Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2010-2011

Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Nyt kun sarjan alkuun on enää reilu vuorokausi, niin itsekin jaksoin hiukan enemmän paneutua noihin rostereihin. Mielestäni joukosta erottuu selkeästi visi ryhmää, joista kolme pettyy pahasti keväällä, kun paikkaa finaalista ei löydy. Nämä joukkueet ovat Kärpät, Lukko, Jokerit, HIFK ja JyP. Omissa papereissani juuri kyseinen järjestys kuvaa joukkueiden voimasuhteita juuri nyt. Tilanne voi toki muttua kauden aikana loukkaantumisten ja hankintojen myötä.

Oululaiset nostaa piikkipaikalle tieto marraskuussa saapuvasta huippupakista (Preissing). Tämä ukko on lähtökohtaisesti liigan ykköspakki. Toki tässä kohdin jopa suuri ja mahtava Oulun Kärpätkin joutui taipumaan artistisoppariin. Lisäksi Rosa saapuu lokakuussa (?) Ouluun ja jos vire on sama kuin viime kaudella, tekee mies hurjaa jälkeä Krepsin ja kumppaneiden kanssa. Tämä Kreps onkin mielenkiintoinen tapaus. Ukkoa on hehkutettu liigan parhaaksi pelaajaksi asti, joten alle 50 pistettä olisi todellinen pettymys. Kärpillä tuo molariosasto ei kyllä ole mestaruustasoa, joten katsotaan tapahtuuko sillä osastolla muutoksia.

Lukolla on varsinkin hyökkäyspäässä liigan kovin osasto. Erityisesti materiaalin leveys on todella kovaa luokkaa ja se on pitkän kauden aikana ensiarvoisen tärkeää.

Jokerit on pistänyt rahaa haisemaan ja enemmänkin olisi kaiketi Kekäläinen laittanut, jos Hjallis ei olisi kääntänyt hanoja kiinni. NHL-leirien jälkeen Jokerit (Kekäläinen) kuitenkin tehnee vielä yhden hankinnan, koska joukkueesta puuttuu kiekollinen ykköspakki. Ilman tätä palasta ylivoimapeli ei tule olemaan liigan kärkeä ja tämä taas tietää automaattisesti muutamaa pykälää heikompaa sarjasijoitusta. Molariosasto on pieni kyssäri tai lähinnä Järvinen, joka tulee kantaman päävastuun.

HIFK:lla ja etenkin Kari Jalosella on nyt se näytön paikka. Jos punaiset eivät pelaa finaaleissa, saa Nokka ihan varmasti pakata kamansa. Äijä on nyt pari kautta harjoitellut ihan mitalikelpoisella rosterilla - kuitenkin ilman mitalia. Peltonen tuo helvetin paljon johtajuutta porukkaan ollen koko liigan profiilipelaaja. Granlund lienee entistä huikeampi. Puolustusosasto on kuosissa, mutta ne maalivahdit...

JyP on rutinoitunut porukka, joka osaa Uimalakin pelitavan vaikka unissaan. Jokainen osa-alue on kohdillaan ja pakisto on kuin tehty pudotuspeleihin. Mitä tekee Pihlman?

Sarjan hännille ajautuu ainakin oma suosikkini, mutta toivon, että edes yksi porukka onnistutaan jättämään taakse. Paperilla tätä toivomusta ei tue juuri mikään, mutta jos kaukalossa nähtäisiin pienimuotoinen ihme.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onpa mielikuvitukseton kausiveikkaus Jatkoajan toimituksella. Kärpät, Jokerit, Jyp jne. Ei tuo nyt suurta luovuutta vaadi laittaa joukkueita kutakuinkin budjetin suuruuden mukaiseen järjestykseen. Kuitenkin joka vuosi joku, yleensä vielä useampikin kuin yksi, kovimmista rahajoukkueista floppaa ja toisaalta jotkut pienemmän budjetin joukkueista nousevat kärkikahinoihin (viime vuonna jopa molemmat finalistit olivat jälkimmäistä sakkia).

Minä näkisin noista kärkijoukkueista suurimman floppivaaran Kärpillä. Tehojen laittaminen noin suurelta osin tuontipelaajien varaan on aina iso riski (kysykää vaikka Hjallikselta) ja epävarmuutta tuovat myös kokematon valmennus ja maalivahtiosasto. Toki voivan tuolla kokoonpanolla voittaa mestaruuden, mutta voivat myös viime vuoden tapaan joutua säälipleijareihinkin.
 

kiwipilot

Jäsen
Saravo-Kudroc 50-50
Leimu-Jyrkkiö 40-60
Mäntylä-Uusitalo 50-50
Ilvonen-Mielonen 50-50
muut pakit 50-50

Eli pakistossa padalla vain pieni etu materiaalissa
Päivän naurut, tack! Toki kotiinpäin on aina kiva vetää, mutta aivan tyhmäksi (lue: puusilmäksi) ei itseään kannata tehdä... Ihanko tosissasi väität Uusitaloa yhtä laadukkaaksi kuin Mäntylää? Leimu-Jyrkkiö -parissa taas olet varmaan laittanut prosentit väärinpäin, mutta sattuuhan näitä.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
12. Ässät
30 pisteen allsvenskan miehellä Yetmanilla
Provo? Vai menikö liigat sekaisin? Kyllä Yetman on paremminki 30 pisteen elitserien mies.

Viime kausi ei mikään kaksinen ollut ja nyt materiaali on vielä huonompi.
Ei ole. Rynnäs ainoa todellinen menetys. Luomalan ja Kivenmäen mukana lähti sm-liigan +/- tilaston miinuskärki. Toki Kivenmäen mukana lähti myös yv-osaamista, mutta sitä saatiin myös Yetmanin ja AUK:n hankinnan myötä takaisin. Santavuori on myös hyökkäykseen vahvistus. Lisäksi Huhtala, Huhtanen, Niemi & kumppanit ovat taas vuoden kokeneempia ja nyt heiltä uskaltaa jo jotain odottaa. Kaikki 3 nyt ainakin tulevat tekemään sen 25-40 pistettä mieheen ensi kaudella. Loppuun vielä mainittakoon, että jos Uusitalo pelaisi jossain muussa jengissä, olisisi hänen arvostuksensa muun suomen silmissä myös jotain ihan muuta.
 

MoonMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Red Wings
Provo? Vai menikö liigat sekaisin? Kyllä Yetman on paremminki 30 pisteen elitserien mies.
No joo alkukauden se Yetman tais vaan pelata siellä allsvenskanissa. Ai että Luomalalla ei ollut mitään vaikutusta viime kauden ässissä vai? Kyllä se nyt aikamoinen menetys kumminkin mun mielestä on!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
Ässien puolustus on selvästi parempi kuin vuosi sitten tähän aikaan. Kudroc on käytettävissä nyt alusta lähtien ja lisäksi puolustukseen on tullut kiekollista osaamista lisää, joka mahdollistaa pelitavan mukaisen pelaamisen. Jyrkkiössä, Kudrocissa ja Mielosessa on myös rightin pakkeja ylivoimaan.

Salmisen viime kausi oli raju pettymys, joten hänen paikkaaminen ei ole todellakaan mikään ylivoimainen tehtävä. Luomala tietysti vei paljon maaleja mennessään ja Kivenmäen päästäminen pois oli ihan valmennusjohdon ratkaisu ja tässä Ässä-fanina on luotettava Rockyn sekä Kiven arviointikykyyn.

Kilpeläisestä on paljon kiinni. Se on ihan selvää, että hörppimiseen ei ole varaa. Edelleen on epäilyksiä miehen henkisten voimavarojen kohdalla (ei niinkään torjuntatekniikaan), tämä kausi on aika tärkeä jopa uran kannalta.

Itse uskon aidosti, että Ässät menee tällä kaudella kymmenen joukkoon. Toki homma menee kiharaiseksi, jos viime kauden lopun epätodellinen loukkaantumissuma toistuu, mutta nyt sellaiseen lienee paremmin varauduttu.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
2. HIFK
Nenän joukkueen suurimmat ongelmat tulevat taas pudotuspeleissä, jossa runkosarjassa voittoja tuonut passiivinen pelitapa ei taaskaan toimi. Vaikka alkukaudesta Jalonen yrittää kiekollistaa peliä, runkosarjamenestys tulee vanhalla sapluunalla.
Mitäköhän runkosarjaa sitä ollaan viime kaudella katsottu. Juuri runkosarjassa HIFK pelasi aktiivista ja hyökkäysvoittoista peliä, etenkin Nordiksella ja tästä osoituksena eniten tehtyjä maaleja. Passiivinen peli ja peruuttelu alkoi sitten HPK-sarjan puolivälissä. Se ja myös henkinen jäätyminen, tässä hieman kevättä ajatellen pelottaakin. Onneksi tänä vuonna jengissä on paljon enemmän johtajuutta.
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kattivaaran margariinitehdas
Ässäfanien odotukset lienevät pykälän todellisuutta korkeammalla.

Ensinnäkin itse ottaisin Leimu-Mäntylä kaksikon Jyrkkiö-Uusitalon sijasta paljon mielummin. Toisena Doell-Yetman 30-70? Et voi olla tosissasi.

Ja sitten Ässät verrattuna viimekauteen. Kyllä, näkisin sen heikentyneen. Mave ja Luomala veivät maaleja mukanaan aika paljon, enkä usko, että AUK-Yetman tuovat niitä yhtäpaljoa, vaikkei tilastomiinuksia ehkä tulisikaan niin montaa. Ja Rynnäksen lähtö on yksi kohtuu heikentävä tekijä.

Ja kyllä, Ässien rosteri jää Tapparan vastaavan taakse. Tästä ei liene epäselvyyksiä juurikaan muualla kuin Ässäfanien keskuudessa.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Mave ja Luomala veivät maaleja mukanaan aika paljon, enkä usko, että AUK-Yetman tuovat niitä yhtäpaljoa, vaikkei tilastomiinuksia ehkä tulisikaan niin montaa.
Sanot sen tuossa itsekin. Mave ja Luomala veivät paljon tehtyjä maaleja, mutta verrattuna AUK-Yetman kaksikkoon veivät mukanaan myös paljon päästettyjä maaleja. Ainakaan tilastojen perusteella en näe perusteita sille miksi AUK-Yetman ei voisi tehdä pisteitä sen mitä Mave-Luomala kaksikkokin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
Itse en verrannut Tapparaan ainakaan Ässien materiaalia, mutta noin ylipäätään en näe suurinpiirtein kuuden (ehkä Ilvestä lukuunottamatta) viimeisimmän joukkueen materiaaleissa niin merkittäviä eroja, etteikö kuka tahansa pystyisi sijoittumaan sen ryhmän ykköseksi.
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kattivaaran margariinitehdas
Itse en verrannut Tapparaan ainakaan Ässien materiaalia, mutta noin ylipäätään en näe suurinpiirtein kuuden (ehkä Ilvestä lukuunottamatta) viimeisimmän joukkueen materiaaleissa niin merkittäviä eroja, etteikö kuka tahansa pystyisi sijoittumaan sen ryhmän ykköseksi.
Mitä joukkueita nämä viimeiset kuusi ovat? Ilves, Ässät, HPK... Nämä joukkueet erottuvat mielestäni muista pohjakolmikoksi. Seuraavana tuleviin joukkueisiin Tapparakin on kutakuinkin jo noussut. Nämä siis ovat Tappara, SaiPa, Pelicans, Blues ja TPS. Ainakin näin minun papereissani nämä jälkimmäiset joukkueet erottuvat selvästi aiemmasta kolmesta, mutta mitkä kuusi joukkuetta sinun mielestäsi ovat samalla linjalla?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja kyllä, Ässien rosteri jää Tapparan vastaavan taakse. Tästä ei liene epäselvyyksiä juurikaan muualla kuin Ässäfanien keskuudessa.
Millä SM-liigajoukkueella on varaa heittää joukkueen kallein pelaaja vilttiin kauden avaukseen vaikka hän on täysin terve ja pelikuntoinen?

Vastaus on Porin Ässillä :)
 
12. Pelicans
Melkoinen outo lintu. Vain Lahdessa tiedetään, miksi Mika Toivola on edelleen joukkueen päävalmentaja? Vaikka olisi kuinka urheilullisuutta, ei se selkeän pelitavan puuttuessa auta.
Ja Lahdessakin tietävät vain harvat ja valitut. No ei, ehkä reilua viime vuosien esimerkkien jälkeen antaa toinen kausi näyttää. Mutta selvää on että silmukka on soviteltu Toivolan kaulan ympärille jo ennen kautta. Tässä kohti pitää myös nähdä pidemmälle, pelkät kohtuulliset pisteiden raapimiset eivät riitä. Jos joukkue seilaa yhä samalla tavalla kuin viime kaudella ilman pelitapaa, niin sitten potkaistaan jakkara alta. Koska aikaa on annettu riittämiin ja ukotkin vaihdettu.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
Mitä joukkueita nämä viimeiset kuusi ovat? Ilves, Ässät, HPK... Nämä joukkueet erottuvat mielestäni muista pohjakolmikoksi. Seuraavana tuleviin joukkueisiin Tapparakin on kutakuinkin jo noussut. Nämä siis ovat Tappara, SaiPa, Pelicans, Blues ja TPS. Ainakin näin minun papereissani nämä jälkimmäiset joukkueet erottuvat selvästi aiemmasta kolmesta, mutta mitkä kuusi joukkuetta sinun mielestäsi ovat samalla linjalla?
Sanotaan näin, että TPS ei kuulu mielestäni tuohon ryhmään. Pelicans ja Tappara kuuluvat niihin porukoihin, joiden en vaan näe olevan mitenkään olennaisesti kovempia materiaaliltaan. Ehkä Tapparalla on esim. hyökkäyksessä terävämpi kärki kuin Ässillä, mutta en pidä kovin laajana tasoa noin muuten. Ja mitä Tapparan hyökkääjistöön vielä tulee, niin nyt nähdään, mitä saa Lucenius aikaan ilman Lehterää (veikkaan pistemäärän putoavan ainakin kymmenellä).

Itse asiassa uskon, että Tappara on pomminvarmasti kymmenen joukon ulkopuolella. Tuollaisella sekoilulla, mitä seurassa on harrastettu, ei yksinkertaisesti voi olla muuta lopputulosta.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Millä SM-liigajoukkueella on varaa heittää joukkueen kallein pelaaja vilttiin kauden avaukseen vaikka hän on täysin terve ja pelikuntoinen?
No täytyy kyllä sanoa, ettei se ainakaan vahvista joukkueen pakistoa, kun joukkueen ykköspakki on niin huonossa kunnossa ettei pelaamaan mahdu. Ei ihan korvattavissa "junnut kehittyy" tyylillä.

Hyökkäyspäässä toki Luomala sai jonkun ihme suonenvedon ja se ei tule varmaankaan toistumaan, mutta kyllä Kivenmäki ja Salminen on nyt korvattu astetta heikomman kaliberin miehillä. Toki AUK puolustussuuntaan tuo parannusta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
Hyökkäyspäässä toki Luomala sai jonkun ihme suonenvedon ja se ei tule varmaankaan toistumaan, mutta kyllä Kivenmäki ja Salminen on nyt korvattu astetta heikomman kaliberin miehillä.
Jos nyt ajatellaan Santavuorta Salmisen korvaajana, niin näin ei mielestäni ole. Ennen heikkoa viime kautta kuitenkin nakutteli kolme kautta putkeen ~ 30 pistettä ja tuollaisella saaliilla paikkaisi erittäin hyvin Salmisen.

Sentterikalustohan Ässillä on nyt varsin kelvollinen liigatasolle.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
MUISTUTUS

Muistuttaisin kaikkia runkosarjan loppusijoitusta veikkaavia postaamaan virallisen lottorivinsä Kierrätyskeskuksessa sijaitsevaan "SM-liigan ennustusketju 2010-2011" -ketjuun huomiseen torstaihin 16.9. klo 18:30 mennessä.

Oikeanlainen rivi näyttää tältä:

1. Joukkue 1
2. Joukkue 2
3. Joukkue 3
4. Joukkue 4
5. Joukkue 5
6. Joukkue 6
-----
7. Joukkue 7
8. Joukkue 8
9. Joukkue 9
10. Joukkue 10
-----
11. Joukkue 11
12. Joukkue 12
13. Joukkue 13
-----
14. Joukkue 14

Tulen poimimaan koko kauden kestävään seurantaan veikkauksia myös tästä ketjusta, ja viimeksi postattu veikkaus jää voimaan. Mikäli omasta veikkauksestanne ei käy ilmi kaikkien 14 joukkueen tarkka järjestys, ei rivi osallistu kisaan.

Linkin takana lisää tietoa Jatkoajan keskustelupalstan suuresta, tässä muodossaan kolmatta kertaa järjestettävästä runkosarjaveikkauksesta (linkki vie viime vuoden kisan avausviestiin).

Edellisvuosien voittajat:

2008-2009 (170 nimimerkkiä, 4 "asiantuntijaa"): -OO- (Lukon kannattaja)
2009-2010 (255 nimimerkkiä, 19 "asiantuntijaa"): Lintukankaan Keisari (JYPin kannattaja)
2010-2011: Sinä?
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1. Kärpät
Viime kauden mitalittomuus tuo aivan uutta draivia tekemiseen ja ainakin runkosarjassa kärpät on mielestäni ykkössuosikki. Kokonaisuutena laadukas ja kova joukkue varsinkin jos Viuhkola ja Kreps pelaavat koko kauden. Hankkii todennäköisesti uuden ykkösvahdin ennen joulua, mutta vaikka ei hankkisi niin kova mutta tällä hetkellä vielä ohut puolustus pitää lukemat siedettävänä ja uskon että kärpät juhlii suvereenia runkosarjan voittoa keväällä. Ylivoimalla liigan vaarallisin ketju Viuhkolan johdolla pommittaa maaleja liukuhihnalta. Mikäli loukkaantumisia tulee niin johto reagoi ja pelimerkkejä kyllä riittää uusiin äijiin.
No tämä ennustus kaatuu jo siihen, että on jo nyt tiedossa Viuhkolan missaavan osan kaudesta. On vasta toipumassa selkäoperaatiosta eikä ole vielä edes kunnon jääharjoituksia aloittanut. Eli menee todennäköisesti pitkälle syksyyn ennenkuin häntä voi ajatella joukkuetta vahvistamaan. Myös Rosa ja uusi vahvistus Preissing tulevat vasta myöhemmin kaudella mukaan, joten siinä mielessä Kärpät on ennemmin kevään kuin runkosarjan joukkue. Olettaen siis, että Viuhkola on keväällä mukana. Jos ei ole, on joukkueessa keskushyökkääjän tontilla aika heppoista.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Eikös nämä ennustukset ilman mitään perusteluja voisi postata sinne ennustusketjuun? Vaikka täältäkin ne poimitaan, olisi kuitenkin ihan kiva, jos sinne oikeasti kuuluvat viestit olisivat kanssa siellä.

Minua kiinnostaa lukea veikkauksia perustelujen kanssa, eikä vain näitä lottorivejä.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
...Jokerit on pistänyt rahaa haisemaan...
Ihan hyvää analyysiä ja pohtimista, mutta vähän hymyilytti tämä kohta. Ikään kuin muiden kärkijengien rosterit eivät olisi kalliita (Kärppien ja HIFK:n kaiketi hintavampiakin), vaan taas se ostojengi Jokerit on laittanut rahaa haisemaan ja muiden jengien starat vetää nälkäpalkalla. Tätä et tietenkään tarkoittanut, mutta olipahan tartuttava. :)
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös nämä ennustukset ilman mitään perusteluja voisi postata sinne ennustusketjuun? Vaikka täältäkin ne poimitaan, olisi kuitenkin ihan kiva, jos sinne oikeasti kuuluvat viestit olisivat kanssa siellä.

Minua kiinnostaa lukea veikkauksia perustelujen kanssa, eikä vain näitä lottorivejä.
Juurikin näin. Viime vuonna ilmoitin, että lasken mukaan vain veikkausketjuun postatut rivit, mutta ajattelin tänä vuonna kahlata tämänkin läpi.

Puhtaat riviveikkaukset siis edelleen Kierrätyskeskuksen puolelle.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Päivän naurut, tack! Toki kotiinpäin on aina kiva vetää, mutta aivan tyhmäksi (lue: puusilmäksi) ei itseään kannata tehdä... Ihanko tosissasi väität Uusitaloa yhtä laadukkaaksi kuin Mäntylää? Leimu-Jyrkkiö -parissa taas olet varmaan laittanut prosentit väärinpäin, mutta sattuuhan näitä.
Jeee! Juu kyllä väitän tämän päivän Uusitaloa ihan yhtä hyväksi. Ei täällä vanhat meriitit ja julkisuus paina kun pelataan jääkiekkoa. Tuskinpa olet kerennyt seuraamaan miehen otteita viime kaudella? Mitä ihmettä Mäntylä on tehnyt? Kun vielä tiedostetaan että Uusitaloja saisi kaksi joukkueeseen Mäntylän palkalla, niin en missään nimessä ottas Mäntylää.

Ja Jyrkkiö on ehkä vielä enemmän edellä Leimua kun noi prosentit. Molemmat heikohkoja oman pään pelaajia, mutta Leimu on vielä huonompi. Sitten kun vielä huomioidaan kaverien ikä, niin ei kahta sanaa.

Mutta molempien puolustus näyttäs olevan kyllä Jokerien vastaavaa aika huikeasti edellä. Kekäläisen pakko toimia ja nopeasti
 
Jeee! Juu kyllä väitän tämän päivän Uusitaloa ihan yhtä hyväksi. Ei täällä vanhat meriitit ja julkisuus paina kun pelataan jääkiekkoa. Tuskinpa olet kerennyt seuraamaan miehen otteita viime kaudella? Mitä ihmettä Mäntylä on tehnyt? Kun vielä tiedostetaan että Uusitaloja saisi kaksi joukkueeseen Mäntylän palkalla, niin en missään nimessä ottas Mäntylää.
Yleensä tuo palkka vedetään mukaan keskusteluun siinä vaiheessa kun tajutaan, että tuli puhuttua mitä sattuu. Sen jälkeen onkin helppo todeta, että "mut kun se toinen on niin hurjan kallis ja vanhempikin vielä". Ethän sinä alunperinkään tuossa hienossa prosenttivertailussa ottanut pelaajien palkkoja mukaan vertaillessasi pelaajia?
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Yleensä tuo palkka vedetään mukaan keskusteluun siinä vaiheessa kun tajutaan, että tuli puhuttua mitä sattuu. Sen jälkeen onkin helppo todeta, että "mut kun se toinen on niin hurjan kallis ja vanhempikin vielä". Ethän sinä alunperinkään tuossa hienossa prosenttivertailussa ottanut pelaajien palkkoja mukaan vertaillessasi pelaajia?
Enkä nytkään, lisäsin sen vaan, kuten varmaan osaat lukea? Perustelin Uusitalon huikealla kehittymisellä ja sillä että Mäntylä on ollut paljon esillä, mutta mistä syystä?
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Jeee! Juu kyllä väitän tämän päivän Uusitaloa ihan yhtä hyväksi. Ei täällä vanhat meriitit ja julkisuus paina kun pelataan jääkiekkoa. Tuskinpa olet kerennyt seuraamaan miehen otteita viime kaudella? Mitä ihmettä Mäntylä on tehnyt? Kun vielä tiedostetaan että Uusitaloja saisi kaksi joukkueeseen Mäntylän palkalla, niin en missään nimessä ottas Mäntylää.

Ja Jyrkkiö on ehkä vielä enemmän edellä Leimua kun noi prosentit. Molemmat heikohkoja oman pään pelaajia, mutta Leimu on vielä huonompi. Sitten kun vielä huomioidaan kaverien ikä, niin ei kahta sanaa.

Mutta molempien puolustus näyttäs olevan kyllä Jokerien vastaavaa aika huikeasti edellä. Kekäläisen pakko toimia ja nopeasti
Tuska, käännyin siihen uskoon että olet trolli mutta ei... Kaksikko Leimu-Mäntylä teki tänään kaksi maalia ja ässien tusinapakit yhden syöttöpisteen. Tämän jälkeen jaksat vielä tulla huutelemaan? Vertaa myös huviksesi +/- tilastot, Mäntylä +2 ja Leimu +4, Uusitalo ja Jyrkkiö molemmat pyöreä nolla.

Palkoista vielä; onneksi sinä et maksa yhdenkään pelaajan palkkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös