Mitä tekisitte valmentaja jos teillä on seiska pakin rooliin tarjolla tällänen nimi kun Eemeli Räsänen kenen esitykset on tätä luokkaa ja Roope Reini ketä esiintynyt edukseen ja vaikuttaa muutenki valmiimmalta?

Ihan kaverin puolesta kyselen T: Marjamäki
Kaverisi puolesta pitää toivoa, että joukkueen loukkaantumistilanne saadaan keväällä siihen malliin, että Reini ja Räsänen ovat joukkueen puolustajat #9 ja #10 eli kaukana pelaavasta kokoonpanosta.
 
Mängimies tykkää tästä

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Mulla on tuossa suosikeissa kaksi jengiä, joilla menee nyt suht lujaa. Toinen jopa johtaa sarjaansa. Molemmat ovat myös olleet perinteisiä kevään sulajia, joten vielä(kään) ei heitellä hattuja ilmaan.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Hämmästyttävän paljon on suorituksessa heittelyjä edelleen, etenkin jos ottaa huomioon, että kyseessä on liiankin kokenut eli vanha joukkue.
Jokerit ei ole ainoa joukkue, jolla peli ailahtelee. Jos olisi CSKA:n kaltainen rotaatiomahdollisuus, niin silloin voittoja varmaan tulisikin kuin liukuhihnalta, mutta nykyiset voimavarat täytyy suhteuttaa rosterin kokoon. Toisin sanottuna ei ole järkevää laittaa 110% likoon jokaisessa pelissä, vaikka vähän ilkeältä saattaa kuulostaakin.

Onneksi tuo kokoonpanon ikääntyneisyys ei ole ainakaan vielä paistanut pelaajien otteissa (poislukien Konna ja Niemi). Leppä on parantanut koko kauden mittaan tekemistään, Pihlström on parempi nelosen sentteri kuin Mika Niemi, Regin pelaa erittäin hyvää kautta, Joensuu on kovimmassa kunnossa varmaan mitä ikinä sekä Mörkö nyt on Mörkö.

Menipä puolustuspuheeksi, vaikka itsekin olen aika skeptinen vielä kevään suhteen. Aika näyttää mitä silloin tapahtuu.
 
Pöö
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
@Sämppäri täydentäen ja liittyen mv-peliin niin koko viisikon puolustuspeli. Jokerit on päästänyt omiin tällä kaudella keskimäärin 2,63 kiekkoa. Joka on itse asiassa lähes tismalleen sama lukema kuin vuosi sitten (2,64). Tämä on se isoin asia Jokereiden menestymisen tiellä. Tuosta pitäisi sellainen yli puoli maalia per peli tiivistää pelaamista. Tapahtuuko? Ainakaan nämä 100 pelin tilastot eivät tätä tue.
Tämä nyt on tyhmistä tyhmin tilasto ottaa edes esiin, kun toisena maalivahtina on kaveri, jonka kanssa ei päästä ikinä alle 3-4 päästetyn maalin. Kalnins 1,99, Niemi 3,4. Alle kaksi maalia omiin per peli tulee varmasti riittämään keväälläkin tällä materiaalilla.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Toisin sanottuna ei ole järkevää laittaa 110% likoon jokaisessa pelissä, vaikka vähän ilkeältä saattaa kuulostaakin.
Järkevää olisi laittaa ekassa erässä 100 lasiin ja ratkaista peli ja sit surffailla pari erää. Varsinkin näitä selvästi heikompia vastaan.
 
Järkevää olisi laittaa ekassa erässä 100 lasiin ja ratkaista peli ja sit surffailla pari erää. Varsinkin näitä selvästi heikompia vastaan.
Ei tämä sentään niin heikkotasoinen (tai niin isot tasoerot) liiga ole, että yhden erän pelaamalla voisit löysäillä kaksi seuraavaa.
 
Mängimies tykkää tästä
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Yleensä jengillä menee aika hyvin kun pitää riidellä siitä, riittääkö voittoputken aikainen maalivahtipeli kuinka pitkälle pudotuspeleissä ja ovatko voitot olleet riittävän kokonaisvaltaisia.

Huumori huumorina. Jokerit pelaa nyt hyvin ja Kalninsin ollessa maalissa puolustaminen ja mv-peli riittää hyvin antamaan useimmissa otteluissa mahdollisuuden voittoon tässä sarjassa. Tämä on tottakai myös valmennuksen ansiota ja näkyy pistesarakkeessa. Niemen ollessa maalissa ei riitä, eikä tilastoja tarvitse sen enempää verrata - sen näkee silmälläkin.

Nyt mennään näillä ja hyvin menee, mutta valmennuksella on kevään näytöt vielä antamatta. Minulle kyllä passaa jos "Nero" vie jengin vaikka päätyyn asti, vaikka epäilty on. Kalninsin, Lehtosen tai O'Neilin loukkaantuminen olisi toki ylipääsemätön isku pudotuspelimenestyksen kannalta, eikä sille asialle mikään valmennus mahda mitään.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Ei tämä sentään niin heikkotasoinen (tai niin isot tasoerot) liiga ole, että yhden erän pelaamalla voisit löysäillä kaksi seuraavaa.
Aika monessa pelissä narrit on kuitenkin alkanut löysäilemaan tokassa erässä turvallisessa maalin johdossa tai jopa pelin ollessa tasan. Homma hoidossa ja jalka pois kaasulta.
 
Tässä matsissa, mihin linkki vie ja Eeli Tolvanen teki hatullisen Vitjazin verkkoon Jokerit pelasi sellaista peliä, mitä toivoisi näkevän nykyäänkin. Jengi oli 0-2 avauserän jälkeen tappiolla eikä hetkeäkään tarvinnut miettiä voisiko Jokerit jotenkin olla voittamatta tätä peliä.

Kaasu oli päällä koko ajan, armoton paine kohti Vitjazin maalia. Toisen erän lopulla ennen kuin Norman tasoitti 2-2:n ajassa 39.53, Jokerit oli pitänyt kiekkoa hyökkäysalueella noin kolmisen minuuttia. Haki ja haki, ja haki maalia, ja lopulta väistämätön tapahtui. Kolmas erä oli sitten kosmetiikkaa vaikka Tolvasen voittomaaliksi jäänyt illan toinen tulikin vasta ajassa 50 jotain.
Palstalaiset varmaan muistaa kamppailun?


 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä nyt on tyhmistä tyhmin tilasto ottaa edes esiin, kun toisena maalivahtina on kaveri, jonka kanssa ei päästä ikinä alle 3-4 päästetyn maalin. Kalnins 1,99, Niemi 3,4. Alle kaksi maalia omiin per peli tulee varmasti riittämään keväälläkin tällä materiaalilla.
Tyhmäähän se on kun tilasto ei näytä siltä miltä haluaa. Se on joukkueen tilasto. Ymmärrän että tuntuu ikävältä. Nenäliina Ja jaksamista.

Janis Kalnins isoja vastaan(kaikki lännen pleijarijengit+idän isot) runkosarjakausi 18-19 ka. 2,95. Pudotuspelit ka.2,52.

Tämä kausi sama otanta ka. 1,94. Hieno parannus viime vuoteen. Jäljellä vielä mm. SKA x 3, Spartak,Omsk, DM ja Torpedo.

Kaikki pelit ja mv:t mukaan luettuna Kalnins on päästetyissä ka.1,99 sijalla 13. Mahdollisesti vastaan tulevista veskareista alapuolella on Hudacek 2,05&Lindbäck 2,42 Ja yläpuolella Melnichuk 1,41, Samonov 1,44, Johansson 1,55, Sorokin 1,55 ja Bocharov 1,90.
 
Tää jengi on tässä!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Vähän pitää posia heittää toimiston suuntaan kärsivällisyydestä ja tyhjästä kirstusta. Fanien huutoäänestyksellä Marjamäki olisi jo kengitty pois, mutta Marjamäki on näyttänyt näille faneille karvapersettä ja siivittänyt joukkueen ennenäkemättömään lentoon KHL-aikana.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Paljon on tullut Marjamäkeä kritisoitua, mutta pitää tässä vihdoinkin myös kehua valmennustakin viime aikojen loistavasta tuloksellisesta vireestä. Siinä missä vielä lokakuussa koko playoff-paikka oli kysymysmerkin alla täysin perustellusti niin sarjasijoituksen kuin peliesitysten puolesta, häämöttää nyt edessä jo kohtuullisen varma kotietu ja jopa konferenssin 1-2 sijatkin ovat vielä jollain tapaa mahdollisia. Viime aikojen peliesityksiä en lähde kovin paljoa arvioimaan muuten kuin tulosten puolesta, kun näillä silmillä ei ole kovin montaa peliä viime aikoinakaan katseltu.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
Nostetaanpas tätäkin ketjua, niin ei tarvitse kaikkea valmennusta koskevaa keskustelua käydä potkujenvaatimisketjussa. Muuten en ota tarkemmin kantaa kun näin pelistä eilen sen verran pienen osan, mutta yhdessä ratkaisevassa asiassa valmennus onnistui eilen. Otettiin ajoissa riski maalivahdin poisottamisen kanssa, kun momentum oli Jokereilla ja aloitus vastustajan päädyssä. Kentällä oli kuumia ja kyseisessä pelissäkin onnistuneita pelaajia. Tällä kertaa riski kannatti ja näin lopulta saatiin se toinenkin piste nollan sijasta.

Muuten voidaan varmaan toisaalta kritisoida viime aikojen pelien tyypillisestä tason vaihtelusta eri jaksoina. Nytkin oli hyviä ja surkeita osia. Liian usein ollaan viime aikoina jouduttu kirimään tappioasemasta, mutta tavallaan on tietysti iso plussa kuinka usein siinä on onnistuttu. Ei kyllä ihan helpoimman kautta ole menty.
 

Gemondo

Jäsen
Yritin tuossa itsekin pohtia mikä saa Marjamäen peluuttamaan Kalninsin puhki runkosarjassa, ja päädyin seuraavaan lopputulemaan: raha.

Jospa sinne soppariin on kirjattu mukava bonus divisioonan voitosta. Ja kauoan päälle vielä toinen mokoma Skaan edelle sijoittumisesta. Muutama satatonnia voi jo saada pohtimaan Niemen peluuttamista kerran jos toisenkin.
 
Kuukauden kunnianosoitus
Taro Tsujimoto
Toisessa erässä Jokerit pelasi tänään useamman vaihdon putkeen erittäin aneemisesti. Etäisyydet viisikolla kasvoivat järjestään tolkuttomiksi. Siinä kohtaa kun luulisi valmentajan ymmärtävän tilanteen, Marjamäki katselee lasittunut katse silmillä vaihtoaitiossa kohti tyhjyyttä.

En tiedä oliko tällä tämäniltaisella pelillä niin merkitystä kokonaisuus huomioiden. Mutta jollain tapaa pelaajien peli-ilme kentällä vastasi täysin valmentajan ilmettä penkin takana. Vai oliko se sitten päinvastoin. Tai sekä että.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämänpäiväinen peli oli ihan ok peli tähän kohtaan kautta. Vastassa eri konferenssin joukkue eikä meillä oikeastaan panosta pelissä. Nyt jos koskaan on hyvä antaa pelin mennä selkärangasta, sillä kohta alkaa tiukat pudotuspelit, joissa ei ole tilaa sooloilulle. Hyvä veto Late! että annoit pelaajille tänään tilaa. Luotto on kova, että mennään round 2 tällä kaudella.
 
Yritin hukuttaa murheeni juomalla, mutta ne pirut oppivat uimaan

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Mitäköhän marjukan avioliitolle kuuluu?

Sanomattakin on selvää, että late ei anna ammattimaista esimerkkiä joukkueelle. Ja ilmankos oli lasittunut katse vaihtoaitiossa La, kun kankkunen painoi päälle.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Siis ihminen käy maajoukkuetauolla baarissa joraamassa jonkun/joidenkin ihmisten kanssa?! Laurilla on nyt lähtenyt homma aivan lapasesta.

Voi elämän kevät noita kyseisen oksennuslehden hakuja. Hyvä vaan, että Late päästelee höyryjä ennen pudotuspelejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy