Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2010–2011

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 21.03.2010 klo 16.03.

 1. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Leki-Sary Arka tanään. Paljonko maksaa liput??
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  10e/5e. Mielenkiintoista nähdä, kuinka LeKi ja try-out pelaajat pysyvät mukana KHL:n pyrkivän Karagandan vauhdissa.
   
 3. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  LeKiä valmentaa nyt Jarkko Glad ja Pekka Korhonen. Helle on joutunut äkilliselle sairauslomalle henkilökohtaisten syiden takia. Lähde: Perkiön juttu Aamulehdessä.
   
 4. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Tästä oli tieto Kisan kotisivuilla jo toissapäivänä. Toivottavasti kauteen valmistautuminen ei kärsi näistä kuvioista.
   
 5. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Luulisin, että LeKille on luvassa Ilvekseltä ainakin Ville Laine ja ehkä yksi kolmikosta Konsta Mäkinen, Markus Västilä ja Jyrki Jokipakka, riippuen miten Ilves haluaa peluuttaa tuota em. kolmikkoa.

  Näin ollen LeKin pakisto voisi olla mallia:

  Virkki - Mäkinen/Västilä/Jokipakka
  V-J Peltola - Laine
  Friman/Alatalo/Tieranta - Friman/Alatalo/Tieranta

  Tällaisenaan jo Mestiksen parhaita ellei paras.

  Vai miten on?
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Muuten hyvä, mutta joukosta puuttuu Jukureista tullut Eero Hyvärinen kokonaan. Ja mies on eittämättä tullut Lempäälään peliajan perässä. Jokatapauksessa LeKin puolustus näyttää äärimmäisen varmalta ja laajalta tällä hetkellä. Sopimuspelaajistakin saa Mestikseen kärkitason kuusikon.

  Lainalle on todennäköisesti tulossa Ville Laineen lisäksi Ilveksen nuorempaa osastoa kuten mainitsit, mutta täytyy toivoa, että esimerkiksi Jonas Alatalo ja Petteri Friman eivät istu liiaksi katsomossa tulevalla kaudella.

  Päivän kuumin LeKi-uutinen oli kuitenkin jokaiselle Tappara-fanille tutun Jarkko Pyymäen siirtyminen LeKiin vuoden sopimuksella. Miehen työmoraali, kokemus ja asenne on iso osa LeKin hyökkäystä tulevalla kaudella. Toivottavasti mies onnistuu keväällä hyvin ja saa aikaan myös tehoja säännöllisesti.

  LeKissä try-outilla ollut Markus Jokinen on myöskin saanut kahden vuoden sopimuksen Kisaan. Pelasi Karagandaa vastaan erinomaisesti ja viime vuosi KooVeessa lupaa hyvää.

  Hankintapuolella on todennäköisesti lähinnä hyökkäysosaamista ja kakkosmaalivahti kirittämään Pätsiä. Hyökkäyspäähän vielä vaikka kaksi nimeä ja Kaipainen talvella mukaan niin näyttää pirun hyvältä. Tommi Välimaan tilanne kiinnostaa.

  Jotenkin näin kevättä kohti:

  Kaipainen - Mattila - Alanen
  Joki-Erkkilä - Pyymäki - Välimaa
  Koklins - X - Jokinen
  Suomaa - Nippala - Try-out

  Virkki - Tieranta
  Peltola - Laine
  Hyvärinen - Alatalo

  Pätsi - X
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKille odotetut viisi sopimusta tulevalle kaudelle ja Mihail Koklinsin sopimus purettiin!

  Harjoituspeleissä edukseen esiintyneet puolustajat Joonas Salmi, Ville-Matti Talonen ja hyökkääjät Sami Holappa sekä Olli Kalliosaari ovat siis saaneet jatkosopimuksen ensi kaudeksi näyttöjensä perusteella. Etenkin Kalliosaari on ollut harkkapeleissä aivan mielettömässä tikissä ihan nähtyjen pelien perusteella. Tilastoissa neljään peliin viisi maalia isokokoiselle hyökkääjälle!

  Viidentenä kaverina LeKissä ensi kaudella pelaa LeKissä lainalla jo aiemmin piipahtanut puolustaja Jarkko Näppilä. Tulee varmasti olemaan iso pala puolustuspäätä urheilullisuudellaan. Toivottavasti loukkaantumiset ovat takana päin ja mies saa myös pisteitä aikaan.

  Koklinsin sopimuksen purku oli valitettavasti oikea päätös. Harmi, ettei latvialainen osoittautunut kovemmaksi pelimieheksi!
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Vesa Kokkonen(miehestä lisää päivän Aamulehdessä) paikkaamaan ,pitkän hakuprosessin jälkeen, aiemmin kesällä palkattua Jari Hellettä päävalmentajan paikalle. Helteen sairastumisen jälkeen LeKiä johtanut Jarkko Glad jatkaa kakkosvalmentajana.

  Vesa Kokkonen on valmentanut Ruotsissa divarissa(Suomi-sarja) aiemmin ja omaa kokemusta juniorivalmennuksesta pidemmälti.

  Tulee todennäköisesti olemaan hyvä pelaajien kehittäjä ja ajatuksiltaan vaikuttaisi Kisan näköiseltä kaverilta, joka luottaa iloiseen ja fyysiseen kiekkoon. Glad on jo tehnyt harkkapeleissä äärimmäisen hyvää jälkeä ja tämän vuoksi voisi uskoa, ettei Kokkosen tulo pahemmin tuota ongelmia, sillä Kokkonen ja Glad ilmeisesti tulevat hyvin juttuun.

  Hyvä, että saatiin asia ratkaistua ja tästä kohti kauden alkua!
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 10. jaaza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport ja Jalasjärven Jalas
  Hei!

  Herätellääns tätä LeKi-foorumia vähän henkiin!

  Pelataanko siellä Lempäässä ollenkaan hokia, kun ei mitään tapahtumia syyskuun jälkeen.
  Helkkarin hieno LeKi-peli täällä Vaasassa, yli 2000 henkeä katsomossa ja Hölli maalintekijänä, eikö yhtään kiinnosta.

  Raporttia pelistänne löytyy otteluketjufoorumilla.
  Käykää katsomassa, älkääkä yhtään ujostelko.

  Mikä teitä vaivaa, Hellou!

  Hei! Jätkät, nyt höpinää tötteröön!!
   
 11. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ehkä tuohon kellonaikaan lähetettyihin viesteihin ei pitäisi vastailla, mutta mennään. Eli kyllähän tuo kiinnostaa, mutta jutut painottuvat vain muualle kuin LeKin omaan ketjuun, kuten otteluketjufoorumin LeKin peleihin, that's it.

  On kyllä Kisalle suuri ylpeyden aihe tuo Höllin pelaaminen Sportissa. Täällä toivotaan Antille kaikkea hyvää, vaikka voisikin jättää meitä vastaan maalaamisen sikseen.

  Toivottavasti huomenna hyvän esityksen päälle saadaan voitto.
   
 12. Pelicans81 Jäsen

  Pentikäisen Atte tulee mitä ilmeisemmin LeKiin hakemaan pelituntumaa. Ainakin siirtolistalta pompsahti nimi silmiin.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kuten tuossa Pelicans81 totesi, niin LeKin kokoonpanoon saatiin pidempiaikaisiakin muutoksia Atte Pentikäisen ja Mikael Ruohomaan sopimuksien kautta. Aamulla Aamulehti uutisoi LeKin saavan lainaan Kerhosta kokeneen Toni Häppölän, mutta miehen ollessa saikulla viideksi otteluksi LeKissä pääsevät pyörimään jo aiemmilta kausilta tutut Antti Roppo ja Lauri Kärmeniemi.

  Toisaalta Tommi ''Välly'' Välimaan ja Joni Karjalaisen poisjäänti liigakomennuksen vuoksi on ymmärrettävää, mutta vähän harmittaa, että Kärmeniemen kaltaiset Kerhon kaverit tulevat viemään esimerkiksi Alatalon Jonaksen kaltaisten nuorten pakkien peliminuutit.

  Jos hankintakaksikon kokeneemmasta jantterista puhutaan ensin, niin Atte Pentikäisen ottelukohtainen sopimus Kisaan ei ollut mikään yllätys, mutta loppujen lopuksi toivottu hankinta. Juupajoen Isäntä tuo puolustukseen kokemusta, rauhallisuutta ja kokoa. Pelitapaan mies sopii erinomaisesti ja Virkin poisollessa puolustus kaipaakin Tierannan ohelle fyysistä pelotetta. Hienoa nähdä Aten kaltainen persoona saukkopaidassa! Toivottavasti mies on kunnossa heti ensimmäisissä otteluissa, tarjoaa sen varman avaussyötön ja niittaa kaikkea elävää.

  Mikael Ruohomaa on pelaajana huomattavasti nimettömämpi, mutta samaan aikaan myös mielenkiintoinen. Mies on huhupuheiden mukaan ollut aikanaan suuri junioritähti, jopa nykyisten SM-liigatähtien edellä, mutta reenaamisen ''into'' esti lopulta läpimurron. Ilmeisesti ollut KooVeessa maaginen alkukaudella. Toivottavasti saa näyttöpaikan, sillä 21-vuotiaana ei todellakaan ole liian vanha jopa SM-liigan luottorooliin saakka.

  Mielenkiintoisia hankintoja siis Lempäälään!
   
 14. Ralph Jäsen

  Antti Roppo avasi LeKi-kautensa tehoilla 1+2. Kova mies kyseessä.
   
 15. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kova mies kyseessä, ei voi muuta sanoa. Jo aikaisemmilla kausilla väläytteli täällä, mutta tänään aivan suvereeni esitys hyvin esiintyneen Mattilan ketjun laidalla. Haki ratkaisua hanakasti ja myös onnistui yrityksissään.
   
 16. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Maajoukkuetaukokatsaus ala Kisa

  Mestiksessä vietetään epävirallista ja pienimuotoista maajoukkuetaukoa, joka meinaa yhdeksän päivän taukoa peleistä. Saukkopaitaiselle joukkueellemme tauko meinaa myös neljän päivän lomaa jääkiekosta ja loman ovat kyllä äijät ansainneetkin.

  Vielä noin kaksi viikkoa sitten LeKin tilanne oli huolestuttava. Asenteestaan ja työmoraalistaan tunnettu seura oli etenkin otteluiden alussa veltto, suorastaan surkea. Joukkueen suuria vastuupelaajia ei kiinnostanut kantaa LeKi-paitaa ja oli huolestuttavaa nähdä esimerkiksi Johannes Alasen kaltaisen kokeneen ja tinkimättömän kiekkoilijan surffailua, kun LeKi koki seurahistoriansa suurimman tappiokierteen. Seitsemästä pelistä tarttui haaviin vain vaivainen jatkoaikavoitto ja alkukierrosten sarjajohto valui hukkaan todella nopeasti. Kirveet teroitettiin siis jo alkukaudesta.

  Tämän jälkeen on tapahtunut paljon. Pelejä on pelattu kuusi, joista Kisa on saalistanut viisi voittoa ja ruhtinaalliset 15 pistettä. Itse luulin esimerkiksi kotiedun olevan menetetty, mutta nyt yhtäkkiä vain maaliero erottaa meidät sijasta kolme. Miten äkkikäännös on ollut mahdollinen?

  Avainasemassa on ollut koko joukkueen ja valmennusjohdon ryhtiliike yhdistettynä sopivaan ottelurytmiin. Järkyttävän otteluruuhkan kanssa painiminen aloitti tappioputken, kun nyt on saatu pelata huomattavasti järkevämmin tauoin ja tulokset ovat ''palanneet''.

  Pelaajapuolella moni suuren roolin kaveri on ottanut itseään niskasta kiinni. Kolmikko Juuso Antonen - Johannes Alanen - Lassi Mattila on tietynlainen tukiranka LeKille, joille asetetaan automaattisesti vastuuta tehopisteistä. Miehet pelasivat lokakuun alun aivan päin persettä. Mm. Alasen teholukema lokakuun otteluissa oli -9 pakkasella kymmenessä ottelussa. Miesten takana luottomiehistä Jose Nippalan ja Juha Suomaan kaltaiset runkopelaajat onnistuivat kelvollisesti ja nousivat ratkaisurooleihin silkalla intohimolla, mutta pienemmässä rooleissa pelaavien onnistumiset eivät riittäneet otteluiden voittamiseen itsessään, vaikka esimerkiksi Nippalan pelivireestä ja miehen urasta Lempäälästä olisin valmis kirjoittamaan vaikka kirjan.

  Voitto-otteluissa LeKin puolustuspeli on tiivistynyt ja hyökkääjistä on löytynyt vastuunkantoa. Esimerkiksi tietynlaista ykkössentterin roolia kantava Lassi Mattila on ollut viime peleissä todella hyvä ja tehojakin on alkanut syntyä. LeKin puolustuspelin tiivistymisen isoin nimi on Mikko Pätsi. Lokakuun alun tappioputkessa sairauden vuoksi poissa ollu Pätsi on viime otteluissa ollut Mestiksen paras maalivahti, siis parempi kuin Mika Norja. Pienestä maalivahdista(176cm) ollessa kyse itseluottamus on tärkeässä roolissa ja Mikko on nyt löytänyt itsevarmuutensa ja tasaisuuden peliinsä. Viimeisessä kuudessa ottelussa pelannut Pätsi on päästänyt alle kaksi maalia per ottelu ja kääntänyt pelejä tarvittaessa yksin LeKille. Vetojen puutteesta tilanne ei ole kiinni. Ensimmäisessä kolmessa pelissä Pätsi keräsi 122 torjuntaa ja tahti ei ole laskenut lainkaan.

  Puolustajista Turussa jo aiemmin pahasti loukkaantunut Jarno Virkki on iso pala LeKin puolustuksessa, joten nyt on ollut tasonnoston paikka muilla pelaajilla. Täytyy jakaa kiitosta kaksikolle Jarkko Näppilä - Anssi Tieranta. Ensinmanittu on noussut LeKin puolustajien pistepörssin kärkeen. Edelleenkään ei ole kyse mistään brianrafalskista, mutta nyt voidaan silti puhua jo hyvästä kiekollisesta puolustajasta Mestikseen. Tieranta taas on fyysisen dominanssinsa rinnalle onnistunut tuomaan hyvää kiekollista varmuutta ja mies kellottaa jokaikinen ilta sen n. 21-22 minuuttia per peli taistellen mallikkaasti kapteenin ominaisuudessa.

  Puolustukselle Atte Pentikäisen hankkiminen ottelukohtaisella sopimuksella oli myös lottovoitto. Faija oli jo eilen todella hyvä, vaikka kyseessä oli vasta miehen toinen peli saukkopaidassa. Mestikseen Juupajoen lahja Kisalle on kiekollisesti tarpeeksi pätevä ja oman maalin edustalla jykevä auktoriteetti.

  Valmennuskolmio Vesa Kokkonen - Jarkko Glad - Pekka Korhonen on myös nostanut lupaavasti päätään. Kokkosella oli ymmärrettävästi kova tuska päällä vielä kaksi viikkoa sitten, mutta tämän jälkeen LeKi on kyennyt henkisesti ja taktisesti kokoamaan itsensä loistokkaasti, josta propseja koutsiosastolle. Korhosen Pekalle myös suuret pongot Mikko Pätsin kanssa tehdystä hienosta työstä.

  Mitä sitten tulevaisuudessa? Kolme seuraavaa ottelua(K-Laser(k), SaPKo(v) ja K-Vantaa(k)) ovat erittäin tärkeitä ja tiukkoja. Jokainen ottelu on voitettavissa nykyvireen avulla ja pisteitä olisi hyvä myös saada sellainen viidestä kuuteen.

  Jokatapauksessa tällä hetkellä Ideaparkin kupeessa näyttää todella positiiviselta ja tauolle voidaan vetäytyä mukavin fiiliksin.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tänään Aamulehden sivulla B31 erittäin ansioitunutta tekstiä LeKistä, farmiseuran tilanteesta ja LeKin arvoista. Pekka Aallolle hienosta tekstistä kiitokset. Samalla saatu myös kiitosta meidän iki-ihanalle faniryhmällemme. Kisa-Osasto toki nähdään laajemmassa kuvassa maanantain TV-pelissä K-Vantaata vastaan.

  LeKin on pienen budjetin ja resurssien joukkueena hyödynnettävä sijaintinsa ja liigaseurojen olemassaolo maksimaalisesti ja se täällä on myös osattu tehdä. Vielä ''maajoukkuetauolla'' LeKissä oli käynyt 29 pelaajaa tällä kaudella. Siis farmiseuravihaaja-Sportia vain kolme pelaajaa suurempi määrä kavereita ja edellä myös perinteisiä Mestis-seuroja. Tämä muistutukseksi jokaiselle!

  LeKillä on nyt tällä hetkellä kova työmoraali joukkueessa päällä, joka toivottavasti kantaa tämän pienen otteluruuhkan, kun eilisen kotipelin lisäksi tänään pelataan Savonlinnassa ja maanantaina tulee vieraita Vantaalta. Totuus kuitenkin on, että LeKi on viimeisestä seitsemästä pelistään napannut kuusi voittoa ja on neljän pelin voittoputkessa. LeKin peli on tällä hetkellä sulavaa ja Masku Areena on Vaasan hornankattilan ohella Mestiksen pelottavin halli, uskokaa tai älkää. Huonot, kylmät ja karut olot yhdistettynä pieneen, mutta äänekkääseen ja vittumaiseen kotiyleisöön, ovat monelle nenä pystyssä kulkevalle joukkueelle myrkkyä.

  Kiinnostavaa syksyä eletään Mestis-kiekon osalta Lempäälässä.
   
 18. Ralph Jäsen

  LeKi saa huomiseen Jukurit peliin 6 "uutta" miestä mukaan. Ilveksestä kovat Toni Rajala ja Jaakko Pellinen sekä Lukosta toinen Rajala, Juuso etunimeltään + Nico Aaltonen, Olli Palola ja Juha-Petteri Purolinna.
   
 19. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Aamulehti täräytti pommin, kun Atte Pentikäisen Tapparaan siirtymisen yhteydessä LeKi ilmoitti hankkineensa kirvesrinnoissa mainetta 2000-luvun alussa niittäneen Jussi Tarvaisen, 34, Kisan saukkopaitaiseen miehistöön ottelukohtaisella sopimuksella.

  Tiedossa on toki ollut Tarvaisen reenaaminen LeKin kanssa, mutta nyt tuli kyllä osuvaan paikkaan miehen hankkiminen Kisaan. Kokenut maalintekijä oli ehdottomasti hakusessa ja henkisesti Tarvainen on iso pala joukkueen matkatessa kohti Revanssiviikonloppua. Itse odottaisin Tarvaiselta nimenomaan tehoja maalien muodossa. Toisaalta myös henkisen johtajuuden ja kokemuksen tuominen koppiin on elintärkeää kuten Marko Tuomaisen tulo KooKooseen osoitti. Jussi on kuitenkin ''vasta'' 34v, joten peliuraa varmasti vielä jäljellä.

  Viime kaudella siis Tarvaisen paikkana oli Itävallan Mestis, jossa mies tahkosi vähän reilu 70 pistettä. Viimeksi Suomessa pelatessaan snaipperi paukutti tehot 6+8 37 ottelussa SaiPassa. Mietteitä Lappeenrannasta? Tapparassahan tämä mestaruuden ja kaksi hopeaa voittanut maalitykki takoi peräti kahdellatoista kaudella 10 maalia tai enemmän.

  Teretulemasta Jussi Lempäälään!

  Samalla voidaan toki harmitella Aten lähtöä. Odotettua toki oli, että Faija lähtee ennen joulutaukoa, mutta heti eilen huomattiin miehen henkinen vaikutuksensa Kisan miehistöön. Onnea kuitenkin Atelle Tapparaan!
   
 20. theref Jäsen

  Lainaus:
  Kun kysytään...

  Todella suuri pettymys. Hidas, pehmeä, ajoitukset täysin pielessä, laukaus täysin kadoksissa. Ja otantana koko aika SaiPassa.

  Itävallan 2-sarja ei ole mikään valtava meriitti, sanoisin ettei edes verrattavissa Mestikseen.

  Liikoja ei kannata odottaa, mutta voihan se olla että Jussi on skarpannut.
   
 21. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Jotain tämäntyyppistä muistelinkin, että Lappeenrannassa ei oltu tyytyväisiä. Tapparaa vastaan niissä peleissä, jotka itse näin Tarvainen rokotti vanhaa seuraansa todella rajulla kädellä.

  Itävallan pelit nyt eivät ole verrattavissa Mestikseen, mutta Lempäälässä tuskin kukaan odottaa 43 ottelun jälkeen tehoja 31+51. Lähtökohtaisesti Tarvaisen on tuotava koppiin vahva panos ja ankara ammattilaisen työmoraali. Nämä ovat jokaisen pelin vaatimuksia. Sitten tähän päälle odotan miehen olevan liikkeeltään ja käsiltään Mestis-tasoa. Tehosarakkeissa miehen työ mitataan sitten maaleissa. Lempäälän pienessä kaukalossa tämä on mahdollista.
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Jussi Tarvaisesta muuten sellainen tieto, että mies ei jatka enää LeKissä. Kiinnostus Mestis-kiekkoon ei riittänyt jatkamiseen.

  Mutta on taas talvisten jouluarvostelujen paikka kisalaisten osalta:

  Onnistujat:

  Jose Nippala 32 9+15=24 -2
  -Legenda jatkanut siitä, mihin viime kaudella jäi. Huikeassa vireessä!

  Juuso Antonen 20 5+13=18 +1
  -Edelleen parannettavaa, mutta silti tasainen pisteruisku. Maalisarake kaipaa täytettä.

  Jarkko Näppilä 29 5+8=13 +1
  -Aivan ensimmäisissä peleissään todella hukassa, mutta sen jälkeen aivan eri meininki. Omassa päässä pelaa todella fyysisesti ja jakaa taklauksia. Noussut kiekolliseksi puolustajaksi.

  Juha Suomaa 28 5+7=12 -4
  -Säppi löytänyt niittien rinnalle myös tehoja. Pelaa elämänsä kautta!

  Olli Kalliosaari 24 3+7=10 0
  -Tulokkaan peliesitykset ailahtelevat, mutta parhaimmillaan hyvä. Isokokoinen hyökkäyspään pelaaja elää onnistumisista.

  Markus Jokinen 22 2+8=10 0
  -Luisteluvoima ja työnteko onnistuu, mutta taitavat kädet eivät aina saa tehomerkintöjä osakseen. Osoitti Kalliosaaren ja Holapan kanssa taitonsa D Team -pelissä.

  Mikael Ruohomaa 11 5+3=8 -5
  -Vuoden kaappaus -palkinnon ykkösehdokas? KooVeen Datsyuk pelaa kuin esikuvansa. Saadessaan kiekon voi tapahtua mitä vaan, usein vastustajan verkossa soi. Kylmäpäinen ratkaisija. Nimi muistiin!

  Tommi Välimaa 11 4+4=8 +1
  -Välly repii, ärsyttää ja raastaa Ilves-statuksestaan huolimatta vanhaan malliin.

  Anssi Tieranta 23 5+2=7 -5
  -Mestiksen kovin pelaaja, sanan varsinaisessa merkityksessä. Kantaa isoa vastuuta. Maalisarake kertoo käsien sulaneen.

  Sami Holappa 18 4+3=7 -5
  -Työteliäs, moderni keskushyökkääjä. Saanee enemmän vastuuta kevätpuoliskolla.

  Henri Sandvik 20 3+4=7 -4
  -Sandy ei jätä ketään kylmäksi. Leo Komarovin täydellinen köyhän miehen kopio. Hyökkäyspäässä pitäisi vielä syntyä enemmän tehoja.

  Ville Laine 13 3+2=5 -3
  -Nousu miesten pelien vaatimalle tasolle syksyllä. Pienestä koostaan huolimatta pärjää kamppailupelissä. Fiksu pelaaja.

  Veli-Matti Talonen 17 2+5=7 +4
  -Parhaimmillaan kuin Juha Leimu aikanaan, huonoimmillaan todella p*ska. Ennen taukoa pelasi erittäin hyvin.

  Ossi Pellinen 4 1+4=5 +1
  -Loppukauden kattava sopimus kuin taivaanlahja. Dominoi taidollaan ja päättäväisyydellään. Jos pelaa LeKissä vielä tammikuun jälkeen, keväällä on mahdollisuudet pitkälle, sekä Kisan että Pellisen osalta.

  Mikko Pätsi 91,91%
  -Näytti olevansa ykköskassari Mestis-tasolla. Löytänyt Pekka Korhosen kanssa itsevarmuutta ja tasaisuutta.

  Jaakko Simola 90,94%
  -Päästessään pelaamaan hyvä.

  Välimallijätkät

  Johannes Alanen 29 8+15=23 -5
  -Tehoja on syntynyt, mutta yleisilme kaipaa tasaisuutta. Välillä flegmaattinen. Yksi pelaajista, joiden pitää alkaa kantaa vastuuta kokeneena pelaajana.

  Lassi Mattila 31 8+13=21 -1
  -Ajoittain ei löytänyt ketjukavereitaan. Pellisten kanssa mahdollisuudet parantaa kevättä kohti. Tehoja tulee kuitenkin mukavasti.

  Jarkko Pyymäki 26 3+10=13 0
  -Pyy on puolustavana hyökkääjänä loistava Mestikseen, mutta maalinteko yhä vaikeaa.

  Juho Joki-Erkkilä 26 1+5=6 0
  -Mestiksen aliarvostetuin pelaaja on koutsin unelmapelaaja, mutta tehot jääneet valitettavasti vähiin. Onnistumisia kaivattaisiin?

  Jonas Alatalo 11 0+4=4 -3
  -Potentiaalia olisi, suoritusvarmuutta inasen vähemmän.

  Jarno Virkki 9 2+0=2 +2
  -Loukkaantuminen sekoittaa arvostelua. Pelaamissaan peleissä kuitenkin tasaisen hyvä.

  Petteri Friman 9 0+1=1 0
  -Harmain tuntemani pelaaja. Tekee hyvin töitä, muttei loista missään. Jokipoikia vastaan käyty tappelu Lempäälässä muistissa.

  Pettymykset:

  Lasse Korhonen 9 2+3=5 -1
  -Omassa päässä surkea. D Team -peli kaunistaa pistesaraketta.

  Jaakko Pellinen 9 1+4=5 -7
  -Aiemmilta kausilta tuttu maagisuus vielä kaukana. Plusmiinussaldo kuvaa hyvin.

  Eero Hyvärinen 22 0+3=3 -5
  -Harkkapelien hyvät esitykset jääneet unholaan. Täysin näkymätön, huonolla tavalla.

  Ville-Joonas Peltola 28 0+2=2 -6
  -Potentiaalia paljon parempaan. Isokokoinen peruspuolustaja ei häikäise kiekollisesti.
   
 23. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Aamulehden mukaan Tapparasta tuttu Mikko Saarinen liittyy LeKin valmennusryhmään loppukaudeksi ennen aiemmin julkaistun Bluesin apuvalmentajan toimensa alkamista. Saarinen toimii Kisan valmentajien ''sparraajana'' antaen päävalmentaja Vesa Kokkoselle neuvoja ja tukea apuvalmentajien Jarkko Gladin ja Pekka Korhosen ollessa samanaikaisesti siviilitöissä.

  Tässä Kisa ottaa yhden askeleen, jota harva seura edes SM-liigassa on pystynyt ottamaan, joten on oltava ylpeä rohkeasta liikkeestä. Saarisen todellinen panos nähdään sitten kevään peleissä, mutta varmaa on, että ainakin Kokkoselle Mikon tuleminen apuun on iso asia. Tätä kannattaisi muuallakin ehdottomasti harkita.
   
 24. Nagyanya Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Peltola nostettiin Ilvekseen paikkaamaan puolustajapulaa. Onko mahdollisuuksia pysyä vauhdissa mukana, ja napata pelipaikka pidemmäksikin aikaa? Itse olen odotellut kyllä ennemmin Näppilän nostamista ylös. Hänellä kuitenkin jo kokemustakin pääsarjatasolta on.
   
 25. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Mahdollisuudet pärjätä ovat olemassa, mutta kauden esitykset ovat olleet alakanttiin. Näppilä olisi ollut lyhytjänteisesti parempi vaihtoehto, mutta Peltolan potentiaali selkeästi testataan nyt liigassa Hiitelän toimesta.

  VJ on isokokoinen puolustaja, joka on hyvä suojelemaan omaa puolustusaluetta. Raameja löytyy ja niitä käyttäessään on fyysisessä pelissä kova vastustaja. Osoitti tämän hanskaamalla viime kaudella Kouvolassa pronssiottelussa Kisan maalivahdin jäätyä jyrätyksi. On kuitenkin ailahteleva tällä osa-alueella.

  Medioissa on nyt painotettu Peltolan peruspakkiominaisuuksia, mutta ainakin itse näkisin, että miehessä on potentiaalia myös kiekolliseksi yleispuolustajaksi ala Tapparan Jesse Turkulainen parhaimmillaan(ei siis tänä syksynä).

  On muistettava, että Peltolan kausi on ollut vaikea, lähes floppi. Peruspakille teholukema -6 on surkea ja tehoja on tullut kehnosti(28ott, 0+2). Potentiaalia ehdottomasti on, mutta tullee olemaan vaikeuksissa liikkeen ja kiekollisen pelin suhteen. Jos Ipan päädyssä kuitenkin riittää kärsivällisyys, hyvä tsäänssi sekä VJ:lle että Ipalle.