Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKi 2015–2016

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana Luikuri, 14.09.2015 klo 09.21.

  1. Luikuri Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    LeKi
    Kausi päättyi LeKin osalta reilu viikko sitten ja päällimmäisenä tunteena oli helpotus. Neljä voittoa putkeen ja karsinnat oli vältetty!

    Nyt kohti uutta kautta; LeKin toimistolta ei yleensä pelaajauutisia ole ennen kesää kuulunut, tuskin tämäkään kevät muutosta tekee. Päävalmentajaksihan on Aamulehteä myöten huhuiltu tämän kauden kakkoskoutsia Miikka Kuuselaa.