Liigan kurinpitopäätökset kaudella 2023–2024

  • 278 264
  • 2 260

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Millä mittarilla tämä olisi yhtäkkiä joku 15 ottelun mittaisen pelikiellon arvoinen teko? Siksi, että näytetään koko maailmalle, että täältä pesee?

Ja en nyt puolustele Martelia tässä mitenkään. Olen itsekin näissä pitkän pelikiellon kannalla, mutta niin kauan kun törkeistä ja selvistä päähän kohdistetuista taklauksista selviää pienellä, niin olisi hölmöä tehdä tällaisesta joku varoittava esimerkki.
Vaikka siksi että kaikki lyhytpinnaisetkin hoksaa että luistimen terän aiheuttama viilto voi viedä huonoimmillaan hengen.

Se että päähänkohdistuneiden taklauksien sanktioinnista on lipsuttu, ei parane sillä että vedetään vituiksi tällainen dorkailu.
Päinvastoin nyt olisi hyvä hetki tehdä kurinpidossa ryhtiliike, vaikka "vain" julkikuvan vuoksi. Tänä syksynä on suurelle yleisölle tarjoiltu (lisää ilmeisesti tulossa?) paljon negatiivisia uutisia.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Olen itsekin näissä pitkän pelikiellon kannalla, mutta niin kauan kun törkeistä ja selvistä päähän kohdistetuista taklauksista selviää pienellä, niin olisi hölmöä tehdä tällaisesta joku varoittava esimerkki.
Eivät nämä ole toisiaan pois sulkevia asioita: Liigan kurinpidolla olisi nyt mahdollisuus ryhtiliikkeeseen antamalla asianmukaisen pituinen pelikielto tästä luistimen terällä potkaisusta ja tehdä sama homma seuraavan kerran kun tulee ruma pääosuma. Sen sijaan perustelu, että tästä huippuvaarallisesta potkusta ei voisi antaa pitkää kakkua koska pääosumistakaan ei aiemmin ole annettu riittäviä pelikieltoja, ei ole loogisesti kestävä.

Edit. Kappas, jäi ylempi viesti huomaamatta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Kepakko

Jäsen
Eikö olisi kaikkien osapuolten etu, että nämä kurinpitotapaukset käsiteltäisiin mahdollisimman pian tapauksen jälkeen. Nyt Martelin tuomiota odotellaan edelleen. Luulisi, että vuorokaudessa saisivat käytyä perusteellisesti tapauksen läpi.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Eikö olisi kaikkien osapuolten etu, että nämä kurinpitotapaukset käsiteltäisiin mahdollisimman pian tapauksen jälkeen. Nyt Martelin tuomiota odotellaan edelleen. Luulisi, että vuorokaudessa saisivat käytyä perusteellisesti tapauksen läpi.
Olisi.

Mutta ei onnistu kun delegaatioon kuuluu yksi sankari joka Stadi liigassa huutelee vastustajille että mulla on 600 kiloa tilillä painetta kun oma suksi ei luista. Varmaan kertaavat sille säännöt ennen palaveria ja sen jälkeen se pyöräyttää ystävänsä mummorullaa saadakseen sieltä oman kantansa asiaan.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista

nikez37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Martel kolme peliä tuosta potkusta:

5. Pääkohdat ratkaisusta
  • Kahden pelaajan taklaus-/kamppailutilanne
  • Martelin jalka on ilmassa, vastustajan jalkojen välissä
  • Martel tekee taaksepäin suuntautuvan potkuliikkeen
  • Kyse on potkusta, joka osuu vastustajaan
  • Teko ei aiheuta loukkaantumista
Voi jumalauta. Miten voi olla, että taas odotellaan, kunnes käykin pahemmin ja sitten vasta reagoidaan isommin. Taisi jäädä numero 1 edestä pelikiellon pituudessa.
 

Hewu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Liiga
Ai se että Tallberg ei loukkaantunut tekee tästä teosta muka lievemmän vai miksi se on tuossa pääkohdissa ns. yhtenä perusteena tälle kolmen ottelun pelikiellolle?

Tuo oli äärimmäise varomaton teko ja teosta aiheutuu vakavan loukkaantumisen riski niin kuin oli tiedotteessa todettu, mutta kun ei loukkaantunut niin se ei sitten tee tilanteesta niin pahaa ja vähemmälle pääsee?

Aivan käsittämätöntä paskaa tämä kolmen pelin pelikielto, ykkönenkö jäi uupuun niin kuin ylhäällä joku mainitsikin?
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Täysin munaton ratkaisu. Signaali joka annetaan on: sekoa ihan rauhassa, me ymmärretään kyllä.

Ainoa hyvä asia koko casessa on ettei kukaan loukkaantunut.

Kyllä huomaa että tuolla on joku Uusitalon kaltainen uuvatti osana rattaistoa.
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Ei ole kyllä uskottavissa käsissä tuo Liigan kurinpito. Täysin järjettömiä päätöksiä tulee, potkaisee luistimella toista pelaajaa ja selviät kolmen pelin huililla, siis kolmen. En tiedä itkeäkö vaiko nauraa, sen verran surkuhupaisaa pelleilyä tämä touhu on.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Jos parempaa kuvakulmaa ei löydy, niin tuskin saa ansaitsemaansa pituutta pelikieltoonsa.
Itse itseäni eilisen puolelta lainaten; näinhän se meni ja ei kai tuossa oikeasti ollut mitään muuta mahdollisuutta ihan vaan jo oikeusturvan kannalta.

Saattoi päästä kuin koira veräjästä ja toivottavasti mitään vastaavaa ei enää nähdä.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Itse näkisin näin: Kurinpito ei videolta eikä myöskään tuomarin havainnoista voinut täysin varmasti nähdä, mitä tilanteessa tapahtui ja oliko liike tahallinen. Siksi tällainen välimallin ratkaisu.
Ei varmasti jäänyt kuvakulmista kiinni, tai se olisi erikseen sanottu tiedotteessa. Linjatuomari näki tilanteen ja raportoi sen eteenpäin päätuomareille, ja varmasti oli laatinut raportin kurinpitoon. Sen pitää riittää videoiden ollessa puutteellisia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
"video on heikkotasoinen". Mikseivät kato CMorelta. Oli vielä extratarkalla vaihtoehdolla kanavalla 218.
On ne kovia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Kolme? KOLME??? Kuusi olisi ollut ihan minimi minkä olisin hyväksynyt, ja kaksinumeroinen luku olisi ollut ymmärrettävä! Harvoin näitä kommentoin, mutta tämä on kyllä ihan järkyttävä farssi. Kurinpidon uskottavuus mureni kuin kuiva keksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös