VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Tarkentakaa ihmeessä nyt myös uusi seura. Tämänkin huhun anti on yhtä täyteläinen, kuin jos kertoisin Justin Danforthilla olevan ensi kaudella uusi seura.
eikö se ole huhu, että liigaseuran pelaaja on lähdössä muualle?
 
Kaarina on koti ja Paimio synnyinpaikka, mutta sydän sykkii ainoastaan Stadin Kingeille <3

—> "Ainakin Morley oli täysin näkymätön tänään Kunykin verrattuna." - Käyttäjä Jääkaappi perustelee, miksi Kunyk on parempi kuin Morley. Morely ollut viestin kirjoitushetkellä jo useamman viikon loukkaantuneena, eikä pelannut ottelussa...

Knap

Jäsen
Tarkentakaa ihmeessä nyt myös uusi seura. Tämänkin huhun anti on yhtä täyteläinen, kuin jos kertoisin Justin Danforthilla olevan ensi kaudella uusi seura.
No ei nämä kyllä verrattavissa ole. Puistola jatkaa ensi kaudella Liigassa, mutta ei Tapparassa, Jukureissa tai Ilveksessä. Mielestäni ihan tarpeeksi informatiivinen huhuksi.
 
KalPa, Brad Marchand #63

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Olisiko Puistolan ensi kauden seura Pelicans tai Kookoo? Näistä löytyy menestyksekkäästi junnumaajoukkueita viime vuosina valmentaneet kaverit penkin takaa. Ihan spekulointia...
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
HIFK. HPK. Pelicans. Lukko musta hevonen.
Nostaisi myös JYPin mustaksi hevoseksi, huhu tämä ei kuitenkaan vaan päätelmä siitä, kun UTJ-Viitanen haluaa panostaa nuoriin
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Helsingissä on jo hänen mukaansa nimetty juna-asema, joten ei tässä mitään epäselvää ole.
 
”Tykkäät laittaa viestejä, joissa on vähän sisältöä ja paljon provoa.”
Käyttäjän Hamu luonnehdinta Ishmaelista 15.10.2020.

Corkscrew

Jäsen
Vähän sellanen kuva Puistolasta, että tavoite on päästä niin pian kuin mahdollista P-Amerikkaan. Loppukausi hyvään tahtiin pisteitä Jukureissa niin saattaa ensi kauden suomalainen joukkue, oli se mikä tahansa, jäädä ilman palveluksia vaikka nimi nyt oliskin jo paperissa. Itseluottamus tuntuisi olevan rajaton, mikä tiettyyn pisteeseen on pelkkää plussaa. Sitten mietin sitäkin että kun Pasi Puistolan uran loppu Tapparassa oli mitä oli Tapolan toimiessa päävalmentajana, niin välttämättä ei hänkään jatka ensi kaudella organisaatiossa. Jolloinka myös Patrikin lähtö Tapparasta on voinut vauhdittua, kun rooli tällä kaudella on jäänyt niin pieneksi.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No ei tuo vielä mitään. Ässien isomäen jäähallin osoitenumero on sama kuin Puistolan Tapparan pelinumero, joten eiköhän tää voida siirtää jo tuonne varmistuneisiin siirtoihin.
Ässissä pelasi aikanaan Pasi Puistola, eli selkeesti Kerttula on jo kaapannut hänet tänne.
 
" Koen, että täällä on paras mahdollisuus kehittyä. Ässissä on nyt hyvä meininki päällä. Täällä on tehty paljon asioita oikein ja puitteet ovat huippuluokkaa. Porissa on ihmisen hyvä olla." - Peter Tiivola 4.12.2019 -
" Seurassa on tällä hetkellä todella hyvä tekemisen taso. Uskon, että pystyn kehittymään vielä ja kaikkea ei olla vielä nähty, " - Valtteri Pihlajamäki 17.9.2019 -

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Luulisi Jukureillakin olleen jonkunlaista viritystä Puistolan suuntaan ja vastuuta olisi varmasti luvassa. Toki jos näytöt ovat jo sellaiset että saa ison roolin jostain isommasta seurasta, niin varmaan semmoinenkin kaverille maistuisi. Mikkelissä tuota oli kuitenkin haastateltu kun lipsautti että hyvin viihtyy ja viihtyisi pidempäänkin.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Eiköhän Puistola KooKoon tai Pelsujen mies ole ensi kaudella. Molemmilla entinen junnumaajoukkuekoutsi.
Monella muullakin on entinen junnumaajoukkuekoutsi. Eli monta tulevaa seuraa on sitten Puistolalla kierrettävänä. Jos nyt ensiksi kiertäisi vaikka ne seurat, joissa on häntä junnumaajoukkueissa valmentanut valmentaja. Valitettavasti Ahokas ja Niemelä ei näihin valmentajiin kuulu.

Jos tälle linjalle lähdetään niin mm. Lukolla, KalPalla ja TPS:llä on sellainen valmentaja, joka on Puistolaa junnumaajoukkueessa valmentanut.
 
Poterossa.

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Leskisen Ville on ilmeisesti tehnyt sopimuksen IFK:n kanssa. Tarina ei vielä kerro, kummasta kokonimikaimasta on kyse.
 
”Tykkäät laittaa viestejä, joissa on vähän sisältöä ja paljon provoa.”
Käyttäjän Hamu luonnehdinta Ishmaelista 15.10.2020.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy