Leijonat Tsekin turnaukseen

  • 35 547
  • 188

Kerberos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Teppo Numminen
Maalivahdit
31 Ari Ahonen, Blues
35 Sinuhe Wallinheimo, JYP

Puolustajat
2 Anssi Salmela, Pelicans
4 Sami Lepistö, Jokerit
5 Ilkka Mikkola, Kärpät
6 Mikko Viitanen, Lukko
9 Teemu Aalto, Tappara
27 Mikko Jokela, HPK
42 Arto Laatikainen, Blues
71 Jukka-Pekka Laamanen, Kärpät

Hyökkääjät
8 Kristian Kuusela, Ässät
11 Tomek Valtonen, Jokerit
12 Pekka Saarenheimo, Lukko
18 Petri Kontiola, Tappara
19 Ville Leino, HPK
21 Marko Kivenmäki, Ässät
24 Juha-Pekka Haataja, Lukko
25 Juhamatti Aaltonen, Kärpät
26 Teemu Nurmi, Tappara
28 Jani Rita, Jokerit
29 Jussi Pesonen, Ilves
39 Ville Viitaluoma, Blues
40 Jaakko Uhlbäck, Blues

Lähde: www.finhockey.fi
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Hyvin paljon mielenkiintoisia nuoria pelaajia, jotka onkin kiva nähdä maajoukkueessa: mm. Viitanen, Kuusela, Leino ja Aaltonen.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Näemmä annetaan SM-liigan pelaajille näyttöpaikka. Ennen kaikkea nuorille, lupaaville pelaajillemme. Hyvä näin.

Yllätyksellisesti ei ainuttakaan pelaajaa muista Euroopan sarjoista kuin SM-liigasta.

Itse asiassa minulla ei ole tuosta joukkueesta mitään negatiivista kommentoitavaa.

Joukkue on kasattu SM-liigapelaajista, ja koostuu kokeneemmista luottopelaajista ja nuoremmista lupauksista. Juuri sellainen kuin pitää ollakin, näin kauden alla.
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Ihan mukavan näköinen joukkue. Näin alkukaudesta ei höntsäturnauksiin kannata aivan kovimmalla kalustolla lähteäkään vaan ajetaan sisään näitä tulevaisuuden toivoja. Erkka on kai sen verran katsonut näitä harkkapelejä ettei ruotsalaisjoukkueista kelpuuttanut ketään mukaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Salmela ja Aaltonen minulle suuria yllätyksiä. Mukava tosin, että nuorille lahjakkuuksille annetaan mahdollisuus tälläisessä turnauksessa. Maalivahtien osalta Erkka pelasi varman päälle mielestäni. Molemmat JYPin tuotoksia, which is nice. Sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kerberos kirjoitti:
Maalivahdit
31 Ari Ahonen, Blues
35 Sinuhe Wallinheimo, JYP


No haloo, Erkka!? Mihin Norre ja Bäcks jäi, oishan ne vielä voineet tämänkin vetää.

Mielenkiintoinen joukkue, ex-Kärpät Haataja ja Saarenheimokin mukana.
Aaltosen otteet kyllä kiinnostavat erityisesti.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Erään pelaajan jättäminen tästäkin turnauksesta on jonkin asteinen virhe. Janne Lahti olisi pitänyt valita jo tässä vaiheessa kautta mukaan remmiin. Lahti tulee kuitenkin nousemaan suomalaisten pelaajien eliittiin alkavalla kaudella, joten tästäkin turnauksesta hän olisi saanut kokemusta taas valmiiksi lisää. No, Erkka joutuu valitsemaan Lahden kuitenkin myöhemmässä vaiheessa 100% varmasti maajoukkueeseensa, joten ei kai tässä mitään kiirettä nyt vielä ole. Tällaisten poikkeksellista individual-osaamista omaavien pelaajien, ketkä eivät vielä ole paljoa maajoukkuepelejä pelanneet, pitäisi saada vaan kaikki mahdolliset kutsut maajoukkueeseen. Janne Lahti tullaan kyllä vielä Leijonissa näkemään, joten älkööt rakkaat Suomen kannattajat vielä murehtiko. Eihän parhaita Euroopassa pelaavia suomalaisia voida joka kerta jättää valitsematta. Harmi vaan kun Janne Lahti olisi saanut sitä kokemusta tästäkin taas pikkuturnajaisesta lisää. Juhani Tamminen olisi todennäköisesti valinnut Lahden mukaan, ja Jukka Jalosesta ei taatusti kenellekään tarvi edes puhua. Jalonen sisään, ja nämä hänen erinoimaisesti valmentamansa ja tuntemansa pelaajat kuten Lahti ovat sen jälkeen dominoivia maajoukkue pelaajia. Sekin aika on pian käsillä, hyvä niin.
 

scholl

Jäsen
Hyvää päivää mikä porukka. Lähes yhtä nimekkään porukan olisi saanut kerättyä minkä tahansa supermarketin parkkipaikalta. Ollaan vakavasti palaamassa Riihirannan Hexin aikoihin, jolloin neuvostoliittolaisia vastaan oltiin tyytyväisiä, jos pysyttiin sen verran vauhdissa, että saatiin lyötyä mailalla vastustajaa persuksille.

EDIT: Kämmäsin Hexin nimen
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mr Scarface kirjoitti:
Janne Lahti olisi pitänyt valita ...
Lahti tulee kuitenkin nousemaan suomalaisten pelaajien eliittiin ...
No, Erkka joutuu valitsemaan Lahden kuitenkin myöhemmässä vaiheessa ... Janne Lahti tullaan kyllä vielä Leijonissa näkemään ...
Harmi vaan kun Janne Lahti olisi saanut sitä kokemusta ...
Juhani Tamminen olisi todennäköisesti valinnut Lahden mukaan ...
... kuten Lahti ovat sen jälkeen dominoivia maajoukkue pelaajia.


No tuli kyllä selväksi kuka olisi pitänyt valita, heh:)

Todellakin mielenkiintoinen joukkue, kun mukana noinkin paljon untuvikkoja.
Lisäksi joukkue täysin kotoisesta liigasta. Vaikka hilibiliturnaus, näytön nälkää riittänee Salmeloilla, Viitasilla, Aaltosilla ja kumppaneilla. Rohkea ja hyvä valinta Erkalta.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Äläpäs nyt Scholl. Täähän on vaan höpöhöpö turnaus ja on ihan oikein antaa vähän "nimettömimpien" äijien pelata. Tuo nippuhan on oikeestaan ihan mielenkiintoinen. Tuskin hirveesti tulee turnauksesta pisteitä, mutta saavatpahan jannut kokeilla leijonapaitaa yllänsä. Hyvä Erkka, rohkeita valintoja!
 

Ultra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pyynikki bollklubbar, TBK & vadelmavenepakolaiset
Erkka on ilmeisesti käynyt katsomassa Tapparan harjoitusotteluita. Joissa Kontiola (5gp, 0+6=6pts) - Nurmi (5gp, 2+1=3pts) kaksikko on ollut murhaavassa iskussa. Harmi vain ettei tuon kaksikon kanssa pelannutta Teemu Virkkusta (6gp, 4+1=pts) ole lisätty kokoonpanoon. Mutta eiköhän Teemu Aallon kolmen mach:in siniviivalämäri korvaa Virkkusen maalit.
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
-Mercury- kirjoitti:
No haloo, Erkka!? Mihin Norre ja Bäcks jäi, oishan ne vielä voineet tämänkin vetää.

Kyllä minä luulen aika vahvasti että kaksikosta Wallinheimo-Ahonen tulee uusi Norre-Bäcks-parivaljakko. Eli näillä tyypeillä mennään varmasti lähes joka turnaus, ellei Wiikman, Riksman ja kumppanit esitä mitään ihmeellistä.

Mielenkiintoinen joukkue, Juhamatti Aaltosen paikka ryhmässä ilahduttaa, innolla odotan tuota turnausta.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Erkka toteaa, että uutta ikäluokkaa lähdetään ajamaan sisään. Tämä näkyy kyllä selkeästi valinnoissakin ja hyvä niin. Erkan kommenttia täällä ja sisältää myös miksi Viitanen valittiin joukkueeseen.

Tsekki on muuten ja valinnut joukkueensa ja yhtään peluria kotoisesta liigastamme ei valittu mukaan.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Mielenkiintoinen joukkue kun on nuoria pelaajia mukana. Nyt voi sanoa että vanhat eht-jyrät on jätetty sivummalle, vielä tässä vaiheessa. Jos tässä ajetaan nuoria sisään niin missä on Tuukka Rask? Onko jossain nhl-leireillä ettei pääse sen takia?

Lahden Janne maajoukkueeseen, Erkka prkle sää munit taas! :)
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Petski kirjoitti:
Mielenkiintoinen joukkue kun on nuoria pelaajia mukana. Nyt voi sanoa että vanhat eht-jyrät on jätetty sivummalle, vielä tässä vaiheessa.

Nää vanhat EHT-jyrät (Peltonen, Nummelin, Bäckström) pelaa NHL:ssä ensi kaudella niin pakko ajaa uutta verta sisään. ;)
 
Petski kirjoitti:
Jos tässä ajetaan nuoria sisään niin missä on Tuukka Rask? Onko jossain nhl-leireillä ettei pääse sen takia?

Laskepa huviksesi paljonko Raskille tulee pelejä tällä kaudella. Siihen valtavaan pelimäärään lisättäisiin vielä näitä aikuisten höpöhöpöpelejä, niin se vasta suuren luokan penailua olisi. Poltetaan vaan nuori ja lupaava kaveri loppuun ennen 20 ikävuotta...

Kaiken kaikkiaan ihan mielenkiintoinen joukkue, erityisesti nuori ja nälkäinen parilla kokeneemmalla pelaajalla höystettynä. Laamanenkin näköjään heti maajoukkuetason pelaaja puettuaan kärppäpaidan päälle.

Kun nyt nuoria ajetaan sisään, niin mielelläni olisin nähnyt mukana myös Pihlströmin ja Makkosen, mutta kaikkea ei voi saada.
 

Iso-Oskari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Janne Lahti loukkaantunut

Mr Scarface kirjoitti:
Erään pelaajan jättäminen tästäkin turnauksesta on jonkin asteinen virhe. Janne Lahti olisi pitänyt valita jo tässä vaiheessa kautta mukaan remmiin., QUOTE]

Verkkohesarissa Erkan kommentti:

"Kaavailemastani ryhmästä jäi sivuun vain HPK:n hyökkääjä Janne Lahti, jolta murtui viime viikolla harjoituksissa nilkka", sanoi Westerlund
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Iso-Oskari kirjoitti:
Mr Scarface kirjoitti:
Erään pelaajan jättäminen tästäkin turnauksesta on jonkin asteinen virhe. Janne Lahti olisi pitänyt valita jo tässä vaiheessa kautta mukaan remmiin., QUOTE]

Verkkohesarissa Erkan kommentti:

"Kaavailemastani ryhmästä jäi sivuun vain HPK:n hyökkääjä Janne Lahti, jolta murtui viime viikolla harjoituksissa nilkka", sanoi Westerlund

Mitä? Luuletko että Erkka tietäisi Janne Lahden tilanteen paremmin kuin Mr Scarface?
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Lahden nilkkaa en ole niin läheltä päässyt tutkimaan, että olisin voinut tehdä analyysin siitä, olisiko tämän hetken yksi kuumimmista Suomalaispelaajista kunnossa Tshekin turnajaisten aikana. Mutta ei tässä tosiaan Lahden kohdalla mikään kiire ole, hänet tullaan valitsemaan mukaan myöhempiin kansainvälisiin otteluihin taatusti. Ei Lahden kannata lähteä loukkaantuneena mukaan muutenkaan, eikä loukkaantumisista kärsiviä ja runneltuja pelaajia pidäkään valita mukaan. En ole saanut informaatiota Lahden nilkan tilanteesta, enkä ole kyllä nilkka-asiaan perehtynytkään sen jälkeen, kun kuulin että oli alkulämmittelyssä mennyt.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Jotenkin tulee vaan mieleen ajatus, että Erkka on aloittanut työn jota Jalonen tulee jatkamaan: sukupolven muutoksen Leijonissa. Se on ihan oikein ainakin EHT:ssä voi ajaa ihan uusia naamoja sisään ja toki myös MM-kisoissa. Odottelinkin että nyt Arpinaama olisi mielissään kun liigapelaajat saavat peliaikaa ;)


Ja yksi kysymys pakko laittaa: Minne on hävinnyt eri topiceista sivutolkulla tavaraa ja omia ja muiden sepustuksia on kadonnut bittiavaruuteen? Kunnon ff meininkiä että topicit häviää.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Laamanen on pelannut urallaan neljä maaottelua ja tehnyt maalinkin, joten hän ei ole ensikertalainen, toisin kuin Jatkoajan uutisessa väitetään.


edit: Eipäs enää väitetäkään. Nopeaa toimintaa.
 
Viimeksi muokattu:

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Snaipperi #16 kirjoitti:
Jotenkin tulee vaan mieleen ajatus, että Erkka on aloittanut työn jota Jalonen tulee jatkamaan: sukupolven muutoksen Leijonissa. Se on ihan oikein ainakin EHT:ssä voi ajaa ihan uusia naamoja sisään ja toki myös MM-kisoissa. Odottelinkin että nyt Arpinaama olisi mielissään kun liigapelaajat saavat peliaikaa ;)

Enpä usko että Jalonen on mitenkään erityisesti tekemisissä tämän sukupolvenvaihdoksen kanssa. Se nyt vain on niitä asioita jotka väistämättä tulee eteen jossain vaiheessa. Erkka on itse puhunut aiemminkin nuorien sisäänajosta, ja tosiaan ainakin Leinon kohdalla ilmaisi jo viime kauden lopuilla että hänen aikansa on nyt. Ja vielä kun EHT-jengin vanhat peruspilarit ovat nyt suolaisen toissa puolella, on lähinnä loogista käynnistää prosessi nyt.

Voihan tietysti olla mahdollista että Jalonen on vastoin omia ja Kalen väittämiä ollut yhteydessä maajoukkueeseen ja antanut mielipiteitään sopivista miehistä ketä tarkastella ja kokeilla. Toisaalta Erkka jos kuka on nähnyt laajalta skaalalta näitä pelaajia ja heidän otteitaan ja en usko että hän tarvitsee Jukan apua. Westerlund on kuitenkin yhä päävalmentaja, ja hänellä on omat tavoitteensa menestyä itse. Ei suinkaan toimia minään esikouluna Jalosen sukupolvelle.



P.S: Ei se arpimukula mitään tyytyväinen ollut vieläkään. Heti kun yksi asia meni hänen tavallaan, piti keksiä jotain muuta mistä olla eri mieltä. Ja klassisesti sekin meni metsään kun ei ollut faktat hallussa.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tomek Valtonen

Minua on pidemmän aikaa häirinnyt Tomek Valtosen jatkuva pyöriminen maajoukkueessa näissä pikkuturnauksissa. Jos maajoukkueeseen tarvitaan tämän osaston miehiä, niin mielestäni esim. Antti Pihlström hoitaisi roolin vähintään yhtä hyvin kuin Valtonen. Rouhijaosastosta olisi voinut heittää kehiin myös Lennart Petrellin. Valtonen alkaa olla mielestäni jo käännetty kortti. Toivottavasti hänen vierailunsa maajoukkueessa vähenevät radikaalisti Jalosen aikakaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös