Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kukin vetää kotoaan konsolilätkällä paras seitsemästä. Valmentajat seuraavat live-streamia ja ottavat heikot lenkit vaihtoon. Rauhalakin saattaa heittää jonkun pussin, jos ei itsellään niin ohjaamalla vaikka Kuuselaa?
 
(1)
 • Tykkää
Reactions: Nigi
Suosikkijoukkue
Päättymätön prosessi III - Pekan vastaisku
Jos jää sulaa alta niin rankkukisat paras seitsemästä. Mikäli sisätilaurheilua ei suositella, vietäköön ratkaisut auringon lämpöön synteettiselle jäälle.
Kylhä tua Pitsissäkin pelataan aamusta iltaan. Kyllä ne koneet uutta jäätä saa aikaiseksi kun lisätään vähän tehoja, tai jotain.
 
SM-Liiga - Cosa nostra.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Jännäksi menee kyllä pleijarit.

- Kärppiä ei napostele runkosarjan loppu ja Mannerilta eväät syöty
- Lukko pilaa kautensa turhaan sikailuun, vuosisatansa parhaalla joukkueella
- Rautakorpi pilaa Tapparan kauden
- Ilveksen nuori joukkue ei kestä pudotuspelien kamppailupelaamista.
- KooKoon kauden pilaa loukkaantumiset
- Pikkarainen ei saa HIFK:n peliä kuntoon mitenkään
- HPK, Antti Pennanen. Mikäs on vialla HPK:ssa? Vai onko mikään, ainakaan kukaan ei kehua uskalla. Pukkaako toista putkeen?
- JYPin orkesteri lienee liian vanha jaksaakseen pitkän kevään.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Olkku

Jäsen
Playoffit pelattava heinäkuussa. Kaljaa menee, kaikilla on kivaa ja kesälomalaiset täyttävät jäähallit.
Puhumattakaan sittä, että osallistuvat joukkueet voisivat ottaa pleijareiden ajaksi "verovapaita" pelaajia ihan maailman huipulta. Olisi melkoisia nippuja, kun lähes jokainen pystyisi maksamaan kuukauden liksan supertähdelle.
 
En se mää ollu. Sitäpaitsi, se oli vahinko!
Suosikkijoukkue
HPK
Ei tää ny hyvältä näytä

Päätös tulee perustumaan koronaan, eli korostumaan perunaan. Perunoista Kerho tunnetaan ja hallitsevan mestarin valtakausi jatkukoon.
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Menen nyt sillä oletuksella että playoffit pelataan. Tässä top kympin mahdolliset sijoitukset ennen viimeistä kierrosta:

Koodi:
  1 Kärpät
 2-3 Tappara
 2-3 Lukko
  4 Ilves
  5 KooKoo
 6-7 HIFK
 6-7 HPK
  8 JYP
9-10 Ässät
9-10 KalPa
Ja lauantain kierroksen merkitykselliset matsit (joukkueet joilla matsissa panosta lihavoitu):

HPK - Ilves
KooKoo - KalPa
Kärpät - Ässät
Lukko
- HIFK

Lukolle riittää piste kakkossijaan, HPK tarvitsee lauantaina pisteen enemmän kuin HIFK noustakseen ohi, KalPa kaksi pistettä Ässiä enemmän ohittaakseen. Siinä panokset lauantain tyhjien katsomoiden peleille.
 
Aika multaa puistot.

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Kauden 2019-2020 voimasuhteet, lopullinen taulukko olkaa hyvä:
1. Kärpät
2. Lukko
3. Tappara
4. Ilves
5. KooKoo
6. HIFK
7. HPK
8. JYP
9. Ässät
10. KalPa
11. TPS
12. SaiPa
13. Jukurit
14. Pelicans
15. Sport
 
Pärko!

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lukon ylivoimainen loppukausi sai muut seurajohtajat kusemaan housuihin!!! Liigan johto yhtä paskaa kun maan hallitus.. lisää vaan paskaa kohu uutisointiin !!! housut kintuissa urpoilla!!!
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lukon ylivoimainen loppukausi sai muut seurajohtajat kusemaan housuihin!!! Liigan johto yhtä paskaa kun maan hallitus.. lisää vaan paskaa kohu uutisointiin !!! housut kintuissa urpoilla!!!
Höpö höpö, Tapparan herääminen keskeytti kauden. Jos olisi ollut kyse Lukosta, olisi kausi päätetty jo aikaa sitten. Tapparan iloittelu oli muille liikaa...
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siellä on näköjään korkki narahtanut yhdellä jos toisella, näin kauden päätteeksi :)
 
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kyllä se on jokaisen parempi unohtaa liigajutut pitkäksi aikaa ja keksiä muita harrastuksia esim. kalastuskausi on jo ovella. Käteenhän tästä ei jäänyt yhtään mitään paitsi jatkuvaa puolin ja toisin vittuilua, mistä tietenkin jokaisella on oma mielipiteensä. Jos ensi syksynä aloitetaan jotenkin "normaalisti" niin eipä sitä tiedä vaikka sieltä pätkähtäisi kevään tullen lepakko kakkonen ja se on sitten siinä taas. Luulin, että tämä olisi jotenkin raskaampi kokemus, mutta tämähän on oikeasti vapauttavaa, kun ei tarvitse muka välittää jostain Suomen kahdenneksisadanneksiviidenneksikymmeneksiseitsemänneksi älykkäimmäksi kaupungiksi tituleeratun Satakunnan kasvukeskuksen yksilöiden henkevistä "mielipiteistä". No tämä kausi oli nyt sitten tässä ja sille ei voi yhtään mitään ja toivoa sopii, että elämä tästä ylipäätään normalisoituu suht entiselle tasolle.

Kyseessä on kaikkien aikojen antikliimaksi niin valtakunnallisella kuin maailman tasolla, mutta jutuista, viesteistä, yksityisviesteistä ym. päätellen osalle tämä on pelkästään huvia ja onnea tuottanut asia. Onnea heille siis. Itse tiedän, että olen varsin huono häviäjä, mutta se tieto helpottaa, että olemassa on paljon huonompia voittajia. Siis omasta mielestään "voittajia" jopa tällaisessa tilanteessa. No tämä tästä ja ikä ja kokemukset tuonee jotain outoa tyyneyttä tai miltä tämä nyt sitten tuntuu, tai sitten se on viina. Mielihän tässä tekisi vollottaa kuin pikkumukula, mutta aika äkäiseen muuttuneet realiteetit saa toivomaan vaikka hienoja kelejä, onkireissuja, frisbeegolffia ja muita taudittomia ja nykymaailmassa mahdollisia asioita.

Tämä lienee nyt Kiekkopesän ajoilta jatkuneen "uran" viimonen viesti toistaiseksi ja tuskin siitä moni pahakseen pistää. Toivon silti kaikkein kyrvimmillekin suippokorville, että läheiset pysyy kunnossa ja näin edespäin. Ei se maailma tähänkään loppunut näemmä.
 
Minä ja Pena Prisman valoissa,
Minä ja Pena Osmantuvassa,
Minä ja Pena Äijänsuollaaa-aaa-aaa

Kukko

Jäsen
Mitalltaulukko kaudelta 2019-2020

1.Tappara
2. Jakamatta
3. Jakamatta

Perustelut: Tappara ainoana joukkueena pelasi täyden runkosarjan. Muiden osalta nähtiin kilpailunkeskeytys. Mikäli et saavu maaliin, niin tulet hylätyksi. Kauden paras Suomalainen seura Euroopassa.
 
Viimeksi muokattu:
@McTorso :
Toivon, että pari kolme seuraa ei pysty ensi kaudella pelaamaan. Näin saisimme tästä Koronan aiheuttamasta erittäin ikävästä tilanteesta irti jotain positiivistakin.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy