Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Liigan tilastokummajaiset ja erikoiset ennätykset

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Deko, 21.01.2013 klo 15.58.

 1. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  KalPa jäi kaudella 13-14 nollille 14 kertaa omien laskujeni mukaan.

  Otteluohjelma | Liiga

  Sieltä ihastelemaan. Linkki Liigan sivuille.
   
 2. Voltti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Pelicansilla on varsinkin kotona tapana pelata ensimmäiset erät todella agressiivisesti. Hassuinta tilanteessa on se, että ne nollan ja kahdeksan maalin pelien ensimmäiset erät eivät pelillisesti välttämätä eroa hirveästi toisistaan. Jos ottelu lähtee niinsanotusti väärään suuntaan, eli maalia ei vaan tule vaikka pelattaisiin yhtä päätä, niin Pelicansilla ei tunnu maltti riittävän järkevän nolla-nollan pelaamiseen. Yrittäminen menee yli ja alkaa tulla tyhmiä virheitä.
  Ja sitten kun joudutaan tappiolle, niin peliä aletaan hätäpäissään pakottaa ja homma menee vielä hanakammin persiilleen.

  Jos siihen ensimmäiseen erään pääsee maalintekoon, niin flow pysyy hyvänä ja pelaaminen on rentoa. Sen jälkeen taululla voi lukea mitä vaan. Tämmöisellä pelityylillä saadaan tilastoihin melkoista hajontaa.
   
 3. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Kiitos tästä, ihan tuohon Pelicans tuskin tällä kaudella ehtii. En tiennytkään, että tuollaisia lukemia on ollut, pidin jo tuota kahdeksaakin nollan maalin peliä aivan karmean isona määränä, kun runkosarjaa on jäljelläkin vajaa kolmannes..
   
 4. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tuo 14 nollan maalin peliä on kyllä jotain aivan käsittämätöntä tänä päivänä. KalPan uusimmalla debyyttikaudella Liigassa nollan maalin pelejä tuli kuitenkin "vain" 9 kappaletta. Silloinkin pelejä pelattiin runkosarjassa 56 kappaletta.

  Kausi 2013-14 oli mielenkiintoista aikaa olla KalPan kannattaja. Kiitos muistoista Jari Laukkanen :D
   
 5. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Lainaus:
  Ai saatana kun ei muistanutkaan miten huikea kausi tuo olikaan. Yksi varsinaisen peliajan voitto vuodenvaihteen jälkeen. #haluttumuutos
   
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo on hyvin lähellä ainakin tämän kauden osalta maalivahtien pituusennätystä, perjantaina maalivahtien keskipituus tulee todennäköisesti olemaan 197,5 cm (Hovinen 199 cm ja Perhonen 196 cm). Korkeuksista on hyvä huudella puolustukselle, jonka keskipituus on noin 182,5 cm.
   
 7. motamoro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tuli tuosta Mestiksen TuTo - Peliitoista mieleen kun vierailijat voittivat 5-6 ja maalissa Suni torjui 67 kertaa, että mikä on SM-Liigan runkosarjassa suurin torjuntamäärä millä ottelu on voitettu?
   
 8. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Ei nyt varmaan mikään tilastokummajainen, mutta hieman yllätyin, että Liigan pistepörssin top30 mahtuu vain kaksi ulkomaalaista pelaajaa (Thorell, Spina). Toki Gagnon olisi sinne myös juuri ja juuri mahtunut.
   
 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Onhan tuo sinällään. Esim viime vuonnakin top10 oli 4 ulkomaalaista ja 11 sijalla Green. TOP 30 se sijaan oli 8 ulkomaalaista. Toissa kaudella myös top 10 oli 3 ulkomaalaista ja TOP 30 11 ulkomaalaista. Ja vielä jos mennään kauteen 2013-2014 niin TOP 10 3 ulkomaalaista ja TOP 30 10 ulkomaalaista. Joten kaitpa tuosta voi puhua jo jonkinmoisesta tilastokummajaisesta. En tiedä kertooko sitten siitä, että ulkomaalaiset olisivat huonompi tasoisia kuin ennen vai onko vain liikaa flopanneita ulkomaalaisia sattunut tälle kaudelle
   
 10. Ralph Jäsen

  HPK:n ykkösketju tänään: Niklas Hagman (37v) - Niko Kapanen (38v) - Eero Somervuori (37v). Jos alumniotteluita ei lasketa, niin muistaako joku muu Liigasta ketjua, jossa yhteisikä on päälle 110 vuotta ja nuorin on 37-vuotias jannu?

  Mainittakoon myös, että kaikki kolme voitti 19 vuotta sitten nuorten MM-kultaa.
   
 11. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Jälkimmäistä ehtoa lienee vaikeampi täyttää! Ensimmäiseenhän riittää vaikka Raimo Helminen ja pari A-junnua...

  TPS:n tutkapari Eric Perrin (41) ja Tomi Kallio (40) antavat kyllä hyvän pohjan ketjun yhteisiälle. Muistaakseni ainakin jossain vaiheessa syksyllä ketjun kolmantena lenkkinä piipahti myös Ilkka Pikkarainen (35). Syksyllä yhteisikä olisi siis ollut 114 vuotta. Samaten mulla on hämärä muistikuva, että Jokereissa olisi aikoinaan pelannut oikein todellinen pappaketju. Olisiko ollut niitä aikoja, kun Fredrik Bremberg piipahti Pasilassa? Ehkä kyseessä oli joku toinen kausi?

  Melkein lähtisin metsästämään siltä pohjalta, että minkälaisia ketjuja on eräiden seuraikonien ympärille rakenneltu heidän viimeisillä kausillaan. Janne Ojanen, Raimo Helminen, Petri Varis, Juha Lind...
   
 12. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Itelle tuli nopeesti mieleen Raimo Helminen, Pasi Määttänen ja Vesa Viitakoski, pelasivatko samassa kentässä kausina 2006-2007 ja 2007-2008?
   
 13. Jere Myllyniemi on laskujeni mukaan ollut kirjoilla 12 eri joukkueen kirjoilla mikä on jossain kohtaa pelannut pääsarjaa.Tämän hetken liigajoukkueista Myllyniemi on ollut kirjoilla kahdeksassa ja tämän hetken mestisjoukkueista kuudessa tehden näin 14/29 kahdelta korkeimmalta pääsarjalta.

  Kai näillä jotain ennätyksiä hätyyttelee?
   
 14. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Hagman ja Somervuori vieläpä samassa ketjussa (keskellä Olli Jokinen). Onkohan nämä hemmot tässä välissä ehtineet pelata samassa ketjussa? Ei varmaan ainakaan seurajoukkuetasolla.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Hagman ja Somervuori pelasivat vielä seuraavana vuonna samassa junnukisajoukkueessa, mutta sen jälkeen eivät luultavasti ole pelanneet. Vuonna 2004-05 molemmat pelasivat EHT:lla, mutta pelasivatko samassa turnauksessa? Kapasella ja Somervuorella saattaa olla yhteistä kokemusta vuoden 2006-07 EHT:lta, mutta muutoin ei.

  Kapasella ja Hagmanilla sen sijaan on yhteistä historiaa maajoukkueesta sekä Jokereista.
   
 16. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Ei nyt mikään erikoinen ennätys, eikä varsinaisesti tilastokummajainenkaan, mutta Vili Sopanen tehnyt tällä kaudella kolme hattutemppua. Kysynkin siis, että kuka pelaaja on viimeeksi kyennyt samaan Liigassa ja milloin tämä tapahtui?
   
 17. tuukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tapparasta ainaki täytyy mennä -80 luvulle. Sieltä löytyy Suden Timolta useampikin kausi, viimeisin 88-89 kaudelta.
   
 18. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Juuso Puustinen teki 2013-14 kolme hattutemppua. Hän on käsittääkseni edellinen.
   
 19. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Taas asiaa tähän ketjuun: Ässien uusi ruotsalais-valkovenäläinen pakki Maksim Matushkin teki lauantaina maalin Kärppiä vastaan uransa ensimmäisessä liigaottelussa heti ensimmäisellä laukauksellaan. Onko kukaan koskaan pystynyt samaan erikoiseen ennätykseen (siis Suomessa pääsarjatason kiekossa)? Tilastoidaanko tuollaista asiaa edes, eli voiko sellaista sitten edes muistaa?
   
 20. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Teemu Tallberg teki uransa ensimmäisessä ottelussaan maalin heti ensimmäisellä vedollaan. Tämä ottelu oli Bluesia vastaan 19.11.2009.

  Uskoisin näitä löytyvän useampikin.

  Lainaus:
  Tilastojen mukaan myös Miklik teki ensimmäisellä vedollaan maalin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2017 klo 16.08
 21. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä näitä varmaankin löytyy. Jyväskyläläiset voivat kertoa oliko Michel Miklik sellainen, sillä debyyttiottelussaan Miklik laukoi 3 kertaa ja teki 2 maalia ...
   
 22. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tekisi mieli väittää että 2 ensimmäistä laukausta upposivat molemmat, mutta en ihan vannomaan voi mennä.
   
 23. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Juuri näin - muistat oikein. Löytyy Liigan sivuilta, kun katsoo ottelun laukaisukarttaa ja milloin laukaukset ovat tapahtuneet.
   
 24. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Liigan sivuiltahan tuon voi tarkistaa.
  12:12 Maali
  45:41 Maali
  55:39 Ohi maalin
  Eli kaksi ekaa laukausta tuotti maalin.

  Ekalla laukauksella maalin tehneitä löytyy varmasti lukuisia muitakin.
   
 25. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  HPKn Jesse Paukku taisi myös tehdä ensimmäisellä vedollaan maalin. Itseasiassa teki tuossa pelissä kaksi maalia kahdella tilastoidulla laukauksella.

  Peli oli Vaasassa 5.12.2016