Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Liigan kannattajatoiminta kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana eCiuj, 05.09.2018 klo 18.26.

 1. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Pitkälti samaa mieltä kun on pelattu rehti sarja ilman perseilyjä. Vastustaja ansaitsee ehdottomasti kunnioituksen eikä vastustajan nöyryyttämiseen ole mitään syytä. Sen sijaan esimerkiksi VirmasHjalmarin Jokerit oli niin vastenmielinen setti kaikilla mittareilla ettei sen nöyryyttämisestä soimaa omatunto laisinkaan.
   
 2. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Tästä pyörii Twitterissä videopätkää. Yksinäinen Kärppä-jäbä, lyö pallon jäälle ja poistuu katsomosta.

  Sellainen Pohjoisen oloinen poikanen.
   
 3. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Koko laji on kopioitu ulkomailta. Menkää pesäpallomatsiin heittelemään niitä rantapallojanne. Tai eukonkantokisoihin.
   
 4. Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RFC Liege
  En mitenkään kokenut sitä TPS:ää nöyryyttävänä, että HPK:n kannattajat heittelivät kentälle leluja, sen jälkeen kun menivät jatkoon. Omasta mielestäni kuuluu kulttuuriin ja ihan kiva lisä. Kyllä sitä vastustajaa voi kunnioittaa 30 sekunttia sen jälkeen kun vihellys on tullut. Itse kyllä hyvin voisin viskata kentällä uimalelun tai pumpattavan Barbaran, eikä siinä juuri kukkiksien mielipiteet paina. Itseasiassa Kerhon kannattajille iso käsi, että eivät nöyristelleet vaan menivät ylpeästi jatkoon. Kyllä pieni kuittailu kuuluu asiaan. Eriasia kuuluuko niittä heitellä välierien jälkeen kun lomat eivät vielä ala.
   
  Hesssuu, N.I.B, banaaninviljelijä ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 5. sinnepäinsä Jäsen

  Itse ainakin aion heittää rantaleluja jäälle ratkaisevan finaalin jälkeen. Siitäs saavat molemmat joukkueet vähän tuta kunnioittamattomuuttani.
   
  Individual tykkää tästä.
 6. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Laji kopioitu Kanadasta, joten pitänee lopettaa chanttaily ja muu eurooppalaistyyppinen kannattamistoiminta kokonaan.

  *kaikki yhteen ääneen kimeällä äänellä*: Go Kerho go. Go Kerho go. Go Kerho go. Go Kerho go.

  Ja tietenkin hassuilla teksteillä täytettyjä A3:sia mukaan katsomoon: "Telia-TV - olen täällä, kuvatkaa mua".
   
  Ikävänkantaja, pussukka, sinnepäinsä ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 7. Angelo Bronte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  En ole oikein ikinä tajunnut ylenpalttista selkään taputtelua ja mielistelyä vastustajajoukueen kannattajille pudotuspelisarjan jälkeen. Eihän tässä ole jumalauta kuin muutama kuukausi, että homma taas jatkuu. Minun mielestäni piikittely ja kuittailu sarjojen jälkeenkin on hyvä vaan. Tuntuupahan seuraavalla kaudella kyseisen joukkueen voittaminen vielä paremmalta.
   
 8. Nännimäinen Jäsen

  Vähän olin kyllä pettynyt, kun HIFK:n kannattajilla ei ollut mitään Kom Igen Tappara -tempausta eilen. Olisi piristänyt kummasti tällaisen katastrofikauden päätteeksi.
   
  karotenoidi ja Via Dolorosa tykkäävät tästä.
 9. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikö suomalaisempaa olisi vaikkapa "Mene Kerho mene"?
   
  Ikävänkantaja ja BitterX tykkäävät tästä.
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  En gång TBK, alltid TBK -lakanat olisi ollut kyllä komeat.
   
  Pika1, Nännimäinen & SOF1969 tykkäävät tästä.
 11. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Jos en väärin muista niin luin ihan lähiaikoina että Pojulla meni jotkut bisnekset vituiksi? Olisi siihen voinut jonkun support-lakanan duunata.
   
  Nännimäinen tykkää tästä.
 12. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Laitetaas tännekin, niin saadaan dataa ihan "asiakkaidenkin" suusta...


  Olen tekemässä pienimuotoista tutkimusta liittyen vieraskannattajien olosuhteisiin (eli palvelut, kohtelu jne jne). Teen asiasta myöhemmin erillisen topicin, koska kyseinen asia on niin laaja, eikä rajaudu vain yhdelle kaudelle.
  Tarkoituksena on tehdä lista jokaisesta joukkueesta, johon tulee mm. vieraskannattajille varattu katsomonosa/osat, lipun hinta yksittäin/ryhmälle, tarjolla olevat palvelut ja sen sellaista. Siihen päälle yleiset plussat ja miinukset.

  Pyytäisin nyt teiltä jatkoajan käyttäjiltä kokemuksia asiaan liittyen, eli esim. miten teidät otettiin vastaan hallilla (ohjattiinko bussi jonnekin, tuotiinko liput bussille vai saiko hakea paikasta X), oliko teille varattu erikseen omat palvelut hallilla, toimiko järjestyksenvalvonta jne jne. Tulen käyttämään näitä tekstejä joissain määrin tässä tutkimuksessa, joten mitä enemmän tarinaa, sitä parempaa juttua saa laitettua ulos.

  Teen myös lomakkeen asiaan liittyen, johon toivon myös vastauksia. Sitä saa myös jakaa vapaasti.
  Linkkaan sen tähän viestiin, kun saan sen valmiiksi.

  Tästä kyselyyn!
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2019 klo 15.30
  Ikävänkantaja, Sundomstå, N.I.B ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Hienoa, että näet vaivaa tällaiseen.
   
  ikt ja Tompsoni tykkäävät tästä.
 14. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Lainaus:
  Ei näitä asioita saataisi koskaan kuntoon, jos niitä ei toisi julki jossain. Pitkään on myös puhuttu SLO-toiminnan (wikipedia) tuomisesta myös jääkiekon puolelle (futiksesta löytyy jo, Ruotsissa on molemmissa lajeissa), niin jos näillä saisi vähän hoputettua prosessia.
   
 15. Angelo Bronte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  On tullut käytyä kaikissa liigan halleissa vieraskannattajakatsomossa. Mikkelissä aivan ylivoimaiset olosuhteet.
   
  Tompsoni tykkää tästä.
 16. N.I.B Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
  Mikkeliin, Vaasaan ja Tampereelle nousee peukut täältä. Seisomakatsomo ja ulko-oven välittömässä läheisyydessä. Vessat ja kaljahanat vieressä sekä hyvä näkyvyys kentälle. Järjestyksenvalvonta ollut näissä myös ihan hyvällä tasolla. Rauma ja Lahti em kriteereillä mitattuna kanssa ihan jees mestoja.
  Kaikissa halleissa käyty.
   
  Tompsoni tykkää tästä.
 17. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Kysely on nyt julki. Tästä klikkaamalla pääset vastaamaan lomakkeeseen, jossa kysymyksiä olosuhteisiin liittyen.

  Jokaisella seuralla samat kysymykset, joihin vastataan asteikolla 1-5. Siihen päälle vielä mahdollisuus vastata tekstimuodossa plussista sekä miinuksista, sekä kohta missä voi täsmentää omia vastauksiaan tai kirjoittaa muuta mainitsemisen arvoista. Siihen vielä erikseen muutama yleinen kysymys, joiden perusteella teen muutaman kaavion ja julkaisen tänne.

  E: 71 vastausta klo 23, tahti on hyvä mutta vielä tarvitaan lisää vastauksia.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2019 klo 23.05
  Kennedy ja Brousseau tykkäävät tästä.
 18. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  171 vastausta tällä hetkellä. Hyvä alku, muttei tuolla määrällä kuuhun päästä. Lähempänä tuhatta voi jo puhua uskottavasta tutkimuksesta.

  Kiitos kaikille vastanneille, muistakaahan vielä jakaa tutkimusta eteenpäin muille palstoille, niin saadaan Suom.. olosuhteiden taso nousuun.
   
  Kennedy ja BitterX tykkäävät tästä.
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En ole itse käynyt tätä Mikkelissä toteamassa, joten mikä siitä tekee niin toimivan?
   
 20. Angelo Bronte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tarpeeksi iso aito seisomakatsomo keskellä päätyä. Katsomossa saa juoda kaljaa. Kaikki palvelut toimivat muutenkin nopeasti ja moitteetta.
   
 21. Kennedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Noutajat
  Itse arvostan Hakametsää aika korkealle. Ravintolapalvelut ja WC:t heti katsomoiden takana ja katsomosta näkyvyys on erinomainen. Plussaa tietenkin seisomakatsomoista.
   
 22. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Mielenkiintoinen kysely, olen kuitenkin sen verran vähän halleja kiertänyt, että turha vastata, ei ole mitään annettavaa, paitsi 16 tyhjää lomaketta.
  Kertokaas nyt vielä että mihin kyselyllä pyritään? Käytetäänkö dataa kannattajaryhmien tai jopa joukkueiden keskuudessa kehityssuunitteluissa?
   
 23. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Lainaus:
  Kyselyn avulla kartoitetaan jokaisen seuran hyviä ja huonoja puolia erilaisissa asioissa, mitkä tavalla tai toisella liittyy vieraskannattajien olosuhteisiin. Kuten tuossa ylempänä mainitsin, niin julkaisen tuloksia ensi kuun loppupuolella täällä jatkoajassa.

  Tarkoituksena olisi myös informoida liigan ja seurojen toimitusjohtajia tästä tutkimuksesta, ja tulosten valmistuttua mailata tuloksia myös heille. Mitään muutoksia en pysty itse lupaamaan olosuhteisiin, mutta toivon että seurat ottaisivat tästä tavalla tai toisella kiinni.

  Ja sillä ei ole mitään merkitystä, että onko käynyt vain yhdessä tai kaikissa halleissa. Jos ei pysty vastaamaan joihinkin kohtiin, niin ne voi skipata. Ainoat pakolliset ovat nimi/nimimerkki, ikä, sukupuoli ja suosikkijoukkue.
   
  HokiJone, Brousseau, Punamusta ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 24. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lutuurivinkki tälle illalle osittain ohi aiheen:

  Kun vähitellen alkaa homma Hämeenlinnassa huipentumaan tänä iltana, niin samaan aikaan alkaa SHL:n kuudes finaali Globenissa mallia Djurgården - Frölunda klo 20:30 Suomen aikaa. Lähetys alkaa klo 20:20 C More MAX -kanavalta.

  "Häkki" on myyty täyteen kuudenteen otteluun ja yrittävät siellä saada nyt koko hallista yhtenäistä klackenia vedoten siihen, että kaikki seuraisivat ottelua seisten lipputyypistä riippumatta ja osallistuisivat aktiivisesti organisoituun kannattamiseen.

  Komealla massalla on kotijoukkue saanut nytkin organisoitua kannattamista taakseen, mutta toivotaan että tänä iltana nyt sitten siirryttäisiin taas jonnekin uusille leveleille. Tästä on nyt sitten hyvä hakea taas vertailukohtaa, että mitä se on lärpytinhelvetissä tai NHL-mallisessa passiivisessa poppareiden imeskelyssä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2019 klo 16.45
  Mush, Tompsoni, HOOLIGAN_ ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 25. Brousseau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Raju on kyllä meininki tässä SHL-finaaliottelussa. Näyttivät saaneen onnistuneesti koko areenan seisomaan ja osallistumaan kannatukseen Djurgårdenin taakse. Paikoitellen chänttien volyymi nousi yli selostajan äänen ja sitä ei kovin usein tv-otteluissa tapahdu lätkässä. Sääli, että Frölunda vain on tappamassa ottelua heti alkuunsa, toivottavasti tuohon vielä kavennus ja peli pysyisi tiukkana loppuun asti. Kohta alkaa toinen erä.
   
  doppelgänger tykkää tästä.