Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2007-2008

  • 567 928
  • 1 981

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meilläpäin vihataan myös kaikkia JYP-faneja, koska he ovat juuri tällaisia yleistäjiä. Ihan jokainen.
Minusta taas tuntuu oudolta se, että meidän oululaisten täytyy vihata JYP-faneja sen vuoksi, että Jyväskylässä ollaan vain kateellisia Kärppien menestykselle. Jollain lailla asiaa voi ehkä ymmärtää sen surullisen kuuluisan jyväskyläläisen "kiekkovaltuuskunnan" hupaisan Oulun vierailun kautta, joka tapahtui vuonna 1996. Tämä jyväskyläläinen ns. kiekkomiesdelegaatio kävi nimittäin Oulussa tiedustelemassa, johkohan Kärpät olisi halukas toimimaan JYPin farmiseurana. (Lähde: Mika Kulju; Kärpät - Pohjoisen kiekkoihme s.187)

Harmi, ettei kärppäläiset suostunut.
 
Viimeksi muokattu:

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Onko tämä ketju muuttunut "Kannattajien voimasuhteet kaudella 2007-2008" -ketjuksi?

Jollei Ässien ja Lukon fanit tappele täällä isin haban suuruudesta, niin sitten on vastassa maaottelu Lappi - Etelä-Suomi.

Jotenkin tulee olo, että voisi olla täälläkin paikallaan tietoisku, jonka punchline on "Mikä ihme meihin fiksuihin ihmisiin menee aina Jatkoajassa?"

Off-topic mutta pakko oli avautua hieman.
 

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tämä ketju muuttunut "Kannattajien voimasuhteet kaudella 2007-2008" -ketjuksi?

Jollei Ässien ja Lukon fanit tappele täällä isin haban suuruudesta, niin sitten on vastassa maaottelu Lappi - Etelä-Suomi.

Jotenkin tulee olo, että voisi olla täälläkin paikallaan tietoisku, jonka punchline on "Mikä ihme meihin fiksuihin ihmisiin menee aina Jatkoajassa?"

Off-topic mutta pakko oli avautua hieman.

Muusta en ole aivan varma, mutta mielestäni tuleva liigakausi ei ole aivan normaali, jollei satakuntalaiset avaa kiekkokautta mittailemalla pippeliensä pituuttaa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna raumalaisten "kaks kertaa 15 minuuttia" -turnauksessa.
 

Buzz

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tämä ketju on muuttunut tälläiseksi kuka vihaa ketäki ketjuksi. Olisi todella hienoa jos tälläkin kaudella taas joku pienempi seura onnistuisi yllättämään niinkuin toissa vuonna. Loistava kausi kun finaalissa oli Ässät ja Hpk. Vaikka en kumpaakaan kannusta niin aina on mukavampi nähdä finaalissa jotain yllättäjiä eikä aina vain samoja eli Kärppiä ja Jokereita yms.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Sama sulle. Jos tuolla paskasakilla voitatte jotain muuta kuin KalPan kahdeksan kertaa kaudessa, niin pyllistän persettä.

Huomaa nesteiden nousseen fanin kuin kärppäfanin päihin. On todella hienoa voittaa Kuopion KalPa kahdeksan kertaa kaudessa, meillä on siihen mahdollisuus vain neljä kertaa. Mestaruuksia on nyt silloin tällöin livennyt Kärppien jehujen käsiin, mutta ensi kaudella palataan normaaliin päiväjärjestykseen.

Terveisin: RY!
Millähän otteluohjelmalla hämptönissa taas pelataan kun ainakin sen ohjelman mukaan mitä Kuopioon on jaettu on Kärppiä vastaan vain kuusi peliä.
Toki mielummin niistä ne kaksi pelaisi vaikka HPK:ta vastaan kun "helpompia" pisteitä olisi tarjolla useammin.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Kyllähän Kärpät tulee taas runkosarjan välisarjansa ansiosta voittamaan. Kohta tulee tietysti taas joku kärppäfani kertomaan miten se Kalpakin aina on voitettava ja miten monta kertaa helsinkiläisjoukkueet ovat viime kausina hävinneet Kalpalle. Mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että Kärppien tämän hetken kovimmat haastajat (Jokerit ja IFK) syövät ensi(kin) kaudella toistensa pistesaalista aikamoisen määrän kun 8 kertaa toisiansa vastaan pelaavat. Samaan aikaan Kärpät kohtaa sitten näitä liigan pohjajoukkueita. Ei kai nyt kukaan voi väittää etteikö tästä olisi Kärpille etua?

Noh, lisätään nyt vielä, että olisihan Kärpillä ilman välisarjojakin ihan hyvä mahdollisuus se runkosarjan voitto ottaa. Kyse on siitä, että miksi noin vahvalle ja viime vuosina menestyneelle joukkueelle pitää vielä antaa tällaista tasoitusta.

Jokerit ja HIFK saavat syyttää itseään näistä välisarjajaoista. Ei tarvitse kovinkaan fiksu ymmärtääkseen miksi seurat pelaavat kahdeksan paikallispeliä. Syitä kun on yksi: raha. Kärpät varmasti hyötyy jonkin verran helposta välisarjasta, mutta sille ei vain voi mitään kun tällainen typerä systeemi on luotu. Ja Kärpät olisi samalla paikalla ilman välisarjaakin.

Muutenkin Kärpät on ilmiönä parasta mitä SM-Liigalle on tapahtunut pitkään aikaan. Se on käytännössä ollut se joukkue joka on markkinoinut koko liigaa, koska se kerää kuitenkin median kiinnostusta. Liigahan ei tunnetusti osaa itseään markkinoida. Toivottavasti Kärpät ei kaadu mammuttitautiin, joka on vienyt jo TPS:n ja hyvää vauhtia rampauttaa myös Jokereita.

Ja itse ketjuun liittyen:

Runkosarjaranking (29.7.)
1. Kärpät
- Hyökkäyspäässä ylivertainen materiaali, ja puolustus vahvistuu saletisti isoilla nimillä. Penkin päässä Kojo jolla on kultainen kosketus. Täysin suvereeni ennakkosuosikki.

2. Jokerit
- Hyökkäyspäässä hurja arsenaali taitoa ja fyysisyyttä. Puolustus tasainen ja leveä, sopii Sheddenin tyyliseen joukkueeseen hyvin, vaikkei nimilista välttämättä hurmaa. Kärppien ykköshaastaja (taas).

3. HIFK
- Puumat ovat kaikessa hiljaisuudessa nousseet liigan kärkiporukaksi. Hyökkäyspää on kokenut ja fyysinen, kuten IFK:ssa aina. Kuhta ei enää vain voi pelata yhtä aneemisesti ja Pessi Pesonen on iso kaappaus. Puolustus lähentelee liigan parasta kiekollisessa taidossa.

4. HPK
- Hyvä maalivahti ja hyökkäyspäässä tuhoa kylväviä pelaajia. Kysymysmerkkinä on vielä ykkössentteri joka pystyy repimään Nurmisista ja kavereista kaikki tehot irti. Puolustus on arvoitus.

5. Blues
- Hyviä hankintoja kesällä. Kaksi ensimmäistä ketjua tulevat olemaan tehokkaita. Puolustus sai nyt lisää liikettä ja kiekonkäsittelytaitoa, sitä mitä Blues viime kaudella todella tarvitsi.

6. Lukko
- Paperilla taas periaatteessa ihan hyvä nippu. Viime kausi kaatui Lukon osalta surkeaan puolustuspeliin, joka johtui Toivolan väärin rakentamasta puolustuksesta. Puolustus vaikuttaa edelleen varsin verkkaiselta, saa nähdä onko Raumalla opittu. Hyökkäys taannee kuitenkin sen että Lukko nappaa suoran playoff-paikan.

7. Tappara
- Suuri kysymysmerkki. Syksyllä joukkue voi olla kovassakin lennossa, mutta luulen että kevät vaatii veronsa. Joukkue on huippulupaava ja nuori, mutta taso tulee heilumaan kauden aikana kohtuu paljon. Maestro Ojanen on edelleen ISOSSA roolissa joukkueen isähahmona.

8. JYP
- Kovia nimiä kaapannut JYP on saanut pikku hypen aikaan Nykäskylään. Ovathan nimet Virtanen, Pihlman, Wallinheimo jne. kovia, mutta JYPillä on erikoinen rakenne joukkueessaan. Ongelma on sama kuin viime kauden Ilveksessä, kiekolliset pakit puuttuvat. Yksi Niskavaara ei pysty joukkueen hyökkäyspeliä johtamaan. Siihen päälle kun lyödään vielä Dufvan maine puolustavamman pelin suosijana, niin Virtaset ja muut saattavat turhautua. Dwight Helmisestä on tulossa kovaa vauhtia yliarvostetuin pelaaja liigassa.

9. Pelicans
- Materiaali ei päätä huimaa, mutta valmennus on sitä tasoa että tätä voidaan kompensoida. Maalivahtiosasto on yksi liigan parhaita, ja hyökkäyspää täynnä taitoa. Pelicansin pitäisi pikkuhiljaa ottaa seuraava askel ylöspäin, mutta tällä kaudella se ei tapahdu.

10. Ilves
- Hautamaan tyylille uskollinen joukkue, eli melkoinen sillisalaatti. Maalivahteja on mennyt ovista ja ikkunoista muille maille, Leinonen kuitenkin jäi. Puolustus on kapea kuin mikä ja hyökkäyksessä tahtipuikkoa heiluttavat 116-vuotiaat Peltola-Helminen-Viitakoski, taustatukena Koivisto, Järvinen ja Männikkö. Sitten onkin hiljaista. Pistäkää naapurit hyvät se Hautamaa pihalle, ja hommatkaa kunnon tekijä sinne paikalle.

11. SaiPa
- Saipannäköinen joukkue. Tasainen massa joka ei sano Lappeenrannan ulkopuoliselle juurikaan yhtään mitään. Puolustuksessa kolme puuhevosta ja liuta pienempiä nobodyjä. Hyökkäyspäässä herrat Ryhänen, Immonen, Snellman ja Holma kantanevat vastuuta.

12. TPS
- Jos on Tepsillä mustat paidat, niin musta tuntuu olevan mielikin. Kiprusoff ja Berg ja sitten ei olekaan muuta. Kesän ykköshankinta on tähän mennessä Teemu Laine, ja se kertookin enemmän kuin tuhat sanaa. Outo ratkaisu Turun suunnalta.

13. Ässät
- Viisastui viime kaudesta ja hankki tälle kaudelle ihan oikean maalivahdin. Muuten joukkue edelleen sitä samaa punaista massaa. Kivenmäki liidaa ja myyttinen hopearunko seuraa perässä. Ässien juna meni jo kaksi vuotta sitten, olisi aika päivittää joukkue vuoden 2007 kuosiin.

14. KalPa
- Taas kerran täysin väärässä sarjassa. Joukkue ei ole vahvistunut sitten millin puolikkaan vertaa ja peli-iloa koetellaan taas tappioputkissa keskellä pimeää loka-marraskuun vaihetta. Minä en ymmärrä miksei KalPa edes tosissaan yritä, ei yleisökään kauaa jaksa vain tukea "symppistä" pikku yrittäjää. Jumalauta, puhelin käteen ja soitto J.Tammiselle ja uskottavuutta siihen touhuun. Sitten pitäisi vielä liigaa availla, huhhuh...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
2. Jokerit
Puolustus tasainen ja leveä, sopii Sheddenin tyyliseen joukkueeseen hyvin, vaikkei nimilista välttämättä hurmaa. Kärppien ykköshaastaja (taas).
Mitae? Tuohan juuri päinvastoin. Jokereilla on kaksi liigan top5 pakkia Tuulolassa ja Jokelassa, tukenaan hyvän liigatason Kauppinen ja Kuparinen ja potentiaalinen Kalteva.

Sen jälkeen ei ole tällä hetkellä mitään. Kaksi try-outtia, joista en usko kummankaan jäävän joukkueeseen*, yksi keskiverron Negative-fanin kokoinen Kulmala ja liigan huonoin pelaaja.

*jos Markkas-huhu pitää paikkansa, jämälatvialainen saattaa jopa jäädä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
12. TPS
- Jos on Tepsillä mustat paidat, niin musta tuntuu olevan mielikin. Kiprusoff ja Berg ja sitten ei olekaan muuta. Kesän ykköshankinta on tähän mennessä Teemu Laine, ja se kertookin enemmän kuin tuhat sanaa. Outo ratkaisu Turun suunnalta.

Ne oudot ratkaisut on tehty kauan ennen tätä kautta. Samaa mieltä kanssasi, että Laineen paikalle olisi jonkun samantasoisen pelimiehen varmasti saanut halvemmalla. Näin ainakin uskon.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
14. KalPa
- Taas kerran täysin väärässä sarjassa. Joukkue ei ole vahvistunut sitten millin puolikkaan vertaa ja peli-iloa koetellaan taas tappioputkissa keskellä pimeää loka-marraskuun vaihetta. Minä en ymmärrä miksei KalPa edes tosissaan yritä, ei yleisökään kauaa jaksa vain tukea "symppistä" pikku yrittäjää. Jumalauta, puhelin käteen ja soitto J.Tammiselle ja uskottavuutta siihen touhuun. Sitten pitäisi vielä liigaa availla, huhhuh...

Osa tuosta on jopa ihan totta, tosin Kuopiossa kyllä yritetään ihan tosissaan. Ihmettelen vain sitä, että mitä tekemistä J.Tammiselta ja uskottavuudella on keskenään? J.Tamminen kyllä vie sen jälkimmäisen, joten en tajua miksi sinne pitäisi soitella. Kerrotko vähän lisää...
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
No viime vuosina Kärpillä ollut sellainen porukka että aidanseiväskin olisi "valmentanut" joukkueen mestaruuteen ;)

Täysin samaa mieltä. Valmentajat huikeasti yliarvostettuja. Materiaali sanelee menestyksen pääsääntöisesti. Huippupelaajia ei huonokaan valmennus pilaa ja paskoille ei Scotty Bowmankaan mitään voi..
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Osa tuosta on jopa ihan totta, tosin Kuopiossa kyllä yritetään ihan tosissaan. Ihmettelen vain sitä, että mitä tekemistä J.Tammiselta ja uskottavuudella on keskenään? J.Tamminen kyllä vie sen jälkimmäisen, joten en tajua miksi sinne pitäisi soitella. Kerrotko vähän lisää...

Oulun Kärpät ja Vaasan Sport. Eihän Tami mikään mestaruuksia voittava valmentaja ole, mutta et voi kiistää miehen onnistumista näissä seuroissa. KalPa tarvitsisi vastaavaa boostia jostain. Voihan sieltä Kuopion suunnasta Junnollekin soitella, jos vaikka sydän sykkisi vielä vähän Kuopioonkin päin.
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No viime vuosina Kärpillä ollut sellainen porukka että aidanseiväskin olisi "valmentanut" joukkueen mestaruuteen ;)

Täällä sitten ihmetellään, että miksi hommat menee aina juupas eipäs keskusteluiksi. Sitten ihmetellään, että kaikilla Kärppien kannattajilla on noussut pissa päähän kun heittää kieli poskessa läppää takaisin. Mitä väärää siinä on että tehdään asioita oikein ja opitaan virheistä? Viime kauden joukkue oli kova ja "aidanseiväs" oli virittänyt joukkueen aika hyvin. Samaa yritetään tänäkin vuonna muistaen kuitenkin, että mukana on muitakin joukkueita. Uskon silti, että samoista sijoista taistellaan kuin viime vuonna. Yllätys? Mitä tulee noihin aidanseipäisiin tulee niin seuraava aidanseiväs voi olla Hannnu Aravirta (en ihmettelisi yhtään).
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oulun Kärpät ja Vaasan Sport. Eihän Tami mikään mestaruuksia voittava valmentaja ole, mutta et voi kiistää miehen onnistumista näissä seuroissa. KalPa tarvitsisi vastaavaa boostia jostain. Voihan sieltä Kuopion suunnasta Junnollekin soitella, jos vaikka sydän sykkisi vielä vähän Kuopioonkin päin.

Eli Tammisen meriitit ovat siis "divarikamaa". Mutta kun Kalpa pelaa nyt liigassa, niin divarijutuilla ei vaan pärjätä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin, toisaalta jos kärpiltä (joukkue, kannattajat ja erityisesti Junno) kysytään niin se takuuvarmasti pelaisi mieluiten välisarjansa juuri helsingin joukkueiden kanssa, sinänsähän runkosarjavoitolla ei ole paskankaan merkitystä.

Onhan tätä kyselty jo. Nokka totesi viimeksi keväällä Urheilukanavan haastattelussa, että pullanpehmeä välisarja joutaisi hemmettiin. En muista, tarkoittiko että pitäisi saada kovemmat vastukset, vai että koko välisarja pitäisi poistaa. Olen varma, että noista "ilmaisista" pisteistä luopuminen sopii muullekin viiteryhmälle.

On totta, että välisarjat ovat olleet viime vuosina Kärpillä jonkin verran helpompia kuin muilla kärkiporukoilla. MIten hemmetissä tällaiseen tilanteeseen on voitu ajautua, kun joukkue itsekin sitä vastustaa? Eikö Junnolla ole minkäänlaista vaikutusvaltaa asiaan?

Ihmetyttää tuo vastustajien jatkuva urputtaminen asiasta, jonka Kärpät itekkin haluaisi muuttaa.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Oulun Kärpät ja Vaasan Sport. Eihän Tami mikään mestaruuksia voittava valmentaja ole, mutta et voi kiistää miehen onnistumista näissä seuroissa.

Nooh... Eihän Tamminen kovin hyvin onnistunut näissäkään seuroissa...

Aiheeseen liittyvää. Uskon, että Jokerit HIFK ja Kärpät tulee olemaan ensi kaudella vahvempia. Muita joukkueita en ole niin kovin vielä seurannut, niinpä en ota tarkemmin kantaa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Täällä sitten ihmetellään, että miksi hommat menee aina juupas eipäs keskusteluiksi. Sitten ihmetellään, että kaikilla Kärppien kannattajilla on noussut pissa päähän kun heittää kieli poskessa läppää takaisin. Mitä väärää siinä on että tehdään asioita oikein ja opitaan virheistä? Viime kauden joukkue oli kova ja "aidanseiväs" oli virittänyt joukkueen aika hyvin. Samaa yritetään tänäkin vuonna muistaen kuitenkin, että mukana on muitakin joukkueita. Uskon silti, että samoista sijoista taistellaan kuin viime vuonna. Yllätys? Mitä tulee noihin aidanseipäisiin tulee niin seuraava aidanseiväs voi olla Hannnu Aravirta (en ihmettelisi yhtään).

Hei älä ota itteesi...Nokalla on aika erilainen pelaajamateriaali käytössä. Turha alkaa laittamaan sano ainakaan minun suuhuni...en ole koskaan väittänyt enkä tule väittämään että kärppä faneilla olisi pissi kihahtanut nuppiin.

Ja se on todella hienoa että asiat osataan tehdä Oulussa niin hyvin että "Aidanseiväs" valmentaa joukkueen mestariksi.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Onko ne kärppäfanit jo unohtaneet, että kärjistetysti varmaan 96% hallilla kävijöistä kannatti vielä -90 luvulla suurimmaksi osaksi jokereita ja tepsiä. :(

Tämä on niin paskapuhetta kuin olla ja voi. Kärpät oli divarissakin täällä todella suosittu ja siitä kertovat myös yleisömäärät. Toki on ymmärrettävää, että Fopsit ja Sapkot eivät keränneet liigassa nähtyjä yleisömääriä, mutta ei se sitä tarkoita, että täällä kannatettiin Jokereita. Itselläni muuten peleissä käynti on jopa vähentynyt divariajoista, mutta se nyt johtuu ihan muista asioista. Konkurssin aikoihin suosio tipahti ymmärrettävistä syistä hetkeksi. Mutta jos sitä velkataakkaa mikä silloin Kärpillä oli, vertaa esim. taannoisiin, Pelicans ja Ässät velkoihin saatikka nykyisiin TPS velkoihin niin ne summat olivat murto-osia noista. Ei ollut ketään pelastajaa silloin. Todennäköisesti Vaasan Sportinkin velat tässä välillä ovat olleet kevyesti suurempia. Hankala ymmärtää miksi kaikki oli silloin niin vaikeaa.

Ja kyllä Kärpätkin ovat kiekkoa pelanneet jo 50-luvulta lähtien vai oliko 1946 perustamis vuosi. Itse pystyn muistamaan vielä 80-luvun liigapelejä ja divari ja konkka-aikakin on seurattu epätoivoisena läpi. TPS ja Jokerit matsit kiinnostivat täälläkin 90-luvulla, mutta lähes kaikille Kärpät oli jo ykkönen silloin. Vaikka kärpät tippuisi uudestaan Suomi-sarjaan niin en minä usko, että täällä aletaan taas hunttaan Jokereita. Kärpät on ollut tärkeä asia täällä jo kauan eikä sitä muuta divarit ja konkat. Mestaruudet tuovat näitä hyvän päivän kannattajia toki lisää, mutta se tapahtuisi missä tahansa muuallakin. Ja mitäpä se edes haittaa.
 
Viimeksi muokattu:

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
on parasta odotella syksyyn

14. KalPa
- Taas kerran täysin väärässä sarjassa. Joukkue ei ole vahvistunut sitten millin puolikkaan vertaa ja peli-iloa koetellaan taas tappioputkissa keskellä pimeää loka-marraskuun vaihetta. Minä en ymmärrä miksei KalPa edes tosissaan yritä, ei yleisökään kauaa jaksa vain tukea "symppistä" pikku yrittäjää. Jumalauta, puhelin käteen ja soitto J.Tammiselle ja uskottavuutta siihen touhuun. Sitten pitäisi vielä liigaa availla, huhhuh...

Kyllä KalPa pelasi Pitsissä ihan tasapäisesti SaiPan ja Tapparan kanssa. Vaikka kyseessä olikin pelkkä harjoitusturnaus, kertoo se KalPan olevan liigatasolla. Jos vaikka verrataan Vaasan Sportin suorituksiin, joka tuli pelaamaan sata lasissa ja parhaalla koossa olevalla kokoonpanolla, se hävisi (saappaat jalassa) selkeästi molemmat ottelunsa. Se porukka oli Mestiksestä, ei KalPa.

Katsotaan tilannetta uudelleen, kun muutama sarjakierros on pelattu lokakuulla. Parjataan sitten, jos on aihetta. Epäilen vahvasti, ettei ole.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Kyllä KalPa pelasi Pitsissä ihan tasapäisesti SaiPan ja Tapparan kanssa. Vaikka kyseessä olikin pelkkä harjoitusturnaus, kertoo se KalPan olevan liigatasolla. Jos vaikka verrataan Vaasan Sportin suorituksiin, joka tuli pelaamaan sata lasissa ja parhaalla koossa olevalla kokoonpanolla, se hävisi (saappaat jalassa) selkeästi molemmat ottelunsa. Se porukka oli Mestiksestä, ei KalPa.

Katsotaan tilannetta uudelleen, kun muutama sarjakierros on pelattu lokakuulla. Parjataan sitten, jos on aihetta. Epäilen vahvasti, ettei ole.

Pitsin Tapparaa ja KalPaa verratessa täytyy ottaa huomioon Tapparan materiaali kyseisessä turnauksessa. Heillä oli maalissa joukkueen kolmosvahti, vielä junnu Säteri. Muutenkin joukkue koostui 95% junnuista, LeKin kokeilupelaajista ja try-out-miehistä. Enlund ja Lehterä taisivat olla ainoat ns. isot nimet.
 

Esa.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä KalPa pelasi Pitsissä ihan tasapäisesti SaiPan ja Tapparan kanssa. Vaikka kyseessä olikin pelkkä harjoitusturnaus, kertoo se KalPan olevan liigatasolla. Jos vaikka verrataan Vaasan Sportin suorituksiin, joka tuli pelaamaan sata lasissa ja parhaalla koossa olevalla kokoonpanolla, se hävisi (saappaat jalassa) selkeästi molemmat ottelunsa. Se porukka oli Mestiksestä, ei KalPa.
Katsotaan tilannetta uudelleen, kun muutama sarjakierros on pelattu lokakuulla. Parjataan sitten, jos on aihetta. Epäilen vahvasti, ettei ole.

Siis kehtaatko oikeasti verrata pitsiturnauksen pelejä sm-liiga peleiksi. Näillä kahdella kun ei ole sitten piirunkaan vertaa samaa. Ja Kyllä Kalpa mielestäni liigaan kuuluu. Toivonkin Kalpan olevan ens kaudella säälipleijareissa.

Ja sitten ketjun asiaan.

Eli oma veikkaus tulevan kauden voimasuhteista.

1. Jokerit
2. Kärpät
3. Tappara
4. Hifk
5. Blues
6. Lukko
7. Hpk
8. Tps
9. Pelicans
10. Ilves
11. Ässät
12. Kalpa
13. Jyp
14. Saipa

Ja Finaalissa kohtaavat Jokerit ja Tappara :)

Kappas vaan Ässät pääsi unohtuun listasta totta tosiaan...;) Kiitos huomautuksesta.
 
Viimeksi muokattu:

proffa#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
Jaa se on Ässät sitten pompannut NHL:lään vai mitä esak? Kyllä on ihanaa huomauttaa toisten virheistä. ~AH~
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
HIFK on ehdottomasti top3:ssa tällä hetkellä, vähän ihmetyttää jopa miten jengin kotipesä dissaa Lundelia joka on mielestäni top10 koppari liigassa. Riittääkö se Känädä-maljaan? Ei ehkä mutta pitkälle päästään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös