Liigan kannattajatoiminta 2022–2023

  • 201 237
  • 1 534

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matias Maccelli
Täälä ei provoajat edes tunnu tietävän miksi Osasto boikotoi tätä ja edellistä paikallispeliä joten ainekset minkäänlaiselle keskustelulle aiheesta on aika ohuet. Vinkki: kyse ei ole pelkästään lipuista.

Sitten tuo narratiivi että nämä kannattajat olisivat hylänneet joukkueen ja että joukkue olisi tarvinnut tukea yms... diibadaaba saatana.
 

Kilpimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ollaan Ultras, mee kattoon Googlesta ei tarkoita tappelua vaan intohimoista kannattamista


Paitsi jos on mahdollisuus voittaa paikallispelissä runkosarja ensimmäistä kertaa johonkin 35-vuoteen.


Ei tehdä numeroa itsestämme, Ilves on intohimomme!
Paitsi jos Tappara kiertää liput katsomossa.
Kyllä teidän intohimona taitaa olla noiden lippujen heiluttaminen, jos ei ilman niitä voi rakasta seuraansa kannattaa.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Täälä ei provoajat edes tunnu tietävän miksi Osasto boikotoi tätä ja edellistä paikallispeliä joten ainekset minkäänlaiselle keskustelulle aiheesta on aika ohuet. Vinkki: kyse ei ole pelkästään lipuista.
Onko sitten syy se mitä kaikki muut teistä ajattelee? Se että Osasto on omien pierujen haistelusta voimansa hankkivia pelkureita jolla PTSD ainaisesta Tapparalle häviämisestä? Sitä mieltä me muissa kannattajaryhmissä teistä ollaan.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Voisi yrittää vastata tämän ilmeisesti moderoinnista vapaan ketjun provojen sijaan yhteen harvoista asiallisista viesteistä.

Mitä paikkojen nykyisille kausikorteille sitten tehdään? Näillä pyörätuolipaikoilla istuu monia Hakametsän ajoilta kausikortin omistaneita. Tulisiko Tapparan lunastaa heidän kausarit pois näiden muutaman ottelun takia? Ei kuulosta tuokaan oikein reilulta ratkaisulta.
En ole täysin perillä Tapparan kausikorttikäytännöistä, mutta ymmärtääkseni yleinen käytäntö on, että sellainen lunastetaan vuodeksi kerrallaan. Toki nykyään on tullut kaikenlaisia kaudesta toiseen jatkuvia kestotilauksia, jotka laskutetaan kausi kerrallaan ja aiemminkin on yleensä ollut etuosto-oikeus edellisellä kaudella käyttämäänsä paikkaan. Mutta eihän se kausikortti muuten mikään ikuisuusoikeus ole, jos katsomojärjestelyissä tapahtuu vaikka remonttien vuoksi muutoksia. Vieraskannattajien seisomakatsomojärjestelyt voisi olla yksi tällainen lähes remonttiin verrattava muutos katsomojärjestelyissä.

Kausien välillä tuollaiset katsomomuutokset olisi kuitenkin mahdollista tehdä. Itselle kävi itse asiassa Nokia Arenan ensimmäisellä kaudella niin, että Hakametsästä periytyneen paikan päälle tulikin alustavista suunnitelmista poiketen seisomakatsomo ja Ilves ilmoitti, että nyt tarvitsee vaihtaa toiseen paikkaan. Näkisin tämän osittain samanlaisena tilanteena. Ero oli toki siinä, että itselleni tarjottiin paikkaa arvokkaammasta katsomolohkosta, mutta pyörätuolikatsomoita ei tietenkään ole tällä hetkellä muita, joten tuo asia pitäisi sitten hyvittää jotenkin.

Jonkinlaisena välimallina pyörätuolikatsomon keskiosaan voisi myös myydä ehdollisia kausikortteja, joissa seuralla on oikeus johonkin tiettyyn päivään mennessä ennen pelin alkua ilmoittaa, että keskellä oleva pyörätuolipaikka ei ole nyt käytössä tai että siihen liittyy todennäköinen näköeste. Luonnollisesti tuokin hyvitettäisiin lipun hinnassa jotenkin.

Kun pyörätuolipaikkoja on muutenkin rajallinen määrä, niin en ole ihan vakuuttunut kuinka järkevää niitä on ylipäätään myydä vain tietyille katsojille kausikorttipaikoiksi. Siinä myydään todennäkoisesti monelle katsojalle eioota, kun taas jotkut pääsevät katsomaan halutessaan jokaisen pelin.

Katsomon laajentamismahdollisuuksista sopimalla on Tappara on ilmoittanutkin, mutta keskustelut Osaston kanssa asiasta kuivuivat ymmärtääkseni tähän boikottijuttuun. Esimerkiksi TPS sai tällaisen laajemman katsomon käyttöönsä megamatkallaan.
Tämä käsitys on itselläkin. Minulla ei ole henkilökohtaista käsitystä noista keskusteluista, mutta kenellekään ei pitäisi olla yllätys, että kotipeleissä noin 15 rivin seisomakatsomon täyttävä Osasto haluaisi samassa kaupungissa pelattavissa paikallispeleissä enemmän kuin noin 8 riviä käyttöönsä. En tiedä mikä on totuus, mutta sellaiseenkin huhuun olen törmännyt, että esimerkiksi TPS:n kannattajaryhmä ei välttämättä olisi enää tekemässä megamatkoja Tapparan peleihin. Asiasta enemmän tietävät turkulaiset voinevat varmaankin vahvistaa tai ampua tämän huhun alas.

Toivoisin, että jossain välissä tehtäisiin hallissa toteutettaisiin katsomouudistus, joilla saataisiin näiden kaikkien katsomoiden lastentaudit korjattua. Tällaiseltaan on pakko mennä jollain kompromissipurkkavirityksillä.
Tuollaista uudistusta minäkin toivon, mutta en pidätä hengitystäni sitä odottaessa. Areenassa on kaikki ollut niin vaikeaa jo ensimmäisen reilun vuoden aikana, että luottamusta ei ole juuri sinnekään suuntaan. Kompromissejä odotan minäkin ja Ilveksen peleissähän tuollainen kompromissi on pystytty tekemäänkin pyörätuolikatsomon ja seisomakatsomon välillä kaikissa kauden kotipeleissä, mutta jostain syystä Tapparalle pyörätuolikatsomo on koskematon myös niissä muutamissa otteluissa, joissa ongelma edes ilmenee.

Oma ehdotukseni on edelleen se, että kaikki osapuolet lähtisivät yhdessä hakemaan näitä muutoksia kummankin seuran kautta. Yksittäiset viestit, palautteet ja protestit tuntuvan hukkuvan avaruuden syövereihin. Olisiko tähän halukkuutta?
Tuohan se paras ja sivistynyt tapa olisi. Ymmärtääkseni tuotakin on tehty koko ajan, mutta asiat eivät ole edistyneet. Ja vaikka julkisuudessa Osastosta on nyt maalattu kuvaa yhteistyökyvyttömästä laumasta, niin kaiken kuulemani perusteella toisella osapuolellakin olisi parantamisen varaa, jos asia haluttaisiin oikeasti ratkaista sovinnolla. Boikotit ja muut ikävät toimenpiteet eivät ole Osastollekaan se ensimmäinen vaihtoehto, koska niistä on haittaa ryhmälle itselleenkin.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Itse koen näin: Jos kannattaisin Ilvestä ja olisin osa Osastoa, menisin ehdottomasti kauden siihen asti tärkeimpään otteluun kannattamaan joukkuettani, jolla on mahdollisuus voittaa runkosarja ties kuinka moneen vuoteen ekan kerran, vaikka kuinka paljon ärsyttäisi lippusäännöt yms. Asenne, että "ei muutaman fanin poissaolo mitään merkitse" on todella outoa kuulla. Silloin on myös faneilla peiliin katsomisen paikka. Ilveksellä kuitenkin pääosin upeat fanit ja pitävät hyvin meteliä ja itse näen, että ovat myös iso osa Ilvestä ja varmasti joukkue syttyy heistä. Ikävä vain, että eilen heitä ei näkynyt. Juuri, kun sitä kannustusra olisi tarvittu eniten.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Tuollaista uudistusta minäkin toivon, mutta en pidätä hengitystäni sitä odottaessa. Areenassa on kaikki ollut niin vaikeaa jo ensimmäisen reilun vuoden aikana, että luottamusta ei ole juuri sinnekään suuntaan. Kompromissejä odotan minäkin ja Ilveksen peleissähän tuollainen kompromissi on pystytty tekemäänkin pyörätuolikatsomon ja seisomakatsomon välillä kaikissa kauden kotipeleissä, mutta jostain syystä Tapparalle pyörätuolikatsomo on koskematon myös niissä muutamissa otteluissa, joissa ongelma edes ilmenee.

Kun puhut kompromissista Ilveksen kotipeleissä, niin mitä pyörätuolikatsojat siis ovat tuossa sopimuksessa saaneet?
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Kyllähän se tunnelma pitäisi ensisijaisesti tulla siellä kentällä näkyvistä esityksistä ja fanit sitten ehkä antaa oman panoksensa lisäksi.

Yksi lause ja ainakin kymmenen virhettä.. saavutus sekin. Tapahtumabisnekseen kannataa tutustua edes vähän alusta, jos.. ai niin.. mennään riviin seisoon ja odotetaan käskyjä. Aseeen-TO!
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Itse koen näin: Jos kannattaisin Ilvestä ja olisin osa Osastoa, menisin ehdottomasti kauden siihen asti tärkeimpään otteluun kannattamaan joukkuettani
Aika moni niin Ilveksen kuin muidenkin joukkueiden kannattaja vaikuttaa kokevan samalla tavalla. Olihan Ilveksellä tietysti eilen symbolisesti iso mahdollisuus voittaa runkosarja 35 vuoden jälkeen ja varmasti jokainen Osaston jäsen olisi ollut mielellään omalta osaltaan tukemassa joukkuetta. Toisaalta kyseessä oli toisesta näkökulmasta katsoen kuitenkin vain yksi peli ja yksi välitavoite, kun varsinainen tavoite on vasta myöhemmin keväällä.

Osastolla on myös kannattajatoiminnan näkökulmasta omat tavoitteensa, joita monella tuntuu olevan vaikeaa käsittää. Joskus ne pitkänajan tavoitteet ylittävät tarpeen olla kannustamassa yksittäisessä ottelussa. Vaikeuteen käsittää tätä liittyy todennäköisesti jonkinlainen historiattomuus ja monen asian pitäminen itsestäänselvyytenä. Ei ole mitenkään varmaa, että Nokia Arenassa olisi seisomakatsomoita ollenkaan, jos taustalla ei olisi Hakametsässä 2010-luvulla nähty tamperelaisen kannattajakulttuurin kehitys, jossa Osastolla on ollut todella iso merkitys.

Hakametsästä ehti yhdessä vaiheessa hävitä seisomakatsomot kokonaan. Ilves palasi niihin ensiksi ja kun kaudesta toiseen rämpivän joukkueen otteluihin alkoi muodostua poikkeuksellisen uskollista kannustusta. Myös mestaruudesta kaudesta toiseen pelaavan Tapparan kannattajapäädystä revittiin penkit pian tämän jälkeen. Tämä ratkaisu palveli myös molempien joukkueiden kotiotteluissa vierajoukkueiden kannattajia. Ei Hakametsässäkään kaikki edistys tapahtunut aina niin sopuisasti ja Ilveksenkin entisissä johtajissa oli haaveita NHL-tyylisestä ottelutapahtumasta ilman "vanhanaikaisia" seisomakatsomoita. 1965 valmistuneessa Hakametsässä oli alkujaan suurin osa katsomoista seisomakatsojia ja silloin yleisökapasiteettikin meni yli 10 000 katsojan.

Tapparan kannattajilla oli television välityksellä katsottuna eilen hieno meininki seisomakatsomossa ja se levisi sieltä selvästi myös muihin katsomoihin. Olisiko tuollaista tunnelmaa ollut, jos koko areena olisi pelkkää yhtä isoa istumakatsomoa ilman järjestäytynyttä kannustusporukkaa? Vai olisiko tunnelma jotain Leijonien peleissä nähtyä, jossa hurrataan lähinnä maaleille? Ja jos ottelussa hurrataan lähinnä maaleille, niin miten SM-liigassa tyypillisiin 1–0-lukemiin päättyvissä otteluissa saadaan synnytettyä katsomoon edes orastavaa hurmosta koko ottelun ajaksi? Väitän, että Osaston ja vastaavien kannattajaryhmien toiminta on siihen parempaa lääkettä kuin seurojen toimistojen rakastamat Onninen Ultras -tyylisten lyhytnäkoisten ratkaisujen europinot.

Osaston vaatimukset kannattajatoiminnan edellytysten parantamiseksi saattavat tuntua lapsellisilta. Suosittelisin silti kaikkia tutustumaan suosikkijoukkueesta riippumatta ensiksi oman seuran kannattajatoimintaan, millaista on kannustaa läpi pelin, mitä niiden olosuhteiden aikaansaaminen vaatii ja minkälaista on käydä neuvotteluja olosuhteiden parantamiseksi. Tulkaa sitten sen jälkeen uudestaan ihmettelemään, miksi Osastolla on mennyt "herne nenään" areenan haasteiden kanssa.

Kun puhut kompromissista Ilveksen kotipeleissä, niin mitä pyörätuolikatsojat siis ovat tuossa sopimuksessa saaneet?
Ainakin Ilvestä kannattavat pyörätuolissa istuvat katsojat pääsevät ihan vierestä kokemaan tunnelmaa, mitä mikään TV-kamera ei pysty välittämään sellaisenaan olohuoneeseen. Tapparan kotipeleissä tilanne on tietysti eri, kun pyörätuolikatsomo on vieraskannattajien katsomon vieressä/takana. Se ei ole kuitenkaan seurojen syy, vaan areenan rakentajien moka.
 

ilves61

Jäsen
Kyllä tämä vähän oudolta on alkanut näyttää ainakin osaston kannalta. Tuleeko osasto matseihin Ilveksen pelaamisen takia vai itse itsensä osaston takia, että saa lippua heiluttaa?
Voi vittu nyt teidän kanssa. Kuka pakottaa Osastoa tulemaan paikan päälle Tapparan kotipeliin, jos ei olosuhteet miellytä? Naurettavaa että kannattajatoimintaketjussa käsitys kannattajatoiminnasta- ja kulttuurista on näin alhaisella tasolla.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Ainakin Ilvestä kannattavat pyörätuolissa istuvat katsojat pääsevät ihan vierestä kokemaan tunnelmaa, mitä mikään TV-kamera ei pysty välittämään sellaisenaan olohuoneeseen. Tapparan kotipeleissä tilanne on tietysti eri, kun pyörätuolikatsomo on vieraskannattajien katsomon vieressä/takana. Se ei ole kuitenkaan seurojen syy, vaan areenan rakentajien moka.

Ei kannata siis kirjoittaa kompromissista, kun sellaista ei selvästi ole tehty. Ilves on vain priorisoinut kannattajakatsomon pyörätuolipaikkojen kustannuksella, joka sinänsä on hyväksyttävä, mutta ei kaikkia miellyttävä päätös. Tapparahan kompromissia yrittää, mutta huonoilla tuloksilla.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuntuu, että tässä jää monilta näkemättä se asia, että nyt Nokialla luodaan nimenomaan niitä pohjia tuleville vuosikymmenille, jotta kannattajakulttuuri jatkaisi kehitystään kohti kukoistusta. Kyllähän tavoitteena pitäisi olla maailman paras kiekkoderby, joka haastaisi tulevaisuudessa Tukholmankin vastaavaa ihan tosissaan. Tämä edellyttää kyllä sitä, että kannattajapäätyjen täytyy toimia täysipainoisesti kaikissa tilanteissa.

Kun nyt katsotaan sitten, että Ilveksen isännöimissä otteluissa on asiat saatu toimimaan näinkin hyvin, niin antaahan se hyvin vipuvartta ja herätettä siihen, että mitä se sitten on kun homma toimii. Derbyjen osalta varmasti hyvä pitää jatkuvaa keskusteluyhteyttä Tapparan suuntaan vieraskannattajien olosuhteista. Tarvittaessa vähän boikottia ja protestointia siihen lisukkeeksi tilanteen mukaan.

Vastaavasti taas kun Ilves isännöi paikallismatsia, niin annettaisiin mahdollisimman hyvää esimerkkiä toimivasta derbystä ja siinä samalla tietysti kehitystä haluavat kannattajat Tapparankin leiristä pistäisivät parastaan vieraspäädyssä noissa otteluissa, kuten sinioranssit tuntuivat hienosti viimeksi tekevänkin. Tämä taatusti alkaisi hiertää ajan saatossa ja lopulta haluttaisiin, että molemmissa derbyissä olisi kova meininki ilman kompromisseja, oli se sitten kumman tahansa isännöimänä.

Tuntuu erikoiselta monien tapparalaisten asenne ja kyvyttömyys nähdä sitä, että miten naapurissa nyt yritetään saada hommaa kehittymään oikeasti seuraavalle tasolle, joka tulisi tulevassa palvelemaan myös tapparalaisia. Tiedostan toki nämä haasteet, joita täällä jo käyty miljoona kertaa läpi, mutta hyvällä asenteella ja ratkaisuhalukkuudella tulevassa voi saada vielä aikaan vaikka mitä. Nyt tuntuu, että monien tapparalaisten asenne vieraskannattajien olosuhteita kohtaan on sellainen, että ensin lyödään autosta kaikki kumit puhki ja sitten ihmetellään, että miksette osaa nauttia kyydistä. Sama juttu on tässä nyt kannattajatoiminnan täysipainoisuuden kanssa. Kun on totuttu vetämään lukuisa määrä otteluita täysipainoisesti aktiivisella visuaalisella ilmeellä läpi ottelun, niin se on valtava elementti pois kokonaisuudesta, jos jäljelle jää vain äänenkäyttö. Samalla latistuu fiilis isosti siinä mukana.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Voi vittu nyt teidän kanssa. Kuka pakottaa Osastoa tulemaan paikan päälle Tapparan kotipeliin, jos ei olosuhteet miellytä? Naurettavaa että kannattajatoimintaketjussa käsitys kannattajatoiminnasta- ja kulttuurista on näin alhaisella tasolla.
Ei kukaan pakota. Mutta turha puhua jostain ”kaupungin ainoasta intohimosta” kun Ilves ei selvästikään ole se tärkein asia.

Mitä jos menette sinne vieraspeliin ja tifoilkaa mitä mieltä olette Tapparasta sekä sen kohtelusta. Vai onko Tampereella jokin juttu että vain seuran maksamat tifot hyväksytään?
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
lyödään autosta kaikki kumit
Sanoisin, että tämä ei ehkä ole ihan onnistununein analogia kas kun autokyyti on käytännössä mahdotonta jos kaikki kumit on puhki. On totta, että pelin katsominen ja varsinkin kannustus voi kärsiä ilman lipun heiluttamista, mutta kyllä sen pelin silti voi ilman sitä nähdä ja vieläpä kannustaa samalla.. Ja nyt kai ihmetellään lähinnä priorisointia akselilla lipun heiluttaminen vs. pelin katsominen paikanpäällä kun pelataan sarjan voitosta.
 

Kotka1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Katsoin uusintana paikallispeliä ja pettymys tuli kun ilvesfanipääty erittäin vaisu. Osasto kova porukka mutta en ainakaan itse ymmärrä tätä, että omat periaatteet ajaa tuollaisessa kohtaa joukkueen edun edelle. Ilveksellä oli sauma ottaa pitkästä runkosarjan voitto ja ykkösasema kaupungissa niin tärkein tuki jää kotiin? Vaarallisilla vesillä liikutaan kun kannattajaryhmä pitää itseään seuraa isompana
 

ilves61

Jäsen
Ei kukaan pakota. Mutta turha puhua jostain ”kaupungin ainoasta intohimosta” kun Ilves ei selvästikään ole se tärkein asia.
Kyllä on. Kokeilepa itse käydä jokaisessa kotiottelussa sekä usiessa vierasotteluissa per kausi ja käyttää näin paljon aikaa seuran parissa, jos tämä kyseinen seura ei olisi intohimo.
Mitä jos menette sinne vieraspeliin ja tifoilkaa mitä mieltä olette Tapparasta sekä sen kohtelusta. Vai onko Tampereella jokin juttu että vain seuran maksamat tifot hyväksytään?
No tifoiluun tarvittavia apuja ei ole areenayhtiöltä tullut, ja normaalit katsomon ylle levitettävät tifot taas eivät areenalta näkyisi minnekään.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Kysyn tämän seuraavan kysymyksen täysin ilman provoa:

Boikotoiko Osasto41 Tapparan isännöimiä paikallispelejä tällä hetkellä vain sen takia, että he eivät saa heiluttaa pelin ollessa käynnissä isoja lippuja vai onko tähän kyseiseen boikottiin myös muita syitä?
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi vittu nyt teidän kanssa. Kuka pakottaa Osastoa tulemaan paikan päälle Tapparan kotipeliin, jos ei olosuhteet miellytä? Naurettavaa että kannattajatoimintaketjussa käsitys kannattajatoiminnasta- ja kulttuurista on näin alhaisella tasolla.
Ei kukaan pakota, mutta Ilves siellä pelasi. Eikö kannatustoiminnan lähtökohta ole kuitenkin se olosuhteista riippumatta, että halutaan seurata omaa joukkuetta, vaikka olosuhteet ei ole optimaaliset?
Tästä aiheesta on nyt väännetty varmaan satoja sivuja täällä Jatkoajassa ja keskustelu jauhaa käytännössä paikallaan ja alkaa olla lapsellista.

Tappara siinä alkaa pitkässä juoksussa häviämään, kun alkuhohde areenasta häviää, jos ei löydä ratkaisua ja alkaa karkoitttamaan vieraskannattajia ja halli ei tule täyteen. Toisaalta tuo osaston kitinä on mennyt ihan lapselliseksi ainakin muutamien osalta täällä ja mitä muuta sieltä on päässyt julkisuuteen muissa medioissa. Tapparan viestinnästä saanut asiallisen, mutta aika nihkeän kuvan. Sanosivat suoraan, että asialle ei haluta tehdä mitään eikä kierrellä ja kaarrella että ratkaisua etsitään.

Taisin tänne aikanaan kirjoittaa, että minun mielestä olisi järkevintä siirtää Ilveksen vierasfanit näissä paikallisissa yläkatsomoon koko kaarteen leveydelle. Sieltä näkee hyvin, ei ole ketään takana eli liput saa heilua, kannustus saattaisi jopa kantautua paremmin läpi hallin. Mikä tässä on ongelma? Minulla ainakin hyviä kokemuksia tästä järjestelystä yhdellä Megamatkalla Turussa. Tappara ei selkeästi halua ratkaista ongelmaa nykyisessä alakatsomossa ja on oman linjansa päättänyt, mikä selkeästi eroaa Osaston haluamasta. Heillä siihen täysi oikeus, kun kantaa vastuullaan myös seuraukset.
 

Bob Kudelski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Katsoin uusintana paikallispeliä ja pettymys tuli kun ilvesfanipääty erittäin vaisu. Osasto kova porukka mutta en ainakaan itse ymmärrä tätä, että omat periaatteet ajaa tuollaisessa kohtaa joukkueen edun edelle. Ilveksellä oli sauma ottaa pitkästä runkosarjan voitto ja ykkösasema kaupungissa niin tärkein tuki jää kotiin? Vaarallisilla vesillä liikutaan kun kannattajaryhmä pitää itseään seuraa isompana
Tänään siellä ollaan merkityksettömässä pelissä huutamassa Tampereen ykköstä.
 

jombbis189

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kysyn tämän seuraavan kysymyksen täysin ilman provoa:

Boikotoiko Osasto41 Tapparan isännöimiä paikallispelejä tällä hetkellä vain sen takia, että he eivät saa heiluttaa pelin ollessa käynnissä isoja lippuja vai onko tähän kyseiseen boikottiin myös muita syitä?
Ainakin se, että vieraskannattajien katsomo on säälittävän kokoinen karsina.
 

Mary Mackey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ainakin se, että vieraskannattajien katsomo on säälittävän kokoinen karsina.
Olikohan Osaston jäsenet ostaneet hyvissä ajoin lippuja peliin ja jättäneet tulematta? Vieressä istuneena kiinnitti huomiota, että katsomossa oli varmaan kolmasosa tyhjää. Ja Tamhockeyn mukaan peli oli loppuun myyty.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Kyllä on. Kokeilepa itse käydä jokaisessa kotiottelussa sekä usiessa vierasotteluissa per kausi ja käyttää näin paljon aikaa seuran parissa, jos tämä kyseinen seura ei olisi intohimo.
Jännä lähestymistapa kun käyttää tätä selityksenä siinä ottelussa jossa on panosta, toisin kuin niissä 99% muista matseista. Mutta ehkä se matsiväsy tulee kun panoksena on runkosarjan voitto. Seuraava väsy tulee Tapparaa vastaan finaaleissa?
 

GNR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jännä lähestymistapa kun käyttää tätä selityksenä siinä ottelussa jossa on panosta, toisin kuin niissä 99% muista matseista. Mutta ehkä se matsiväsy tulee kun panoksena on runkosarjan voitto. Seuraava väsy tulee Tapparaa vastaan finaaleissa?
Sulla nyt meni eilinen pilalle kun kourallinen vierasfaneja ollut paikalla? Kyllä siellä varmasti jotain pari-kolme tuhatta Ilveksen kannattajaa oli.
 

ilves61

Jäsen
Jännä lähestymistapa kun käyttää tätä selityksenä siinä ottelussa jossa on panosta, toisin kuin niissä 99% muista matseista. Mutta ehkä se matsiväsy tulee kun panoksena on runkosarjan voitto. Seuraava väsy tulee Tapparaa vastaan finaaleissa?
Öö? Miten tämä nyt liittyy tuohon mitä sanoin?

Ja ei, jos finaaleissa kohdattaisiin,niin kyllä siellä Osasto olisi paikalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös