LeKi 2009–2010

  • 58 817
  • 132

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
+ Markus Korhonen(ei täyttä varmuutta, Aamulehti)

Kun tänne saakka ei tuo Ammulehti tuu, niin mikäs juttu tää nyt tarkemmin ottaen on? Ihan todellako Ipa olisi antamassa Korhosta LeKiin?

Hyvin on kyllä LeKin nivaska säilynyt kasassa. Jos Korhonen tulee, niin loppu on täysin motivaatiosta kiinni sitten. Itse veikkaan, että LeKi on kotiedussa kiinni hyvin vahvasti.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kun tänne saakka ei tuo Ammulehti tuu, niin mikäs juttu tää nyt tarkemmin ottaen on? Ihan todellako Ipa olisi antamassa Korhosta LeKiin?

Vai pitäisikö Korhosen kolmosveskarina? Epäilen.

"Kisan riveissä tapahtunee vielä pientä liikehdintää, sillä yhteistyöseurojen kesken pelaajasiirrot ovat mahdollisia aina siihen saakka, kunnes pelaaja pelaa ensimmäisen pelin siirtorajan jälkeen. Kyseinen kokoonpano määrittelee loppukauden pelipaikan."

http://www.mestis.fi/mestis/www/fi/index.php?we_objectID=10166

Seuraava pelihän LeKillä on Vaasassa 5.2.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Olisiko pienintäkään mahdollisuutta, että Glad / Kaipainen -kaksikosta kumpikaan pelaisi ylhäällä loppukauden? Tarvetta varmasti olisi kummallekin.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kun tänne saakka ei tuo Ammulehti tuu, niin mikäs juttu tää nyt tarkemmin ottaen on? Ihan todellako Ipa olisi antamassa Korhosta LeKiin?

Tällä hetkellä kaiken kuulemani perusteella Korhonen tulee LeKiin, jos ei nyt ennen perjantaita joku kaksikosta Hurme-Pitkämäki telo itseään. Olisi erittäin tervetullut mies meille! Viime kausina pitänyt jo muutamaan otteeseen jäädä tänne sopimuksen alaisena tai lainalla ja nyt sitten olisi LeKistä ykkösmaalivahdin paikka otettavissa. Karhu-Pätsi kaksikko olisi rautaa Mestikseen.

Takkuturkille täytyy tuottaa pettymys. Gladia ainakaan ette saa, sillä mies on tälläkin hetkellä loukkaantuneena ja palaa viikonlopun LeKin peleihin, joten tuskin Ipan on järkeä joukkueeseensa ottaa puolikuntoista kaveria, vaikka Glad hommansa varmasti hoitaisikin. Kaipaisen motivaatio pelata LeKissä on sen verran kovaa luokkaa, että uskon jäävän tänne epäilyksettä.

Tavallaan tämä oli jonkunlainen perseenheilutus niille isojen Mestis-seurojen faneille, jotka ovat koko kauden ajan luulleet LeKin putoavan miehistövajeen vuoksi sarjakärjestä tammikuun jälkeen. En nyt toki kolmen ottelun tappioputkessa lupaa kotietua, mutta ainakaan miehistövajeen vuoksi ei kenellekään hävitä. Kokoonpano säilyi lähes ennallaan ja LeKillä on sopimuspelaajissaan iso kasa miehiä, joilla on motivaatiota hoitaa LeKille sen ensimmäiset playoff-voitot. Vapiskaa!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Nyt saatu pientä lisäselvyyttä LeKin kokoonpanon suhteen olettaen, että Ipassa ei loukkaantumisia nähdä ennen perjantain Sport-ottelua. Eli Ilveksen miehet Jouni Aalto, Markus Korhonen ja Juuso Antonen ovat loppukauden LeKin miehiä näiden aiempien lisäksi. Lisäksi Ilveksen nuorista esimerkiksi Ville Laine ja Tapparan nuorista Nestori Lähde ja Jesse Turkulainen pelannevat erikoissäännöllä jokusen pelin LeKissä runkosarjan loppuun saakka.

Kokoonpano siis näyttänee tältä loppukauden osalta:

Kaipainen - Rajala - Hölli
Ryhänen - Mattila - Antonen
Joki-Erkkilä - Suvanto - Välimaa
Snellman - Nippala - Suomaa
(Taipale, Silvennoinen + erikoissääntönuoret)

Glad - Aalto
Virkki - Tieranta
Friman - Alatalo
(Viskari + erikoissääntönuoret)

Korhonen/Pätsi(Koskela)
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ylen tekstitv:n mukaan Gladin kausi paketissa. Aika huono homma toi Gladin poisjäänti LeKille. Ja huonoa tuuria taas samalle kaverille. On kuitenkin erittäin hyvä pakki mestiksen tasolla.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Gladin tilanne on harmillinen, mutta pääasia, että Jarkko itse on kunnossa ja elämä jatkuu normaalisti.

Glad on kuitenkin LeKille niin tärkeä pelaaja ja palanen, että nyt puolustuspään kokemus kovista peleistä jää kovin vähäiseksi kevättä ajatellen. Ja nyt, jos tulee lisää loukkaantumisia, kusessa ollaan. Glad kuitenkin oli LeKissä ykköspakkiparissa, ykkös-yv:llä ja ykkös-av:lla, joten etenkin erikoistilanteissa LeKi menetti paljon osaamista kertaheitolla. Pakkikuusikko Aalto-Friman-Tieranta-Virkki-Peltola-Alatalo ei liiemmin vakuuta, mutta toivotaan, että joku nyt nousee pakeista esiin ja ottaa vastuuta. Etenkin kokeneet Virkki ja Tieranta ovat viime peleissä pelanneet todella hyvin.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Mestiksen kapteenikysely

LeKin pelaajien sijoituksia ja omat kommentit:

Paras puolustaja:

3. Jarkko Glad

Kovin pelaaja:

3. Jarkko Glad

Omasta mielestään kovin:

1. Tommi Välimaa

Aliarvostetuin pelaaja:

1. Juho Joki-Erkkilä

Paskin tunnelma:

2. Lempäälä

Ärsyttävin joukkue:

2. LeKi

Eli suht hyvin LeKi edustettuna tässä kyselyssä. Moni palkinnoista herätti ylpeyttä ja hymynkareita. Jarkko Gladin arvostus Mestiksessä on kyllä hieno asia ja menee täysin oikeaan osoitteeseen. Glad on katsojalle upea pelaaja seurata ja toivottavasti jatkaa LeKissä myös ensi kaudella leikkauksesta toivuttuaan. Suurimpana yllätyksenä itselleni tuli JJE:n aliarvostetuimman pelaajan palkinto. Juho kyllä ansaitsi sikäli palkintonsa ja miestä ainakin Lempäälässä osataan arvostaa.

Vällyn saama palkinto sitten ei tullutkaan minkäänlaisena yllätyksenä! Välly on juurikin yksi niitä pelaajia, joka on todella tärkeä pitää omassa joukkueessa. Jos pelaisi LeKiä vastaan, miehelle tulisi varmaan huudeltua alituiseen, mutta omassa joukkueessa todella tärkeä pelaaja ja hoitaa arvokasta alivoimapelaamista ja tekee hyvällä asenteella hommia samalla ärsyttäen vastustajia.

Paskin tunnelma -palkintoa vähän uskaltaisin epäillä. Nyt, kun Kisa-Osasto on pyörähtänyt käyntiin Lempäälässä ja on tullut mm. Turussa ja Heinolassa käytyä seuraamassa pelejä, Lempäälän tunnelma ei ainakaan kummallekaan noista kahdesta häviä, väittäisin jopa Lempäälän tasoa huonommiksi. Ärsyttävin joukkue -palkinto on varmasti ihan positiivinen palkinto meille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös