Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan kannattajatoiminta kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana eCiuj, 05.09.2018 klo 18.26.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Sitten vielä sanomaan mikä näistä on tragikoomisia ja miksi?

  Tifot - YouTube
   
 2. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
  Täällähän on pirteä pöhinä pitkästä aikaa! Loistavaa.

  Onhan noita somehaasteita maailma väärällään ja tässä oli yksi. Kiekkoskenessä tuo on levinnyt myöskin, vaan ei vielä Suomessa. Pää on nyt tältä osin auki. Annetaan tuosta esimerkkinäyte Jekaterinburg Avtomobilistin toteuttamana, missä kannattajien lisäksi muitakin seuran toimihenkilöitä. Ei muuta kuin reenaamaan!

  Linkki vie Twitter-palveluun.
   
  teba ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 3. N.I.B Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
  Lainaus:
  Ei välttämättä tragikoomisia, mutta hivenen tylsiä/mielikuvituksettomia. Hippoksen olosuhteet toki huonot isoihin tifoihin, mutta aika yksinkertaisia ovat kuvatkin. Tämä edellinen euromestaruus (vai mikä lie) tifo vuosi tai kaks (en muista) sitten oli farssi.
  Toki itsekkin on tullut sähellettyä aikanaan näiden kanssa. Varmasti jokainen ryhmä on enemmän tai vähemmän. Jotenkin vain vaikuttaa että jyväskylässä ei mennä eteenpäin tässä asiassa.
   
 4. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  No ainakin edelliseltä sivulta löytyy yksi esimerkki.

  Lainaus:
  No ei JYP-kannattajat tässä nyt varsinaisesti minkään trendin aallonharjalla ole, vaikka joku venäläinen joukkuekin on tuollaisen vastaavan pätkän toteuttanut huomattavasti laadukkaammalla toteutuksella muutama kuukausi sitten, kun tuo oli vielä uusi "ilmiö". En pidättele hengitystä muiden kannattajaryhmien vastausta odotellessa.
   
 5. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
  Lainaus:
  Itseasiassa. Suomen kiekkopiireissä kyllä ollaan, tällä hetkellä. Olimme ensimmäisiä. :)

  Yleinen ilmapiiri on siinä mielessä huolestuttavaa, kun kannustetaan olemaan tekemättä mitään, ellei kyseessä ole jotain täydellisyyttä hipovaa.

  Linkittämäni video oli esimerkki, kuten mainitsin. Haasteeseen on lähtenyt muitakin seuroja, tai heidän kannattajiaan.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 6. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  No jos tuolla logiikalla mennään, niin sekin olisi erittäin trendikästä, jos joku faniporukka tekisi nyt jonkun oman gangnam style videon. Oletan, tai ainakin toivon, että tuollaista videota ei siis ole mikään Liigan kannattaryhmä tehnyt.

  Lainaus:
  Saahan tuollaisen videon tehdä, mutta kai sitä samalla tavalla saa kritisoida, jos se on huono?
   
 7. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
  En ole kritisointia kieltänyt. Pistin pari faktaa kuntoon ja mainitsin yleisestä ilmapiiristä, kun nuo tifohommat nostettiin esille. Ihmettelen, miten missään voisi kehittyä tekemättä mitään. Tsempataan toinen toistamme, kritiikkiäkään unohtamatta. Käykö? :)
   
 8. A Siente Jäsen

  En ymmärrä miten tyhjässä hallissa heiluminen kehittää yhtään mitään, Näyttää lähinnä väkinäiseltä ja hieman nololta.. Tuo JYP touhu siis.
   
 9. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Kyseessä ei ole mikään toiminnan kehittämisyritys tms, kyseessä on leikkimielinen haaste, toki Suomi ja jääkiekkokannattajat ovat pääsääntöisesti osastoa jäärä, joten maaperä ei ole tällaiselle suosiollinen.
   
 10. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  En tiedä mitä "jäärä" tarkoittaa, mutta omaan silmään erittäin junttimaisen näköistä toimintaa. Pitäis olla tyyliä, swägiä, jotain joka istuu venäläisen donkkiin ja sen historiaan urheilumaailmaan eräänlaisena sivutuotteena.
  Videossa näyttää olevan jonkun paikallisen shakkikerhon JYP-jaosto heiluttelemassa vähän käsiä miten sattuu; Onko jopa Macarenasta lainaitu vähän muuvseja? Niin tai näin, EI jatkoon.
   
  Eetska tykkää tästä.
 11. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
  Little Big - Skibidi on tosiaan tuo haasteen lähtökappale. Ideana haasteessa on siis ottaa siitä elementtejä, missä ilmeiden kuuluukin olla vakavia. Liikkeitäkin voi verrata muihin liikkeisiin, mutta haasteeseen kuuluvia nekin on. Yleisesti ideana oli tehdä tuo ilman mitään täydellisyyden hakua. Toisinaan on hauskaa vain tehdä asioita ja toteuttaa niitä. Tehköön taitavammat ja fiksummat ihmiset parempia ja fiksumpia juttuja. :)
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 12. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Hellyyttävää, että Jyväskylässä jaksetaan puolustella. Enemmistön mielestä meni nyt vihkoon, ei siitä kannata mieltään pahoittaa. Kyseessä oleva ilmiö taitaa olla muutenkin jo vanhentunut ja tämä teikäläisten toteutus ylipäänsä tökkii, ollen lähinnä vaivaannuttava.
   
  Myrsky74, eCiuj, Kynämestari ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
  Lainaus:
  Se, että selventää mistä on kyse, mitä on haettu, oikaisee pari faktaa ja miten ylipäänsä itse näkee asiat, ei ole mielen pahoitusta. Päinvastoin. Olen todella mielissäni päästessä kyseenalaistamaan kannattajuuden peruskaavoja.
   
  vilho, mikko6000 & HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 14. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pistää kyllä suorastaan naurattamaan tämä jatkiksesta tuttu perisuomalainen kyyninen suhtautuminen asioihin.

  Esimerkiksi tuossa Skibidi-challengessa ei loukattu tai satutettu ketään, toteutettiin challenge oikealla tavalla ja yritettiin tehdä yhdessä jotain hauskaa. Eihän se nyt mitään täydellisyyttä ollut, mutta ei ole tarkoituskaan. Koko haasteen ideana on noudattaa tiettyjä perusjuttuja, mutta samalla tehdä se omalla tyylillä ja virheistä välittämättä.

  Mutta jatkiksen mielestä tässä tehtiin nyt jotain aivan hirveää. Kuinkas muutenkaan.
   
  PasiAnssi ja vilho tykkäävät tästä.
 15. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Mun mielestä ei tehty mitään hirveää. Mutta kyllä tuon katsominen sai aikaan myötähäpeän tunteen, ei sille minkään voi.
   
 16. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Lainaus:
  Eihän myötähäpeä ole pahasta. Siitähän juuri näkee mikä rohkeus tuolla porukalla on ollut tuoda julkiseksi omaa kannattamistaan. Hieno juttu.
   
 17. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ehkäpä se aiheuttaisi samaa minussakin, jos en olisi kyseistä haastetta seurannut kohtalaisen paljon muutenkin ja nähnyt millaista jälkeä muut ovat saaneet aikaan. Erittäin usein lopputulos on tuon kaltainen ja sen tavallaan myös kuuluu olla.

  Netti on täynnä outoja videoita ja haasteita, joihin kannattaa lähtökohtaisesti suhtautua huumorilla. Myötähäpeä on usein varsin tarpeetonta.
   
 18. eCiuj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Haasteissa on yleensä joku porkkana tai tarkoitus, tässä ei taida olla kumpaakaan eikä täten homma itselle aukea.
   
 19. makeyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  No korjataan sen verran, että runkosarjassa. Itse en noita playoffpelejä päässyt pari vuotta sitten katsomaan
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässähän ideana on tehdä yhdessä jotain hauskaa ja laittaa itseään likoon. Pitkälti sama idea on lähes kaikissa vastaavissa netissä liikkuvissa "haasteissa". Se ihan oikeasti vaatii hieman uskallusta tehdä jotain tällaista, jonka tarkoituksenakin on näyttää hieman typerältä.

  Huumorintajuissa on eroa ja eri ihmiset arvostavat erilaisia asioita, mutta toisten dissaaminen jonkun tällaisen asian pohjalta on mielestäni lähinnä lapsellista ja typerää.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2019 klo 08.19
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 21. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:

  Se voi olla näin, ja monesti onkin.

  Mutta tunteet on tunteita, ja jos jostain nyt vain tulee myötähäpeän tunnetta so satan, ja on vaan ns. melekosta pelleilyä joidenkin mielestä, niin onko sekään nyt sitten ihme, tai tälläisen puolustelupaatoksen paikka? Jos tekee tietoisesti jotain pölhöä ja lataa sen nettiin, niin mielestäni ihan tietoisesti kyllä altistaa itsensä sitten myös kommenteille, varsinkin jos on oikein tarkoituskin näyttää vähän typerältä. Ja nyt se tärkein newsflash, netissä se aika usein on sitten myös aika rapsakkaa kyytiä niissä kommenteissa.

  Jos käy niin luonnonpäälle, niin ehkä sitten ei kannattas tehdä sellaista. Valinta se on sekin.

  IMO itse asiaan, minä en ymmärrä tuollaisia "haasteita" tai muuta vastaavaa (toim.huom. vain minun hlökohtaisesta mielestä) älytöntä nykyajan pelleilyä mitä nettiin työnnetään ovista ja ikkunoista, en sitten vähää alusta. On tää saatana kummaa touhua nykyään ohhoijjaa. Joskus näin jonkun sellasen leffan, jossa oltiin tulevaisuudessa, ja koneet hoiti kaikki hommat / joka paikka oli täynnä turhaa paskaa, ja ihmiset oli ihan puhtaita ja täysiä idiootteja vain, eivätkä tehneet ns. mitään järkevää. Välillä tuntuu, että siihen tää on oikeasti menossa. Kaamea vimma tehdä kaikkea turhaa älytöntä, ja samalla ihmisen itsensä täysin tarpeettomaksi.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 22. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Uskaltaako Porilainen vielä haukkua JYP:in tifoja vai tuleeko heti kuittia pataljoonan teippitifoista :D
  Taidetaan Jyväskylässä tahallaan vetää hommat humoristisesti.
  Kukin tyylillään
   
 23. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  2.3 pelattavaan HIFK - Ilves peliin on tulossa iso lössi Tamperelaisia. Nyt alkaa olla viides bussi täytetty. Yli 200 fania. Itsekin tulee ensimmäistä kertaa lähdettyä oikein viralliselle fanimatkalle.

  Osasto 41 on Twitter
   
  A Siente, Tompsoni, Punamusta ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Pitäkäähän sitten myös hyvä mökä päällä hallissa! Jos sillä vaikka saataisiin myös kotiyleisö innostumaan omiensa kannustuksesta.
   
  LiutunLätty tykkää tästä.
 25. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
  Lainaus:
  Varoituksen sana. Saattaa aiheuttaa riippuvuutta ja huomaat että tarve on lähteä toiselle ja kolmannellekin fanimatkalle.

  Lopulta huomaat että kalenterimenot buukataan niin et nämä ensin ja häät sun muut kissanristiäiset tuleekin seuraavana prioriteettilistalla.
   
  LiutunLätty, Punamusta & Tompsoni tykkäävät tästä.