Lauri Tukonen Turun Palloseuraan!

  • 187 743
  • 691

Tarasenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, St. Louis Blues, Manchester United
Nyt ui se verran iso hauki verkkoihin että verkkosivutkin kaatuivat.

Tosissaan en oikein tiedä mitä tästä pitäisi ajatella. Aika riskitön kokeilu tryoutilla mutta ehkä Laten itsensä puolesta ajattelen että kaverin olisi pitänyt tajuta jo lyödä hokkarit naulaan.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Enpä olisi uskonut Lauria enää Liigassa nähtävän. Mielen sitkeydestä ei ainakaan ole Tukosen kohdalla homma jäänyt kiinni. Ei olisi ihan voinut kuvitella, että viimeksi kun Lauri oli Tepsin paidassa jäällä ja johti Liigan pistepörssiä niin voisi reilun neljän vuoden päästä tilanne olla tällainen.

Paljon on tapahtunut seuralle ja Laurille tuossa välissä, mutta onhan tämä mielenkiintoinen kokeilu. On nyt ainakin ollut peleistä taukoa, joten aiemmat vammat lienevät kunnossa. Tuolla loukkaantumishistorialla ei tosin paljon kuntopyörää kummempaa uskalla tehdä ilman pelkoa jostain vammasta.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Jumankauta!! Tervetuloa Laurille, aivan huippuhyvä hankinta nimenomaan kun try-out on kyseessä! Nyt toivotaan vaan että on mies kunnossa.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsellä kaksijakoiset fiilikset. Loistava hankinta try-outille. Voi olla ihan tähtipelaaja vielä Liigassa. Sitten toisaalta seuraavan pahemman loukkaantumisen seuraukset voi olla jo aika vakavat. Onko harjoitellut jonkun joukkueen mukana tällä kaudella?
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Auriskin on irti henkseleistä jälleen. @aurajoki kyseessä on try-out, ihan rauhassa nyt!
 

Veijari

Jäsen
Kyllä ensimmäinen reaktio tämän uutisen lukiessa oli naurun hörähdys. Jotain vapaiden pelaajien alennuslaaria siellä toimistolla näköjään vain selataan.
 
Kaikki kunnioitus Latella, mutta suoraan sanoen tämä diili pelottaa minua. Liigassa kumminkin on näitä pelaajia, jotka eivät piittaa vastustajan kunnioittamisesta paskaakaan ja jos se kunnioittamisen puute näkyy Laten kohdalla esim. taklatessa niin voi tulla rumaa jälkeä. Kaikkea hyvää Latelle kuitenkin ja toivottavasti pysyy kunnossa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei jumalauta.... Mä sain sydärin kun näin että Tukosen ketju oli taas käynnissä.. Onneksi parin sekunnin jälkeen oletin että ei se Tepsiin siirry...

Päätin avata kuitenkin ketjun ja eka reaktio oli: "MITÄ AKTUAALISTA VITTUA?".... Kyllä tää on aikamoinen vitsi tää organisaatio

No toivottavasti Late onnistuu ja onneksi kyse vain try-outista eli jos pelaajalle peli toimii kuin parisen vuotta sitten ja ei loukkaannu niin on itseasiassa hyväkin hankinta...

Nää 2 uutta hankintaa on arpoja ja mielenkiintoista katsoa miten nää pelaa... Toivottavasti ensi viikolla molemmat kaukalossa (vaikka Tukonen ei kaukalossa kauaa viihdy)
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Ihansama mikä try-out on, mutta me hankitaan 33v kaveri joka pelannut viimeksi täyden kauden 09-10 Lukon riveissä. 10 vuotta sitten. Nyt on Tompalta seksikkäitä hankintoja, kieltämättä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Se tryoutin viides peli Lukkoa vastaan, eikös vaan? On mielenkiintoista. Vähän olen skeptinen onko Tukosella annettavaa, mutta toivon toki onnistumisia. Ja ettei sattuisi mitään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
No jopas nyt toimistolla on teholinkous päällä, jäikö joulusta glögejä?

Mua vähän hirvittää, ei sen takia että tämä olisi heikko mainostemppu ja että Tepsi tekee turskaa ottamalla yhden koukkupolven lisää, vaan ihan Laten terveyden takia. Jätkä on ottanut niin monta kertaa betoniseinän vastaan ties mistä kulmista suoraan komentokeskukseen, niin en halua että enää käy mitään sarjassa jossa pelaajien keskinäinen kunnioitus on ennätyksellisen alhaalla ja raukkamaisia seivästyksiä suoraan päähän tulee viikosta toiseen, joita hetki jaksetaan kauhistella ja sitten unohdetaan.

Heikoimmillaan aivan yhden tekevä hankinta, parhaimmillaan tässä on se meidän kesken kautta hankittu kevättä varten hankittu täsmäase ”Sweatt”, josta vielä puhutaan pitkään.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tukonen on kunnossa ollessaan huippupelaaja mutta eiköhän se nyt ole jo nähty että kaveri ei pysy kasassa koko kautta ja näin ollen en ymmärrä tätä sopimusta, olkootkin try out.
Kertonee ennemminkin sen että Tepsiin ei ole imua ja tänne ei saada houkuteltua todellisia vahvistuksia eli maajoukkuetason pelaajia, nuoria nousevia talentteja ja parhaassa iässä olevia pelaajia.
Tämä taitaa jatkossa olla trendi että tänne hankitaan Mestiksestä pelaajia, Ruotsista arpoja ja näitä loukkaantumis herkkiä pelaajia tähtipelaajien kiertäessä seuran kaukaa.
Ainoastaan maksamalla ylihintaa Tepsi voi saada houkuteltua tänne tällä hetkellä muita kuin näitä edellä mainittujen tasoisia pelaajia.
No aika näyttää miten hän onnistuu ja tulee pysymään kasassa.
Toivottavasti virheistä on myös opittu kirjoitettaessa sopimuksia ja ettei Tepsi ole tehnyt hänen kanssaan mitään pitkähintaista tryout sopimusta.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Laurin historialla viiden ottelun try-out taitaa valitettavasti tarkoittaa ennemminkin kahta kautta, mikäli kaikki 5 peliä halutaan nähdä.

En todellakaan toivonut näkeväni enää Lauria kaukalossa. Mielestäni kaukaloiden ulkopuolinen elämä pitäisi olla hänelle perheellisenä miehenä tärkeämpää, kuin väkisin pelaaminen riskirajoilla.

Toivottavasti ei koe kohtalokasta iskua kaukalossa nyt, mikä kulkee sitten loppuelämän mukana. Jokatapauksessa kaikkea hyvää Laurille.
 

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Vähän kans kaksjakoiset fiilingit tästä. Viisas ratkasu tehdä vaan tryout-soppari, mut toisaalta tää kortti on jo katottu.

Turha kitistä, ettei Tepsiin saada kunnon vahvistuksia. Ei tietenkään saada. Ne isot kalat mitkä lähtee lopputalvesta liikkelle ui sellasten seurojen verkkoihin, joilla on mahdollisuus pelata mestaruudesta. Tepsillä ei ole. Ei kukaan tule tässä kohtaa kautta sekaisin olevaan seuraan, joka taistelee viimeisestä säälipleijaripaikasta.

Tää kausi on vähän niinku menny jo.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitäs ihmiset veikkaa? Kauan Tukonen pysyy ehjänä
Pelaa korkeintaan 1.5 ottelua. On kyllä täysin idioottimaista hakeutua enää kaukaloon hänen nykyisellä loukkaantumishistorialla. Toivottavasti tämä comeback jää kuitenkin nyt viimeiseksi jos ja kun Tukonen loukkaantuu taas ellei hän sitten oikeasti halua elää loppuelämäänsä vammojen kanssa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös