Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

  • 820 700
  • 2 259

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Kaiken hehkutuksen sekaan hävettää laittaa tällaista, mutta pakko on mainita, kun silmiin osui.
Jason Gregor kirjoitti:
I was surprised to see rookie fourth-liner, Lennart Petrell, not on the ice for the optional skate. Normally rookies, especially 4th liners, are out there. Lander, Eager, Gagner, Paajarvi, Peckham, Petry, Whitney, Dubnyk and Khabibulin were the nine guys who took part. Unless Petrell was feeling ill, that was a bad move on his part.
Pitäisi ehkä Gregorille huomauttaa, että vaikka Petrell periaatteessa onkin tulokas, johonkin landereihin verrattuna hän on varsin kokenut pelaaja, jota valmennusjohtokaan ei välttämättä kohtele kuin normaalia tulokasta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Käsittämätöntä Penailua Hesarilta, joka tämän päivän paperiversiossa omisti melkein kokonaisen sivun Oilersille. En huomannut koko sivulla ainuttakaan mainintaa meidän Lennusta. Ei näin, HS, ei näin!

Tsemppiä tuleviin koitoksiin, "Petrol"!
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
...Tsemppiä tuleviin koitoksiin, "Petrol"!

On vain ajan kysymys, koska Petrell hurmaa myös kiekkoa ymmärtävät Oileirsin fanit. Ei tuosta kaverista voi vaan olla pitämättä! Mä olen jo nyt aivan satavarma, että Oilersin valmennusjohto raapii positiivisin fiiliksin päätään, että mitä vittua tehdä tän kaverin kanssa? Eivät varmasti olleet laskeneet hänen harteilleen yhtään mitään - muuta kuin korkeintaan syvyyspelaajaksi farmin ja NHL:n välillä.

Toivon kyllä koko sydämestäni, että Lennu pääsisi vakiinnuttamaan paikkansa kolmosessa ja joukkueen alivoimaspesialistina, sillä sen on mielestäni hänelle se kaikkin otollisin paikka. Lennu on valitettavasti turhan ailahteleva pisteiden tekijänä kahteen eka kenttään. Joskus saattaa tulla - kuten me HIFK fanit hyvin tiedämme - pitkiäkin jaksoja pisteissä mitattuna tehottomana, mutta silloinkin hän tuo kaiken muun poikkeuksellisen osaamisensa joukkueen käyttöön. Sitten taas tulee pelejä ja jaksoja, jolloin Lennulla on potentiaalia ratkaista pelejä ihan vaan omalla panoksellaan. Siksi hän mielestäni 'ansaitsee' edes hiukan kädelliset pelikaverit rinnalleen.

Olen tuskin koskaan toivonut kenenkään toisen pelaajan onnistumista yhtä paljon NHL:ssa kuin Petrellin, eli kai tässä itsensä jonkin sortin faniksi voi nimittää... HIFK:n kannattajana on kyllä juuri nyt harvinaisen mukava olla, kun seuraava 'prospekti' seurattavaksi suureen sirkukseen ensi kaudella on M. Granlund.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
http://atdhenet.tv/40343/watch-minnesota-vs-edmonton

Siinä muillekin aamuvirkuille ihan hyvälaatuinen atdhen nettistriimi lennun matsiin. Viimeinen erä alkaa kohta, 1-0 johto Edmontonilla. Lennu on saanut pelata ihan mukavat 8min ja rapiat tänään kahden erän jälkeen. Sekä 5vs5 että alivoimapeliä.



E: Lennun pelistä toistaiseksi (olen nähnyt 2. erän ja tämän 3. erän alun):
Toisessa erässä Lennun alivoimavaihdon aikana Edmonton sai 2 oivaa maalipaikkaa. Belanger pääsi yksin läpi, joka päätyi tolppaan. Toisessa tilanteessa Lennu pääsi (oman hyvän alueen painoistuspelaamisen ansiosta) 2vs1 hyökkäykseen Landerin kanssa. Tilanne päättyi Landerin laukaukseen ja Bäckströmin torjuntaan.
Kolmannessa erässä Lennu on toistaiseks kahdessa vaihdossa aiheuttanut hyökkäyspään aloituksen aktiivisella taklaus- ja karvauspelillään. Lennu ei ole pudonnut kolmannen erän rotaatiossa vaihtopenkin puolelle, kuten esimerkiksi HIFK:lla åstenit ja järviset eilen. Toki valmentajilla on erilaiset peluutussysteemit, mutta kyllä tämä jotain kertoo siitä että asioita on tehty oiken.

E2: Voih voih! Loistavan Edmontonin puolustustaistelun jälkeen Dany Heatley tasoittaa ottelun viimeisellä sekunnilla... Sääli.

E3: Lennart ei päässyt jatkoajalla kentälle, joka nyt on täysin ymmärrettävää. Pääjärvi-Lander, Eberle-Hall ja Smyth-Horcoff vetivät taitopelaajina tuon 5min session läpi (4vs4). Lennu oli kuitenkin kentällä vetämässä ottelun varsinaisen peliajan toiseksi viimeisen vaihdon, joten luottoa löytyy. Todella harmi, että johtoasema kuihtui jälleen tappion puolelle.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Hauska nimi tuo Petrol, sopii kyllä hyvin Lennulle. Iltalehden jutusta pisti silmiin se, ettei mies ollut tavoitellut uraa nhl:ssä, vaan pyrkinyt joka hetki keskittymään sen hetkiseen tilanteeseen oli se sitten ylivoima IFK:ssa tai maajoukkuekomennus. Niinhän se on, että tuollaisessa ammatissa, jossa agentit hoitavat asioita, on hyvä tehdä joka hetki työnsä mahdollisimman hyvin, niin asiat tapahtuvat sitten ikäänkuin itsestään.

Olli Jokisella on muuten kuulemma joku henkinen valmentaja, jolle soittelee aina ennen peliä ja käy kyseisen vastustajan läpi ja tekee mielikuvaharjoitteita. Hänenkin pelinsä on nyt parantunut huomattavasti, kun keskittyy tosiaan juuri siihen hetkeen, missä on.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tulipa katsottua Oilersin ja Rangersin matsi. Lennu pelasi 9.27 ja sai etenkin alivoimalla paljon vastuuta. Toisessa erässä jopa nousi alivoimalla hyvin, kahvitti Brad Richardsin (kyllä vain!) ja laukoi maalia kohti, mutta eka maali antoi vielä odottaa itseään. Richardsin Petrell taklasi kerran myös aivan pystyyn keskialueella.

Hyvää, sitä tuttua Lennua koko ilta. Pyyteetöntä työtä joukkueen eteen. Ekassa erässä jopa maali lähellä, kun pääsi lapioimaan riparia maalin edestä, mutta Lundqvist kesti. "Petrol" keräsi myös Hockey Night in Canadan selostajilta varauksettomia kehuja. Loistavaa, Lennu!
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Richardsin Petrell taklasi kerran myös aivan pystyyn keskialueella.

Tästä on pikku videopätkäkin matsin highlighteissa NHL.comin sivuilla, oikealta löytyy HITS-osiosta.

http://video.nhl.com/videocenter/console?hlg=20112012,2,107&navid=sb:highlights

Eihän tuo sinänsä kummoisempi taklaus ole mutta oli taas nasta katsella Lennun peliä ja mitä nyt olen HFBoardsia lueskellut niin alkavat loputkin fanit pikkuhiljaa ymmärtää hyvän päälle. Calgary-tappion jälkeen Lennu oli hieman joidenkin fanien hampaissa kun ei saanut purettua kiekkoa voittomaaliin johtaneessa tilanteessa.
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
On vain ajan kysymys, koska Petrell hurmaa myös kiekkoa ymmärtävät Oileirsin fanit. Ei tuosta kaverista voi vaan olla pitämättä !

"Prof.Puck" ennakoi oikein. Seuraavassa muutama poiminto Oilers-fanien kirjoituksista.

"Is this guy the new Ethan Moreau (pre-eye injury) ? He`s awesome, hits all the time and is excellent defensively. He uses everything at his disposal to get the job done. He`s good skater who can take and make a pass, and possibly be a very good PKer. Huge show of confidence having him out in the final minute. He doesn`t seem to have much offense but he brings just about everything else. He`s the type of role player, along with Belanger, that this team has been needing. I was excited when we signed him, and he`s done nothing but prove that optimism worthy. He was a little shaky in his first game but has just continued to get better."

"Petrell is growing on me."

"Petrell can be a real gem. He`s been getting better lately. Impressive pker, reliable."

"Loved Petrells game. He laid some hits and pulled one of my favourite moves and simply threw a guy down with one arm."

jne.jne.

Fanien jutut ovat kääntyneet positiivisiksi kun pelit ovat lisääntyneet. Alun alkaen monet suhtautuivat suurinkin varauksin "tuntemattomaan" Petrelliin.
Lennu on nyt pelannut 7 ottelua. Viimeksi tuli peliaikaa noin 14 min. ja alivoimaa Lennu pelasi hyökkääjistä eniten (vajaa 3 min./8 min.).
Pelatuissa seitsemässä ottelussa Lennun aikana on omiin mennyt vain yksi maali ! Tosin lukema on -1, koska ketju ei ole tehnyt yhtään maalia.
 

Oldberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lennu, nyt oot öljyväelle näyttänyt taitosi nuo, aja aja perkele, mutta nyt myös neloskentästä pisteiden tekoon, sä pystyt siihen, me kaikki kannustamme sua! No älä pisteistä välitä kunhan innostuin, mut Lennu prkl näytä niille miten lätkää pelataan lujaa!
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lennun peliä tulee taas katseltua ja pieni raportointi lienee paikallaan.
Jos jotakuta muutakin palstalla olijaa ottelun seuraaminen kiinnostaa, niin ainakin omastamielestäni korkealaatuinen nettistriimi löytyy täältä: http://atdhenet.tv/40665/watch-edmonton-vs-colorado

1.Erä pelattu. Tilanne on tämän kauden Oilersille melko tyypillisesti 0-0. Lennun ketju ja nimenomaan Petrell on kunnostautunut lähinnä putsaamalla kiekkoa omalta alueelta ja dumppaamalla sitä päätyyn. Ja sitten vaihtoon. Erän lopussa ketju sai hyökkäyspäässä ihan hyvän vaihdon aikaan. Vaihdon aikana Petrell joutui ottamaan vastaan 106 kiloisen Ryan O'Byrnen melko kovan avojääpommin. Pari sekuntia myöhemmin Lennu sai karvattua omalla taklauksellaan kiekon Landerille, josta saatiin puolittainen maalintekotilanne aikaan. Hieno vaihto Lennulta.
Eniten ylpeilyn aihetta tuotti tilanne, jossa Edmonton joutui alivoimalle. Selostajan kertoessa Edmontonin olevan liigan 3. paras alivoimajoukkue, oli Lennu ensimmäisessä AV-nelikossa jäällä. Ihmekkös tuo alivoiman tehokkuus. =)

E1:
2.erä on tarjonnut Lennun osalta melko samanlaista taistelua kuin ensimmäinen. Alivoima tapettiin kunnialla, ja Edmonton kävi räppäämässä omallaan hienon maalin. Edmonton on nousemassa mustaksi hevoseksi playoff spekulaatioissa ja mikäs sen hienonpaa. Lennu on pikkuhiljaa vakiinnuttamassa paikkaa Edmontonin ykkösmiehistössä!

LENNU PETRELL ISKEE 2-0!!!!! ;'')!!

Koko helvetin erä ollut Coloradolle yhtä maalia ja LENNU lämää vastaiskusta kiekon ylämummoon!

E2:
Maali ohjattiin Suttonin toimesta, joten syöttöpiste Petrellille.
Lennart sai toisen erän lopussa toisenkin huippupaikan, mutta pitkä vaihto oli vienyt mehut miehestä ja yritys jäi torsoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Lennart Petrellille uran ensimmäisestä NHL-maalista. Tärkeään paikkaan tuli ja oikealle miehelle.

E: jaahas. Syöttöpisteeksi muuttui ohjauksen myötä. Yhtäkaikki, hieno homma.
 
Viimeksi muokattu:

Oldberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
hyvä tästä tulee, kunhan ei ala Lennusta tappelijaa tekiemään, Hordichuk samaan ketjuun! (ottaa kutsut mielellään vastaan lennun pommeista)

edit. toki jos Lennu väärin taklaa niin vastatkoon itse.

edit2. lisään tähän vielä,että nimimerkki Tiedote on hieno mies. Ja muutenkin mukava kaveri ja naisten mieleen, kiitokset siis hänelle.
 
Viimeksi muokattu:

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Ai että, sydäntä lämmittää. Videota hidastuksineen ei ole vielä tarjolla NHL:n sivuilla, enkä nyt osaa linkittää suoraan sitä videoo tänne. Tässä pitäisi olla linkki Boxscoreen, josta löytyy maali. Linkki vie NHL.comiin.

Tässä muutama lainaus HFBoardsin otteluseurantaketjusta:

That shot of Petrell with the ****-eating grin on the bench is awesome.

The Finnish posters were right. It didn't take long for him to become a fan favorite.


of course, how could you not like this guy. he hits everything that moves. he even finishes his checks on the PK
and its not little nudges, this guy looks like he punishes


I really like what Ive seen from Petrell thus far.

Nice job by Petrell. He deserved that after some great work on the PK this year.

Ai. Helvetti. Että. Tuntuu. Hyvältä.

E: Tässä linkki matsin recapiin hidastuksineen, n. 2 minuutin kohdalta eteenpäin näkyy maali. Lennu saatana tulee suoraan vaihtopenkiltä, Smyth odottaa hienosti ja laittaa syötön Lennulle joka tulee alueelle ja komea lämäri lähtee. Näin!
 
Viimeksi muokattu:

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Ai että, sydäntä lämmittää.
Tässä muutama lainaus HFBoardsin otteluseurantaketjusta:

That shot of Petrell with the ****-eating grin on the bench is awesome.

The Finnish posters were right. It didn't take long for him to become a fan favorite.


of course, how could you not like this guy. he hits everything that moves. he even finishes his checks on the PK
and its not little nudges, this guy looks like he punishes


I really like what Ive seen from Petrell thus far.

Nice job by Petrell. He deserved that after some great work on the PK this year.

Miettikääs, kuinka hyvä Lennu on keväällä, kun nyt jo 'opetteluvaiheessa' homma tuntuu sujuvan noin hyvin? Itseläni oli täysi luottamus siihen, että Lennun tyyli pelata kiekkoa sopii kuin nenä päähän NHL-kaukaloihin, mutta rehellisesti sanottuna en itsekään uskonut, että homma alkaisi sujumaan näin nopeasti! Aivan varmasti on vieläkin parannettavaa, jotta pääsee täysin peliin sisälle!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
NHL-toimittaja: Olen rakastumassa Petrelliin

Tuttu tunne aikas monelle IFK-fanille. =DD

On kyllä helvetin hienoa, että Lennu on saanut hyvän startin kauteen. IFK-fanien kannalta toki harmillista, jos ajattelee itsekkäästi, mutta ei näin osaa todellakaan ajatella, kun kyse on meidän Lennusta. <3
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Tuttu tunne aikas monelle IFK-fanille. =DD

On kyllä helvetin hienoa, että Lennu on saanut hyvän startin kauteen. IFK-fanien kannalta toki harmillista, jos ajattelee itsekkäästi, mutta ei näin osaa todellakaan ajatella, kun kyse on meidän Lennusta. <3

Niin, Kyllä se Lennu vielä tulee punaisissa pelaamaan. Olen tästä aivan varma.
Kyseessä ei ole kuitenkaa mikään Pelle-Ruutu, vaan MEIDÄN LENNU!<3
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä pistää herkistymään kun seurailee Lennun otteita taalajäillä. Juuri sitä tuttua taklausten loppuun viemistä, vetojen blokkausta, sata lasissa joka vaihto painamista ja 110% asennetta mitä mieheltä on totuttu näkemään täälläkin. Lennun sanoin, "kyllä se punainen #32 puetaan vielä jossain vaiheessa päälle", mutta ei mitään kiirettä asian kanssa. Toivon mukaan NHL-urasta tulee pitkä ja menestyksekäs ja maajoukkuekin pääsee nauttimaan arvokisoissa kaverin pelistä. Tuntuu ihan kummalliselta käydä peleissä kun kuuluttaja jättääkin sen #32 kokonaan väliin, ikävä on kova. Siitä huolimatta mikään ei lämmitä niin paljoa sydäntä, kun ajatus Lennusta jonain päivänä nostamassa Stanley Cupia. Tosin seuranvaihtoa se kyllä kysyisi, tuskin Oilers ihan niin pitkälle menee.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi olkoon Lennu! Minä aikoinani kritisoin Lennua edarimaisista piirteistä ja kypsymättömyydestä(HIFK:n menestymättömyydellä tosin oli iso osa kärkkääseen kritiikkiini), sillä kaverilla oli mielestäni aina edellytykset NHL:n, mutta joka kausi oli aina, jotain jossiteltavaa Lennun osalta. Nyt vihdoin ja viimein Lennu on saanut itsestään sen parhaan irti ja tulokset ovatkin sen mukaisia: edellisen kevään playoffseissa HIFK:n yksi tärkeimmistä pelaajista ja nyt NHL:ssä läpilyöminen.

Numero 32 odottaa täällä kunnes palaat, mutta nautihan nyt oloistasi Nahilassa! Lennu ehdottomasti Killen ohella yksi hienoimpia hahmoja HIFK:ssa 2000-luvulla!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi olkoon Lennu! Minä aikoinani kritisoin Lennua edarimaisista piirteistä ja kypsymättömyydestä(HIFK:n menestymättömyydellä tosin oli iso osa kärkkääseen kritiikkiini), sillä kaverilla oli mielestäni aina edellytykset NHL:n, mutta joka kausi oli aina, jotain jossiteltavaa Lennun osalta. Nyt vihdoin ja viimein Lennu on saanut itsestään sen parhaan irti ja tulokset ovatkin sen mukaisia: edellisen kevään playoffseissa HIFK:n yksi tärkeimmistä pelaajista ja nyt NHL:ssä läpilyöminen.
Hieno juttu, että Lennulla kulkee. On sellainen pelaaja, jota varmasti olisi jäänyt harmittamaan jos ei pääse edes kokeilemaan NHL:ssä. Lennulla isona etuna on se, että kokemusta on niin paljon, että oikeasti ymmärtää keskittyä pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Tuohon lainaamaani liitttyen, kuinkahan iso rooli Jalosella oli uuteen Lennuun ? Aika samaan aikaan seuran/joukkueen kanssa Lennu ravisteli turhan pullistelun pois ja ryhtyi urheilijaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös