Ilmoitukset

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr huilaa seuraavan kuukauden kirjoitettuaan Jokerit-osioon viestin, jonka ainoa anti keskustelulle oli pään aukominen toiselle käyttäjälle. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki kiwipilot on passitettu kahden viikon pelikieltoon. Hänkin keskittyi Jokerit-osiossa asian sijasta henkilökohtaisuuksiin. Myös tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Action Bronson kirjoitti Jokerit-osioon viestin, joka oli täynnä riidan haastamista ja pään aukomista. Olimme jo aiemmin antaneet vastaavanlaisten viestien vuoksi ketjunootin, ja koska kyseisen nimimerkin rikehistoria on mittava, koimme parhaaksi poistaa hänen kirjoitusoikeudet kokonaan.

Nimimerkki Keskikalja on saanut viikon pelikiellon, sillä hän on kirjoittanut lukuisia sisällöttömiä onelinereita, joiden kielioppi on ollut heikkoa.

Sulje ilmoitus

Emme salli nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä tai arvuuttelua edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki MR8 on asetettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Liigan kannattajatoiminta kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana eCiuj, 05.09.2018 klo 18.26.

 1. eCiuj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Alkaa olla korkea aika korkata tämäkin ketju, sarja kuitenkin pyörähtää jo ensi viikolla täyteen käyntiin. Valitettavasti kovinkaan avarakatseista avausta en osaa rustata, koska tuntuu enemmän ja enemmän siltä, että kannattajatoiminta on suvantovaiheessa. Viime vuoden ketjuun rustasin, kuinka "kannattajatoiminta elelee pienoisessa horroksessa tällä hetkellä" eikä tilanne ole ainakaan yhtään parempaan isossa kuvassa muuttunut. Tifot harvinaistuu, reissuja peruuntuu siellä sun täällä eikä jonkun kauden takaisesta "buumista" ole jäljellä oikein mitään. Noh, ei viheriöiden puolellakaan olla tämän kesän aikana suuria tekoja nähty, ettei ongelma ole pelkän kiekon/Liigan ympärillä.

  Positiivisen avauksen jälkeen kuitenkin uskallan sanoa, että Turussa kannattajatoiminta meni viime kaudella eteenpäin. Toki olosuhteet tekivät tästä ns. helppoa: pahimmasta aallonpohjasta ei ole kuin suunta ylöspäin ja peli kentälläkin oli vallan mallikasta. Kannattajakatsomoon eksyi mukavasti uusia kasvoja myös tylsempiin arkipeleihin, ja reissut houkuttelivat bussilasteittain väkeä. Nyt vain täytyy pitää suunta samana ja hyvä fiilis yllä, jotta uudet kasvot jäävät vakiokävijöiksi ja massa houkuttelee enemmän uusia kasvoja ja pyörä pyörii. Potentiaalia on vaikka mihin, sen valjastaminen on toki työlästä Liigan ollessa hyvin epähoukutteleva tuote, kannattajatoiminnan ollessa mainitussa suvantovaiheessa ja kasvojen ollessa pitkälti uusia. Orastavan odottavaisin mielin kuitenkin ensi viikkoon ja kauden aloitukseen. Perjantaina kotona, lauantaina vieraisiin. Toivon positiivista alkua.
   
 2. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
 3. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & MUFC
  KooKoolla oli ainakin eilen joku tifo, jossa oli porukkaa hautausmaalla. Mielelläni kuulisin, että mikä tarina sen taustalla oli.
   
 4. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 5. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
 6. N.I.B Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
 7. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Myös Jyväskylässä tifoiltiin varsin näyttävästi.
   

  Liitetyt tiedostot:

 8. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Halpa bisse
  Lainaus:
  Propsit Jyväskylään, erittäin näyttävä tifo! Harvassa on Suomessa nämä osaajat Bluesin ja Jokereiden lähdön jälkeen. PM07 jälkeen alkukauden yksi näyttävimmistä tifoista kyllä!
   
 9. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin
  Lainaus:
  Lainaus:
  Eisssaat...

  Ja minä kun luulin et edellisen comebackin tismalleen samanlaisesta "teippikirjainviritelmästä" ei voi mennä alemmaksi...
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Taitaa olla kolmas kerta kun rumpuryhmä tekee tismalleen saman.
   
 11. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Pataljoonan tekemä tifo avauottelussa Lukkoa vastaan.

  Katso käyttäjän @Pataljoona twiitti: Pataljoona on Twitter
   
 12. Anyukov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mitä
  Lainaus:
  Jotenkin saanut vuosien varrella sellaisen kuvan näistä jyväskyläläisten toteuttamista katsomokoreografioista, että ne varmastikin suunnitellaan umpipäissään ja toteutetaan käsi vapisten krapulassa seuraavana päivänä.
   
 13. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Eipä nyt yleistetä...Tifot - YouTube