mitkä olisivat tuoneet tummia pilviä Piken SaiPa-pestin ylle.
   
 25. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Urheilulehden mukaan Lukko ei ole edes vielä päättänyt onko Virta ensi kaudella Lukossa valmentajana vai urheilujohtajana. Kyllä on taas mielenkiintoista puuhastelua.