AAPEEli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tukosen osalta Lukko teki sinänsä oikean ratkaisun. Virran Peksihän sen sanoi suoraan: kuka on vastuussa siitä, jos tulee vielä yksi, kohtalokas kolhu? Hän/Lukko ei halunnut olla.

Tukosella on hurjat pelihalut tilanteessa jossa pitäisi miettiä peliuran ja vakavien päähän kohdistuneiden iskujen jälkeistä elämää. Minä en mistään mitään tiedä, mutta musta tuntuu että Tukonen itse on ottamassa hurjaa riskiä terveydellään. Ei hyvä.
Tämä on totta. Uskoisin, että Tukosen valtava potentiaali on se, joka saa hänet pistämään terveytensä äärirajoille. Kun tiedät, että olisit kunnossa ollessasi NHL 3kentän tasoa, niin kyllä sitä varmaan aika loppuun asti haluaa koittaa..
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Tukonen pelasi ne 18 peliä liigan parhaan sentterin eric perrin(voitti edellisellä kaudella pistepörssin muistaakseni) ja paluun tehneen tomi kallion kanssa, että tässä osa syy koviin pisteisiin. Late ei ole koskaan ylittänyt 35 pistettä liigassa.
Eiköhän nämä riskikortit olla nyt katsottu
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekon irrottajat, heads, backs, HC TPS
Tukonen pelasi ne 18 peliä liigan parhaan sentterin eric perrin(voitti edellisellä kaudella pistepörssin muistaakseni) ja paluun tehneen tomi kallion kanssa, että tässä osa syy koviin pisteisiin. Late ei ole koskaan ylittänyt 35 pistettä liigassa.
Eiköhän nämä riskikortit olla nyt katsottu
Vastaavasti Tukonen oli pääsyy sille miksi Perrin & Kallio loistivat kentällä. Tukonen oli parhaimmillaan TPS:n paras pelaaja joka ilta. Mutta ei häntä enää tule ilmeisistä syistä johtuen palkata.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tukosen viime kauden 16 otteluun iskemät 1+2 -tehot osoittavat, että olemattoman pienet ottelumäärät ovat alkaneet vaikuttamaan myös pelitasoon, jonka hän aiemmin pystyi pitämään jatkuvasti korkeana, vaikka pelasi harvakseltaan. Lisäksi Tepsin laituriosastolla pitäisi tulla melkoinen loukkaantumissuma, jotta Tukoselle olisi edes järkevää roolia tarjolla.

Vítuttaa kyllä edelleen se Tuppuraisen taklaus. Sillä kaudella Lauri ei muistaakseni ollut joutunut huilaamaan yhtäkään peliä ennen kuin tää yksi sankari päätti vedellä uran käytännössä kanveesiin. Toivottavasti omatunto painaa synnin lailla.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Juu niin hyvä liigapelaaja kun Lauri on parhaimmillaan ollutkin, niin tässä rekryssä ei valitettavasti olisi enää mitään järkeä. Vielä viime TPS-vierailulla ennen Tuppuraisen numeroihin ajoa Tukonen oli high risk - high reward soppari, nyt jäljellä ei oikein ole muuta kuin high risk. Loukkaantumiset ovat valitettavasti tuhonneet Tukosen mahdollisuudet olla Liigan kärkeä omalla pelipaikallaan. Vaikka Late välttyisi loppu-uransa loukkaantumisilta, niin en usko että pääsee enää lähellekään omaa parasta tasoaan. Ja se että välttyisi (tai ylipäätään pääsisi täyteen pelikuntoon) alkaa olla hyvin epätodennäköistä.

Onhan tuo Laurin ura ollut suorastaan traaginen. Potentiaalia olisi ollut tehdä pitkä ja menestyksekäs ura NHL:ssä, loukkaantumisista huolimattakin oli parhaimmillaan NHL tasoa. Saatikka sitten jos olisi saanut treenata ja pelata parhaaseen peli-ikään asti (25-30v) täysin terveenä.

Mutta jossitella toki aina voi. Oma toive on, että Lauri saa päätettyä uransa siten, että elämä jatkuu siviilissä suht terveenä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ja että löytää tämän jälkeen mielekästä tekemistä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tukonen tosiaan meni Ässiin ja pelaa ensimmäisen pelinsä ... tadaa ... Turun Palloseuraa vastaan. Hieman hämmentävää ja jotenkin vähän jännittävääkin, Tukosen itsensä vuoksi lähinnä. Kun nyt mies vaan pysyisi ehjänä ja poissa maalinteosta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voiskohan Tukoselle saada Liiga -peleihin sellaisen samanlaisen paidan jota taklauskiellossa olevat toipilaat käyttävät harjoituksissa? Hullulta tuntuu miehen vielä uraansa jatkaa ja jonkun tarjota sopimusta, ensimmäinen tunne uutisen luettuani oli että toivottavasti seuraava loukki ei ole sitten siviilielämänkin kannalta kohtalokas.

Hieno pelaaja kunnossa ollessaan, mutta tuo loukkaantumisalttius on jotain täysin poikkeuksellista, mm. viime vai toissa kaudella mies taisi olla monta viikkoa sivussa kun loukkasi itseään hallin portaissa... Toivotaan parasta Latelle.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On kyllä äärimmäisen hämmentävä tapaus tämä Tukonen. Luulin että Lukko-pestin päättyminen oli se piste uralla. Mitä vielä, ei ehtinyt kissaa sanoa, kun sopimus Ässiin.

Tukonen on pelannut Liigaa nyt 10 kaudella Ameriikan reissun jälkeen. Noista peleistä pelannut reilusti alle puolet. Jos olisi pelannut täydet kaudet niin Late olisi nyt n. 750 pelin Liiga-veteraani. Nyt pelejä 368!

Viimeisellä kolmella kaudella ei ole saanut enää 20 peliä pelattua. On se vaan sitkeä äijä yrittämään, joten pakko kai se on hattua nostaa ja samalla toivoa että saisi nyt edes yhden kunnon kauden ennen uran loppua. Tukonen jos joku ansaitsisi kunnon kruunun uralleen.
 
Jatkoajan Jeesus

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL, MTL, BUF
Tukonen on taas ilman seuraa. Tepsiin vaan, jos myy omat mainokset paitaan vai miten se meni.
 
1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010 ? (tuskin vittu koskaan enää)

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tukonen on taas ilman seuraa. Tepsiin vaan, jos myy omat mainokset paitaan vai miten se meni.
Eiköhän tämä virsi ole nyt jo veisattu. Korpikoskea ja Suorantaa meillä on jo poliklinikalla, joten miksi pestata jesarilla parsittua korkean riskin loukkaantumis-asteen omaavaa hyökkääjää enää tuonne "day to day" listoille. Ei ole Late enää siinä lyönnissä kuin viimeisellä kaudella Tepsissä ennen loukkaantumista. Ei meillä näin akuutti hätä ole näihin stuntteihin.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Se on näköjään Lauri löytänyt seuran, eikä ihan mitä tahansa... Hienoa, että saa vielä mahdollisuuden. Ei 32-vuotias jääkiekkoilija ole vielä uransa päässä - toivottavasti pysyisi nyt sitten kunnossa!
Transfernews
 
"Jutin sanoin - mennään eteenpäin!

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Onko kellään käryä missä Lauri Tukonen majailee ja puuhailee? Treenaako ja haaveilee sopimuksesta?

Lopetusuutista ei omiin silmiin ole näkynyt, Kloten kai viimeisin sopimusseura viime kaudelta.

Varmaan moni säikähtää nyt kun viestiketju pomppaa esille, että LasiLate on sainattu.
Kysyn siksi, kun tuli seurattua Latea ja pidin hänen pelaamisestaan. Paremmalla onnella/kropan kestolla olisi lahjat riittäneet vaikka kuinka pitkälle.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL, MTL, BUF
Kylläpä oli todellinen jymy-yllätys! Voisiko meillä joskus käydä tuurikin, ja Tukonen pysyisi ehjänä? Onko liikaa vaadittu, edes kerran jumalauta!
 
1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010 ? (tuskin vittu koskaan enää)

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hästääääg koukkupolvi, rahastajat, klesat.. Tuu jo Aurajoki, odotan.
Tervetuloa takaisin Late, hienoa.
 
Jonne Virtanen
"Jokerit pahoittelee virheellistä ilmoitusta Karalahden siirron kariutumisesta heinäkuussa!"

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Enpä olisi uskonut Lauria enää Liigassa nähtävän. Mielen sitkeydestä ei ainakaan ole Tukosen kohdalla homma jäänyt kiinni. Ei olisi ihan voinut kuvitella, että viimeksi kun Lauri oli Tepsin paidassa jäällä ja johti Liigan pistepörssiä niin voisi reilun neljän vuoden päästä tilanne olla tällainen.

Paljon on tapahtunut seuralle ja Laurille tuossa välissä, mutta onhan tämä mielenkiintoinen kokeilu. On nyt ainakin ollut peleistä taukoa, joten aiemmat vammat lienevät kunnossa. Tuolla loukkaantumishistorialla ei tosin paljon kuntopyörää kummempaa uskalla tehdä ilman pelkoa jostain vammasta.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, WPG
Jumankauta!! Tervetuloa Laurille, aivan huippuhyvä hankinta nimenomaan kun try-out on kyseessä! Nyt toivotaan vaan että on mies kunnossa.
 
1989, 1990, 1991, 1993, 1995, 1999, 2000, 2001 & 2010

Kendo26

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Vegas Golden Knights
Itsellä kaksijakoiset fiilikset. Loistava hankinta try-outille. Voi olla ihan tähtipelaaja vielä Liigassa. Sitten toisaalta seuraavan pahemman loukkaantumisen seuraukset voi olla jo aika vakavat. Onko harjoitellut jonkun joukkueen mukana tällä kaudella?
 
Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy