Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2015–2016

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana Luikuri, 14.09.2015 klo 09.21.

 1. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Huonompi uutinen tuo Mielosen lähteminen, oli mun mielestä yksi Lekin parhaista pelaajista alkukaudella. Mikähän Niinimäen tilanne on?
   
 2. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Juujärvi puheli eilen pressissä että mies harjottelee LeKin mukana ja on kovassa kunnossa mutta ei kuitenkaan pelaa LeKissä. Etsii työnantajaa. Pelasi yhden pelin Kisassa jokin aika sitten kun pelaajapula oli pahimmillaan.
   
 3. Luikuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi
  Jo ketjun avauksessa epäilin, ettei Mielonen kevättä tule Lempäälässä näkemään... Puolustus on tällä hetkellä kyllä erittäin ohut ja vahvistusta tarvittais sinne suuntaan. Täytyy kyllä mainita, että nuoret Tapparan Jere Rouhiainen ja varsinkin Ilveksen Olli Vainio ovat pelanneet erittäin hyvän alkukauden LeKissä!

  Hyökkäykseen tuli kyllä todella hyvä kiinnitys, kun seura uutisoi Miikka Männikön pelaavan loppukauden LeKissä:

  http://www.lekimestis.fi/content/fi/36/2303/Miikka%20M%E4nnikk%F6%20loppukauden%20LeKiss%E4.html
   
 4. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Männikön jatkaminen rosterissa on kyllä tervetullutta. Niinimäki toisi kyllä pelatessaan ainakin käsiä, ainakin sen yhden pelin perusteella minkä Kisassa pelasi.
   
 5. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lempäälässä suunnitellaan mielenkiintoista tapahtumaa ensi lauantaille revanssiviikonlopun toiselle osa-ottelulle Peliittoja vastaan:
  Lempäälän Kisa Edustusjääkiekko ry - LeMember huipentuu LeKi-päivänä
  Ei ihan jokapäiväistä herkkua suomalaisessa urheilussa että 50 metrin välimatkalla ajallisesti heti perättäin pääsee seuraamaan kovatasoista urheilua. Toivottavasti toivottavasti normaalia suurempi yleisö innostais LeKin kuuteen pisteeseen, niitä tarvitaan.
  Lempäälän Kisa Edustusjääkiekko ry - LeKin Mestis- ja lentisjoukkueen yhteinen LeMember-kampanja: "Urheilussa rasismille sanotaan EI !"
   
 6. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Jesse Niinimäki tekee paluun Kisan kokoonpanoon perjantain pelissä Peliittoja vastaan. Otto Honkaheimo ja Antti Bruun 4 pelin lainalle HPK:hon ja Markus Västilä joulutaukoon asti Lempäälään - tervetullut lisä todella ja tuttu mies ennestään!
   
 7. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt tuli aika paukku siirtomarkkinoilla - itävaltalainen puolustaja Kisan paitaan. Erittäin mielenkiintoista nähdä ulkomaalainen Lempäälässä omana sopimuspelaajana, heitä kun ei ole ollut ensimmäistä kautta ja Claireaux´ta lukuunottamatta. Toivotaan että saa aikaa myös pisteitä, tosin tilastot ei niitä juuri lupaa.

  Kisan Mestis-tiimiin Itävallan maajoukkuepakki : Lempäälän-Vesilahden Sanomat
   
 8. Luikuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi
  On kyllä mielenkiintoinen haku! Toivottavasti sopeutuu Mestiksen pelityyliin ja pysyy loppukauden Lekissä! Vaikea arvioida etukäteen Itävallan pääsarjan ja Mestiksen tasoeroa, mutta huomenna tai viimeistään lauantaina kotipelissä se nähdään!
   
 9. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Chad Rau oli liian huono saman joukkueen valmennuksen ja fanien mielestä =D
   
 10. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Kyllä siinä on Itävallan pojalla ekassa kotiottelussa ihmettelemistä, kun on tottunut vähän eri yleisömääriin, kovaan kannustukseen ja lauluun omassa maassaan. Lekin 239-päinen kannattajakunta vastassa, niin saattaa vähän kysellä, että mikäs nyt tänään kun ei...?
   
 11. Luikuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi
  Alkukaudesta koko kauden lainaksi uutisoitu HPK:n Santeri Vuoti palaa illan JYP-Akatemia -pelin kokoonpanojen mukaan takaisin LeKiin ja näkyy Itävallan mieskin olevan jo tänään mukana.
   
 12. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Onko tietoa niinimäen liikkeistä? Lekissä ei kuulemma enää vaikuta ja huhut kertoivat liittymisestä Nokian pyryyn?
   
 13. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ensimmäisen pelin perusteella Mitterdorferin hankinta on osunut nappiin. Heti avauspelissä maali, joskin JYP-Akatemian veskari sen lahjoittikin. Kiekollisesti varma, luistelu vahvaa ja teki jatkuvasti fiksuja ratkaisuja, ei juurikaan menetyksiä tai näkyviä virheitä.

  Juujärvi kehui melko vuolaasti pelin jälkeen. Vielä kun huomioidaan että saapui vasta Suomeen ja Juujärvikin painotti perusasioihin tottumista, niin oli kyllä vakuuttava startti. Ehkä viiden pelin jälkeen voi antaa isompaa arvioita todellisesta arvosta.
   
 14. Mynsterin Makarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kumpikohan Tappara vai Ilves ottaa miehen vielä rosteriinsa vai onko jompi kumpi seura jo kulisseissa hommannut pelaajan LeKiin?
   
 15. Luikuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi
  Lainaus:
  Niinimäki lähtee Italiaan Fassa Falconsien riveihin: Aikajanakuvat - Fassa Falcons - Ice Hockey | Facebook
   
 16. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Niinimäki on tehoillut Italiassa 7 peliin 4+4=8. Antti Kangasniemi, joka siirtyi Tanskaan, on tehnyt siellä 18 peliin 13 pistettä.

  Tappara hankki mielenkiintoisen junnun: Slovakian Matúš Sukelin. Vaikka pelaa kaiketi Tapparan A:ssa, voisikohan hyvä otteet taata näyttöpaikan miesten peleissä Lempäälässä? Toivottavasti, jos taso riittää.
   
 17. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Tuominen lähti sit Tsekkiin, Santala 3 peliä Bluesin riveissä ja viimeiset 9 peliä tullut pataan. Hieno on ollut katsoa Holapan, Laakson ja Männikön peliä, toivois näiden herrojen esimerkin ja yrittämisen tarttuvan muuhunkin joukkueeseen.

  Muutamassa edellisessä kotipelissä Leki joutunut tekemään hirveän määrän duunia maalien eteen. Jotenkin tuntuu, että äijillä on fiilis, että aina kun ollaan pelissä kiinni, taoissa tai jopa johdossa, niin kohta soi kuitenkin omissa. Valitettavan usein omissa on kolissut kohtuu helppoja tai ainakin otettavissa olevia. Eiks Nortti oo nyt vapailla? Vois tulla rauhoittamaan alakertaa ja tuomaan luottamusta porukkaan.

  Enää ei oo taulukossakaan kun yks suunta, alaspäin kun ei enää pääse.
   
 18. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lempäälässä tapahtuu siirtotakarajalla. Kuuma huhu kiertää, että Mika "Nortti" Noronen pelaisi loppukauden Kisassa. Jos uutinen pitää paikkansa, on se huima apu LeKille. Karsintakurimus piinaa päälle, mutta se on vielä vältettävissä. Huipputason maalivahti auttaisi todella paljon. Vaikka lempääläinen Nico Viksten onkin nuoreksi mieheksi kova talentti, ei hän ole tällä kaudella ollut tarpeeksi hyvä voittavaksi Mestis-vahdiksi.

  LeKissä enemmän ja vähemmän tällä kaudella pelanneet Jani Leino (KooVee, LeKissä 10 peliä), Jaakko Kerisalmi (KooVee, 11 peliä) ja Juuso Rämö (Ilves, 37 peliä) pelaavat myös todennäköisesti loppukauden Lempäälässä.
   
 19. AutoBiography Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, H.K.H., Jets, Eagles
  Lainaus:
  Liiton siirtosivun mukaan Nortin pelioikeudet on siirretty eilen Ruotsista Tapparan kautta LeKiin joten lienee julkistusta vaille varma siirto.
   
 20. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
 21. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Vaikka toivomani Nortti saatiinkin, niin olis tuohon Puistolan paikalle pakinkin huolinut. Toivottavasti Nortti tuo hiukan rauhaa omaan päähän ja verkko alkaa heilua toisessa päässä.
   
 22. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Toivottavasti Nortin avulla pysytte Mestiksessä, minulla on suuri sympatia LeKin suuntaan. Mutta huomenna tietysti vahvistunut TUTO tulittaa Nortin vaihtoon jo ensimmäisessä erässä.
   
 23. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Oho! Ompas mukavia uutisia pelaajarintamalla. Luulin jo, että pyyhe on heitetty kehään, mutta mitä vielä! Homma pyörii sittenkin, nyt taitaa riittää ukkoja neloskenttäänkin. Tosi hieno homma ja nyt vain pysytään sarjassa!
   
 24. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lekin molari oli kyllä uskomattomassa vedossa tänään Lekin kohdatessa Tuton. Myös uudet miehet pelasivat ennakkoluulottomasti ja pirteällä jalalla läpi ottelun. Koko joukkue oli hyvällä taisteluilmeellä. Mitä lie käärmekeittoa Juju oli juottanut pojille.
   
 25. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Onkos Nortti pelannut muuta tällä kaudella kuin pari peliä Tapparassa ja yhden SHL:ssä? Ei kyllä kovin kummoiselta vahvistukselta vaikuttanut ainakaan Savonlinnan pelissä. Ja Joensuussakin oli kuusi mennyt. Vähän hidasta ja kömpelöä oli työskentely ja puikoista tuntui uppoavan helposti. Pelituntuma varmaan vielä kateissa?