Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Siinä vaiheessa jos Sportin Saipan ja Kalpan hyökkäyksen saa paremmaksi kuin Ilveksen niin sitten ollaan hirman menty jo metsään :D
Kannattaa nyt ottaa huomioon, että nämä pisteet olivat annettu 7.6, eli aikana jolloin Maccelli tai Roman ei ollut hyökkäyksessä mukana ja sentterit olivat Saarela, Ikonen sekä Vainionpää.
 
Viimeksi muokattu:
1963

JD #17

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Kannattaa nyt ottaa huomioon, että nämä pisteet olivat annettu 7.6, eli aikana jolloin Maccelli tai Horak ei ollut hyökkäyksessä mukana ja sentterit olivat Saarela, Ikonen sekä Vainionpää.
Jaa totta, enpäs tuots huomannutkaan. Sanani vedän takaisin.
 
IIHF Power Ranking 17.5 - 16. Kazakhstan: “Love in an elevator/Livin’ it up when I’m goin’ down”

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Flyers, Chelsea
Kannattaa nyt ottaa huomioon, että nämä pisteet olivat annettu 7.6, eli aikana jolloin Maccelli tai Horak ei ollut hyökkäyksessä mukana ja sentterit olivat Saarela, Ikonen sekä Vainionpää.
Miksi tuollaista vanhentunutta arviota tänne sitten täytyy edes postata? Ja mikä ihmeen Horak?
 
- Premium grain -
(1)
  • Tykkää
Reactions: Nigi

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Miksi tuollaista vanhentunutta arviota tänne sitten täytyy edes postata?
Varmaan siksi, että jotakuta saattaa ehkä kiinnostaa, että miten pisteet ovat aikoinaan muodostuneet. Samapa tuo nyt joka tapauksessa on kun vituiksi meni niiden muidenkin joukkueiden lopullinen julkaisu ajan/kiinnostuksen puutteen takia.


Ja mikä ihmeen Horak?
Joo meni nimet sekaisin Romanin kanssa. Taitaa olla aivan säkki pelaaja, kun ei edes nimeä muista ulkoa.
 
1963

JD #17

Hatchetman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä loput arviot, erittäin tylsästi vain ja ainoastaan pisteillä.

1. Tappara 42.5p

Jos jotakuta kiinnostaa, niin alla vielä tilannekatsaus pisteistä, jotka 7.6 olen kirjoittanut ylös.

Tappara 10

Tappara 10

Tappara 10
Suuri kiitos veli @Via Dolorosa : lle kauniista sanoista: olenkin aina sanonut, että me suomalaiset tosipaikan tullen pidämme yhtä, ja nuo hämäläiset matut voi jättää omaan arvoonsa!

Hyvän kauden toivon Lukolle, sekä myös kahdelle muulle suomalaisjoukkueelle, TPS ja Ässät, sekä perinnejoukkueelle Helsingistä!

Hyvä Suomi!
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Kunnes Pohjois-Amerikassa kausi alkaa ja kavereista näkyvät vain perävalot Hakametsän jäähallin pihalla. Se on yksi syy, miksi näitä lainoja en omalle joukkueelle toivo. Aika vittu tilanne, kun yhdellä puhelinsoitolla kytkintä nostaa ykkösvahti ja ykkössentteri.
Tämä on täysin totta, mutta eihän näitä kavereita voinut mihinkään toiseenkaan seuraan Liigassa päästää. Tuskin olisivat sohvalle jääneet makaamaan kuitenkaan.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kunnes Pohjois-Amerikassa kausi alkaa ja kavereista näkyvät vain perävalot Hakametsän jäähallin pihalla. Se on yksi syy, miksi näitä lainoja en omalle joukkueelle toivo. Aika vittu tilanne, kun yhdellä puhelinsoitolla kytkintä nostaa ykkösvahti ja ykkössentteri.
Tämä riski on erittäin mahdollinen.
Aika näyttää.

Lisäksi yksi kärkilaituri (Macceli) on samaisen puhelinsoiton päässä lähdöstä.

Toisaalta ei tuon tasoisia jätkiä ole meille muuten saatavilla.
 
"Mä imin jos sillon hunajaa, kun sulla oli vielä tutti suussa:D" -Vanha Len

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Aika vittu tilanne, kun yhdellä puhelinsoitolla kytkintä nostaa ykkösvahti ja ykkössentteri.
Kai tuohon kuitenkin kaksi puhelinsoittoa tarvitaan, kun Ruotsalainen ja Dostal ovat eri NHL-organisaatioiden pelaajia.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nykytilanteessa, jossa epävarmuus on ainoa varmuus ymmärrän ja tervehdin ilolla näitä hankintoja.
Tervehdin ilolla tilannetta missä Ruotsalainen & Dostal pelaavat vielä tälla kaudella P-Amerikassa, koska se hyvin todennäköisesti tarkoittaisi isoa voittoa koronasta.

Jos mietitään mitä se vaatii, että tällä hetkellä voidaan pelata, niin todella iso muutos parempaan pitää tapahtua, että ainakin AHL voidaan aloittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Ei varmasti mikään ideaali tilanne, mutta jos nämä kaverit ovat edullisia ja sitten joulukuussa lähtevät Pohjois-Amerikkaan, niin budjettiin jää varmasti varaa ostella sitten ne loppukauden korvaajat jostain peräpäähän jämästävistä seuroista. Ruotsista yms.

Se miltä Ilveksen hyökkäys näyttää tammikuussa, kiinnostaa toki enemmän. Ei syksyn peleillä/rosterilla mestaruutta voiteta.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Melkoinen High risk - High Reward -tyyppinen lähtöasetelma nähdäkseni Ilvekselle, ei tosin pelaajien tason vuoksi. Dostalin ja Ruotsalaisen kohdalla tiedetään aika tarkasti, mitä saadaan. Se taso on molempien kohdalla Liigan parhaimmistoa pelipaikallaan. Näillä pelimerkeillä Ilves näyttää todella vahvalta syksyn peleihin.

Mutta mitä jos... Mitä jos, se kausi Pohjois-Amerikassa alkaa ja Dostal sekä Ruotsalainen kutsutaan lainoiltaan rapakon taakse? (Maccellikin vielä mahdollisesti bonuksena?) Liigan parhaimmistoon kuuluvan sentterin ja maalivahdin paikkaaminen ei kesken kauden ole aivan helppo rasti. Varsinkin, kun pitäisi jostain kaivaa esiin Ruotsalaisen ja Dostalin kaltaisten jo tasonsa todistaneiden pelimiesten tasoiset pelaajat ykkösmaalivahdiksi ja -sentteriksi. Ei aivan optimaalinen tilanne kevättä kohti, jos herrat Pohjois-Amerikkaan tulevana talvena suuntaavat. Jos Ruotsalainen ja Dostal koko kauden Suomessa pelaavat, niin Ilves on vahva mitalikandidaatti. Se jos vain on tässä tilanteessa aika selkeä...

Ei silti. Hienoa nähdä vahva Ilves vaihteeksi. Tampereen paikallinen tarvitsee kaksi joukkuetta. Ruotsalainen ja Dostal ovat jo sen tason pelaajia, että näitä on aina hienoa nähdä Liigassa. Ei se mitenkään itsestään selvää ole, että tällaisia kavereita enää Liigaan saisi jäämään. Nyt laina mahdollistaa sen ainakin osaksi kautta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Minun on vaikea nähdä, että näitä pelaajia ihan määrättömästi tulisi joukkueisiin lainalle. Ilves alkaa olemaan nyt ihan siinä rajoilla, että kestääkö se vene sitten kun (jos) pelaajat lähtevät. Ei kukaan voi rakentaa joukkuettansa niin, että joulun kieppeillä katoaa käytännössä ketjullinen äijiä ja jostain pitäisi raapia sen verran niitä lisää. Tälläisiä yksittäisi stinttaajia tullaan varmasti näkemään useammassakin joukkueessa, mutta en mihinkään pelaajavyöryyn jaksa millään uskoa. Se olisi yksinkertaisesti todella huonoa johtamista ja sellaiseen en pysty uskomaan.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Kyle

Jäsen
Melkoinen High risk - High Reward -tyyppinen lähtöasetelma nähdäkseni Ilvekselle, ei tosin pelaajien tason vuoksi.
Toki pelillisesti näin. Taloudellisesti riskit ovat sitten matalammat. Ehkä tätä voisi verrata jonkinlaiseksi hybridimalliksi joukkueiden välille, jotka ovat joko kiinnittäneet pelaajat koko kaudeksi ja joukkueiden jotka seuraavat korona-pandemian etenemistä, eivätkä ole vielä tehneet suuria sopimuksia. Joka tapauksessa Ilves ainakin pystynee aloittamaan kauden kilpailukykyisellä joukkueella.

Yksi asia missä Ruotsalaisen ja Dostalin avut ovat konkreettisia, mikäli koko syksyn pelaavat, on CHL-otteluissa. Lokakuussa olisi tarkoitus pelata Red Bull Munchenia vastaan ensimmäinen kierros ja jo pelkästään tuossa parissa Ilveksen osakkeet nousevat merkittävästi näiden pelaajien myötä.
 

Bronco

Jäsen
Jos vaihtoehdot ovat epätietoisuuden vallitseman vuoden aikana nämä:

A) Toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla joukkueeseen liittyy Liigan viime kauden paras tulokas, viime kauden paras maalivahti ja lähes PPG 1 -tasoa vetänyt kokonaisvaltainen keskushyökkääjä, jotka kaikki ovat myös yleisön rakastamia pelaajia. Kellään ei tietoa kuinka kauan ovat riveissä.

B) Joukkueeseen liittyy heidän sijaan kolme muuta pelaajaa, jotka solmivat koko kauden tai parhaimmassa / pahimmassa tapauksessa monivuotiset paperit.

C) Joukkueeseen ei hankita ketään, vaan katsotaan koronatilanteen edistymistä.

D) Jokin muu skenaario, jota en nyt jaksa keksiä

Valitsisin empimättä vaihtoehdon A. Jos siis eletään virtuaalipelien sijaan realistisissa ympyröissä kuten tähänkin asti.

EDIT: Lisäyksenä siis se, että Ilveksellä on kuitenkin kaikkien näiden "lainapelaajien" paikoille määrällisesti jo entuudestaan liigatasolla tasonsa todistaneita nikkareita ja vielä potentiaalisia sellaisia. Mikäli tilanne ei olisi tämä, mielipide saattaisi toki olla eri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy