teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Varmaan jo mainittu, mutta jos tarve on, niin ei kannata potkia vaan tehdä jypit ja lomauttaa, pääsee paljon halvemmalla.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Marked

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Hallilla kuulin kun pikku saipalaiset keskustelivat että kuka on lähdössä katsomaan HIFK-peliä. Suurin osa oli sitä mieltä että eivät mene ennen kuin Lehterä on saanut kenkää, koska hävettää olla saipalainen. Osa oli menossa mutta kannustamaan HIFK:ta. Nämä ovat siis meidän omia junioreita!
 

Mustakulkkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Jokerit, Suomen maajoukkue
Ei Saipa säästä Lehterän pitämisessä mitään. Ennemmin tai myöhemmin Lehterä pitää potkia pois, ja sopimuskauden palkka hänelle tulee joka tapauksessa maksaa. Se, vaan, ettei Saipa hyödy jumbona olemisesta mitään. Toki Saipa saa funtsia, kuka se henkilö olisi, joka pystyisi Saipan täältä kurapohjilta nostamaan. Eli uuden valmentajan etsintä vie jonkin aikaa, ettei taas tule hätiköityä päätöstä. Mutta voisihan se vapauttaa valmentajan heti, että uusi löydetään ja joku tuuraamaan siihen asti. Toki Lehterä elää herroiksi palkkarahoillaan alkuun tekemättä mitään, mutta sehän on valmentajien oikeus potkutilanteissa. Elämä on julmaa, ja ratsuväki raakaa!
 

Astalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Augsburger Panther
Ei Saipa säästä Lehterän pitämisessä mitään. Ennemmin tai myöhemmin Lehterä pitää potkia pois, ja sopimuskauden palkka hänelle tulee joka tapauksessa maksaa. Se, vaan, ettei Saipa hyödy jumbona olemisesta mitään. Toki Saipa saa funtsia, kuka se henkilö olisi, joka pystyisi Saipan täältä kurapohjilta nostamaan. Eli uuden valmentajan etsintä vie jonkin aikaa, ettei taas tule hätiköityä päätöstä. Mutta voisihan se vapauttaa valmentajan heti, että uusi löydetään ja joku tuuraamaan siihen asti. Toki Lehterä elää herroiksi palkkarahoillaan alkuun tekemättä mitään, mutta sehän on valmentajien oikeus potkutilanteissa. Elämä on julmaa, ja ratsuväki raakaa!
Ihmettelen itsekin miksi SaiPa ehdoin tahdoin hirttäytyy Lehterään. Jos hänet vapautettaisiin tehtävistään, seura ei säästäisi suoraan pennin latia, mutta kannattajille lähetettäisiin hyvin selvä viesti, että asioille tehdään jotain. Tämä ainakin auttaisi palauttamaan uskottavuutta ja varmasti houkuttelisi edes hetkellisesti enemmän porukkaa halliin.

Tilanne ei ole reilu Tertsiäkään kohtaan. Peliotteiden perusteella pelaajat tekevät kaikkensa savustaakseen hänet pihalle, mutta seurajohto ei ota onkeensa tästä. Jos pelaajia ei enää kiinnosta pelata päävalmentajalleen, ei taida paljoa olla tehtävissä. Siispä Tertsi on jätetty dantemaiseen kiirastuleen ikuisesti vailla mahdollisuutta päästä taivaaseen taikka helvettiin.

Martikainen ei voisi mitenkään vetää huonommin. Sarjasta kun ei voi pudota.

P.S. ensimmäinen viesti palstalle kolmen vuoden sivustaseuraamisen jälkeen. Taisi alkaa saipalaisittain ihan tyypillisen positiivisissa merkeissä, kun heti ollaan vaatimassa päävalmentajalle potkuja :D
 
"Kaikki yritystoiminta on bisnestä." "Minun tietääkseni liiketoiminta ei katso sijaintia." Kiitos Lappeenrannan kaupunginvaltuusto 26.10.2020

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tähän saakka olen jyrkästi kyseenalaistanut valmentajanvaihtamisen järkevyyden vedoten siihen, ettei Teron käsissä ole ollut sellaisia paloja joista rakentaa voittava joukkue. Nyt tätä ja samoja, yhä heikkeneviä tuloksia on seurattu tarpeeksi kauan ja on todettava, että tämä ei vain toimi, ei nyt eikä jatkossa. Olemassa olevalla joukkueella (huom. muutama pelimieskin jo on) olisi pitänyt ottaa enemmän voittoja ja joukkueen pelin sakatessa kauttaaltaan ainut vaihtoehto on vaihtaa käskijää. Ellei vaihdeta nyt, kausi 20-21 voidaan todeta menetetyksi. Tullaan taas siihen kysymykseen: miksi SaiPa on olemassa?
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
Kyllähän tuokin vahva signaali on siitä, että yleisö vaatii SaiPalta toimenpiteitä että edes lauantai-ilta ja HIFK ei vedä tässä kohtaa halliin edes 2000 katsojaa. Normaalisti Lauritsalassa on näissä matseissa Kisapuiston halli aina täynnä. No nyt ei tietenkään Koronan takia voisi edes täyttää hallia, mutta eikös tuo eilinen lukema ole kuitenkin aika kaukana siitä mitä SaiPa voisi tässäkin tilanteessa ottaa katsojia.

Minä haluan uskoa siihen, että tämä kausi saadaan vietyä lopulta läpi kunnialla - siis Koronasta huolimatta. Rajoituksia varmaan on edelleen ja yksittäisiä tapauksia voi edelleen tulla kuten KalPa ja Kärpät viime viikoilla. Silti uskon, että kausi pelataan niin normaalisti kuin voidaan eikä tarvitse keskeyttää tai pelata täysin tyhjille katsomoille. Voi olla, että olen lapsellinen uskossani , mutta sittenpähän olen...

Senkin takia SaiPan pitäisi nyt tehdä ratkaisu ja vaihtaa valmentaja niin että Martikainen vetäisi tämän kauden. Kyllä tuo nykyisen valmentajan asema on mahdoton, kun takana on jo kaksi epäonnistunutta kautta.
 
"En ymmärrä, mitä joukkuehenkeä siinä tarvitaan, että hiihtää osuutensa täysillä ja läppää seuraavaa olkapäälle." Sami "Musti" Jauhojärven kommentti viestihiihdosta

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit
En itse ole hirveä kenkimisen ystävä. En myöskään pidä Tero Lehterää aivan niin huonona valmentajana kuin tulokset antavat ymmärtää. Uskon nimittäin, että huonot pelilliset otteet johtavat juurensa parin kauden päähän, jolloin pohjois-amerikkalaisten pelaajien kanssa tuli haasteita. Tuolloin joukkueen sisällä hyvin todennäköisesti alkoi loppua usko valmentajan kykyihin. Tuosta joukkueesta ei ole jäljellä montaakaan pelaajaa, mutta silti usko valmentajaan on todennäköisesti joukkueen sisällä menetetty ja yksittäisten pelaajien asenne vaikuttaa koko yhteisöön. Ja tätä luottamusta on vaikea saada takaisin.

En muussa tapauksessa uskoisi valmentajanvaihdoksen tekevän autuaaksi, mutta vaikea on saavuttaa tuloksia, jos joukkue ei pelaa valmentajalle. Vaikka Tero Lehterä on todennäköisesti matkan varrella oppinut ja muuttanut omaa toimintaansa, se ei valitettavasti auta luottamuksen osalta. En keksi muuta selitystä pelaajiston räikeälle alisuorittamiselle kuin sen, ettei pelaajisto halua edes pelata Lehterän ”pelikirjan” mukaisesti. Tähän ei valitettavasti auta muu kuin valmentajan vaihtaminen.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Trent Frederic
Olihan tuo odotettua. Itse lähdin ihan stadista asti katsomaan kun oletin et kyl siel maaleja tulee johonki päähä.

Yllättävän vähän porukkaa mut esim ostin seisomapaikan ja 25€. Mitä helvettiä? Sillä säästää paljon jos Lehterä pistetää pihalle.

Ei noita pelejä ole mitää mieltä lähtee kattoo noilla hinnoilla Lehterän aikana. Hinta ei ole ongelma vaan se mitä sillä saa.
 
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olen yleensä kaikkien joukkueiden suhteen viimeiseen asti valmentajapotkuja vastaan, mutta Lehterän kohdalla olen alkanut kääntyä siihen, että SaiPa alkaa olla tilanteessa, jossa on pakko reagoida jollakin tavalla. Lehterä on saanut poikkeuksellisen paljon aikaa organisaatiossa, joten tuloksiakin on lupa odottaa jossakin vaiheessa. Joukkue ei paperilla kuitenkaan ole mikään surkea eikä ole ollut sitä oikeastaan millään kaudella.

Mikä taso sitten on oikeasti SaiPalle realismia? Sääliplayoffeissa pitää pysyä kiinni, mutta mieluummin siellä 7-8 sijoilla. Kokonaisuutena Lehterän ensimmäinen kausi oli loistava, mutta silloinkin pelitapa oli aika köyhä ja monelle yksilölle sattui uran paras kausi siihen kohtaan. Eli jotain Lehteräkin varmasti osaa. SaiPan täytyykin tietyllä tavalla pelata "uhkan" kautta, mutta eipä oikeastaan mitään kauneusarvojakaan ole pelissä.

SaiPan täytyy pystyä pärjätäkseen maksimoimaan pelaajiston hyöty ja se on nähty monta kertaa. SaiPa ei voi hävitä yhtään taktisella puolella ja mielestäni Lehterä ei ole tässä onnistunut oikein keksimään mitään uusia kuvioita. SaiPan pelaaminen on aika päämäärätiedotonta puskemista ja pitkälti makaa puolustuksen päällä. Kun puolustaminen epäonnistuu niin SaiPan paletista löytyy aika vähän uusia ideoita.

Koska Lehterä on saanut ajaa projektiaan näin kauan niin jotain asioita pitää olla nähtävissä joka pelissä. SaiPan kohdalla en usein näe muuta toistuvaa kuin jatkuvan kaaoksen. Jonkin verran voi mennä materiaalin taakse, muttei kuitenkaan rajattomasti. SaiPan nykykokoonpanolla pitää saada kasaan ainakin yksi ketju, joka pystyy musertavaan tulokseen.

Jos Lehterä olisi surkea ihmisjohtaja hän olisi jo saanut väistyä. SaiPassa siis on ainakin pelaajien puolelta annettu vaikeuksista huolimatta selvää luottoa. Nyt tarvitaan Lappeenrantaan "Selin vol. 2", jolla on valmiutta jatkaa pitkään Lappeenrannassa ja luoda jotain, joka näkyy viivan alla. Lehterän eväät tähän on syöty.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eihän tämä hyvältä näytä. Svedu-pakkien penkittäminen kurinpidollisista syistä on huolestuttava signaali, oli siellä takana mitä vaan. Vaikka kyseessä olisi ollut vain se treeneistä myöhästyminen, niin sekin kertoo että ei homma oikein jaksa kiinnostaa.

Meillä on kokemusta ulkkaripelaajien kuppikuntaistumisista, ja enää siihen ei ole varaa. Nyt David & Jacob seurasivat HIFK-ottelua katsomon puolelta. Toivottavasti tämä kokemus herättää näissä herroissa aitoa näyttämisen halua, ja suoranaista intohimoa pelasta SaiPan logolle.

Voisin kuvitella että ainakin Moverare joutuu miettimään, että minkälaista läppää heittää Los Angelesin suuntaan, kun sieltä seuraavan kerran kysellään syksyn pelien sujumista ja rosterista pois jäämistä. Syyttääkö Liigan pelityyliin sopeutumisen vaikeutta, ankeita olosuhteita Venäjän rajan lähellä, paskaa valmennusta vai mitä? LA Kingisin vuosi sitten varaama Kim Nousiainen on pelannut KalPassa puolustuksessa PPG:llä 0,75, ja Jacobilla on mennyt ainakin tilastojen valossa hiukan heikommin.

Ensi viikon otteluiden (keskiviikkona SaiPa-Lukko ja lauantaina SaiPa-HPK) jälkeen on reilun viikon pituinen maaottelutauko. Veikkaan että mahdollisia valmentajajärjestelyjä tehdään maaottelutauon aikana vasta. Jos ensi viikolla tulee kaksi tappiota lisää, niin siinä tapauksessa Tertsi saa melkoisella varmuudella kenkää, ja tämä ketju voidaan lukita. Toisaalta, Tirkkonen & Santanen hyllytettiin 5 pisteen viikonlopun jälkeen, eli ei viime tingassa tulleet voitotkaan välttämättä auta, jos periaatepäätös on jo tehty. Saas nähdä mitä tapahtuu.
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Itsellä alkaa kyllä jo tuntumaan vahvemmin että Markkanen oli väärä valinta toimitusjohtajaksi.
Ei kai tuo nyt mikään yllätys ole. Markkaselta puuttuu sekä työkokemus että koulutus tuohon nykyiseen pestiinsä. Ne ovat melko isoja puutteita toimitusjohtajalle.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Markkasen tehtävä on myydä aitioita, pitää huolta yhteistyökumppanuuksista ja pitää koko paletti jotenkin järjestyksessä. Eiköhän Lehterä olisi jo kengitty jos hallituksessa olisi näin haluttu. Ei siinä Markkanen pysty yksin ihmeitä tekemään sen suhteen. Sen sijaan olen kuullut, että eri sidosryhmiin Markkanen on luonut hyvät ja luottaukselliset välit. Myynti toimii ainakin vielä. Joten minusta Markkanen on ihan oikealla paikalla ja suoriutunut sillä saralla ihan kelvollisesti.
 
Tää on meidän joukkue.

Mustakulkkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Jokerit, Suomen maajoukkue
Ok. En tiedä oikeaa aikataulua potkujen antamiselle, toivon mahdollisimman pian! Yksi syy potkujen sietämättömästä vaikeudesta on kauden epävarmuus. Taas puhutaan rahasta. Nyt hankitaan uusi päävalmentaja, jolle pitää kuitenkin antaa kunnon fyrkkaa. Ja uusi tulokas osaa kyllä neuvotella hyvät rahat. Liiga lyödään pulkkaan koronan takia ennen joulua. Saipa olisi tilanteessa, että sen pitäisi maksaa kahdelle valmentajalle samanaikaisesti palkkaa, vaikka liiga ei edes pyöri! Tämä olisi aikamoinen rasite Saipalle tässä tilanteessa. Eikä uusi valmentaja astu kehiin kuitenkaan talkoo ehdoin.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tiedotetta ei tullut tänään joten Lehterällä mennään, ainakin seuraavat kaksi peliä. Eikös irtisanomisia ole monesti hoidettu ja tiedotettu juuri sunnuntaina. Eikä tarvitsisi Teron enää ajaa Espoosta tänne sitä varten.

Lehterän lomauttaminen olisi saipalle ilmainen lounas ja siitä säästöä 15-20t€. Mutta eikö Jussille kelpaa vai.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
Joukkueen sisältä kuultua eilen: puolet pelaajista ei tule Teron kanssa toimeen ja isoin syy siihen on että Tertsi on olevinaan kaikessa oikeassa edelleen ja jos asiat eivät mene hänen päättämällä tavalla, syytellään pelaajia eikä löydetä virheitä itsestä. Tämähän on näkynyt jo pitkään ja esimerkkinä tämän tunnistaa jokaisesta viimeisimmästä lehdistötilaisuudesta.
 
"Vituttaa, vituttaa niin saatanasti, sama laulu ku eile." -Tero Lehterä 1.2.2020

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joukkueen sisältä kuultua eilen: puolet pelaajista ei tule Teron kanssa toimeen ja isoin syy siihen on että Tertsi on olevinaan kaikessa oikeassa edelleen ja jos asiat eivät mene hänen päättämällä tavalla, syytellään pelaajia eikä löydetä virheitä itsestä. Tämähän on näkynyt jo pitkään ja esimerkkinä tämän tunnistaa jokaisesta viimeisimmästä lehdistötilaisuudesta.
Vieläpä se että tämän on tunnistanut jo aikojen alusta asti Teron oltua SaiPan peräsimessä.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Itse kuvittelen että Jussi on ihan oikealla paikalla, mutta liian hyväsydämminen tekemään radikaaleja ratkaisuja. Valitettavasti se on kuitenkin hänen työtehtävä.
Joukkuetta kun on suhtkot vaikea vaihtaa, niin silloin on vaihdettava valmennusryhmää
Sitten on etsittävä se syyllinen joka moisen rosterin on kasannut, hänen tehtävänsä tuloksellisuus ja taloudellisuus on laitettava tutkintaan. Loppujen lopuksi kaikkien näiden johdosta on laskettava setelit pinoon, mitä jäljellä on ja käännettävä uusi sivu historian kirjoittajille..
 
"te amatöörit ette tiedä kuka teillä on vastassanne" Eversti Trautman

Marked

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Joukkueen sisältä kuultua eilen: puolet pelaajista ei tule Teron kanssa toimeen ja isoin syy siihen on että Tertsi on olevinaan kaikessa oikeassa edelleen ja jos asiat eivät mene hänen päättämällä tavalla, syytellään pelaajia eikä löydetä virheitä itsestä. Tämähän on näkynyt jo pitkään ja esimerkkinä tämän tunnistaa jokaisesta viimeisimmästä lehdistötilaisuudesta.
Tämän kuulin jo kaksi vuotta sitten jo muualla pelaavalta saipalaiselta. Lisäksi sellainen narsismi ja ego kuulemma paistaa pahasti läpi. On vaan yksi tapa ja se on Teron tapa millä pelata. Jos ei onnistu niin pelaajat huonoja. Lisäksi se että herra kuulemma kuittailee paljon ja on kuin olisi isä aikuisillekkin miehille.

Voi vaan kuvitella esim. Kollea miten on syönyt miestä. Koho ei kyllä ole varmastikkaan ollut se joka heittää hanskat tiskiin ensimmäisenä. Mutta se C:n poisjättö oli mielestäni kannanottokin enemmän Teroa kohtaan. Eihän kukaa jaksa vääntää narsistin kanssa.

Mitä tulee Jussiin niin en usko että on ns. pokasta kiinni. Eiköhän hän ole selvinnyt kovemmistakin paikoista elämänsä varrella. Kuten aikaisemmin kerroinki jatkosopimus tehtiin viime vuonna pakon edessä ja ainoan hyvän jakson aikana. Joten varmasti uskoa oli että kelkka kääntyy.

Nyt taas painaa varmasti talous ja korona taustalla. Olen kuitenkin varma että kyllä sielä Teron edesottamuksista jutellaan harvase päivä. Ja kohta on ihan pakko reagoida oli sitten talous millä mallilla tahansa ja koronat. Ihmiset äänestää jaloillaan. Se ettei pärjätä ei Lappeenrannassa ole ennenkään ollut mikään syy olla tulematta peleihin. Nyt ongelmat henkilöityy Teroon. Ja tämä on se syy miksi kannattajat reagoi niin netissä kuin hallillakin.

Pitää muistaa myös se että jos/kun Lehterällä on narsistisia piirteitä. Hän kyllä osaa selittää ittensä pois joka asiasta ja uhriutua. Näin pystyy ostamaan aina lisää aikaa itselleen pienissä pätkissä.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joukkueen sisältä kuultua eilen: puolet pelaajista ei tule Teron kanssa toimeen ja isoin syy siihen on että Tertsi on olevinaan kaikessa oikeassa edelleen ja jos asiat eivät mene hänen päättämällä tavalla, syytellään pelaajia eikä löydetä virheitä itsestä. Tämähän on näkynyt jo pitkään ja esimerkkinä tämän tunnistaa jokaisesta viimeisimmästä lehdistötilaisuudesta.
[/QUOTE
Tämän kuulin jo kaksi vuotta sitten jo muualla pelaavalta saipalaiselta. Lisäksi sellainen narsismi ja ego kuulemma paistaa pahasti läpi. On vaan yksi tapa ja se on Teron tapa millä pelata. Jos ei onnistu niin pelaajat huonoja. Lisäksi se että herra kuulemma kuittailee paljon ja on kuin olisi isä aikuisillekkin miehille.

Voi vaan kuvitella esim. Kollea miten on syönyt miestä. Koho ei kyllä ole varmastikkaan ollut se joka heittää hanskat tiskiin ensimmäisenä. Mutta se C:n poisjättö oli mielestäni kannanottokin enemmän Teroa kohtaan. Eihän kukaa jaksa vääntää narsistin kanssa.

Mitä tulee Jussiin niin en usko että on ns. pokasta kiinni. Eiköhän hän ole selvinnyt kovemmistakin paikoista elämänsä varrella. Kuten aikaisemmin kerroinki jatkosopimus tehtiin viime vuonna pakon edessä ja ainoan hyvän jakson aikana. Joten varmasti uskoa oli että kelkka kääntyy.

Nyt taas painaa varmasti talous ja korona taustalla. Olen kuitenkin varma että kyllä sielä Teron edesottamuksista jutellaan harvase päivä. Ja kohta on ihan pakko reagoida oli sitten talous millä mallilla tahansa ja koronat. Ihmiset äänestää jaloillaan. Se ettei pärjätä ei Lappeenrannassa ole ennenkään ollut mikään syy olla tulematta peleihin. Nyt ongelmat henkilöityy Teroon. Ja tämä on se syy miksi kannattajat reagoi niin netissä kuin hallillakin.

Pitää muistaa myös se että jos/kun Lehterällä on narsistisia piirteitä. Hän kyllä osaa selittää ittensä pois joka asiasta ja uhriutua. Näin pystyy ostamaan aina lisää aikaa itselleen pienissä pätkissä.
Vahva sama. Valitettavasti Terossa on nähtävissä paljon kertomiasi piirteitä. Juuri verbaaliset lahjat ovat yksi sellainen merkki, joka viittaa siihen suuntaan. Itse olen ollut tekemisissä tämän tyylisten ihmisten kanssa. Hänessä ei ole vikaa vaan muissa on vikaa. Ulospäin niin rento ja lupsakka tyyppi. Muuten...jotain muuta. Harmittaa kyllä pelaajien puolesta. Todella paljon. Harmittaa myös SaiPan puolesta, et tällaisen "myrkyttäjän" kanssa on silloin alunperin sopparin tehnyt.
 
"Jos haluat pizzaa, mene pizzeriaan. Jos haluat maaleja, mene maalille. SaiPa haluaa pizzaa."

-Nimimerkki Bacon 17.11.2015 kun SaiPa oli hävinnyt Hifk:lle 4-3-

Marked

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Vahva sama. Valitettavasti Terossa on nähtävissä paljon kertomiasi piirteitä. Juuri verbaaliset lahjat ovat yksi sellainen merkki, joka viittaa siihen suuntaan. Itse olen ollut tekemisissä tämän tyylisten ihmisten kanssa. Hänessä ei ole vikaa vaan muissa on vikaa. Ulospäin niin rento ja lupsakka tyyppi. Muuten...jotain muuta. Harmittaa kyllä pelaajien puolesta. Todella paljon. Harmittaa myös SaiPan puolesta, et tällaisen "myrkyttäjän" kanssa on silloin alunperin sopparin tehnyt.
Itse olin kyllä onnellinen silloin kun Tero tuli. Olin vahvasti sitä mieltä että hän osaa viedä joukkuettamme oikeaan suuntaan. Tosin koko kuva hänestä tuli television kautta.

Nyt kun on aikaa mennyt täytyy sanoa että jopa minäkin olen erehtyväinen! Noista lehdistötilaisuuksista joku vois tehdä koosteen vaikka youtubeen. Siellä on hyvin pitkälti samoja asioita viimeiset kolme vuotta Teron suusta tullut:

- liikaa henkilökohtaisia virheitä
- ei oltu riittävän rohkeita
- pelaamisen laatu ei ollut tarvittavalla tasolla
- maalivahti piti meidät pelissä mukana
- ajoittain olimme vahvoja, toisen erän ensimmäiset 10 minuuttia.
- täytyy antaa pelaajille kiitosta kuitenkin yrittämisestä.

Pahinta oli mielestäni yhden kauden päätteeksi kun herra sanoi että saatiin eurolla euro! Tämä lausunto kummittelee allekirjoittaneen mielessä pitkään!

Vaikka ei pitäisi muistella niin kuitenkin Tirkkosen aikaan hallin ilmapiirikin oli ihan toinen. Pidin siitä että hän ei nostanut itseään jalustalle. Tuli juttelemaan jopa kiekkokoululaisille, kyseli että miten pelit on mennyt ja vielä toivotti onnea voittolaukauskisaan koska halli on täynnä. Tämän kaiken teki siis pelipäivänä. Vaati aikaa noin puolisen minuuttia, mutta efekti pieniin pelaajiin oli lähtemätön. Ollaan osa Saipaa.

Tätä toivoisin tulevaisuudessa. Yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä, vastuun kantamista ja iloisuutta. Fakta on kuitenkin se että meillä täyttyisi torit jo mitallista, olipa sen minkä värinen tahansa.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse olin kyllä onnellinen silloin kun Tero tuli. Olin vahvasti sitä mieltä että hän osaa viedä joukkuettamme oikeaan suuntaan. Tosin koko kuva hänestä tuli television kautta
Joo itsekin olin silloin tyytyväinen kun hän tuli. Raikas tuulahdus uutta. No tuulahdus on nyt kyllä näiden vuosien aikana muuttunut joksikin muuksi kuin raikkaaksi. Enempi sellaiseen ruskeaan suuntaan.
 
"Jos haluat pizzaa, mene pizzeriaan. Jos haluat maaleja, mene maalille. SaiPa haluaa pizzaa."

-Nimimerkki Bacon 17.11.2015 kun SaiPa oli hävinnyt Hifk:lle 4-3-

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tiedotetta ei tullut tänään joten Lehterällä mennään, ainakin seuraavat kaksi peliä. Eikös irtisanomisia ole monesti hoidettu ja tiedotettu juuri sunnuntaina. Eikä tarvitsisi Teron enää ajaa Espoosta tänne sitä varten.

Lehterän lomauttaminen olisi saipalle ilmainen lounas ja siitä säästöä 15-20t€. Mutta eikö Jussille kelpaa vai.
Pitäisi pitää YT:t ja senkään jälken tuskin menisi lakituvassa läpi että kun yksi henkilö lomautetaan niin se on se ratakaiseva asia kustannuksissa. Kyllä taitaa vaan olla että reilusti pitää vaan antaa fudut.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Ehkä se tosiaan aiemmin mainitusti henkilöityy Teroon tällä kertaa tämä suossa vaeltaminen. SaiPa olisi kadonnut kartalta jo monta kertaa, jos yleisö olisi aina menestymättömyydestä kiittänyt jääden peleistä pois.

Nyt yhteisöllisyys ja ”meidän pojat” on vaihtunut kollektiiviseen Lehterän vastustamiseen.

Edit. Ja se tuntuu kaikkein pahimmalta tässä, että ei enää koeta olevan Meidän SaiPaa.
 
"Eihän siinä olis mitään järkeä, jos SaiPa voittais aina!"

- Huuto Kisapuistossa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy