Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2021–2022

  • 997 911
  • 4 476
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Mistä löytyy pistekeskiarvon mukainen taulukko? Käytössä ainoastaan luuri, enkä ole mistään moista nyt löytänyt.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toisaalla katsos 4-9 "avain" pelaajaa ollut koko kauden poissa. CHL ja maajoukkue rasitukset päälle. Muutaman viikon herkistelytauko, vaikuttaa hienolta lähtökohdalta. Tai ei se ainakaan mikään selitys ole mihinkään
Juuei. Ja kaksi kentällistä ukkoja sairasti tuona aikana Koronan - pääosin lievänä tosin. Eikä sekään ole selitys mihinkään.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Semmosta. Vastahan täällä oli kauhea vääntö välillä KooKoo - TPS siitä että kumpi se sarjakärki oikein on kun pisteet näyttää noin mutta pelimäärät näin. No nyt seurat ovat tasapisteissä peräkkäin sijoilla 7. ja 8. TPS:llä toki peräti neljä ottelua vähemmän pelattuna. TPS pistekeskiarvoin mitattuna 7. ja KooKoo tosiaan 10.
Kouvolassa tajuttiin, että turha sitä on taistella kärkisijoista jos ei siitä ole mitään rahallista hyötyä. Liinat kiinni ja turvataan seuran tulevaisuus mielummin. Annetaan muiden tehdä taas reilut tappiot ihan rauhassa. Katellaan sitten uudestaan, kun saadaan jotain järkeä päättäjien päähän...

Lisätään vielä, että ostakaa muutama laiskanletkeä alisuorittaja pois kuleksimasta, niin tehdään voittoakin vielä kaudesta.
 
Viimeksi muokattu:

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Noh, jos runkosarjaa katsotaan, niin noin, mutta ollaanhan tässä kuitenkin oltu viisi kautta putkeen jo neljän joukossa, vaikka kirkkain mitali jäänytkin saavuttamatta. ;)
IFKsta tullut uusi välierä-JYP tai pronssi-kerho? Se viimeinen askel puuttuu vielä vaikka suunta on oikea. No, taisin sanoa viime vuonna että teidän mestaruuksien välinen sykli povaisi mestaruutta ensi keväälle. 1983-1998, 15 vuotta. 1998-2011, 13 vuotta. Eli loogisesti 11 vuotta edellisestä - aikahan sen näyttää? Ei tuo IFKn mestaruus nyt mikään maailman kahdeksas ihme olisi suoraan sanottuna.

Tai sitten tulee Ässät sääleistä ja laittaa stadilaiset lauluun Kiven johdolla.
 

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisihan se, kun Jukurit voittaisi runkosarjan ja KooKoo ei pääsisi edes pudotuspeleihin. No, voimasuhteet voi keikkua vielä suuntaan, jos toiseen. Miälenkiintosta etten sanoisi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jos menisi näin, Piken voisi valita vuosikymmenen valmentajaksi.

Tai no, voisi melkein jo nyt; teki tahdottomasta rupusakista taistelevan, sinnikkään ja yritteliään jääkiekkojoukkueen sormia napsauttamalla.
Ei kyllä se titteli menisi Päälikkö Jokiselle! Jos Jukurit on tuolla materiaalilla edes TOP3 niin se on yksi kautta aikojen saavutuksista Liigassa.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Menee toistamiseksi, eli 18 kauden aikana neljä kertaa sijoilla 7-10 ollut joukkue on mennyt välieriin ja kerran näistä Blues meni finaaleihin. Nämä kaikki toki viimeisen 11 kauden aikana ja edellisen kerran kaudella 2016-2017, eli ei sieltä kovin usein puolierävaiheesta ole jatkoon menty. Samaan 18 kauteen sen sijaan mestaruuksia on otettu yhteensä 7 kpl runkosarjan sijoilta 3-6. Silloin vielä kun säälejä ei pelattu, sijoilta 5-8 välieriin meni joku joukkueista melkein joka kausi.
Onhan se sanomattakin selvää, että runkosarjan kärkeen kipuaa ne kovat ja ovat sitä myös play offseissa.. pointti oli, että lähes kausi kaudelta on tasaisempaa, eikä sääleihin jääminen tarkoita automaattista kuoliniskua.. kivisempää tietä toki.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Helpon näköisesti paiskoi Ilves maaleja Oulussa Kärppien verkkoon, toisaalta helposti omaankin maaliin sitten kolisi. Kolmanneksi eniten päästettyä maaleja on outo tilasto kuumimmalle mestarisuosikille. Yv-prosentti ja maalivahtien torjuntaprosentit nostavat myös kulmakarvoja. Mutta noilla nimillä luulisi kyllä saavan jossain vaiheessa jotain ryhtiä noihinkin, jolloin kasassa on tosiaan lupaavat ainekset.
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Jaaha, täällä on tapparalaiset hassuttelemassa kuumimmalla mestarisuosikilla, kun joku keskinkertainen toimittaja antoi hassulla otsikollaan syötön suoraan lapaan :)

Minä voin kertoa tässä nyt virallisesti, että kuumimmat mestarisuosikit ovat - kuten ennen kauden alkua - HIFK ja Tappara. Ilves on mielenkiintoinen joukkue selkeästi erottuvine vahvuuksineen sekä heikkouksineen ja tällä hetkellä omissa papereissani se potentiaalisin haastaja kahdelle suosikille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös