Liigan siirtohuhut kaudelle 2020–2021

  • 1 347 398
  • 2 768

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Tarkentakaa ihmeessä nyt myös uusi seura. Tämänkin huhun anti on yhtä täyteläinen, kuin jos kertoisin Justin Danforthilla olevan ensi kaudella uusi seura.

eikö se ole huhu, että liigaseuran pelaaja on lähdössä muualle?
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Olisiko Puistolan ensi kauden seura Pelicans tai Kookoo? Näistä löytyy menestyksekkäästi junnumaajoukkueita viime vuosina valmentaneet kaverit penkin takaa. Ihan spekulointia...
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
HIFK. HPK. Pelicans. Lukko musta hevonen.
Nostaisi myös JYPin mustaksi hevoseksi, huhu tämä ei kuitenkaan vaan päätelmä siitä, kun UTJ-Viitanen haluaa panostaa nuoriin
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vähän sellanen kuva Puistolasta, että tavoite on päästä niin pian kuin mahdollista P-Amerikkaan. Loppukausi hyvään tahtiin pisteitä Jukureissa niin saattaa ensi kauden suomalainen joukkue, oli se mikä tahansa, jäädä ilman palveluksia vaikka nimi nyt oliskin jo paperissa. Itseluottamus tuntuisi olevan rajaton, mikä tiettyyn pisteeseen on pelkkää plussaa. Sitten mietin sitäkin että kun Pasi Puistolan uran loppu Tapparassa oli mitä oli Tapolan toimiessa päävalmentajana, niin välttämättä ei hänkään jatka ensi kaudella organisaatiossa. Jolloinka myös Patrikin lähtö Tapparasta on voinut vauhdittua, kun rooli tällä kaudella on jäänyt niin pieneksi.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No ei tuo vielä mitään. Ässien isomäen jäähallin osoitenumero on sama kuin Puistolan Tapparan pelinumero, joten eiköhän tää voida siirtää jo tuonne varmistuneisiin siirtoihin.
Ässissä pelasi aikanaan Pasi Puistola, eli selkeesti Kerttula on jo kaapannut hänet tänne.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Luulisi Jukureillakin olleen jonkunlaista viritystä Puistolan suuntaan ja vastuuta olisi varmasti luvassa. Toki jos näytöt ovat jo sellaiset että saa ison roolin jostain isommasta seurasta, niin varmaan semmoinenkin kaverille maistuisi. Mikkelissä tuota oli kuitenkin haastateltu kun lipsautti että hyvin viihtyy ja viihtyisi pidempäänkin.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Eiköhän Puistola KooKoon tai Pelsujen mies ole ensi kaudella. Molemmilla entinen junnumaajoukkuekoutsi.
Monella muullakin on entinen junnumaajoukkuekoutsi. Eli monta tulevaa seuraa on sitten Puistolalla kierrettävänä. Jos nyt ensiksi kiertäisi vaikka ne seurat, joissa on häntä junnumaajoukkueissa valmentanut valmentaja. Valitettavasti Ahokas ja Niemelä ei näihin valmentajiin kuulu.

Jos tälle linjalle lähdetään niin mm. Lukolla, KalPalla ja TPS:llä on sellainen valmentaja, joka on Puistolaa junnumaajoukkueessa valmentanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös