Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

  • 386 504
  • 2 227

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, nyt tuntuu että mahdollisesti viimeisellä Marjamäen kaudella Jokereissa tuo reagoiminen parantunut huimasti. Ero viime kauteen aivan jäätävä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Nyt on tullut se hetki jota kaikki ovat odottaneet. On nimittäin Laten aika loistaa. Historiallinen matka alkaa tänään kohti kirkkainta. Aina olen uskonut. Come on!

Näin totesin ennen kauden alkua. Näinhän se menee. Late ei tiedä enää mitä häviäminen tarkoittaa. Vain taivas on rajana ja aina olen uskonut ja luottanut :) Vamoos Late!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Areenan kattorakenteiden lujittaminen käynnissä. Marjan patsaan perustuksen valanta kesken.

Siis mä luulin, että koko Hjalmar Arena on rakennettu tätä tarkoitusta varten. Koko hallihan on yksi iso jalusta vieläkin isommalle patsaalle.

24 kilometriä korkea patsas "Lauri Marjamäki heittää fläppitaulun", fläppitaulun, jota pitää ilmassa lähinnä taiteellinen näkemys. Tai jotain sen suuntaista.

Lauri ulos anyone?
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten voi olla mahdollista että Marjamäki on saanut Jokereiden pelin kulkemaan? Jatkoa ei vielä uskalla tarjota. Katotaan vielä kuitenkin seuraavat 20 peliä. Ja ainahan sitä voi playoffeissa myös epäonnistua.
 

Ikuri

Jäsen
Tänään valmennukselle kehut kun on sen aika. Mahtavaa pelisilmää kolmannen erän loppupuolella kun voittoa lähdettiin kairaamaan erikoiskentällä O'Neill-Björninen-Pakarinen. Hyvää reagointia.
En ehtinyt näkemään eilistä ottelua, mutta maalikoosteen silmäilin näin aamusella. Tuo lainaamani oli hyvä nosto peluutuksesta.

Jensen tippui ykkösketjusta ja ykkösylivoimasta hölmöiltyään itsensä pesulle. Mitä keksii ylivoimalle Marjamäen Lauri? Ottaa hatustaan kanin, joka ei osaa laukoa ja asettaa tämän pupun maalintekijän tontille. Lopputuloksena tietenkin maali Normanille. Ykkösylivoimassa oli koosteen mukaan näin vaatimattomasti neljä eilen sentterinä pelannutta pelaajaa. Edes Doug Shedden ei pystynyt aikanaan tähän Jokereissa. Mahtavaa Lauri. Kun voitetaan (jatkuvasti), nämä tyhmätkin ideat toimivat ja tuntuvat järkeviltä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Huomenna voitto niin sitten on jo Skabelkat, Hartleyt, Nemirovskyt ja viimeisimpänä Kvartalnov Laten takataskussa. On se vaan kova.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

Suomen halutuin jääkiekon valmennuspesti, eli Jokereiden päävalmentajan paikka on tämän kauden jälkeen auki. Tai on siinä tapauksessa, ettei neljä vuotta helsinkiläisjoukkuetta luotsannut Lauri Marjamäki jatka pestissä.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siinä on Jarilla puuhaa tälle syksylle, kun pitäisi toimari hommata, päävalmentaja ensi kaudelle ja Vuorisellekin uusi näköradio, että teksti-tv pelaa talven tärkeimpinä tarkkailukuukausina. Joko Keisarille on soitettu?
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Ääh klikkasin jo siinä toivossa auki että Marjamäelle olisi julkistettu ensi kaudeksi mutta edelleen saa jännittää pelon sekaisin tuntein että Late jatkaa edelleen.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Sellanen putki nyt menossa, että voin jo tuntea loka/marraskuu aamupäivän. Jokerit.comissa on video, jossa on sopimusuutisia. Siinä Late on hakemassa Autotalo Laakkosesta uuden Nissanin tuleville vuosille, ja ilmoittaa samalla, että homma jatkuu...
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Kyllähän Marjukka nyt näitä Jatkiksen pelitapa analyysejä on tällä kaudella vienyt 100-0.

No ammattilainen. Näkihän sen samantien Jokerien pelaamisesta. Tämän palstan janareista kenelläkään ei ole mitään hajua miten jääkiekkoa pelataan, toisin kuin Marjapuurolla. No easy way to Gagarin Cup.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös