Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2008-2009

  • 642 125
  • 1 864

Kucera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Chiefs
10.Tappara tulee tekemään paljon maaleja, mutta uskon että päästää vielä enemmän koska puolustus on heikko. Valmentaja on ensikertalainen, se herättää myös kysymysmerkkejä.

Voihan asian ajatella noinkin... mutta suurin puute Tapparan puolustuksessa on käsien puute, mikä luultavasti karsii enemmänkin hyökkääjien tehoja. Oman pään luutimiseen ja puolustamiseen puolustuksesta löytyy herroja riittämiin. Vertaisin Tapparan nykyistä puolustusta Jypin viime kauden puolustukseen. (Peruspakkeja ja mahdollisia läpimurron tekijöitä)

Liiga vaikuttaa kyllä erittäin tasaiselta. Lähes joka joukkueesta löytyy kolmeen kenttään hyviä sommitelmia...

Jokereita lähes kaikki veikkaavat liigan kärkeen, mutta itse näen narrien asetelmat synkempinä. Tenute saa vetää "ihan leinona" kauden, jotta tuolla hyökkäyksellä laitetaan verkot tötterölle. Lahti on nostanut arvostustaan aika lailla lennollaan rapakon yli ja takaisin, kun muistetaan, että näytöt ovat vielä antamatta.
 
Juurihan väitin... Elän omien mielipiteideni kanssa eikä niistä pitäisi kenenkään repiä pelihousujaan

Itse tunnut repivän pelihoususi muiden mielipiteiden takia, kun niistä jatkuvasti huomauttelet. Sitä niittää mitä kylvää.

Mutta asiaan... meidän valmennus on kylläkin heikko (henkisellä puolella), puolustuksessa on merkkejä ongelmista (jotka eivät välttämättä materialisoidu) ja maalivahdit ovat keskinkertaisia. Kuitenkin meidän hyökkäyksestä ei pitäisi voida puhua samassa lauseessa teidän vastaavan kanssa ja se on se suurin ero. Lisäksi en ole niinkään varma siitä, että vaikka meillä nuo mainitut osa-alueet ovat heikkoja, niin ne eivät teillä olisi vielä heikompia. Et ainakaan ole tarjonnut mitään ei-subjektiivisia argumentteja siihen suuntaan, etteivät olisi. Tämä on toinen ero, joka taitaa olla monen mielessä ja kylläkin perustuu myös subjektiivisuuteen, mutta myös ihan konkreettisiin viime kausien näyttöihin.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aika tavalla kova väite, että TPS:lla on 6-8 laatupelaajaa enemmän kuin Ässillä ja Saipallakin muutama. Toki nimet Eloranta, Vahalahti, Berg ja Kiprusoff kuulostavat paperilla joltain, mutta ovatko he.

Ovat he laatupelaajia. Tämä siis siltä pohjalta, että on seurannut jääkiekkoa aiemmin. Ei nimistä mutulla vetämällä.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Aika tavalla kova väite, että TPS:lla on 6-8 laatupelaajaa enemmän kuin Ässillä
Laskettakoon TPS:n "laatupelaajiksi" esimerkiksi kaikki hyökkääjät, joilla on yli 25 pistettä parhaalta liigakaudeltaan: Eloranta, Vahalahti, Hannus, Filppula, Venäläinen, Uusikartano, Erkinjuntti. Ässien yli 25 pisteen ylittäjät ovat Kivenmäki, Virkkunen ja Tähtinen. Tepsin puolustuksessa Bergia ja Kiprusoffia voitaneen pitää laatupelaajina, vaikka pakeille onkin vaikeaa löytää samanlaista vertailukohtaa kuin hyökkääjille. Ässien puolustuksessa ei ole yhtään puolustajaa, jota voitaisiin pitää varmana korttina.

Tähän kun vielä lasketaan, että todennäköisesti ainakin Johnson on laatupelaaja, ja annetaan Ässille vielä Damon laatupelaajaksi tosin samalla nostaen myös Klubertanzin laatupelaajaksi, niin tilanne on TPS:lle yksitoista laatupelaajaa Ässien neljää vastaan. Ikävä kyllä en osaa laskea Ässien venäläisiä minkäänasteisiksi vahvistuksiksi.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Laskettakoon TPS:n "laatupelaajiksi" esimerkiksi kaikki hyökkääjät, joilla on yli 25 pistettä parhaalta liigakaudeltaan: Eloranta, Vahalahti, Hannus, Filppula, Venäläinen, Uusikartano, Erkinjuntti. Ässien yli 25 pisteen ylittäjät ovat Kivenmäki, Virkkunen ja Tähtinen. Tepsin puolustuksessa Bergia ja Kiprusoffia voitaneen pitää laatupelaajina, vaikka pakeille onkin vaikeaa löytää samanlaista vertailukohtaa kuin hyökkääjille. Ässien puolustuksessa ei ole yhtään puolustajaa, jota voitaisiin pitää varmana korttina.

Hyökkääjistä samaa mieltä, mutta pakeista sen verran että samalla periaatteella Peltosen voi mielestäni laittaa laatupelaajaksi. Varsinkin kun Pele on selkeäsi paremmassa kunnossa kuin viimekaudella. Lisäksi uskallan väittää Uusitalon olevan ensikaudella paikkansa arvoinen ja pitäisin häntä Pelen kanssa varmana korttina, mutta onhan se tosiasia että TPS puolustus näyttää Ässien vastaavaa paremmalta.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
...Peltosen voi mielestäni laittaa laatupelaajaksi. Varsinkin kun Pele on selkeäsi paremmassa kunnossa kuin viimekaudella.
Peltonen on kokenut, mutta en missään nimessä laskisi häntä samaa kategoriaan Bergin ja Kiprun kanssa. Ja eikös se kondis nähdä sitten vasta kauden aikana?
Lisäksi uskallan väittää Uusitalon olevan ensikaudella paikkansa arvoinen ja pitäisin häntä Pelen kanssa varmana korttina...
Saatat hyvin olla oikeassa, mutta näytöt ovat niin ohuet ennen alkavaa kautta, että olisi ehkä syytä katsoa ensin. Potentiaalia varmasti on, sen realisointi (varsinkin Alpon jengissä) on kuitenkin vähän hankalampi homma.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
+ Suominen

2006-07 46. 7 + 19 = 26
2006-07 SM-liigan vuoden tulokas (Jarmo Wasama -palkinto)
Ah, katselin nopeasti nuo läpi ja Suominen jäi tarkistamatta.

Peltonen menköön myös laatupelaajaksi, siltikin TPS:llä on 7 laatupelaajaa enemmän. Aika hurja ero.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Monella paikalla?

Antti Niemi -> Tommi Nikkilä
Matias Loppi -> Lasse Pirjetä

Tuossa Pelicansin vaihdot varsinaisten avain pelaajien kohdalta. Toni Koivunen, Saarinen, Jantunen, Sopanen, Santavuori, Suhonen, Forsström ja Latvala jäivät "avainpelaajista" (ykkös/kakkosketjujen miehistä). Taitaa vaihtuvuus olla liigan pienin.

Molemmat maalivahdit ovat uusia joten siellä käydään oma vääntönsä. Lisäksi ihmettelen aina vaan mihin Kauppilan siirto on unohtunut, ja ennenkaikkea miksi Pirjetä nähdään ykkössentteri Lopin korvaajana. Kärkisentterit uusiksi ja maalivahtitilanne arvoitus, siinä on jo tarpeeksi.

Tosin ehkä monella paikalla on väärin sanottu, mutta kyllä tuossa jännättävää riittää.
 
P

Peaks

kotiinpäin vetämisesi on jopa räikeää...

Nyt on pakko kysyä, oletko ihan tosissasi?? Jos jollakin on täällä kotiinpäin vetäminen räikeää, mieleeni nousee nimimerkki jolta ylläoleva pätkä on lainattu. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi TPS joka saattaa yltää jopa kuuden parhaan joukkoon, jos kaikki onnistuu. Ässistä taas en voi parhaalla tahdollanikaan sanoa samaa, kymmenes sijakin on ässiltä saavuttamattomissa jos parannuksia ei tule..
 
1. Blues: Vaikka moni runkopelaaja (mm. Osala, Bambi Lehtonen, Laatikainen, Viitaluoma) lähti joukkueesta, niin silti näen joukkueen vähintään yhtä vahvana kuin viime kaudella. Nuoret ovat vuoden kokeneempia, ensimmäiset finaalit takana, voittajakulttuurin rakentaminen on alkanut.
2. Jyp: Pakka pysyi samanlaisena, hieman jopa vahvistui, kahdesta ensimmäisestä ketjusta Helminen vaihtui Tuppuraiseen, toinen Helminen Malmivaaraan, joten mielestäni suunta oli parempaan. Pääsee jatkamaan samalla konseptilla kuin viime kaudella, nyt vuoden kokeneempana.
3. Jokerit: Jokereihin tulee vielä 100% varmuudella kauden aikana joko oikea Leino taikka joku "leino", sen jälkeen joukkue näyttää jälleen iskukykyiseltä taistelemaan mestaruudesta. Puolustuksesta etenkin löytyy leveyttä.
Sijat 4-6: Ei jälleenkään missään järjestyksessä
HIFK: Tärkein vaihto tapahtui penkin takana, KooJii on huomattavasti edellä viime kaudella penkin takana seisonutta. Loppi - Hirso on mielestäni myös edellä Guolla - Murrayta, Pitkämäki edellä Lundellia ja puolustuskaan ei ole mielestäni heikentynyt. Yhdellä sniperillä & puolustajalla taistelemaan kotiedusta, muuten "ainoastaan" suoraan pudotuspelipaikkaan.
HPK: Kaikessa menty eteenpäin ja edelliskauden konttaaminen halutaan unohtaa. Jukka Rautakorpi on tottunut menestymään ja on saanut joukkueet menestymään, niin uskon myös nyt käyvän, varsinkin kun pelaajamateriaali on noinkin huikea, HPK on ensi kaudella jälleen joukkue, joka pystyy rakentamaan vähintään kolme maalintekoon pystyvää ketjua ja puolustuksesta löytyy huippunimiä Laamasen, Tuulolan sekä Mäenpään muodossa.
Kärpät: Vaikka joukkue on kokenut suuria muutoksia, suurin sielläkin päässä penkin takana, on joukkueella silti vielä mukana pelaajia, jotka ovat olleet mukana koko kärppädynastian ajan ja tietävät mitä menestyminen vaatii. Sen verran roolien suurenemista ja uusia pelaajia on kuitenkin tullut, että myöskin nälkää riittää varmasti.
---------------------------------------------------------------------------
Sijat 7 - 12: Lista on aakkosjärjestyksessä, sillä itselleni on erittäin vaikea laittaa järjestykseen:
Ilves: Ilman Raipea HMV. Jostain syystä en osaa Ilvestä veikata kovin korkealle, joukkue on tasainen, mutta ennen Plattin saapumista en näe joukkueessa lähes minkäänlaista kärkeä. Pelaajia kärjen tuntumasta on muutamia, mutta ei silti vakuuta. Riskinä, että antavat liikaa tasoitusta odottamalla Plattia ja jos kelkka lähtee väärään suuntaan, on sitä vaikea kääntää vauhdissa. Toivonen maalilla antaa kuitenkin toivon kipinän.
Kalpa: Hankinnat Kapanen, Timonen, Häppölä, Bellissimo, Sahlstedt, Strömberg, jokainen heistä mahtuisi lähes minkä tahansa joukkueen kahteen ensimmäiseen kentälliseen. Lisäksi ennestään löytyy potentiaalinen 40 pisteen mies Kiiskinen, viime kaudella taitojaan jo väläyttänyt Tapio Laakso, itsensä viime kaudella lyönyt Janne Jalasvaara sekä joukko nuoria, joilla on jälleen yksi kausi enemmän kokemusta. Potentiaalinen säälipleijarijoukkue, varsinkin jos Kapanen yltyy tekemään pisteitä vanhaan malliin.
Lukko: Uskon, että kohentaa viime kaudesta, jo pelkästään "Ralen" ansiosta. Kuitenkin jotain jää puuttumaan, vaikka onkin ihan "mukava" joukkue. Jostain syystä tuntuu, että olisi hieman leveämpi joukkue kuin esim. viime kaudella.
Pelicans: Pirjetä < Loppi, Nikkilä < Niemi, Kauppila = Schwabe. Heikentyi viime kaudesta, mutta luotto Araan on kova. Vanha ja kokenut runko, mukana nuoria nousevia pelaajia. Hiipuu hieman viimekaudesta, mutta ei niin paljoa, kuin monet täällä uskovat.
Tappara: Hyökkäys jopa vahvistunut, mutta. Itse näen tilanteen niin, että valmennuksessa otettiin askel taaksepäin, sillä oma arvostukseni jostain syystä Uramaa kohtaan on suht suuri. Valmennustakin suuremman tappion Tappara koki puolustusrintamalla. Viime kaudella puolustajien pistepörssin top7:ssa oli 3 Tapparan puolustajaa, nämä on korvattu seuraavasti: Benoit - Teplitsky (tryout), Aalto - Korhonen, Salmela - Cook, se ei voi vakuuttaa ketään. Edes yksi lisämies siihen ei vielä riitä, vaikka olisi tasoa Murphy.
TPS: Joukkueen viiden parhaan pistemiehen joukosta poistui neljä, mutta silti näen joukkueen vain vahvistuneen. Itse ainakin valitsisin mieluummin joukkion Filppula, Venäläinen, Vahalahti, Johnson, Hannus, Klubertanz kuin joukkion Laine, Sweatt, Rautee, Lundbohm, Hurme, Mikkola. Ei silti säälejä ylemmäs.
---------------------------------------------------------------------------
13. SaiPa:Tässä kohtaa on suuri rako yläpuolelle. Ilman Tarkkia jäisi viimeiseksi. Hyökkäyksestä puuttuu kaikki leveys, ykköspyssy Tarvaisen edellinen huippukausi on 6 vuoden takaa, Toporowski on tehnyt vain kertaalleen enemmän kuin 35 pistettä Sm-liigassa.
14. Ässät: Yksinkertaisesti huonoin pelaajamateriaali. Hyökkäys riippuen Mavesta juuri ja juuri liigatasoa, Mave on nimittäin ainoa Ässähyökkääjistä, joka on tehnyt jossain kovatasoisessa sarjassa yli 25 pistettä viimeisen kolmen kauden aikana. Puolustus ei vakuuta sitäkään vähää.

Tasainen liiga tulossa ja näen jopa 10 joukkueella olevan mahdollisuudet suoraan pudotuspelipaikkaan hyvällä suorituksella.
 

Iso D

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miten joku ylipainoinen selkävaivainen puolivaloilla kaarteleva kehäraakki(kivenmäki) voi olla parempi kuin yksikään tepsiläinen, ihmettelen näitä argumentteja. Tuntuu muutamalla ässäfanilla tosiaan olevan kova ristiretki todistella, että hyvä porukka on kasassa...Esim. ässillä on paperilla tällä hetkellä se kakkospari kädessä eikä se siitä tuijottamalla ja kääntelemällä täyskädeksi muutu, tepsillä puolestaan on about se väri kädessä, joten kyllä se näin etukäteen todellakin ässien edelle menee. Onneksi jokainen piste pitää ansaita pelaamalla, niinpä vaikka mitä voi kauden aikana tapahtua, mutta näin kauden alla kyllä ässät todellakin on lähtökohtaisesti viimeisenä, katsoo sen miltä kantilta tahansa. Eikä siitä nyt itkemään kannata alkaa, sehä on vaan iha raakaa faktaa.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Ilves: Ilman Raipea HMV. Jostain syystä en osaa Ilvestä veikata kovin korkealle, joukkue on tasainen, mutta ennen Plattin saapumista en näe joukkueessa lähes minkäänlaista kärkeä. Pelaajia kärjen tuntumasta on muutamia, mutta ei silti vakuuta. Riskinä, että antavat liikaa tasoitusta odottamalla Plattia ja jos kelkka lähtee väärään suuntaan, on sitä vaikea kääntää vauhdissa. Toivonen maalilla antaa kuitenkin toivon kipinän.

Tää ei oo henkilökohtaisesti sulle, mutta yhä edelleen oon sitä mieltä, että jos ei näe Ilveksessä potentiaalia menestyskaudelle on pää ehkä omassa pyllyssä.

Ilves on nyt pelannut seitsemän harjoitusottelua (en laske mukaan LeKi/junnujoukkueen matsia Sportia vastaan) ja voittanut niistä viisi. Kaksi tappiota on tullut ja ne kummatkin venäläistä Magnitogorskia vastaan. Ja itänaapurin miljonäärejä vastaanhan ei liigassa tarvitse pelata.

Harjoituspelien pistepörssikin on voittojen myötä kivan näköinen:

Kauvosaari 7 ott. 3+6=9
Lehtivuori 7 ott. 3+6=9
Anttila 7 ott. 6+2=8
Määttänen 5 ott. 2+6=8
T. Järvinen 6 ott. 2+4=6
P. Järvinen 7 ott. 1+4=5

ja muita poimintoja mm.

Marjamäki 4 ott. 1+3=4
Seikola 4 ott. 0+3=3
Rajala 2 ott. 2+2=4

Paketti toimii siis jo nyt ok ja siihen kun lisätään Geoff Platt (can eat no fat - but boy can he score goals) ja suhteellisen hyvällä todennäköisyydellä Lauri Tukonen niin eihän tossa ole muuta mahdollisuutta kuin mitaliotteluita tavoitella.
 

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Tää ei oo henkilökohtaisesti sulle, mutta yhä edelleen oon sitä mieltä, että jos ei näe Ilveksessä potentiaalia menestyskaudelle on pää ehkä omassa pyllyssä.

Ilves on nyt pelannut seitsemän harjoitusottelua (en laske mukaan LeKi/junnujoukkueen matsia Sportia vastaan) ja voittanut niistä viisi. Kaksi tappiota on tullut ja ne kummatkin venäläistä Magnitogorskia vastaan. Ja itänaapurin miljonäärejä vastaanhan ei liigassa tarvitse pelata.

Harjoituspelien pistepörssikin on voittojen myötä kivan näköinen:

Kauvosaari 7 ott. 3+6=9
Lehtivuori 7 ott. 3+6=9
Anttila 7 ott. 6+2=8
Määttänen 5 ott. 2+6=8
T. Järvinen 6 ott. 2+4=6
P. Järvinen 7 ott. 1+4=5

ja muita poimintoja mm.

Marjamäki 4 ott. 1+3=4
Seikola 4 ott. 0+3=3
Rajala 2 ott. 2+2=4

Paketti toimii siis jo nyt ok ja siihen kun lisätään Geoff Platt (can eat no fat - but boy can he score goals) ja suhteellisen hyvällä todennäköisyydellä Lauri Tukonen niin eihän tossa ole muuta mahdollisuutta kuin mitaliotteluita tavoitella.

KalPa on sitten varmaan ensi kaudella mestari, kun on voittanu tähän asti kaikki täysimittaiset harjoituspelit? (Lasken myös mukaan pelin luulajaa vastaan jossa pelasi junnujoukkue, joka myös päättyi KalPalle 6-1. Paketti näyttää jo nyt hyvältä ja siihen kun lisätään vielä: Kapanen, Sahlsted ja Strömberg....). Hah.

Herää jo, ei noilla harjoituspeleillä ole mitään tekemistä tulevan kauden kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miten joku ylipainoinen selkävaivainen puolivaloilla kaarteleva kehäraakki(kivenmäki) voi olla parempi kuin yksikään tepsiläinen, ihmettelen näitä argumentteja. Tuntuu muutamalla ässäfanilla tosiaan olevan kova ristiretki todistella, että hyvä porukka on kasassa...Esim. ässillä on paperilla tällä hetkellä se kakkospari kädessä eikä se siitä tuijottamalla ja kääntelemällä täyskädeksi muutu, tepsillä puolestaan on about se väri kädessä, joten kyllä se näin etukäteen todellakin ässien edelle menee. Onneksi jokainen piste pitää ansaita pelaamalla, niinpä vaikka mitä voi kauden aikana tapahtua, mutta näin kauden alla kyllä ässät todellakin on lähtökohtaisesti viimeisenä, katsoo sen miltä kantilta tahansa. Eikä siitä nyt itkemään kannata alkaa, sehä on vaan iha raakaa faktaa.

Kivenmäki nyt on kehäraakkinakin parempi kuin yksikään TPS:n hyökkääjistä, viime kaudella selkä täysin säpäleinä 20 peliä 2+18 pistettä... Jos itse saisin päättää niin vahvistuksia tulisi lisää... TPS:lla ei kauheasti parempi käsi kylläkään ole, vaikka voisi olla parempi lähtökohtaisesti kuin Ässillä niin bluffilla voi mennä loppuun asti ;)... Katsomme hieman eri kantilta asioita ja en näe Ässiä huonoimpana joukkueena, mutta kauden aikana Ässät voi olla huonoin joukkue tai taistella siitä sijasta 10... En tiedä itkeekö joku, en ainakaan minä eikä välttämättä muutkaan porilaiset, mutta muilla tuntuu olevan kauhean kova paikka, jos Ässiä kehuu tai Ässäfanit arvostelevat muita joukkueita...
 
K

kiwipilot

Sanonkin, että TPS on ihan yhtä heikko kuin Ässät, Saipa ja muutama muu joukkue...

Höpsistä. Ässillä on tasan yksi kovan luokan pelimies, Marko Kivenmäki. Loput rosterista, Dominaattoria ja Peltosta lukuunottamatta, on enemmän tai vähemmeän skeidaa. Toki Alpon huippuvalmennus hieman tasoittaa puntteja, mutta lähtökohtaisesti Ässillä tuskin tulee olemaan mahdollisuuksia nousta jumbosijaa ylemmäs. Vain pölkkypää vetää Tepsukoiden ja Ässien rosterin samalle viivalle:)
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Aika tavalla kova väite, että TPS:lla on 6-8 laatupelaajaa enemmän kuin Ässillä ja Saipallakin muutama. Toki nimet Eloranta, Vahalahti, Berg ja Kiprusoff kuulostavat paperilla joltain, mutta ovatko he.
Tässä onkin muuten ihan mahdottoman hyvä tekniikka tasapäistää jokaikinen joukkue maailmassa.

Aika kova väite että Detroitilla on 6-8 laatupelaajaa enemmän kuin Ilveksellä. Toki nimet Datsjuk, Zetterberg, Lidström ja Hossa kuulostavat paperilla joltain, mutta ovatko he?
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Herää jo, ei noilla harjoituspeleillä ole mitään tekemistä tulevan kauden kanssa.

Tosta täytyy kyllä olla eri mieltä.

Ja mitä tulee muuten viestiisi niin joo, uskon todellakin, että KalPalla tulee tämä kausi menemään tosi hyvin, eli koko kausi sijoilla 6-10.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Tosta täytyy kyllä olla eri mieltä.

Ja mitä tulee muuten viestiisi niin joo, uskon todellakin, että KalPalla tulee tämä kausi menemään tosi hyvin, eli koko kausi sijoilla 6-10.


Kannattaa katsella noita harjotusmatseja ja verrata niitä liigasijoitukseen edellisiltä kausilta niin saa pikkusen suuntaa.. Nuo pelit ei todellakaan kerro millään tavalla tulevasta kaudesta.
Salama85:lle voisi ehkä myös antaa jotain infoa tietyistä pelaajista. Se on totuus että TPS on valovuoden edellä Ässiä paperilla. Kivenmäki on se meidän huippu, mutta kun muilla niitä on pikkusen enempi rosterissaan.
Kun Salama85 kyselit tuota "ovatko he", voin antaa yksinkertaisen vastauksen. Ovat he..
Jos nyt vertaat Tepsiä ja Ässiä niin meidän mestaruus oisi kymppisija joka vaatisi täydellisen nappisuorituksen ja Tepsillä tuo sama saattaa olla sija 6..
Tämä ei ole ainoastaan minun mielipiteeni vaan kirkossa kuulutettu fakta, eli älä jaksa inttää:D
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
KalPa on sitten varmaan ensi kaudella mestari, kun on voittanu tähän asti kaikki täysimittaiset harjoituspelit? (Lasken myös mukaan pelin luulajaa vastaan jossa pelasi junnujoukkue, joka myös päättyi KalPalle 6-1. Paketti näyttää jo nyt hyvältä ja siihen kun lisätään vielä: Kapanen, Sahlsted ja Strömberg....). Hah..
Kyllähän nuo harjoituspelit Kalpankin kohdalla kertovat siitä että eteenpäin on viime kaudesta menty. Toki eri joukkueet ovat erilaisissa tilanteissa vielä tässä vaiheessa kautta, mutta Kalpa on esimerkiksi voittanut kahdesti Pelicansin, jossa on joukkue ja valmennus pysynyt suht.samana kuin viime kaudella, joten turha on selitellä että joukkue olisi nollasta liikkeelle lähtenyt. Toki parhaita pelaajia puuttui, mutta ihan vastaavasti niitä puuttui myös Kalpalta. Jonkun Kärppien kohdalla tilanne on niin eri, että sen harjoituspelien lopputulokset eivät välttämättä yhtä paljon kerro lopullisesta iskukyvystä.
 

Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä onkin muuten ihan mahdottoman hyvä tekniikka tasapäistää jokaikinen joukkue maailmassa.

Aika kova väite että Detroitilla on 6-8 laatupelaajaa enemmän kuin Ilveksellä. Toki nimet Datsjuk, Zetterberg, Lidström ja Hossa kuulostavat paperilla joltain, mutta ovatko he?

Detroitilla taitaa olla 20 laatupelaajaa enemmän kuin Ilveksellä... Pelaajat jotka mainitsit lukuunottamatta Lindströmiä taitavat pelata uransa huipulla eikä Lidströmkään häviä vertailussa monellekaan pakille NHL:ssa..

TPS pelaajista, jotka mainitsin, jokaisen ura on kääntynyt enemmän tai vähemmän laskuun.. Eli nimet ovat kovia mutta onko suoritukset enää, sen näyttää tuleva kausi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös