Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKi 2010–2011

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 21.03.2010 klo 16.03.

 1. Kliman kypärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Alasarjat, Rullakiekko
  Näyttäisi siltä että LeKi on vahvistanut hyökkäystään hankkimalla kokeneen Antti Räikkösen Pirkkalan Pingviineistä. Toivotaan että Antti jatkaa pisteiden tekoa myös sarjaporrasta ylempänä.
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Jotain tämän tyylistä vähän pelkäsin/odotin. Räikköselle on luvassa kyllä suuret saappaat täytettäviksi. Millaisessa kunnossa ja millaisella motivaatiolla mies on liikenteessä, luoja tietää. Toivottavasti uurastaa ja tekee töitä plus tehtailee pari kaappia siihen kylkeen. Kokemus ei toki ole pahitteeksi!

  Illalla todennäköisesti lisää odotettavissa. Voisi kuvitella ainakin Henri Sandvikin jatkavan loppukaudenkin LeKissä. Voi sitten asioiden varmistuttua kommentoida asioita vähän lähemminkin, joten vielä odotetaan.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin osalta siirtotakarajan tuottamat kuviot lienevät selvillä, kun Pirkkalan Pingviineistä hankittiin Antti Räikkönen ja Ipasta Henri Sandvik jatkaa kevään meillä.

  Kevään kokoonpanot kutakuinkin näin:

  Ossi Pellinen - Lassi Mattila - Johannes Alanen
  Juha Suomaa - Jarkko Pyymäki - Juho Joki-Erkkilä
  Henri Sandvik - Jose Nippala - Mikael Ruohomaa
  Antti Räikkönen - Sami Holappa - Markus Jokinen
  (Olli Kalliosaari)

  Anssi Tieranta - Jarno Virkki
  Jarkko Näppilä - Ville-Joonas Peltola
  Eero Hyvärinen - Ville-Matti Talonen
  (Petteri Friiman, Jonas Alatalo)

  Mikko Pätsi - Jaakko Simola

  Jos ajatellaan ensin maalivahtikaksikkoa, kevään osalta ei tarvitse suuresti pelätä. Pätsi ja Simola ovat molemmat esiintyneet edukseen koko kauden ajan nuoresta iästään huolimatta ja kilpailutilanne on todella terve tällä hetkellä Lempäälässä. Kylmäpäisyys taitaa lopulta ratkaista, kumpi näistä pienikokoisista veräjänvartijoista koppaa kauden tärkeimmissä peleissä.

  Täysin pelkästään sopimuspelaajista koostuva pakisto on omaan päähän ehkä sarjan vahvin. Esimerkiksi Jarkko Näppilä osaa jakaa erinomaisia taklauksia ja ''ykköspakkipari'' ei ilkeydeltään häviä kenellekään. Ongelmat näkyvät vasta ylivoimalla, kun peliä ei oikein kukaan puolustajista saa pyörimään ja vedot jäävät nolliin. Onneksi Jose Nippala ja Johannes Alanen tuntevat viivapelaajan paikan hyvin. Pakisto pystyy periaatteessa kelvolliseen kiekolliseen varmuuteen, mutta ainoa tehoilija on ollut Näppilä. Tieranta ja Talonen voivat toki pyssyillään saada aikaan jonkunlaista tulosta.

  Hyökkäyspää on nimellisesti LeKin historia huomioonottaen todella hyvä, kun vain Sandy on lainamiehenä messissä, mutta käytännössä hyökkäys on kuitenkin se akilleen kantapää. Tuo meidän ykköskenttä alisuorittaa pelistä toiseen keräten ison määrän minuutteja ja vähän tehoja. Koko kenttä on kuin varjo entisestä!

  Kakkoskenttä alkoi viime ottelussa K-Laseria vastaan näyttää heräämisen merkkejä. Perhanan työteliäs kenttä kyseessä ja omissa soi harvoin, mutta nyt myös hyökkäyspäässä alkoi tapahtua oikeita asioita, joita ehdottomasti kaivataan, sillä jäljellä olevista kentistä oikeastaan vain Nippala-Ruohomaa tandemi voi päästä tulostaululle, toki mustikkakypärä-Nippala etupäässä. Räikkösellä on tässä palapelissä melko iso rooli. Jos Antti on pelimies, saattaa hän löytää itselleen ison roolin. Periaatteessa hakusessa on kuitenkin pyyteetöntä asennetta ja työntekoa.

  LeKin pelilliset ongelmat rajoittuvat vain kotipeleihin, mutta ongelmat ovat kyllä pirun isoja. Edes kelvollinen karvaus hajottaa pelin avaamisen ja koko hyökkäyspelisapluunan. Lisäksi puolustuspäässä ollaan periaatteessa uhrautuvaisia, mutta ylipelataan jatkuvasti ja omissa soi, vaikka koko pakisto on kuin luotu oman maalin varjeluun.

  Vierasotteluissa on kulkenut ennätyksellisen hyvin ja esitykset ovat olleet tasaisen hyviä. Lisäksi pinnoja on kerääntynyt loistavasti! Pitäisi vain pystyä siirtämään rauhallinen ote myös kotikaukaloon.

  Mielenkiintoinen loppukausi tulossa ja kuuden joukkoon olisi pakko päästä. SaPKo löi eilisellä voitollaan melkoisen haasteen mätsätä, mutta seitsemänneksi tai alemmaksi ei kyllä soisi sijan painuvan. Muuten puolivälierissä tulee kylmää kyytiä!
   
 4. Fordél Jäsen

  Nythän mää vasta hokasin, että tossa nykyisessä LeKin logossa on siis erään nimeltä mainitsemattoman firman logo? Ilmeisesti sieltä tulee ihan kiva nippu rahaa kun on moiseen ryhdytty.
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Näinhän se on. Täytyy sanoa, että nyt kun tuota logoa on hetken tuijotellut, niin ei se ihan niin kauhea ole ja nuo meidän paidat logoineen ovat ihan tyylikkäät. Tämä toki siis vain oma mielipiteeni.

  Jos vielä LeKistä jotain oikeasti tärkeää, niin viikonloppuna pelataan huikean tärkeitä matseja. Huomenna Jokipoikia vastaan ei oikeastaan ole vaihtoehtoja, vaikka kuumeen vuoksi poissa on monta äijää ja muutenkin poissaolijoiden lista on pitkä.

  Jyväskylässä lauantaina sitten fanimatka ja pisteiden metsästys jatkuu. Loppukauden kolmesta pelistä kaksi voittoa olisi hyvä napsaista. Sillä luulisi pleijaripaikan varmistuvan.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Aamulehden mukaan Juha Suomaa, Mikko Pätsi, Markus Jokinen ja Ville-Joonas Peltola ovat tehneet jatkopahvit Kisan kanssa tulevista kausista. Lisäksi toki Jarno Virkki on jo aiemmin kirjoittanut nimensä jatkosopimukseen.

  LeKin tuleva kausi ei toki näin Sport-pelin alla suuremmin mietitytä, mutta erinomaisia jatkosopimuksia kyllä. Kisa kasaa jälleen joukkuettaan näitten peruspalasten kautta ja jokainen kyseisistä sopimuksen kirjoittaneista pelaajista täyttää kyllä kriteerit. Jokaisella kaverilla on potentiaalia nousta jopa liigaympyröihin. Toki Peltola jo Ilveksessä yhden pelin pelasikin.