Liigan kuukauden pelaaja

  • 739 212
  • 2 296

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Crystal Palace
Kyllä se on Lehterä, joka päättää montako maalia antaa kenenkin pelaajan tehdä. Kemiläinen vain ottaa sen mitä Jorsti hänelle tarjoaa. Eli ehdottomasti Jori Lehterä on kuukauden pelaaja. Kemiläinen hyvä oppipoika.

Onhan se vähän niinkin että tarvii olla hyvä sentteri. Mutta mitä nyt oon kotipelit käyny katsoon niin Tapparan ykkösylivoima tarvitsee molemmat ukot että pisteitä tulee.

Jos Kemiläisen tilalle heittää Jürgensin Tuulolan, Seppälän, Thomaksen tai Vittasmäen niin jo loppuu tehoilu. Matushkin soveltuu Tapparassa kyllä mutta se pelaa toisessa ylivoimassa.

Ei Lehterä normi 5 vs 5 pelissä ole vakuuttanut ja KooKootakin vastaan kultapotta komeili jäällä kun kolme kertaa soi omissa.

Jätän nyt värilasit pois tästä. Tämä päivä voi muuttaa kaiken kun ja jos Ässät saa pataansa kun tulevat visiitille.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Hakulinen vahvasti kiinni tällä hetkellä...
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siinä tais Lukon voittomaalissa tänään Hakulinen riistää Anderssonilta kiekon ja kuukauden pelaaja tittelin samalla iskulla kun nappasi tikkarin ja nosti ylänahkaan.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lehtisellä 7 peliä, joista 6 voittoa pmk 1.43 ja t% 93,75. Kyllä sillä pitäisi aika korkealla olla valinnoissa

Perstuntumalta muistelisin että yleensä maalivahdin valintaan on vaadittu sellaista +96 torjuntaprosenttia ja vähintään yhtä ellei paria nollapeliä.

E: Edelliset maalivahdit mitä jaksoin kaivella.

Oskari Salminen, 94,4%, pmk 1,42, 2 nollapeliä.
Eetu Laurikainen, 95,7%, pmk 0.98, 2 nollapeliä
 
Viimeksi muokattu:

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Zagilla kaks nolla peliä .. Ilman jypin jotain vahinkoa alussa .. homma selvä... mut oikeesti Hakulinen vie!
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Tammenkaatajat
Keulitaas nyt silloin harvoin kun tähän ketjuun tulee asiaa. Ville Meskanen yhdeksään peliin 8+1 ja kaksi hattutemppua. Lisäksi Aaron Irving kahdeksaan peliin 0+9.
Meskanen ja Irving voi sanoa jo nyt että takuuvarmasti ensi kaudella Kärppien miehiä. Raha alkaa kohta puhua!

Iloitaan tästä nyt niin kauan kun kestää.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Juha Jatkola.

6 peliä. 4 voittoa. 3 nollapeliä. 5 päästettyä maalia. Torjunta% 96.5.
 
Suosikkijoukkue
Rento Jussi Tapola ja rightin Sami Moilanen
JOS kuukauden pelaaja valittaisiin Saipasta niin olisiko tämä ensimmäinen kerta kun kuukauden pelaajaksi valitun joukkueen päävalmentaja olisi vaihtunut kesken kuukauden?
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Keulitaas nyt silloin harvoin kun tähän ketjuun tulee asiaa. Ville Meskanen yhdeksään peliin 8+1 ja kaksi hattutemppua.
Eli seitsemään muuhun peliin 2+1 ja kuukauden alussa viisi peliä putkeen kiikareilla. Viimeisissä otteluissa tahti on kyllä ollut kova, sitä ei käy kiistäminen. Luulen, että raati painottaa kuitenkin tasaisempaa suorittamista kuukauden aikana, ja Meskanen pääsee korkeintaan haastajasijoille.

Lokakuu on ollut melkoista puolustuksen juhlaa ja maalivahtien kuukausi, joten veikkaisin valinnan kohdistuvan johonkin maalivahtiin.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lassi Lehtinen.

Aloittanut seitsemän ottelua kahdeksasta Palloseuran maalilla. Näissä ottanut yhteensä 123 torjuntaa eli n. 18 torjuntaa peliä kohden, päästänyt maaleja YHTEENSÄ kahdeksan kappaletta eli n. 1,14 maalia per ottelu. Yhdessä ottelussa päästi neljä kunnes vaihdettiin pois -- siitä voi vetää johtopäätöksiä (jossitellen) mitä nämä tilastot olisivat ilman tuota ohipeliä Sportia vastaan.

Lokakuussa kaksi nollapeliä. Ne pelit, joissa Lehtinen on aloittanut, voitto% Palloseuralla lokakuulta on 71%.
 
Viimeksi muokattu:

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, Jukka Jalonen
Eli seitsemään muuhun peliin 2+1 ja kuukauden alussa viisi peliä putkeen kiikareilla. Viimeisissä otteluissa tahti on kyllä ollut kova, sitä ei käy kiistäminen. Luulen, että raati painottaa kuitenkin tasaisempaa suorittamista kuukauden aikana
Näinkin voi olla, koska herääminen sattui SaiPan valmentajavaihdoksen myötä puolessa kuuta, jolloin alkukuu meni mainitsemillasi nollatehoilla. Tämän hetken kuumimpia, ellei kuumin seppä kaukalossa kuitenkin. Ei ollut toki sitä alkukaudesta, kuten ei koko jengikään. Herkullinen ajatus silti saada Chad Raulle viimein seuraa, mutta kattoo nyt.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lassi Lehtinen.

Aloittanut seitsemän ottelua kahdeksasta Palloseuran maalilla. Näissä ottanut yhteensä 123 torjuntaa eli n. 18 torjuntaa peliä kohden, päästänyt maaleja YHTEENSÄ kahdeksan kappaletta eli n. 1,14 maalia per ottelu. Yhdessä ottelussa päästi neljä kunnes vaihdettiin pois -- siitä voi vetää johtopäätöksiä (jossitellen) mitä nämä tilastot olisivat ilman tuota ohipeliä Sportia vastaan.
Tuo ei vain riitä nyt lokakuussa oikein edes maalivahtien top kolmeen, kun löytyy monta maalivahtia, joiden kohdalla ei tarvitse jossitella sitä, miltä tilastot näyttäisivät ilman yhtä ohipeliä. Torjuntaprosentiksi Lehtiselle saadaan tuosta siis 93,89 %, tosin sieltä puuttuu ainakin yksi torjunta tilastoista, koska KalPaa vastaan Lehtiselle on merkitty nolla torjuntaa, vaikka hän torjui siinä pelissä maalille tultuaan ensi töikseen rangaistuslaukauksen (liigan tilastointi, missä pelaa? :D). Ja otti siinä siis oikeasti torjunnan, eikä pelkästään katseella pysäyttänyt vastustajaa rankkarissa, kuten nyt viimeisessä Tappara-ottelussa. Lehtisellä on kuitenkin tuolla pahana tahrana tuo Sport-ottelu, jossa hänet pommitettiin vaihtoon, eikä tuokaan hyvältä näytä, että Lehtinen on yksinään päästänyt yhtä paljon maaleja kuin koko Pelicansin joukkue yhdeksässä ottelussa. Melkoista lepovuoroa Lehtinen on myös saanut vetää illasta toiseen, kun vain yhdessä ottelussa hänellä on edes 20 torjuntaa.

Maalivahdeista kyseeseen voisivat tulla ainakin:

Patrik Bartosak, kuusi ottelua, joissa yksi nollapeli, 145 torjuntaa, seitsemän päästettyä maalia, torjuntaprosentti 95,39 % ja voittoprosentti 75 %

Artem Zagidulin, kymmenen ottelua, joissa kolme nollapeliä, 298 torjuntaa, 12 päästettyä maalia, torjuntaprosentti 96,13 % ja voittoprosentti 80 %

Juha Jatkola, kuusi ottelua, joissa kolme nollapeliä, 138 torjuntaa, viisi päästettyä maalia, torjuntaprosentti 96,50 % ja voittoprosentti 67 %

Roope Taposellakin on seitsemästä ottelusta kaksi nollapeliä ja torjuntaprosentti 94,35 % sekä päästettyjen maalien keskiarvo 1,00 ottelua kohden, mutta ehkä jumbojoukkueesta ei kuukauden pelaajaa kuitenkaan valita. Tosin ei tuo Lehtistäkään mairittele, ettei pärjää statseissa edes jumbojoukkueen kassarille.

Pidän tässä vaiheessa Zagidulinia ennakkosuosikkina. Isolla vastuulla sarjan kärkijoukkueessa tasaista suorittamista ilman ohipelejä. Mikäli Bartosak pelaa lauantaina ja nollaa Tepsin, ja samaan aikaan Kärpät painaa urakalla kiekkoa Zagidulinin selän taakse, asetelma voi vielä kääntyä. Jatkolalla ei nyt riitä kuuden pelatun ottelun kanssa, kun Zagidulin on vetänyt tilastojen valossa samalla tasolla tuplavastuulla. Patrikaisella myös jää pelimäärä liian pieneksi, vaikka hän pelaisi nollat vielä lauantaina Tepsiäkin vastaan.

Hakulisenkin nimen tuossa oli joku nostanut esiin. Hakulisella on lokakuulta toistaiseksi 11 otteluun tosiaan tehot 3+8, mutta kuitenkin myös viisi matsia kiikaritehoilla, ja jos lauantaina tulee taas pisteetön peli, on sitten jo puolet kuukauden peleistä kiikareilla. Eli verkon pitäisi kuukauden viimeisessä pelissä kyllä heilua, jotta Hakulinen yltäisi edes haastajalistalle. Ei Hakulista siltikään toista kertaa peräkkäin valittaisi kuukauden pelaajaksi. Nyt voisi olla juurikin maalivahdin vuoro samasta joukkueesta.

Oivallinen valinta voisi olla myös joku isoilla minuuteilla illasta toiseen ilman tehomerkintöjä ahertava peruspakki, jonka ollessa jäällä oma pää on pysynyt puhtaana tai puolustava hyökkääjä, joka on taistellut minuuttitolkulla alivoimaa päästämättä maaleja ja kaapinut tärkeitä aloituksia joukkueelleen. Kun maalit ovat olleet kortilla, luulisi tällaisia pelaajia löytyvät monestakin joukkueesta, mutta vaatisi kuitenkin liikaa ammattitaitoa valintaraadilta, jotta tällaista valintaa voitaisiin ikinä nähdä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Iso Kukko, 100 hooks, alakerran timanttinen Lady
Vilho Heikkiseltä voinee jättää Mikkelin pelin pois laskuista, koska siellä onnistuttiin jollain sekoilulla kirjaamaan vain 7 torjuntaa. Ilman tuota lokakuussa:

5 peliä
2 nollapeliä
3 x 1 päästetty
Torjunta-%: 96,9
Pmk/60 min: 0,59

Laskin tilastot kännykällä, mutta uskoisin menneen oikein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös