Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Liigan tilastokummajaiset ja erikoiset ennätykset

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Deko, 21.01.2013 klo 15.58.

 1. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen tilasto! IFK:n osalta voin viime vuosilta karkeasti ottaen todeta, että edellisinä kolmena kautena, ts. Törmäsen aikana IFK voitti hyvällä prosentilla venyneet ottelut. Selinin kaudella tähän mennessä 5 tappiota jatkoilla tai rankkareilla, voittoprosentti 0.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Piti tässä ruveta tutkailemaan taulukkoja että onko Jukurit nykymuotoisen liigan huonoin joukkue myös tuloksellisesti. Ihmeekseni havaitsin että Jukurien nykyisellä huimaavan mahtavalla 0,72p/o tahdilla ei oltaisi edes heikoin suorittaja kymmeneen kauteen (kaudella 07-08 Ässät suoritti, luonnollisesti kovempia tiimejä vastaan, 0,71p/o keskiarvolla jääden 56 ottelun jälkeen 40 pisteeseen). Tuosta taaksepäin alkaa löytymään enemmän näitä heittopusseja, KalPa nousukaudellaan 0,57p/o, sitä ennen pari kautta Pelsut vielä heikommalla jne. Toisaalta tämän vuosikymmenen suurimman turpaanottajan titteli on itseoikeutetusti ja selkeällä erolla tulossa Jukureille. Näköjään mielikuvani jonka mukaan alle piste/ottelu on täydellinen farssi, oli oikea.
   
 3. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämä on sinänsä ihan loistavaa dataa visuaalisessa muodossa, mutta kun teen konsulttina työkseni PowerBI työkaluja asiakkailleni ja lätkäfanina ymmärrän mitä tästä datasta haluan, niin jos satut olemaan PK-seudulla (suosikkijoukkueesta päätellen) niin voisin ihan henk koht antaa hieman vinkkejä esim. lounaalla (olen töissä Ruoholahdessa) tai töiden jälkeen kahvilla tai kaljalla (kumpi nyt paremmin sopii). Pistä privaviestiä jos neuvot kiinnostaa. Tässä on mielestäni oikeasti hyvä idea.
   
 4. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparalla menossa Ilvestä vastaan 9 ottelun vierasvoittoputki (runkosarja ja pudotuspelit).

  2016-01-23 : Ilves-Tappara 3-4 JA
  2016-02-26 : Ilves-Tappara 2-4

  2016-09-17 : Ilves-Tappara 2-4
  2016-12-16 : Ilves-Tappara 3-4 JA
  2017-01-24 : Ilves-Tappara 2-3
  2017-03-23 : Ilves-Tappara 1-2 JA (pudotuspeli)
  2017-03-27 : Ilves-Tappara 0-4 (pudotuspeli)
  2017-03-31 : Ilves-Tappara 1-2 JA (pudotuspeli)

  2017-09-08 : Ilves-Tappara 0-3

  Toivottavasti saadaan 10 ottelua täyteen perjantaina.
   
 5. Lintta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen tilasto, joskin tuossa lähinnä on kyse vain vaihtoedusta Ilveksellä.
   
 6. Voltti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Joo, pitemmän päälle käy kyllä kalliiksi tuommoinen. IFK on voittanut tälläkin kaudella suoraan enemmän otteluita kuin SaiPa, mutta silti SaiPa on taulukossa viisi pinnaa edellä.
   
 7. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Rasti seinään, Jukurit on tehnyt maalin tyhjiin! Mielestäni tätä olin jo täällä ihmetellyt, mutta ei ainakaan hakutoiminnolla löydy niin ihmetellään uudestaan, etenkin kun nyt on lukema johon verrata:

  Eli miten pitkään on liigajoukkueella mennyt ilman onnistumista tyhjään maaliin? Jukureilla tämä saavutus kesti huimat 81 ottelua. Tänään saivat siis tehtyä Sportia vastaan maalin ja viimeeksi ihan äskettäin viime kauden kolmannessa ottelussa Lukkoa vastaan (tuolloin peräti kaksi). Toki välissä suurin osa otteluista sellaisia joissa eivät ole tyhjää maalia vastaan päässeet lopussa pelaamaan, mutta kyllä noita on aivan helvetisti tullut missattua (Jukurit ei kuitenkaan ole yli kahden maalin johdossa ollut lähes minkään ottelun lopulla ja näin ollen aika moneen kertaan on vastustaja päättänyt yrittää kavennusta/tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, melko usein myös tuossa onnistuen).
   
 8. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tsekkaappas tilastot tarkemmin. Oli siellä ainakin Kalliola tehnyt 18.1.2017 KooKoota vastaan tyhjiin.
   
 9. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  No nyt on kyllä että kummaa on. Olin täysin varma tuosta tilastosta mutta toisaalta yhtä lailla täysin varma että olisin sitä täällä aiemminkin puinut. Taisi olla Matti Nykäsen bon voyage -fiilis.
   
 10. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Onko tietoa, mikä on kaikkien aikojen pisin runkosarjaottelu? Pelsun ja Lukon tämän iltainen peli voi olla aika lähellä.
   
 11. sinikettu Jäsen

  Lainaus:
  En nyt sitten tiedä, onko 65 min niin pitkä aika. Tällä kierroksella oli myös toinen yhtä pitkä ottelu. Tuskin tekivät ennätystä.
   
 12. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Itseasissa eikös tuo "toinen" ottelu ollut hieman pitempi, kun oli muutama vapaalaukoja enemmän? Vai lasketaanko näitten runkkarien pituuteen edes moisia vapareita? Jossei niin kyllähän molemmat noista peleistä molemmat sivuaa tämän hetken ennätystä. Aika siistii, ennätyksiä vaan sivutaan!
   
 13. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Lainaus:
  Tämä 12.1.2013 pelatun Lukko-IFK -matsin rankkarikisa on ainakin yksi pisimmistä.
  Lukko-HIFK | 12.1 | Koko voittomaalilaukauskilpailu | HQ - YouTube
   
 14. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Siis kaikki erätauot ja pelikatkot mukaan lukien.

  Edit. Tästä tuskin löytyy mitään tietoa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2017 klo 00.09
 15. RedWing91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Red Wings
  Kuten ikuinen hokema kertoo, niin "Liiga on niin tasainen sarja, että mikä tahansa joukkue voi joka ilta voittaa minkä joukkueen tahansa". Ilves ei ole vieläkään onnistunut ottamaan pistettäkään Liigan top7-joukkueilta. Sarjaa takana 40%, eikä pistettäkään sarjan top50%-joukkueilta. Kamppailuita vastakkain on ollut 12, jäljellä vielä 18.

  Toinen hokema kertoo maalin tappioista olevan vielä pitkä matka maalin voittoon. Matkaa lienee siis melko paljon, sillä Ilves on hävinnyt maalin erolla vain kolme kyseisistä 12 ottelusta (maaliero 21-51).

  Mainittakoon vielä, ettei yhdelläkään Ilves-pelaajalla ole plusmiinus-tilasto plussalla tällä kaudella.

  Erikoisinta onkin, että noilla statseilla ei olla sarjataulukon viimeisenä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2017 klo 01.00
 16. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Hillitöntä itseironiaa :) Full respect!
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Nykyisin tuntuu kyllä että matsit kestävät kuin nälkävuosi ja himaan voisi lähteä puolessa ajassa kulutetusta. Etenkin lauantaisin kaljanmyynninmaksimointitaukoineen silkkaa tuskaa kärvistellä hallilla kolme tuntia (toki tuskakokemukseen vaikuttaa ettei viitsi olla kännissä ja kotijoukkueen esityksetkään eivät hurmosta aiheuta) vaikkeivät turaisi edes jatkoille. Toki se itse kenttätekeminen vie yhä eniten aikaa, keskiviikkona alkoi toivomaan että tekis nyt SaiPa ne pari kassia kun eihän sitä "neljä sekuntia ja pelikatko" -paskaa kenenkään perse kestä (eikä johdu pelkästään penkkien laadusta).

  Olisi mielenkiintoista saada jonkunlaista dataa hallimyynneistä 12 minuutin katkoilla vs. nykyiset 18-20 minuutin katkot (teknisine aikalisineen). Ymmärrän toki logiikan ottelutapahtuman venyttämisen takana, mutta tosiaan jos siellä hallilla tulee edelleen hankittua lähinnä se kahvi ja mahdollinen pelimakkara niin itseä tuo venytys lähinnä vituttaa.
   
 18. piraatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Kuinka pitkään tulokasvahti on onnistunut pitämään nollaa liigassa? Tapparan Heljankolla on nyt takana kaksi täyttä liigapeliä eli 120 minuuttia, kahdesta ensimmäisestä pelaamastaan ottelusta. Äkkisiltään tuntuu pitkältä putkelta keltanokalle?

  Tilastot | #30 Heljanko, Christian | Liiga
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  En osaa vastata tähän mutta.

  KalPan Niko Hovisellakin tällä kaudella kaksi peliä ja kaksi nollapeliä. Erikoinen tilasto tuokin. Mut sama tilanne tähän asti kuin Heljangolla ollut, että yhden pelin kahteenkytä peliin tyyliin pelannut.
   
 20. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Lisäksi Heljanko pelasi yhden CHL-pelin Tapparan maalilla, jossa piti nollan. Kaikki kilpailulliset startit urallaan pääsarjajoukkueessa siis päättyneet nollapeliin.
   
 21. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lähtisin tarkastamaan Sasu Hovin tilastoja. Sellainen muistikuva on, että ko. herra pelasi ainakin kaksi ensimmäistään nollilla. Jos ei Sasu, niin sitten joku muu Tapparan kääpiö
   
 22. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Ilpo Kauhanen? Jari Halme? Mika "ruohonleikkuri" Lehto?
   
 23. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
 24. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Älä häpäise maalivahti-legenda Ipe Kauhasen nimeä!
   
 25. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Ilpo on kylla minimissaan legenda