Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2015–2016

  • 981 768
  • 3 965

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikilla joukkueilla on omat vahvuutensa. Eli siinä mielessä ei kyllä kukaan ole edellä. Tappara ja Kärpät ovat pelillisesti pykälän edellä, IFK:lla on paras materiaali ja Lukolla paras maalivahti sekä paras viivapelaaja.

Näin se menee, jokaisella on omat vahvuutensa ja sikäli erot eivät ole isoja. Taas lainaan Nelosen mainiota asiantuntijaa Karri Kiveä, joka HIFK-Kärpät ottelun erätauolla tiivisti asian jotenkin tähän tyyliin, että Kärpät hallitsee kiekkoa hyökkäyksiinlähdöillä ja kiekkokontrollilla, mutta HIFK on edellä jokaisella muulla osa-alueella jolloin pelin lopputulos näkyi taululla tylysti HIFK:n eduksi. Tämä lainaus ei muistu nyt ihan sanasta sanaan, mutta pääpointti lienee esillä. Itse ottelun maalithan olivat pitkälti Kärppä pelaajien/maalivahdin virheitä, ja lukemat eivät todellakaan kertoneet kaikkea. Virheet vähenee huippujoukkueilla keväällä, mutta täysin niitä ei voida poistaa myöskään keväällä, joten HIFK:lla on varmasti myös jatkossa oma saumansa. Lisäksi useimmiten yksilövirheet ovat vastustajan hyvän pelin ansiota, paineistavan pelitavan tarkoitushan on ikivanha ja varmaan kaikille tuttu, aiheuttaa vastustajalle virheitä ja huonoja ratkaisuja.
Mitään ei ole seuraa vastaan, ketään yksittäistä pelaajaa, kannattajaa tai yhtään mitään vastaan, mutta en usko tapaansa pelata jääkiekkoa noin mestaruuden voittamisen kannalta. Se nyt on sinänsä toki se ja sama, kukin uskoo mihin vaan.

Ja tähän uskomukseen IFK:n osalta olet oikeutettu nyt, ja jatkossakin. Sun uskomusta mulla ei ollut tarkoitus muuttaa, vaan hieman rikkoa sen ympärillä olevia mun silmään omituisia perusteita. Ylipäätään tuntuu omituiselta satunnaisesti lukea HIFK:n pelitavattomasta joukkueesta, se että kiekko toimitetaan pitkällä syötöllä keskialueelle ja jatketaan sitä kautta päätyyn, ei ole pelaajien keksimää vaan se on osa Törmäsen pelitapaa. Se ei ole sukua ihanalle meidänpelille tai sen kaltaisille pelityyleille, mutta se on erilainen pelitapa. Mestaruuksia on voitettu erilaisilla pelitavoilla, ja pelaajamateriaaleilla, ja näen että myös Törmäsen pelitavalla on saumansa, jos joku näkee toisin niin se on ihan okei, kunhan siihen on jonkinlaiset perusteet. Lisään vielä kliseenä että lähtökohta on kaikkien joukkueiden osalta se, että vaikka pelitapa toimisi kuin unelma, ei ilman todella tiivistä joukkuehenkeä ja hyvää henkistä virettä voi voittaa yhtään mitään.
No, ei ehkä ylivoimaisesti, mutta turha vähätellä. Husso on tällä kaudella parempi kuin viime kaudella (haa, siinäpä kehittynyt kohde). Järvinen, Grillfors, Auvitu, Taimi jne. Paras pakisto paperilla. Elkins, Ramstedt, Hintz, Nykopp, ketä näitä on, paras sentteristö. Laituritkin varsin kovia.

Enkä vähätellytkään, meillä on todella hyvin rakennettu joukkue(1-2 hankintaa tekisi hyvää), mutta edelleen jos joku väittää että HIFK voittaa otteluita lähinnä yksilötaidolla, on tämä väittäjä pahasti kujalla. Ei Liigaa voi nykyisinkään johtaa puolen välin paikkeilla, lähinnä yksilötaidolla. Sarjataulukon 1.sija kertoo jo tässä vaiheessa kautta sen, että todella monia asioita on tehty oikein niin yksilöiden osalta kuin pelitaktisesti. Ja samalla jokainen (myös Törmänen) tietää ettei nykyinen taso riitä millekkään joukkueelle, vaan kehitystä pitää edelleen tapahtua Meidän kotoinen Liiga on etenkin nykyään niin pelitaktinen, että pitkässä juoksussa ei oikeasti voi pärjätä enää yksilöillä. Senhän on parhaiten 2000-luvulla näyttänyt Jokerit ja HIFK.
Voi olla. Mä en niin kiekkokontrollista perusta, vähän kulunut sana. Parempi sana olisi pelikontrolli. Kiekkoa kontrolloimalla se on helpompi saavuttaa, mutta toki siirtokiekoillakin voi hallita, jos on satakiloisia korstoja hiihtäjän hapenotolla lyödä askiin. Tai ajoitukset ja tukitoimet kunnossa. Kiekoton kontrolli on vähintään yhtä tärkeä osa peliä, ohjauspeli jne. Kyl mä tykkään katsella, kun Tapparan vastustajan peli ajautuu kulmiin pyörimään.

Peliä voi hallita monella tapaa, kiekon pitämisestä maalintakana ei saa mitään pisteitä, vaan sen pitää johtaa myös johonkin eli useimmiten organisoituun hyökkäykseen. Kiekkoa voi hallita omalla alueella ja keskialueella mielinmäärin (kuten Kärpät joskus HIFK:ta vastaan on tehnyt), mutta tärkein hallinta on useimmiten kiekon pitäminen vastustajan puolustusalueella. Ja jos hyökkäysalueaika (kiekollisena) laskettaisiin jossain, sanoisin mutuna että HIFK on siinä Liigan kärkipäätä. Tietenkään kulmissa pyörimisestäkään ei saa mitään ekstraa, vaan myös sen pitää johtaa maalipaikkoihin ja kenties pakottaa vastustaja rikkomaan, ja näin se on toki kärkijoukkueilla minun näkemyksellä myös johtanut.

Komppaan käyttäjää @peterra siinä että etenkin Tappara kaipaisi ainakin yhtä nopeajalkaista pakkia, nykyinen pakisto saattaa olla keväällä liian haavoittuvainen kovan paineen alla. Viime kevään puolivälierissä etenkin Saravo ja Kankaanperä jäivät mieleen todella hitaista ratkaisuista, joka johti IFK:n kiekonriistoihin. Toki teillä on nuoria pakkeja jotka ovat valmiita kantamaan vastuuta tänä vuonna (ainakin Elorinne).
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joulun jälkeen alkaa JYPillä olla kaikki loukkantuneet pelaajat takaisin pelissä, onkin mielenkiintoista nähdä mihin joukkue pystyy kun pelipaikoista on kova kilpailu. Vielä sen verran kevään poffipeleistä, JYP tulee olemaan todella vaikea voitettava. Pelitapa ja joukkue on kuin luotu poffien raastavaan rytmiin, ja mikäli loukkaantumisia tulee niin paikkaajia ei tarvitse kaukaa hakea.

JYPin kohdalla isoin kysymys on varmaan se että pystyykö joukkue nostamaan itsensä runkosarjan aikana 6 joukkoon ja mieluiten siitäkin hieman ylöspäin ettei heti kovaa joukkuetta vastaan. Sääleihin jos joutuu niin kyyti voi olla lian kovaa, varsinkin kun loukkaantumisia ollut niin paljon ja tarvitsisi lepohetkeä runkosarjan jälkeen. Pudotuspeleissä juurikin varmaan nuo loukkaantumiset on se isoin seikka, pystyykö joukkue kuinka terveenä niihin lähtemään, vammat helposti uusiutuu ja uusiakin tulee. Myös omat haastensa tammikuun jälkeen tulee siinä että Akatemiakin taistelee sarjapaikastaan, ei voi ihan kokonaan tyhjentää. En nyt ikäsääntöjä tiedä niin en tiedä voiko taas 5 nuorta pelaajaa nimetä joka vähän helpottaa pelaajaliikennettä.

Mutta tosiaan pelaajisto on kuin tehty pudotuspeleihin, kaksi kovaa maalivahtia ja duunaripelaajia paljon. Pudotuspeleissä aikaisempina kausina joukkue on pelannut sitä pelityyliä mitä olisi pitänyt jo runkosarjassa, paljon lähempänä ahon ja RD aikaista kiekkoa. Joten kunhan vain joukkue sinne pääsee kaikki on mahdollista. Uskoisin myös että pelaajahankintoja on vielä tulossa tai ainakin reakointivaraa. Toki mahdollista että ruotsalaiset jatkaa loppukauden ja muita ei hankita.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
@Warrington Kiitos kiihkottomasta ja monipuolisesta vastauksesta. Pitääpä jossakin välissä katsella oikein muistivihon kanssa IFK:n matsi, ehkä kaksikin, ja katsotaan, näinkö samoja juttuja. Toistaiseksi olen kirjoitellut kuitenkin melko vahvalla mutulla. Palaamme asiaan viimeistään parin viikon päästä.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mutta tosiaan pelaajisto on kuin tehty pudotuspeleihin, kaksi kovaa maalivahtia ja duunaripelaajia paljon.

Muuten tuossa koko viestissäsi oli paljon asiaa, mutta voitko valaista, että millä mittarilla JYPillä on kaksi kovaa maalivahtia. Vehviläinen on hyvä, ei kahta sanaa. Onko sinne sitten hankittu joku uusi kaveri, joka on mennyt itseltä ohi vai tarkoitatko toisena Saikkosta? Tarkki nyt on lähinnä pelaavista maalivahdeista ihan siellä heikoimpien joukossa. Voi tarkistaa, vaikka tilastoista tai ihan vaan katsomalla muutaman ottelun missä Tarkki on maalissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Harvemmin tulee erikseen annettua kiitosta palstan kirjoittajille, mutta nyt kai on sen paikka. On miellyttävää lukea perusteltuja mielipiteitä suuntaan kuin toiseenkin ja vielä siten, ettei palkokasvit ole hajuelimiin pahemmin menneet.

Jos ketjun aiheeseen palataan niin huomiota on kiinnittänyt vedonlyöntitoimistojen kertoimet mestarista. Kärpät on luonnollisesti selvä ykkönen ja varmaan kaikkien mielestä mestarisuosikki #1. Ainakin itselleni yllättäen HIFK on noussut (Unibet) selvällä erolla ohi Tapparan. Tämä on minusta hieman outoa. Sekin pisti silmään, että Tepsi on Lukon yläpuolella. Tähän toki on selvä selityksensä, koska TPS:llä on itse asiassa todella kova rosteri. Tämä on jäänyt usealta ylläkirjoittaneelta hieman vähälle huomiolle. Nostin tämän kerroin-asian esiin sen vuoksi, että nämä firmat tekevät asiaa työkseen ja uskoisin tietotaidon olevan ammattimaisessa seurannassa ainakin joltain osin korkeammalla tasolla kuin Liigaa vaikka tunnollisestikin seuraavalla fanilla.

Jatkan muutamalla (pahoitteluni siitä, että ovat hajanaisia ja irrallisia toisistaan) kommentilla käytyyn keskusteluun.

Viime kevään puolivälieräsarja Tapparaa vastaan oli mielestäni hemmetin hyvää lätkää. Vaikka puhutaankin menneistä, niin luultavasti sarja olisi kääntynyt meille, jos loukkaantumiset eivät olisi syöneet sentterirosteria niin vajaaksi. Pienestä se on kiinni. Muistan katselleeni Tappara-Lukko-sarjaakin, mutta en kyllä tunnusta havainneeni mitään valtavaa reppuselkäisyyttä tai painikilpailua. Saattaa olla, että muistan väärin.

Haluan nostaa vielä erikseen tuon Jypin Akatemia-systeemin esiin. Ei voi kuin kadehtia. Kuvio lienee Kärppien junnukasvattamon kanssa ylivoimaista Suomen kärkeä. Pelaajia on nyt kuvion aikana (10 vuotta ?) tullut jatkuvalla syötöllä Jypin edustukseen ja änäriin. Jotain Jyväskylässä tehdään todella oikein.

Kevään voimasuhteita analysoitaessa tulee mielestäni muistaa myös joukkueiden sisäinen johtajuus. Ei ole sattumaa, että mestaruudet tahtovat tulla samoille pelaajille. Kärpillä on Kukkonen ja Pyörälä (sekä ehkä Massi-Esakin) ja Tapparalla Peltola ja Kanki. HIFK:ssa (valitettavasti) ja Lukossa taitaa olla hieman hiljaisempaa tällä osastolla. Omissa toiveissa olisi, että ex-räppiartisti Liivik ottaisi johtajan roolia meillä, mutta aika näyttää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kevään voimasuhteita analysoitaessa tulee mielestäni muistaa myös joukkueiden sisäinen johtajuus. Ei ole sattumaa, että mestaruudet tahtovat tulla samoille pelaajille. Kärpillä on Kukkonen ja Pyörälä (sekä ehkä Massi-Esakin) ja Tapparalla Peltola ja Kanki. HIFK:ssa (valitettavasti) ja Lukossa taitaa olla hieman hiljaisempaa tällä osastolla. Omissa toiveissa olisi, että ex-räppiartisti Liivik ottaisi johtajan roolia meillä, mutta aika näyttää.
Niin no, jos nyt näitä Tapparan miehiä miettii niin Peltolalla on kolme hävittyä finaalia putkeen, mestaruuksia ei ole. Kangella on mestaruus nimenomaan IFK:ssa voitettuna, mutta muuten on viisi hopeaa ja näistä nimenomaan kolme tullut nyt suorassa. Ei nämä nyt tietenkään kaikkea kerro, mutta kunhan mainitsin kun otit nämä nimet esille. :)

Lukoltahan löytyy riveistä mm. Vahalahti ja Mikkola joilla niitä kokemuksia voittamisesta löytyy, molemmat myös toimineet seuroissaan aikanaan kapteenina kun mestaruuksia on juhlittu. Ja onhan siellä maailmanmestari Janne Niskalakin. IFK:n kohdalla vähän hiljaisempaa ehkä, mutta toisaalta kyllä sielläkin kokeneita pelaajia paljon löytyy joukkueessa.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sinä voit tarkistaa vaikka Tarkin playoff tilastot eri vuosilta ja verrata niitä muihin liigan maalivahteihin.

Tarkistettu on. Huomasin, että on vetänyt erittäin hyvin 2007 keväällä, vain noin yhdeksän vuotta sitten. No ok, hyvin on mennyt vielä 2013 keväällä. Sen jälkeen onkin ollut jo aika hiljaista.

Lisäksi kun ottaa huomioon, että ikää alkaa olla kertynyt mittariin niin siinä itse kukin kangistuu ja hidastuu. Tätä tukee taas kerran tilastot kun viimeiset neljä kautta on torjunta% tippunut tasaisesti. Tällä kaudella jo niinkin alas kun 90.32%.

Kun puhutaan maalivahtien, pelaajien tai joukkueiden tämänhetkisistä voimasuhteista, ei menneet ajat paina. Enkä kyllä usko Tarkin olevan paljon tätä hetkeä parempi playoffeissa, enkä sen enempää tulevillakaan kausilla. Se juna taisi vähän niin kuin mennä jo.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Massi-Esalla on kokemusta voittamisesta myös Tappara-paidassa. Valitettavasti pelaa nykyään väärässä joukkueessa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
@Katajanokan spanieli Löysin viime keväältä kännykästä tilaston, johon olin merkkailut viidennen välierän kolmannen erän rikkeitä, joista olisi voinut jäähyn antaa. Ekan kympin jälkeen aloin tympääntyä jatkuvaan pausetteluun ja löystin linjaani. 36 jäähyä olisi voinut antaa tuossa erässä, ja koko sarja oli samanlaista. Kolme jäähyä tuossa muistaakseni tuli(en ollut merkannut). Eli sellainen raikas "vihelletään joka kahdestoista". Tietenkään en väitä, että olisi pitänyt pelata 3v3 koko ajan, mutta tiukemmat suitset olisi pitänyt panna sarjan alussa.

E. Viitaten siis tähän "Muistan katselleeni Tappara-Lukko-sarjaakin, mutta en kyllä tunnusta havainneeni mitään valtavaa reppuselkäisyyttä tai painikilpailua. Saattaa olla, että muistan väärin."
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkistettu on. Huomasin, että on vetänyt erittäin hyvin 2007 keväällä, vain noin yhdeksän vuotta sitten. No ok, hyvin on mennyt vielä 2013 keväällä. Sen jälkeen onkin ollut jo aika hiljaista.

Torjui esimerkiksi kuitenkin muutama kausi sitten joukkueella Euro Trophy mestaruuden hyvällä 96,8% torjunnalla finaaliturnauksessa ja 2006-07 kaudesta lähtien joka kausi yhtä KHL kautta lukuunottamatta on pelannut pudotuspelejä ilman mitään isompaa romahdusta. Sen takia laskisin kyllä että kaksi kovaa maalivahtia pudotuspeleihin on etu, monella joukkueella voi se yksikin olla kysymysmerkki niiden osalta. Joukkueella on Tarkki tai Vehviläinen jonka molemmat pystyy maalille pistämään ja tuskin tarvitsee kummankaan kohdalla pettyä. Eikä nuo tilastot tämänkään kauden osalta ehkä kaikkea kerro, sen että Vehviläinen on ollut vahvempi, mutta ei ehkä kaikkea.
 

Tupu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Kai tämän tähän ketjuun voi laittaa. Tein huvikseni liigan "varjotaulukon", eli laskin kuinka paljon jokainen joukkue olisi hyvien maalipaikkojen perusteella ansainnut maaleja ja sitä kautta pisteitä tähän mennessä. Nämä paikat olivat sellaisia, että keskimääräisesti joukkueet tekevät tältä sektorilta joka kolmannella laukauksella maalin. Tähän taulukkoon ei ole laskettu jatkoaikoja, eli maalipaikkojen osoittaessa tasatulosta (max. yhden heitto) molemmille yksi piste. Tulokset näyttävät tältä:

Kärpät 21
JYP 18
Ilves 16
HIFK 15
TPS 15
Tappara 14
Pelicans 13
SaiPa 13
Blues 12
HPK 12
Ässät 11
KalPa 9
Sport 9
Lukko 8
KooKoo 4

Aika yllättäviä tuloksia tuli! Kaikkein suurin ero ja yllätys itselleni oli Lukon sijoittuminen häntäpäähän. Tämän perusteella näyttää siis siltä, että Lukon hyvä sijoitus perustuu ennen kaikkea loistavaan maalivahtipeliin ja tuuriin. Mitä ajatuksia tällainen laskenta palstalaisissa herättää? Onko täyttä scheissea, vai voiko tässä olla jotain järkeäkin taustalla? Voiko tämän avulla esimerkiksi ajatella, että kunhan Lukon "hyvä tuuri" loppuu ja Zapolski palaa tavallisten kuolevaisten joukkoon, tippuu sijoitus sarjataulukossa melkoisesti?

Tein samanlaisen vertailun myös siten, että otin lisäksi mukaan ns. toisen kategorian maalipaikat. Vähän eroja tuli, mutta tämänkin vertailun perusteella Lukon pisteet olisivat olleet vain 10 ja sijoitus jaettu 11 KalPan kanssa.

Tuollainen viesti tuli kirjoiteltu noin kaksi kuukautta sitten ja nyt jos katsotaan tilannetta uudemman kerran, niin "varjotaulukkoni" näyttää tältä:
(HUOM! Tämä taulukko eroaa sen verran tuosta edellisestä, että tähän on laskettu ykkös- ja kakkos kategorioiden maalipaikkojen keskiarvojen perusteella pisteet. Esimerkiksi Kärpät ansaitsi laskelmissani 1. sektorin maalipaikoilla 54 pistettä ja 2. sektorin maalipaikoilla 53 pistettä, eli alla olevaan taulukkoon tuli siis keskiarvo noista.)

Kärpät 53,5
Tappara 47
HIFK 46,5
TPS 42
KalPa 41
SaiPa 39,5
Lukko 39
JYP 38,5
Sport 37
Ässät 34
Ilves 31,5
Pelicans 31
HPK 26,5
Blues 25,5
KooKoo 11,5

Jos tästä nyt pintapuolisesti jotain huomioita tekee, niin Kärpillä ei taannoisesta pienestä tappioputkesta huolimatta ole pelillisesti mitään hätää. Maalipaikkojen puolesta joukkue on selvähkössä johdossa. Ilves on tippunut niin virallisessa sarjataulukossa, kuin tässä varjo-versiossakin aika raakasti lähelle häntäpään sijoituksia. Lukko taas on siitä mielenkiintoinen tapaus, että alkukaudesta joukkue keikkui maalipaikkojen valossa ansaitsemattomasti Liigan kärjessä, mutta nyt tilasto on kääntynyt siltä osin vähän päälaelleen. Maalipaikkoja joukkue on luonut viime aikona ihan hyvin, mutta tulokset ovat sitten olleet huonompia.

Sport on myös pelannut paremmin, kuin mitä sarjataulukko näyttää. 1. sektorin maalipaikoissa Sport on minun laskujeni mukaan jopa jaetulla neljännellä sijalla yhdessä TPS:n kanssa. KooKoon osalta tilanne näyttää samalta, kuin alkukaudestakin. Joukkue luo ylivoimaisesti vähiten maalipaikkoja, mutta viimeistelee niistä vähistä paikoista käsittämättömän hyvällä prosentilla maaleja. Jos/kun tuo viimeistely alkaa lähentyä normaalitasoa, niin minusta on selvää, että KooKoo tulee olemaan runkosarjan lopussa jumbopaikalla.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Tuollainen viesti tuli kirjoiteltu noin kaksi kuukautta sitten ja nyt jos katsotaan tilannetta uudemman kerran, niin "varjotaulukkoni" näyttää tältä:
(HUOM! Tämä taulukko eroaa sen verran tuosta edellisestä, että tähän on laskettu ykkös- ja kakkos kategorioiden maalipaikkojen keskiarvojen perusteella pisteet. Esimerkiksi Kärpät ansaitsi laskelmissani 1. sektorin maalipaikoilla 54 pistettä ja 2. sektorin maalipaikoilla 53 pistettä, eli alla olevaan taulukkoon tuli siis keskiarvo noista.)

Kärpät 53,5
Tappara 47
HIFK 46,5
TPS 42
KalPa 41
SaiPa 39,5
Lukko 39
JYP 38,5
Sport 37
Ässät 34
Ilves 31,5
Pelicans 31
HPK 26,5
Blues 25,5
KooKoo 11,5

Jos tästä nyt pintapuolisesti jotain huomioita tekee, niin Kärpillä ei taannoisesta pienestä tappioputkesta huolimatta ole pelillisesti mitään hätää. Maalipaikkojen puolesta joukkue on selvähkössä johdossa. Ilves on tippunut niin virallisessa sarjataulukossa, kuin tässä varjo-versiossakin aika raakasti lähelle häntäpään sijoituksia. Lukko taas on siitä mielenkiintoinen tapaus, että alkukaudesta joukkue keikkui maalipaikkojen valossa ansaitsemattomasti Liigan kärjessä, mutta nyt tilasto on kääntynyt siltä osin vähän päälaelleen. Maalipaikkoja joukkue on luonut viime aikona ihan hyvin, mutta tulokset ovat sitten olleet huonompia.

Sport on myös pelannut paremmin, kuin mitä sarjataulukko näyttää. 1. sektorin maalipaikoissa Sport on minun laskujeni mukaan jopa jaetulla neljännellä sijalla yhdessä TPS:n kanssa. KooKoon osalta tilanne näyttää samalta, kuin alkukaudestakin. Joukkue luo ylivoimaisesti vähiten maalipaikkoja, mutta viimeistelee niistä vähistä paikoista käsittämättömän hyvällä prosentilla maaleja. Jos/kun tuo viimeistely alkaa lähentyä normaalitasoa, niin minusta on selvää, että KooKoo tulee olemaan runkosarjan lopussa jumbopaikalla.


Onpas mielenkiintoista dataa! Koita vielä vääntää rautalangasta yksinkertaiselle, siis mistä maalipaikkoja olet saanut tietoon, vai perustuuko laukaisukarttoihin ? Vai mistä hitosta /hittoa? Ei ummarra.
 

Tupu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Onpas mielenkiintoista dataa! Koita vielä vääntää rautalangasta yksinkertaiselle, siis mistä maalipaikkoja olet saanut tietoon, vai perustuuko laukaisukarttoihin ? Vai mistä hitosta /hittoa? Ei ummarra.
Nämä tulevat ihan yksinkertaisesti Liigan sivuilta laukaisukartoista laskettuna. Olen vaan itse määritellyt alueet, joita pidän 1. luokan ja 2. luokan maalipaikkoina.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Eikö nuo samat asiat olisi löytyneet noiden edistyneiden tilastoiden avulla?
 
Ja näin kun Hirschovitsin Kärppä-pesti varmistui, ei mestarisuosikkeja ole kuin yksi. Vain ankara alisuorittaminen estää keskisuomalaisten mestaruuden. Tsadin Kingit on selkeä kakkoshaastaja. Kapuloita rattaisiin koittavat laittaa sitten pienet ja sympaattiset Lukko sekä Tappara kuin myös vähemmän sympaattinen TPS. Jyp sitten tunkemassa tuohon kapulapinolle.

Eli tylsää kaudenjatkoa kaikille, saatana!
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja näin kun Hirschovitsin Kärppä-pesti varmistui, ei mestarisuosikkeja ole kuin yksi. Vain ankara alisuorittaminen estää keskisuomalaisten mestaruuden. Tsadin Kingit on selkeä kakkoshaastaja. Kapuloita rattaisiin koittavat laittaa sitten pienet ja sympaattiset Lukko sekä Tappara kuin myös vähemmän sympaattinen TPS. Jyp sitten tunkemassa tuohon kapulapinolle.

Eli tylsää kaudenjatkoa kaikille, saatana!
Ihanaa!:) Onneksi Kärppien peli on nyt aivan sekaisin. Muutenhan tässä ei olisi kellään mitään jakoja.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
On kyllä absoluuttisesti ylivoimaiset pelimerkit tuolla organisaatiolla. Vielä milli muutamaan artistiin, niin menee pelailemalla pokaali Ouluun. Tää hiekkalaatikko alkaa oleen Kärpille aika pieni. Ne tarttis sen oikean eurooppaliigan. KHL:ään ei varmaan enään kannata siirtyä...
Mä kyllä nostan hattua tuolle organisaatiolle, vaikka samalla harmittaa ettei muilla ole saumoja.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Hirso on loistava hankinta mutta ei Kärpille nyt suoraan voi mestaruutta jakaa tuon siirron perusteella ! Kyllä tänäkin vuonna tullaan käymään tiukka taisto mestaruudesta ja hienoa kun sitä tavoittelee tällä kaudella myös HIFK ja TPS viime kauden kolmikon sijaan.
Onnittelut Kärppäfaneille hienosta hankinnasta ja Hirsolle hyvän seuran löytymisestä
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hirso on loistava hankinta mutta ei Kärpille nyt suoraan voi mestaruutta jakaa tuon siirron perusteella ! Kyllä tänäkin vuonna tullaan käymään tiukka taisto mestaruudesta ja hienoa kun sitä tavoittelee tällä kaudella myös HIFK ja TPS viime kauden kolmikon sijaan.

Naulan kantaan. Ei tuota asiaa olisi paremmin voinut sanoa.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihan silleen hivenen ihmetyttää muutamien samaa joukkuetta (kuin itse) kannattavien mölinät ja typeryydet toisen joukkueen varmistuneesta mestaruudesta. Typerää edes leikillä moista pöljäilyä harrastaa, kova luotto kyseisillä palstalaisilla omaan joukkueeseensa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös