Leijonat Discoverylle (pl. miesten MM-kisat)

  • 84 465
  • 337

Pipolätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Dallas
Olen varmaan poikkeus siinä, että kuuntelen mieluummin Osalaa, Hagmania, Grönmania ja muita pelureita, kuin näitä ammattiselostajia. Olkoot sitten vaikka hokijargonia isolta osin.
Entisillä kärkitason pelureilla kun on jonkinlainen tatsi mitä pelaajien päässä liikkuu noissa karkeloissa, ja mitä pelissä on oikeasti tapahtumassa. Joskus jopa heilta tulee jotain inside tarinoitakin.

Ammattiselostajat taas vetää ihme mutujuttuja kokoajan, koska hiljaa ei voi olla, mutta ei ole oikeaa kokemustakaan.
Ainakin omaan korvaan tuo Osalankin meininki oli kyllä melkoista mutuilua. Pari sellaista semiok infoa "oli pelaajanakin kiva saada se eka veto maalia kohti" jne. mutta pääasiassa aivan käsittämätöntä paskanjauhantaa esim. tuo "Ruudun pelikovuus....".
Kyllä itse ainakin haluaisin kuulla kommentaattorilta edes vähän taktista näkökulmaa tai esim. miten pelaajat/valmennus tuolla tasolla käsittelevät esim. hylätyn maalin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
pääasiassa aivan käsittämätöntä paskanjauhantaa esim. tuo "Ruudun pelikovuus....".
Tuossa sentään tuli se pieni&huvittava totuuden siemen kun Jalo koitti laittaa Osalaa itseään samaan kategoriaan TRuudun kanssa niin Osala totesi vain että "Osalaa ei kyllä NHL:ssä pelännyt yhtään kukaan" (Ruutua hänen mukaansa pelättiin), ja olihan se muistelu Niedermayerista ja Brodeurista ihan kiva.

Omaan makuuni pohjat oli se "Jos turnauksessa olisi suuri rahapalkinto niin Ruotsin kannattaisi sopia että saavat Suomen voitosta pienen osan jos häviävät tämän pelin, koska Ruotsi ei voi tätä turnausta voittaa mutta Suomi voi". Siinä saavutettiin jonkinlainen fanipoikakommentaattoriennätys.
Osalalle kuitenkin posit posista, joka sitten realisoituikin.
 

Don Douchebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siis mikä tuo Leijonien logokin on, joka vilahtaa aina ruudulla, kun siirrytään johonkin klippiin tai seuraavaan osioon?

Näyttää joltain ala-asteen ATK-tunnin sutaisulta.

Niin tuo on TSN:n tekemä.. Tämä palaute kyllä kertoo karua kieltä siitä miten pihalla monet ovat tv-tuotantojen osalta siitä, kuka tekee mitäkin.
 

rpeez

Jäsen
mutta pääasiassa aivan käsittämätöntä paskanjauhantaa esim. tuo "Ruudun pelikovuus....".

Oletko sitä mieltä ettei tuo ollut totta?
Minä kun en ole NHL kavereiden kanssa asiasta keskustelllut niin pidin asiaa mielenkiintoisena uutena juttuna, koska en ollut ajatellut asiaa noin vastustajan kannalta vaikka T.Ruudun pelityyli olikin sellainen täysillä tilanteeseen meno. Mutta kukin meistä tietysti haluaa kuulla eri asioista selostajilta, minusta tuollaiset kulissien takana tapahtuvat asiat ovat kiinnostavia.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Kiekkoliiton mielestä tällä hetkellä tehdään varmasti laatua. Muistan nimittäin, kuinka Jellonien siirryttyä Maikkarille puhuttiin liiton saavan enemmän sananvaltaa studioiden suhteen. Liitolle ei oikein ole hyväksi, jos joukkuetta kritisoidaan.

Tämä selittäisi miksi lähetykset ovat olleet aikamoista propagandaa sen jälkeen kun YLE menetti oikeudet. Asiallisuutta on ollut vähän ja kansan suurten rivien lietsomista sitäkin enemmän. Sen vielä ymmärrän että joku "Porin paikallisradio" kannustaa sokeasti Ässiä tai "Buffalon paikallis-TV" Sabresia, mutta arvoturnauksissa tuo on jotenkin koomista ja säälittävää.

Osalan tekeminen on täysin linjassa tuon kanssa, jos on oikeasti sanottu että valtaa tulee nyt "kunnolla". Ei hän voi olla oikeasti noin huono kommentaattori, hänet on vain palkattu tuollaiseksi "erittäin positiiviseksi ja Suomen puolta pitäväksi ex-pelaajaksi". Vaikka Suomi pelaisi miten huonosti tahansa, niin aina löytyy jotain hyvää sanottavaa jonka ansiosta mestaruus on vielä näpeissä. Tämän ohella jokaisessa ottelussa on jäähyjä jotka on väärin vihelletty Suomea vastaan, toiseen suuntaan näitä ei tule käytännössä yhtään koko turnauksessa. Siihen päälle noita paitsiosekoiluja, niin ne menevät kaikki vahvasti siihen suuntaan mitä Kiekkoliitto haluaa kansan kuulevan. Jos Ruotsi olisi voittanut, niin uutisoinnin olisi voinut kääntää noihin suuntiin, tappiot ovat harvoin Leijonien oma vika..

Maikkarihan veti tämän kaikkein räikeimmin yli. He ovat tehneet aikuisten kisoissa koosteita, joissa näytetään vastustajan koukkuja ja kampituksia jotka ovat menneet tuomareilta ohi. Tuo oli aika härskiä kun Suomi taisi olla jo voittanut ottelun tai ei ollut sitä ainakaan häviämässä. Samalla unohdettiin ottaa millään lailla esiin, että Suomi oli selvinnyt otteluissa todella pienillä jäähymäärillä (0-2/ottelu), vaikka niitä samoja mahdollisuuksia vihellyksiin oli annettu vähintään samalla mitalla. Puolueettomaksi palkattu studio olisi ottanut siihen kiinni, että löysä linja oli erittäin hyvä juttu Suomen kannalta; puhumattakaan että olisi tehty propaganda-koosteita.

TV5-studiot ovat toki heikkoja, mutta se on odotettua. Olen ainakin itse skipannut kaikki oheishässäkät siitä lähtien kun maikkari aloitti nämä "0-tason koko kansan viihdyttämiset". Katsoin pyhien aikana paria peliä kaverien kanssa jolloin studio oli myös taustalla, eikä siellä keskitytty joukkueisiin yhtään. Yleistä bliipablaapaa ja "Suomi voittaa jos pelaa tasollaan"-tyyppista analyysia. JP Jalolle pitää nostaa hattua siitä että otti edes kerran esille sen että Ruotsilla oli pahoja poissaoloja Koronan takia, jonka takia joukkue oli enää "ihan ok". Varsinkin heidäns sentteriosastonsa oli sen verran tasapaksu, että sillä otettu mitali olisi ollut kova suoritus! Epäilen ettei studio ottanut näihin asioihin kiinni millään tavalla, aivan kuin se ei kuuluisi peliin vaan kaikki pitää olla vain Leijonien hypetystä.

Todella surullista että Kiekkoliittoo pystyy vaikuttamaan noin raa'asti tv-lähetyksiin. Tilanne on yhtä surkea kuin leffapuolella, jossa studiot eivät ole enää pelkkä jakelukanava, vaan he päättävät raa'asti minkätyyppistä sisältöä he haluavat julkaista ja sitten tekijät valitaan sen mukaan kuka on valmis tekemään sitä propagandaa mukisematta. Laatu ei ole enää 2020-luvulla mitenkään määrittävä tekijä mediakentässä, vaan on oleellista suoltaa sen suuntaista sisältöä mikä miellyttää päättäjiä (asiat joita kansan tulee kuulla vs asiat joista heidät täytyy pitää kaukana)..
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Tämä selittäisi miksi lähetykset ovat olleet aikamoista propagandaa sen jälkeen kun YLE menetti oikeudet. Asiallisuutta on ollut vähän ja kansan suurten rivien lietsomista sitäkin enemmän. Sen vielä ymmärrän että joku "Porin paikallisradio" kannustaa sokeasti Ässiä tai "Buffalon paikallis-TV" Sabresia, mutta arvoturnauksissa tuo on jotenkin koomista ja säälittävää.
Kyllähän arvoturnauksissakin on normaalia kannustaa Suomen joukkuetta. Kyllähän nuo TV-ryhmän työntekijätkin ovat suomalaisia kuten mekin ja täten kannustavat suomalaisia.

Mutta oletan siis ettet tarkoita kannustamisella samaa kannustamista kuin se mitä minä tai moni muu edustaa kun hurraa suomalaisia. Oletan että tarkoitat juuri tuota, että ei anneta kritiikkiä Leijonille mikäli siihen olisi aihetta. Mä en syytä tästä Kiekkoliittoa, koska "eihän se ole hölmö joka pyytää vaan se joka maksaa". Oikeastaan ymmärrän Kiekkoliittoa tässä asiassa. Jos jokin media on niin hölmö, että suostuu tähän niin tottakai silloin kannattaa liiton tarttua tähän. Onhan se Suomen joukkueelle totta kai mukavampi ja helpompi lähtökohta, kun ei kritiikkiä tule.

Yöllä siis tulee kaksi peliä. Ohjelmatietojen perusteella ei yllätyksiä selostajapuolella luvassa, kun Salminen selostaa Kanada - Venäjä ottelun ja Jalo Suomen pelin. Asiantuntijana molemmissa peleissä on Maestro.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itsekkään en kyllä paljoa löydä kehumisen aihetta tästä Discoveryn touhusta. Toki jos tuo liiton Veto-oikeus pitää paikkansa, niin se selittää tuota jatkuvaa positiivisuutta. Omasta mielestäni kaikkein heikointa tuossa TV-toteutuksessa on itselle välittyvä fiilis väljähtyneisyydestä ja siitä, ettei ketään koko poppoosta oikeasti edes ihan hirveästi kiinnosta koko homma. Tosin olen kisojen edetessä ollut huomaavinani pientä otteiden paranemista, ja puolivälierässä Jalonkin selostuksesta välittyi ajoittain jonkinlainen tunne.

Olen ymmärtänyt että Discovery olisi hankkinut nämä oikeudet olympiajääkiekon innoittamana nostaakseen profiiliaan Suomessa. Tätä taustaa vasten omaan päähäni ei mahdu miksi ihmeessä lähetykset tunnutaan hoitavan näin vasemmalla kädellä. Ymmärrän kyllä että kaupallinen kanava saa rahaa mainoksista ja budjetti on rajallinen jne, mutta kun Olympialaisten aikaankin noissa studioissa esim Alpo Suhonen ehti kertoa muutaman piirron avulla mainoskatkojen välissä mielipiteensä Suomen pelaamisesta lyhyesti ja yleistajuisesti. En siis ollut niidenkään lähetysten suurin fani, mutta nyt tuntuu että tässä on onnistuttu ottamaan takapakkia vielä siitäkin.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Osalan tekeminen on täysin linjassa tuon kanssa, jos on oikeasti sanottu että valtaa tulee nyt "kunnolla". Ei hän voi olla oikeasti noin huono kommentaattori, hänet on vain palkattu tuollaiseksi "erittäin positiiviseksi ja Suomen puolta pitäväksi ex-pelaajaksi". Vaikka Suomi pelaisi miten huonosti tahansa, niin aina löytyy jotain hyvää sanottavaa jonka ansiosta mestaruus on vielä näpeissä.

Osala puhui niin saatanan positiivisella jargonilla, että kun hän oikeasti piti jotain suoritusta hyvänä, sitä ei voinut massasta erottaa. Käsittämättömin (lue: huonoin) suoritus, jonka olen kenties koskaan arvokisoissa kuullut.
 

ijuka

Jäsen
Ois kyllä kiva jos vois nettistriimiltä kattoa suorana. Ei kai kellään tänäpäivänä enää mitään telkkua ole, niin en ole tätä kautta pystynyt edes mitään matseja katsomaan. Mielelläni naattisin mainoksistakin, mutta kun ei niin ei. Yleltä kyllä onnistui.
 

Don Douchebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ois kyllä kiva jos vois nettistriimiltä kattoa suorana. Ei kai kellään tänäpäivänä enää mitään telkkua ole, niin en ole tätä kautta pystynyt edes mitään matseja katsomaan. Mielelläni naattisin mainoksistakin, mutta kun ei niin ei. Yleltä kyllä onnistui.
Hyvinhän tuo näkyi Dplayssa ja ilman mainoksia.
 
Hienoa. Ajattelin nyt aamulla katsoa matsin jälkilähetyksenä ja pälyilin vielä eilen, miten se onnistuisi mahdollisesti ilman lopputuloksen selviämistä. DPlay auki, varovasti leijona-aitioon ja tietenkin ensimmäinen mikä pisti silmille Suomi-Venäjä pronssiottelun tuleva lähetys. Meni sitten aamu mukavasti vituiksi, eikä sitten tarvitse jännittää enää lopputulosta. Kiitos DPlay!
 

Don Douchebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaa? Minulla ainakin aina kun yritin katsoa valitti että pitää päivittää tilaus.
Niin mutta ei kai siitä tässä ollutkaan kyse? Toki tilauksen vaatii, mutta kyllä tuon Leijonien ystävänä mielellään maksaa kun sen verran matala on hintansa.
 

ijuka

Jäsen
Niin mutta ei kai siitä tässä ollutkaan kyse? Toki tilauksen vaatii, mutta kyllä tuon Leijonien ystävänä mielellään maksaa kun sen verran matala on hintansa.
Hm? TV:stä näkee ilmaiseksi, netistä ei. Siitä oli kyse. Toki jos maksaisin näkisin, mutta miksi ihmeessä maksaisin että näkee jotain junnukisoja. Mieluummin katon netistä asiantuntevalla selostuksella ja ilman sinivalkolaseja, ilmaiseksi. Te jotka maksatte tuette tätä toimintaa. Jos ette maksaisi niin eivät voisi panna näitä maksumuurien taakse, mutta kai te tykkäätte rahojanne jaella niin minkäs sille mahdan.
 

Don Douchebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hm? TV:stä näkee ilmaiseksi, netistä ei. Siitä oli kyse. Toki jos maksaisin näkisin, mutta miksi ihmeessä maksaisin että näkee jotain junnukisoja. Mieluummin katon netistä asiantuntevalla selostuksella ja ilman sinivalkolaseja, ilmaiseksi. Te jotka maksatte tuette tätä toimintaa. Jos ette maksaisi niin eivät voisi panna näitä maksumuurien taakse, mutta kai te tykkäätte rahojanne jaella niin minkäs sille mahdan.

Mitä toimintaa tässä siis tuetaan muuta kuin lopulta Leijonia? Eihän tuo TV5 nyt vain kisojen ajan ole maksumuurin takana netissä vaan aina. Sama homma Maikkarin kanavien kanssa, suoratoisto on maksumuurin takana C More -palvelussa. Ei kai tuo ilmaista kanaville ole lähettää sisältöjä, ylläpitää palveluja jne. Ja kyllähän itse netistäkin joutuu maksamaan ellei kirjastoon tms. mene katsomaan, joten vähän erikoinen valituksen aihe minun mielestä. Toki voin olla väärässäkin, mutta harvoin niin on päässyt käymään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Toi joku junnulätkä nyt vaan sattuu olemaan tasokkaampaa ja mielenkiintoisempaa kuin Liiga tai miesten MM-kisat. Eikä kisojen katsominen suoratoistosta maksanut kuin kympin. Todellinen no-brainer.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
No nyt on nekin kisat sitten takana. Jos posia pitää kaivaa, niin eipähän tarvitse enää katsella Henrikssonin, Grönmanin ja Hagmanin Kummeli-studioita tai hävetä Kunnarin haastatteluja. Eikä sitä Mäkkärinkään mainostakaan tule kyllä ikävä. Osalaa kuitenkin tulee jopa ikävä. Ne kommentoinnit kesken pelien olivat niin löysää kuraa, että niitä alkoi turneen edetessä, jopa odottaa ihan huumori mielessä, vaikka tuli itsekin moneen otteeseen kaipailtua asiantuntevampaa kaveria. Niitä Osalan juttuja jaksoi kuunnella tasan niin kauan kuin Suomi voitti. Mutta jos ens turnaukseen saataisiin kuitenkin ihan oikeat ammattilaiset hoitamaan hommia, nämä kisat kun olivat kokonaisuudessaan, niin järkyttävän luokaton suoritus Dplaylta.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Eipä siellä Ylelläkään tullut junnukisoista muuta kuin Suomen pelit + välierät ja mitalipelit. Kotikisat 2016 oli poikkeus, mutta sen jälkeen tulleista kisoista ainoastaan nuo mainitut. Tosin poikkeuksena taisi olla jos USA ja Kanada kohtasivat jo heti alkusarjassa niin silloin myös näiden välinen peli tuli joskus suorana, mutta noin muuten ei.

Eikö nuo kuitenkin ole tulleet Areenasta? Kyllä itsellä jotenkin muistikuva on, että tullut lähemmäs kaikki itseä kiinnostavat pelit katsottua jokaisessa kisassa ennen tätä. Voi toki olla, että tullut jotain TSN:n striimejä kytättyä.

Mut joo kuten sanottua, niin olihan tämä aika pohjanoteeraus. Vähän tietty harmittaa, että Selänteen sekoiluja päässyt näkemään.

Mielestäni MTV:llä kuitenkin ollut aina hyvä nippu studiossa, vaikka selostuksessa ollaankin menty sieltä mistä aita on matalin. Tuommoisesta voi jopa maksaakin ja hyvinhän siellä studiossa käydään usein kuvioita läpi. Eikös siellä usein ole joku maali ja pieni kaukalokin ollut. Jos joskus saataisiin YLE:n selostajat ja MTV:n studio niin olisi varmaan paras ratkaisu.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Jos joskus saataisiin YLE:n selostajat ja MTV:n studio niin olisi varmaan paras ratkaisu.
Joo ei. Jos jotain tämän turnauksen TV-tuotteesta voi sanoa niin se oli nimenomaan selostajat. JP Jalo näin vanhanakin huomattavasti parempi kuin mitään mitä YLEllä on tarjota (poislukien Härkönen mutta tämä selostaakin futista), ja Salmista ei varmaan tarvitse erikseen kehua. JV ansaitsisi ehdottomasti päästä isompiin ympyröihin vielä joskus.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Itseäni ei tuossa Dplayn toteutuksessa pänninyt niinkään selostus tai kommentointi (joka oli positiivista ja niin junnukisoissa pitääkin!) vaan sen lähetyksen toteutus. Selostajiin se liittyy ainoastaan siten, että sanoivat teknisellä aikalisällä, pitävänsä tauon. Kun sitten peli jatkui niin selostajilta kuului tervetulotoivotus takaisin. No en ollut pois lähtenytkään kun halusin nähdä tämän ilman niitä vitun mainoksia! Kun ihan mielenkiinnosta halusin katsoa ja maksaa tuon Dplayn toteutuksen ihmettelin sitä, että miten tuo TV5:n mainostauko oli toteutettu. Siinä kuvattiin pelaajia ilman kommentointia eli ehkä sinne studioonkin olisi ehtinyt tuossa välissä kyselemään jotain. Samoin ennen peliä kun TV5:llä pyri mainoksia, sai niiden asemesta katsella Edmontonia Droonilla kuvattuna. Huoh. Ehkä tuossa kohtaa sanoisin, että MTV:n systeemissäkin oli ihan hienoja juttuja. Yleä kaipaisin kyllä näihin, mutta realiteetit tiedetään.

Eli niinkö tuo kokonaisuus tökki pahasti. Kuvatuotanto lienee TSN:n hoteissa ja oikein hyvää. Se ruotsalaisten haastaminen puolivälierän jälkeen olis ollut kiva nähdä.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Hienoa. Ajattelin nyt aamulla katsoa matsin jälkilähetyksenä ja pälyilin vielä eilen, miten se onnistuisi mahdollisesti ilman lopputuloksen selviämistä. DPlay auki, varovasti leijona-aitioon ja tietenkin ensimmäinen mikä pisti silmille Suomi-Venäjä pronssiottelun tuleva lähetys. Meni sitten aamu mukavasti vituiksi, eikä sitten tarvitse jännittää enää lopputulosta. Kiitos DPlay!
Tämä spoilaaminen onnistui vielä pronssiottelunkin kohdalla, kun Leijona-aition kuvissa näkyi Suomen joukkue pronssimitalit kaulassa. Kuinka monta vuotta tästä Discoverysta saatiinkaan vielä kärsiä?

Odotan pelonsekaisin tuntein naisten MM-kisoja, jos niitä ylipäätään pystytään pelaamaan tänäkään vuonna. Jos jopa U20-kisojen toteutus pystytään vetämään näin vihkoon, niin todennäköisesti naisten kisoihinkaan ei paljon jakseta panostaa.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä spoilaaminen onnistui vielä pronssiottelunkin kohdalla, kun Leijona-aition kuvissa näkyi Suomen joukkue pronssimitalit kaulassa. Kuinka monta vuotta tästä Discoverysta saatiinkaan vielä kärsiä?

Odotan pelonsekaisin tuntein naisten MM-kisoja, jos niitä ylipäätään pystytään pelaamaan tänäkään vuonna. Jos jopa U20-kisojen toteutus pystytään vetämään näin vihkoon, niin todennäköisesti naisten kisoihinkaan ei paljon jakseta panostaa.

En ole valittanut kommentaattoreista tai muustakaan kisoista. Olen tyytyväinen, kun saan katsoa pelejä ilman yöllistä valvomista.
Mutta tämä oli jotain käsittämätöntä. Avaa aamulla sovelluksen, niin siellä on kuva pelaajista pronssipalkinto kädessä ja joukkuekuva. Miten vitun vaikeaa on olla spoilaamatta noita pelejä jumalauta esikatselukuvilla?!
 

Liitteet

  • Screenshot_20210106-101018_discovery+.jpg
    Screenshot_20210106-101018_discovery+.jpg
    841,3 KB · kertaa luettu: 227
Suosikkijoukkue
HPK
En ole valittanut kommentaattoreista tai muustakaan kisoista. Olen tyytyväinen, kun saan katsoa pelejä ilman yöllistä valvomista.
Mutta tämä oli jotain käsittämätöntä. Avaa aamulla sovelluksen, niin siellä on kuva pelaajista pronssipalkinto kädessä ja joukkuekuva. Miten vitun vaikeaa on olla spoilaamatta noita pelejä jumalauta esikatselukuvilla?!

Aamen. Samaa kirosin aamulla. Vittu ei voi olla niin vaikeeta?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KuPS, hyvä fiilis ja jauhojengi
Eikö nuo kuitenkin ole tulleet Areenasta? Kyllä itsellä jotenkin muistikuva on, että tullut lähemmäs kaikki itseä kiinnostavat pelit katsottua jokaisessa kisassa ennen tätä. Voi toki olla, että tullut jotain TSN:n striimejä kytättyä.
Uskallan laittaa vaikka vasemman kivekseni pantiksi, mutta edelleen väitän että Areenastakaan ei nähnyt enempää kuin Suomen pelit. Muistan tämän siitä kun itsekin niitä TSN:n striimejä on tullut väijyttyä.
 

Pardus

Jäsen
No nyt on nekin kisat sitten takana. Jos posia pitää kaivaa, niin eipähän tarvitse enää katsella Henrikssonin, Grönmanin ja Hagmanin Kummeli-studioita tai hävetä Kunnarin haastatteluja.
Ei tässä ole enää kuin 3kk U18 MM-kisoihin. Noh, jospa ottaisivat siihen mennessä jotain opikseen saamastaan palautteesta.

Uskallan laittaa vaikka vasemman kivekseni pantiksi, mutta edelleen väitän että Areenastakaan ei nähnyt enempää kuin Suomen pelit.
Näin on. Nyt näkyi ensimmäistä kertaa Suomessa kaikki ottelut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös