Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2023–2024

  • 962 785
  • 4 518

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Tuossa muutama kysymysmerkki ennakkoon mitalistisuosikkien pakistoista. Täytyy myös mainita, että tamperelaisen lisäksi mustien hevosten Pelicansin ja JYPin pakistot lähentelevät Liigan top4-tasoa.

Värilasit päässä ehkä, mutta JYPin pakisto ei tosiaan TOP6 pelaajien osalta häviä välttämättä selvästi millekään muulle jengille Liigassa. Riittääkö leveys sitten tuon kuuden pelaajan lisäksi?
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Värilasit päässä ehkä, mutta JYPin pakisto ei tosiaan TOP6 pelaajien osalta häviä välttämättä selvästi millekään muulle jengille Liigassa. Riittääkö leveys sitten tuon kuuden pelaajan lisäksi?
Viime kaudella ehkä kapeus ja kokemattomuus haittasi. Niku oli varsin yksinäinen tähti. Nyt kun vahvistusta on tullut Erosen, Vainion ja Welshin muodossa niin todella kovalta näin paperilla vaikuttaa vs Teves, Suhonen yms. Winberg otti viime kaudella myös isoja kehitysloikkia. Syvyyttä sitten riittääkin nuorempien osalta.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ässien pakisto:

Rami Määttä - Libor Zabransky
Joona Riekkinen - Aleksi Heimosalmi
Verneri Hellman - Martin Lefebvre
Tuomas Salmela - Valtteri Viirret

Lefebvre sietää olla tekijämies, muuten uhkaa potkut. Takaa hönkivät Viirret ja kokoonpanoon mahtumaton Aleksi Matinmikko.

Salmela alkaa maistua. Toivottavasti ainesta Sammaltapsaksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Itse ihmettelen Pennasen arvostusta. Tuomarien avulla voitti yhden mestaruuden ja sen jälkeen ei mitään.

Aika paljon on tietysti jo saatu aikaan, jos ollaan päästy altavastaajan puikoissa pitkältä takamatkalta tilanteeseen, jossa yksi tuomarivirhe voi auttaa mestaruuden sinetöivän maalin teossa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Jossain kohtaa oli huhua, että Marjamäellä olisi salainen jatkosopimus takataskussa. Jos pitää paikkansa, niin taitaa oululaiset nauttia Marjamäen osaamisesta vielä pitkään.
Oli huhuttu joo ja pljastui vuoden jatkoksi tuon kahden päälle, eli 2025 kevääseen asti.

Ja nautitaan osaamisesta jos sitä on. Muutoin ei.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Itse ihmettelen miten paljon nuo Grönborgin MM-kisa meriitit aiheuttavat täällä niin kovaa arvostusta. Kyse on kuitenkin Ruotsin maajoukkueesta, eikä jonkun lilliputti maan, jonka mestaruutta voisi pitää kovanakin suorituksena. Itse en tuollaisille turnausmestaruuksille yhdestä poikki periaatteella lähtisi antamaan liian kovaa painoarvoa, varsinkin kun Ruotsilla ei mitään huonoja joukkueita skodacupeissa ikinä pelaa.
No nää on näitä. Helppoahan se on Ruotsilla voittaa maailmanmestaruus joka vuosi.

Paitsi että viimeisen 10 vuoden aikana se on voitettu vain Grönborgin valmentamilla joukkueilla - kahdesti. Ja viimeisen 16 vuoden aikana kolmesti. Silloin Pär Mårtsin valmentamassa mestariporukassa - Rikard Grönborg apuvalmentajana.

Ruotsi ole voittanut ainuttakaan turnausta 2006 Torinon ja MM-kisa -tuplan jälkeen ilman Grönborgia joukkueessa.

Ruotsi on kerran onnistunut voittamaan U20 kullan, vuonna 2012, Grönborg se kummitteli siinäkin joukkueessa apuvalmentajana. Vähän samalla tavalla kummittelee, kuin Jukka Jalosen kanssa.

Miesten maailmanmestaruuksia ei ole kukaan muu suomalaisvalmentaja pystynyt vielä voittamaan. Nuorissa sentään joitain, mutta Jalosella se sama vahinko kävi sielläkin.

Grönborgin vaikutusta voimasuhteisiin lienee hedelmällisempää miettiä sieltä seurajoukkuevalmentamisen puolelta, missä näytöt ovat ihan hyvät, mutta ei mullistavia. Sveitsi ei myöskään ole taktisesti niin edistyksellisen sarjan maineessa, joka osaltaan luo ainakin yhden kysymysmerkin Liigassa valmentamisen osalta.

Niin siis runkosarjan voitto ja finaaliin pääseminen ovat yhtä tyhjän kanssa suorituksia?
 

Takapiiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siis runkosarjan voitto ja finaaliin pääseminen ovat yhtä tyhjän kanssa suorituksia?
Sanoinko niin? Kyseenalaistin vain tuon, kuinka noita MM-kisa meriittejä pidetään niin suuressa arvossa, kun puhutaan seurajoukkuevalmentamisesta. Nuo MM-kisojen pleijarit ovat 3 pelin rupeama mikä siinä huitaistaan. Aina puhutaan esim. Pleijareissa kuinka valmentajat laittavat toisiaan joihinkin mystisiin taskuihin ja keksitään lääkkeitä vastustajan pelitapaan. Yhdestä poikki turnausvalmentamisessa ei tälläisiä vastaamisia pääse harrastamaan ja pahimmillaan rankkareilla ratkotaan koko homma.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sanoinko niin? Kyseenalaistin vain tuon, kuinka noita MM-kisa meriittejä pidetään niin suuressa arvossa, kun puhutaan seurajoukkuevalmentamisesta. Nuo MM-kisojen pleijarit ovat 3 pelin rupeama mikä siinä huitaistaan. Aina puhutaan esim. Pleijareissa kuinka valmentajat laittavat toisiaan joihinkin mystisiin taskuihin ja keksitään lääkkeitä vastustajan pelitapaan. Yhdestä poikki turnausvalmentamisessa ei tälläisiä vastaamisia pääse harrastamaan ja pahimmillaan rankkareilla ratkotaan koko homma.

Grönborg itse puhui Sveitsin liigasta, että se on erittäin kehittävä, koska siellä on niin paljon erilaisia pelityylejä. Joka ilta saat valmistaa joukkueen erilaiseen vastakkainpeluutukseen. Ei tuntunut olevan kauhea pihalla näistä asioista. Liigasta taasen puhui, että täällä aika moni joukkue pelaa samalla tyylillä (elikkä se kusinen träp). Lienee jopa helpompaa tuon valmistamisen kanssa, jos on muuten paletti kunnossa.

Ja tosiaan, tullut Tapparaan opiskelemaan nuo voittamisen avaimet (ennenkuin aikoo lähteä NHL:ään). Tätä suluissa mainittua hän ei sanonut, mutta rivien välistä oli luettavissa. Ei tunne olevansa valmis NHL:ään, ennenkuin se Tapparan voittamisen sapluuna kuuluu omaan osaamisen portfolioon.
 
Viimeksi muokattu:

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Grönborg itse puhui Sveitsin liigasta, että se on erittäin kehittävä, koska siellä on niin paljon erilaisia pelityylejä. joka ilta saat valmistaa joukkueen erilaiseen vastakkainpeluutukseen. Ei tuntunut olevan kauhea pihalla näistä asioista. Liigasta taasen puhui, että täällä aika moni joukkue pelaa samalla tyylillä (elikkä se kusinen träp). Lienee jopa helpompaa tuon valmistamisen kanssa, jos on muuten paletti kunnossa.

Ja tosiaan, tullut Tapparaan opiskelemaan nuo voittamisen avaimet (ennenkuin aikoo lähteä NHL:ään). Tähä suluissa mainittua hän ei sanonut, mutta rivien välistä oli luettavissa. Ei tunne olevansa valmis NHL:ään, ennenkuin se Tapparan voittamisen sapluuna kuuluu omaan osaamisen portfolioon.
Aika paljon on myös nyt lähtenyt Tapparasta sitä “voittamisen sapluunaa”, esimerkiksi Leinonen, Tapola yms. Tämän vuoksi Grönborg varmasti nähdään jonkinlaisena riskinä ensi kaudelle.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aika paljon on myös nyt lähtenyt Tapparasta sitä “voittamisen sapluunaa”, esimerkiksi Leinonen, Tapola yms.
Leinonen ei kauan viihtynyt eläkkeellä, vaan on ollut jo reilun vuoden Tapparan hallituksen puheenjohtaja. Ei tarvitse osallistua arjen operatiiviseen toimintaan, mutta pääsee varmasti vaikuttamaan kaikkiin tärkeimpiin strategisiin päätöksiin - kuten aikanaan Grönborgin palkkaamiseen.

Samaten jos kauden aikana täytyy tehdä isoja ratkaisuja, Leinosen asiantuntemus on käytettävissä. Esimerkki isosta päätöksestä voi olla vaikkapa kysymys valmentajan jatkosta mahdollisen alle odotusten sujuneneen ottelurupeaman jälkeen. Leinonen on TJ:n roolissa pääsääntöisesti antanut valmentajan kärsivällisesti jatkaa, ja se on selvästi osoittautunut useimmiten toimivaksi ratkaisuksi. Muutamien potkujen jakamisestakin hänellä on kokemusta, ja sitä kautta näkemystä, mitä siitä seuraa...

Uskon että Grönborgilla on poikkeuksellisen hyvät lähtökohdat onnistua, koska seura takaa riittävät resurssit ja pitkäjänteisesti luottamusta ja aikaa (varmasti enemmänkuin Sveitsissä). Samalla hänellä on ollut ainutlaatuisen pitkä "perehdytysjakso" organisaation toimintaan ennen päävastuun ottamista valmennuksesta.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Muutama vuosi sitten kasasin listaa Liigaan tulleiden 2012 jälkeen tulleiden AHL-hyökkääjien pistekerkiarvoista AHL:n puolelta. Päivitin listaan nyt viime ja toissa kauden pelaajia. Yritin tehdä karkeaa jakoa sen mukaan, ketkä ovat olleet onnistujia ja ketkä eivät ja lihavoida ne, ketkä ovat olleet selkeitä vahvistuksia. Tämä ei ollut ihan helppoa, koska oli monia tulkinnanvaraisia pelaajia. Esim. Tyler Kelleheriä en merkannut onnistuneeksi, koska hän oli floppi hänet hankkineelle joukkueelle eli Tapparalle, vaikka lopulta tehoilikin siirryttyään Pelicansiin. Lista näyttää tältä:

Corey Locke: 0,89
Jeremy Bracco: 0,86
Michael Repik: 0,75
Ben Maxwell: 0,70
Justin Azevedo: 0,70

Ty Rattie: 0,69
Michael Ryan: 0,67

Kevin Roy: 0,66
Josh Green: 0,66
Francis Pare: 0,65
Lucas Lessio: 0,65

Steven Zalewski: 0,61
Tyler Redenbach: 0,61
Mike Hedden: 0,60
Austin Ortega: 0,60
Vojtek Polak: 0,59
Dave Spina: 0,58

Bracken Kearns: 0,58
Michael Dal Colle: 0,57
Christian Thomas: 0,57
Lukas Jasek: 0,56
Alex Broadhurst: 0,56

Dane Byers: 0,54
Zach Hamill: 0,54
Max Görtz: 0,54
Corey Elkins: 0,53
Nick Halloran: 0,53
Aaron Gagnon: 0,52
Ivan Huml: 0,51

Peter LeBlanc: 0,51
Kelly Zajac: 0,51
Michael Joly: 0,50
Radek Smolenak: 0,50
Philippe Cornet: 0,50
Nick Baptiste: 0,50

Nicholas Deschamps: 0,50
Mike Halmo: 0,49
Scott Kosmachuk: 0,49
Cody Kunyk: 0,48
Brandon DeFazio: 0,48
Stephen Dixon: 0,48

Quinton Howden: 0,48
Darryl Boyce: 0,47
Chad Rau: 0,47
Jerry D'Amigo: 0,47

Matt Watkins: 0,46
Jack Rodewald: 0,46
Terry Broadhurst: 0,46
Jordan Smotherman: 0,45
Philip McRae: 0,44
David McIntyre: 0,43
Evan Weinger: 0,43
Mitch Hults: 0,43
Antoine Laganiere: 0,41
Tyler Steenbergen: 0,39
Tyler Morley: 0,38
Patrick Davis: 0,38

Brady Sutter: 0,38
Tyler Kelleher: 0,38
Kelsey Tessier: 0,37
Michael Parks: 0,33
Justin Danfort: 0,33
Derek Barach: 0,33
Curtis Hamilton: 0,33
Scott Pooley: 0,33

Dominic Turgeon: 0,32
Antoine Morand: 0,32
Patrick Holland: 0,32
Matt Marcinew: 0,32
Colton Beck: 0,32
Josh Gratton: 0,31
Gabriel Fontaine: 0,31
Stefano Gilliati: 0,30
Zach Budish: 0,30

Marc-Oliver Roy: 0,30
Kyle Platzer: 0,29
Troy Bourke: 0,29

Jake Hansen: 0,29
Pat Mullane: 0,28
Mitch Wahl: 0,27
Nick Moutrey: 0,21
Braden Christoffer: 0,20
Trevor Mingoia: 0,18

Austin Smith: 0,16
Alex Lavoie: 0,14
Patrick Harper: 0,08

Jätin joitakin sellaisia pelaajia pois, jotka ovat pelanneet AHL:ssä joskus menneisyydessään 5+ vuotta ennen Liigaan tuloa. Jätin myös pois Nick Merkleyn ja muita pätkätyöläisiä, joita tuli lyhyelle visiitille ennen NHL-kauden alkua kaudella 2020-21. Heidän siirtonsa olivat epätyypillisiä, joten tulokset eivät ole vertailukelpoisia (tulivat tänne treenaamaan itseään kuntoon, eivät tunteneet joukkueita mihin tulivat, otanta lyhyt, ym)

Ryhmä A: 50 pelaajaa, joilla on pistekeskiarvo ollut AHL:ssä 0,00-0,49p/o
Ryhmä B: 36 pelaajaa, joilla on pistekeskiarvo ollut AHL:ssä 0,50 tai enemmän

Ryhmä A:ssa onnistujia 20/50=40,0%
Ryhmä B:ssä onnistujia 24/36=66,6%

Molemmissa ryhmissä tullut loistavia vahvistuksia ja myös täysiä huteja, mutta tuossa AHL:ssä pisteitä paljon tehneissä vahvistusten onnistumisprosentti on kyllä suurempi.

AHL:ssä vähintään 0,7ppg-tahdilla pisteitä tehneet ovatkin onnistuneet Liigassa jo 80% varmuudella.

Tässä sitten verrokiksi vielä täksi kaudeksi Liigaan tulleiden pelaajien AHL-tehoja:
Carter Camper: 0,75
Brayden Burke: 0,67
Adam Helewka: 0,59
Danick Martel: 0,57
Aidan Dudas: 0,38
Connor Bunnaman: 0,36
Giorgio Estephan: 0,31
Jeremy Gregoire: 0,29
Ben Tardif: 0,20

Täytyy muistaa, että tämän kaltainen vertailu tuijottaa vain pisteitä ja jättää huomiotta pelaajien muut avut. Esimerkiksi Gregoiren ja Bunnamanin suurimmat vahvuudet eivät ole pistetehtailussa vaan molemmat on varmaan hankittu joukkueisiinsa ihan muista syistä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Corey Locke: 0,89
Jeremy Bracco: 0,86
Michael Repik: 0,75
Ben Maxwell: 0,70
Justin Azevedo: 0,70

Ty Rattie: 0,69
Michael Ryan: 0,67
Kevin Roy: 0,66
Josh Green: 0,66
Francis Pare: 0,65
Lucas Lessio: 0,65

Steven Zalewski: 0,61
Tyler Redenbach: 0,61
Mike Hedden: 0,60
Austin Ortega: 0,60
Vojtek Polak: 0,59
Dave Spina: 0,58

Bracken Kearns: 0,58
Michael Dal Colle: 0,57
Christian Thomas: 0,57
Lukas Jasek: 0,56
Alex Broadhurst: 0,56

Dane Byers: 0,54
Zach Hamill: 0,54
Max Görtz: 0,54
Corey Elkins: 0,53
Nick Halloran: 0,53
Aaron Gagnon: 0,52
Ivan Huml: 0,51

Peter LeBlanc: 0,51
Kelly Zajac: 0,51
Michael Joly: 0,50
Radek Smolenak: 0,50
Philippe Cornet: 0,50
Nick Baptiste: 0,50

Nicholas Deschamps: 0,50
Mike Halmo: 0,49
Scott Kosmachuk: 0,49
Cody Kunyk: 0,48
Brandon DeFazio: 0,48
Stephen Dixon: 0,48

Quinton Howden: 0,48
Darryl Boyce: 0,47
Chad Rau: 0,47
Jerry D'Amigo: 0,47

Matt Watkins: 0,46
Jack Rodewald: 0,46
Terry Broadhurst: 0,46
Jordan Smotherman: 0,45
Philip McRae: 0,44
David McIntyre: 0,43
Evan Weinger: 0,43
Mitch Hults: 0,43
Antoine Laganiere: 0,41
Tyler Steenbergen: 0,39
Tyler Morley: 0,38
Patrick Davis: 0,38

Brady Sutter: 0,38
Tyler Kelleher: 0,38
Kelsey Tessier: 0,37
Michael Parks: 0,33
Justin Danfort: 0,33
Derek Barach: 0,33
Curtis Hamilton: 0,33
Scott Pooley: 0,33

Dominic Turgeon: 0,32
Antoine Morand: 0,32
Patrick Holland: 0,32
Matt Marcinew: 0,32
Colton Beck: 0,32
Josh Gratton: 0,31
Gabriel Fontaine: 0,31
Stefano Gilliati: 0,30
Zach Budish: 0,30

Marc-Oliver Roy: 0,30
Kyle Platzer: 0,29
Troy Bourke: 0,29

Jake Hansen: 0,29
Pat Mullane: 0,28
Mitch Wahl: 0,27
Nick Moutrey: 0,21
Braden Christoffer: 0,20
Trevor Mingoia: 0,18

Austin Smith: 0,16
Alex Lavoie: 0,14
Patrick Harper: 0,08

Carter Camper: 0,75
Brayden Burke: 0,67
Adam Helewka: 0,59
Danick Martel: 0,57
Aidan Dudas: 0,38
Connor Bunnaman: 0,36
Giorgio Estephan: 0,31
Jeremy Gregoire: 0,29
Ben Tardif: 0,20
Pitääkö huolestua jos muistaa 95 % kuka näistä oli left ja kuka right?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Muutama vuosi sitten kasasin listaa Liigaan tulleiden 2012 jälkeen tulleiden AHL-hyökkääjien pistekerkiarvoista AHL:n puolelta. Päivitin listaan nyt viime ja toissa kauden pelaajia. Yritin tehdä karkeaa jakoa sen mukaan, ketkä ovat olleet onnistujia ja ketkä eivät ja lihavoida ne, ketkä ovat olleet selkeitä vahvistuksia. Tämä ei ollut ihan helppoa, koska oli monia tulkinnanvaraisia pelaajia. Esim. Tyler Kelleheriä en merkannut onnistuneeksi, koska hän oli floppi hänet hankkineelle joukkueelle eli Tapparalle, vaikka lopulta tehoilikin siirryttyään Pelicansiin. Lista näyttää tältä:

Corey Locke: 0,89
Jeremy Bracco: 0,86
Michael Repik: 0,75
Ben Maxwell: 0,70
Justin Azevedo: 0,70

Ty Rattie: 0,69
Michael Ryan: 0,67
Kevin Roy: 0,66
Josh Green: 0,66
Francis Pare: 0,65
Lucas Lessio: 0,65

Steven Zalewski: 0,61
Tyler Redenbach: 0,61
Mike Hedden: 0,60
Austin Ortega: 0,60
Vojtek Polak: 0,59
Dave Spina: 0,58

Bracken Kearns: 0,58
Michael Dal Colle: 0,57
Christian Thomas: 0,57
Lukas Jasek: 0,56
Alex Broadhurst: 0,56

Dane Byers: 0,54
Zach Hamill: 0,54
Max Görtz: 0,54
Corey Elkins: 0,53
Nick Halloran: 0,53
Aaron Gagnon: 0,52
Ivan Huml: 0,51

Peter LeBlanc: 0,51
Kelly Zajac: 0,51
Michael Joly: 0,50
Radek Smolenak: 0,50
Philippe Cornet: 0,50
Nick Baptiste: 0,50

Nicholas Deschamps: 0,50
Mike Halmo: 0,49
Scott Kosmachuk: 0,49
Cody Kunyk: 0,48
Brandon DeFazio: 0,48
Stephen Dixon: 0,48

Quinton Howden: 0,48
Darryl Boyce: 0,47
Chad Rau: 0,47
Jerry D'Amigo: 0,47

Matt Watkins: 0,46
Jack Rodewald: 0,46
Terry Broadhurst: 0,46
Jordan Smotherman: 0,45
Philip McRae: 0,44
David McIntyre: 0,43
Evan Weinger: 0,43
Mitch Hults: 0,43
Antoine Laganiere: 0,41
Tyler Steenbergen: 0,39
Tyler Morley: 0,38
Patrick Davis: 0,38

Brady Sutter: 0,38
Tyler Kelleher: 0,38
Kelsey Tessier: 0,37
Michael Parks: 0,33
Justin Danfort: 0,33
Derek Barach: 0,33
Curtis Hamilton: 0,33
Scott Pooley: 0,33

Dominic Turgeon: 0,32
Antoine Morand: 0,32
Patrick Holland: 0,32
Matt Marcinew: 0,32
Colton Beck: 0,32
Josh Gratton: 0,31
Gabriel Fontaine: 0,31
Stefano Gilliati: 0,30
Zach Budish: 0,30

Marc-Oliver Roy: 0,30
Kyle Platzer: 0,29
Troy Bourke: 0,29

Jake Hansen: 0,29
Pat Mullane: 0,28
Mitch Wahl: 0,27
Nick Moutrey: 0,21
Braden Christoffer: 0,20
Trevor Mingoia: 0,18

Austin Smith: 0,16
Alex Lavoie: 0,14
Patrick Harper: 0,08

Jätin joitakin sellaisia pelaajia pois, jotka ovat pelanneet AHL:ssä joskus menneisyydessään 5+ vuotta ennen Liigaan tuloa. Jätin myös pois Nick Merkleyn ja muita pätkätyöläisiä, joita tuli lyhyelle visiitille ennen NHL-kauden alkua kaudella 2020-21. Heidän siirtonsa olivat epätyypillisiä, joten tulokset eivät ole vertailukelpoisia (tulivat tänne treenaamaan itseään kuntoon, eivät tunteneet joukkueita mihin tulivat, otanta lyhyt, ym)

Ryhmä A: 50 pelaajaa, joilla on pistekeskiarvo ollut AHL:ssä 0,00-0,49p/o
Ryhmä B: 36 pelaajaa, joilla on pistekeskiarvo ollut AHL:ssä 0,50 tai enemmän

Ryhmä A:ssa onnistujia 20/50=40,0%
Ryhmä B:ssä onnistujia 24/36=66,6%

Molemmissa ryhmissä tullut loistavia vahvistuksia ja myös täysiä huteja, mutta tuossa AHL:ssä pisteitä paljon tehneissä vahvistusten onnistumisprosentti on kyllä suurempi.

AHL:ssä vähintään 0,7ppg-tahdilla pisteitä tehneet ovatkin onnistuneet Liigassa jo 80% varmuudella.

Tässä sitten verrokiksi vielä täksi kaudeksi Liigaan tulleiden pelaajien AHL-tehoja:
Carter Camper: 0,75
Brayden Burke: 0,67
Adam Helewka: 0,59
Danick Martel: 0,57
Aidan Dudas: 0,38
Connor Bunnaman: 0,36
Giorgio Estephan: 0,31
Jeremy Gregoire: 0,29
Ben Tardif: 0,20

Täytyy muistaa, että tämän kaltainen vertailu tuijottaa vain pisteitä ja jättää huomiotta pelaajien muut avut. Esimerkiksi Gregoiren ja Bunnamanin suurimmat vahvuudet eivät ole pistetehtailussa vaan molemmat on varmaan hankittu joukkueisiinsa ihan muista syistä.

Kiitos näistä. Camper sentterinä AHL:ssä siis, ja paras Liigaan tulleista.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun joukkue on olettavasti valmis, niin pyöritellään ketjut vielä kertaalleen.

Vesalainen - Jääskä - Pakarinen
Ikonen - Lehterä - Rask
Teissala - Koivistoinen - Nättinen
Tallberg - Väänänen - Kaskimäki
+ Halttunen, Seppälä, Åsten, Lundell

Melart - Salin
Lindbohm - Martin
Motin - Sund
Kotkansalo - Kiviharju
Luhanka - Lehmus

Taponen
Karhunen

Hyvältä näyttää, ei voi muuta sanoa.
 

Nigi

Jäsen
Nyt kun joukkue on olettavasti valmis, niin pyöritellään ketjut vielä kertaalleen.

Vesalainen - Jääskä - Pakarinen
Ikonen - Lehterä - Rask
Teissala - Koivistoinen - Nättinen
Tallberg - Väänänen - Kaskimäki
+ Halttunen, Seppälä, Åsten, Lundell

Melart - Salin
Lindbohm - Martin
Motin - Sund
Kotkansalo - Kiviharju
Luhanka - Lehmus

Taponen
Karhunen

Hyvältä näyttää, ei voi muuta sanoa.

HIFK:n kokoonpano on niin kova, että Liigan paras sentteri on HIFK:ssä vasta kakkossentteri!

Jos tosissaan joku sana myös, niin kova paikka on nuoriso-osastolla ottaa ruutua tuosta hyökkäyksestä. On laadukas.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nyt kun joukkue on olettavasti valmis, niin pyöritellään ketjut vielä kertaalleen.

Vesalainen - Jääskä - Pakarinen
Ikonen - Lehterä - Rask
Teissala - Koivistoinen - Nättinen
Tallberg - Väänänen - Kaskimäki
+ Halttunen, Seppälä, Åsten, Lundell

Melart - Salin
Lindbohm - Martin
Motin - Sund
Kotkansalo - Kiviharju
Luhanka - Lehmus

Taponen
Karhunen

Hyvältä näyttää, ei voi muuta sanoa.

Ainakin on selvää, että mikään Kiviharju ei mahdu edes kokoonpanoon. Veteraaneillahan sitä mennään, kun aikomus on voittaa.

Melart - Motin
Lindbohm - Martin
Kotkansalo - Sund
Salin
(junnut)
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Ainakin on selvää, että mikään Kiviharju ei mahdu edes kokoonpanoon. Veteraaneillahan sitä mennään.

Mikähän lienee fiilis Kiviharjun leirissä? Lähti Turusta koska koki ettei Ahokkaan pelitapa ole oikea kehitykselle. Saatiin Miettinen Turkuun ja Hesoissa tuskin mahtuu edes pelaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös