theZ

Jäsen
Heh. @AaWikko jos sinulle on näsäviisastelua, että kumoaa väitteesi, jotka eivät perustu itse asiassa mihinkään niin fine. Marjamäki on viimeksi voittanut jotain vuonna 2015.
Erkka Westerlund on viimeksi voittanut jotain 1998. Ihan turha höpöhöpö-äijä? Mitä tekemistä sillä on minkään kanssa milloin Marjamäki on viimeksi jotain voittanut. Eihän @AaWikko edes viitannut viime aikaisiin saavutuksiin mitenkään.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
@AaWikko taistelee Jokeriosion huumoripostaajan tittelistä ihan tosissaan. Missään ei ole vikaa eikä ongelmaa, ainoastaan meissä jatkoajan kirjoittajissa kun luomme yleisen konsensuksen, joka on että Marjukan jokeripestissä on meneillään jatkoaika. Aawikon mukaan negailijat negailee ja niin edelleen.
Kyseinen nimimerkki taitaa olla eräs vanha tuttu joka lopulta poistettiin lukuisten asiattomien viestien vuoksi. Miten lie saanut uuden mahdollisuuden..
 
Sporaan sporaan

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
Joku median edustaja voisi grillata Kurria nykytilanteesta. Miten on kausi mennyt? Oletko tyytyväinen valmennuksen panokseen ja peliesityksiin? Onko Gagarin Cup realistinen näillä? Nauttiiko valmennus johdon luottamusta? Aiotteko reagoida, koska Jokerit on kohta pudotuspelien ulkopuolella tällä menolla?

Painetta sinne torniin.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joku median edustaja voisi grillata Kurria nykytilanteesta. Miten on kausi mennyt? Oletko tyytyväinen valmennuksen panokseen ja peliesityksiin? Onko Gagarin Cup realistinen näillä? Nauttiiko valmennus johdon luottamusta? Aiotteko reagoida, koska Jokerit on kohta pudotuspelien ulkopuolella tällä menolla?

Painetta sinne torniin.
Viestiä toimistolle, kyllä siellä asiaan varmasti reagoidaan kun viestejä rupeaa tulemaan enemmän. Itselleni ainakin silloin tällöin vastailtu ja perusteltu että "miksi näin".
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Näytetäänkö Marjamäeltä aina sama "Oltiin tehottomia maalipaikoissa" -haastattelu tappion jälkeen? Vaihtaisivat jo nauhaa.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
Viestiä toimistolle, kyllä siellä asiaan varmasti reagoidaan kun viestejä rupeaa tulemaan enemmän. Itselleni ainakin silloin tällöin vastailtu ja perusteltu että "miksi näin".
Näin pitää tehdä. Jotain pitää tehdä. Yksittäiset hyvät pelit sillon tällöin eivät riitä. Katsomoon tifoa pystyyn ja älytön viestiralli toimistolle. Nyt itsekkin sen uskon, tästä kaudesta on tulossa täysi fiasko tällä menolla. Kaikinpuolin. Kentällä ja ulkopuolella.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
Maajoukkuetauko tulee hyvään paikkaan. Marjamäelle voidaan antaa kenkää ja suunnitella tulevaa. Kivi on tänään katsomossa. Mikä on pahinta mitä voisi sattua?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Tän päivän esityksen jälkeen pitäisi olla selvää että seuraavassa pelissä penkin takana on uus mies. Late lähe meneen ku vielä ehit!
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joukkue tarvitsisi herättäjän ja taistelijasielun. Mitä tekee Marja? No penkittää tottakai Lauridsenin.
What Marjukka? Kontiola pitkään useita sössejä pelistä toiseen, saa pelata. Lauridsen yksi virhe ja vilttiin :-)

Kyllä Mä luulen, että nyt on menty sen rajan yli että juuri muuta vaihtoehtoa ei ole kuin POTKUT!!!

Tässä on tasapuolisuus pelaajien näkökulmasta varmasti lähellä nollaa.

Nyt maajoukkue tauolla pitäisi valmentaja vaihtaa.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
"-Vähän jäi sellainen kuva, että kovasti tehdään töitä ja että maalinteko on meille äärimmäisen vaikeaa. Tietysti vastustajan maalivahti oli myös ilmiömäinen. Maalit olisivat tuoneet meille tarvittavan lisäenergian, mutta tänään ei siinä onnistuttu, päävalmentaja Lauri Marjamäki harmitteli."

Tää sama haastattelu taas lauantaina. Torpedosta on tullut jo painajainen Latelle
 

gamlagubbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay Lightning
Mitä jengi haluais Marjamäen kommentoivan tappiopelejen jälkeen? Aina tuntuu menevän täällä porukalla tunteisiin kun Late manaa tehottomuutta, mutta sehän on fakta että juuri tuo tehottomuus on suurin ongelma tällä hetkellä? Peli on ihan ok tasolla ja Jokerit "hallitsee" peliä lähes joka pelissä, mutta maalineduspelaaminen, viivavedot, ylivoima ja viimeistely ylipäänsä sakkaa. Tähän vielä päälle että varsinkin Alinan kysymykset näissä haastiksissa on sitä luokkaa, ettei sieltä mitään hirveitä analyysejä voi vastaukseksi odottaakkaan.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä jengi haluais Marjamäen kommentoivan tappiopelejen jälkeen?
Esimerkiksi Marjamäki voisi vaikka yrittää ottaa edes vähän itselleenkin vastuuta tekemisen tasosta. Se, että eilen poikkeuksellisesti tuli maalipaikkoja kohtuullisesti pariin ensimmäiseen erään, ei poista sitä, että viisikkojen kiekollinen peli on pääosin jossain välttävän ja huonon välimaastossa. Kolmas erä eilen oli aika normaalia tekemistä tällä kaudella: kurvaillaan kulmiin ja maalin taakse ilman kunnollista yritystäkään päästä 1-2 sektoreille vetopaikkoihin. Samaan aikaan Lokomotiv menee jatkuvasti kohti maalia ja päättää hyökkäykset vetoon.

Marjamäki voisi myös haastatteluissa ottaa vastuuta joukkueen valmistamisesta peleihin. Joukkue ei taistele, ei blokkaa vetoja ja on muutenkin usein todella hengetön. Pari poikkeusta on toki nähty esim CSKA-peli, mutta noissa puhutaan jo lähes tilastopoikkeuksista, kun tulevat niin harvoin.

Marjamäki voisi myös ottaa kantaa peluutuksen onnistumisiin. Esimerkiksi Halme pelaa vain silloin, kun on välttämätön pakko ja muuten istuu katsomossa, vaikka on yksi joukkueen yritteliäimmistä pelaajista ja esiintyy jatkuvasti edukseen. Ja samaan aikaan Kontiola on joukkueen jarruna pelistä toiseen.

Marjamäki voisi myös haastatteluissa edes hieman spekuloida minkälaisista asioista nykyongelmat johtuvat ja minkälaisia korjaustoimenpiteitä on tehty ja tehdään jatkossa, jotta peli saadaan kuntoon.

Marjamäen anti vaan on pelistä toiseen "pelattiin ihan hyvin, mutta ei tehty paikoista maaleja". Tosin alan hiljalleen taipumaan sille kannalle, ettei Marjamäki edes itse näe pelissä mitään ongelmia ja on rehellisesti tuota mieltä pelin tasosta, kun pelissä ei tapahdu juuri mitään kehitystä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä jengi haluais Marjamäen kommentoivan tappiopelejen jälkeen? Aina tuntuu menevän täällä porukalla tunteisiin kun Late manaa tehottomuutta, mutta sehän on fakta että juuri tuo tehottomuus on suurin ongelma tällä hetkellä? Peli on ihan ok tasolla ja Jokerit "hallitsee" peliä lähes joka pelissä, mutta maalineduspelaaminen, viivavedot, ylivoima ja viimeistely ylipäänsä sakkaa.
Laten kommentit nyt on kiekkojargonia ja ei sentään heitä pelaajia bussin alle yhtä tylysti kuin Jalonen. Mutta ongelma ei ole tehottomuus. Kun on katsonut ihan paria vaille viime ja tämän kauden pelit ongelma on että Marjamäen opeilla ja tällä materiaalilla ei tiiviisti viisikkona puolustavia jengejä vastaan päästä systemaattisesti A-luokan maalipaikoilla ja toisaalta niistä luoduista B-luokan paikoista ei Jenseniä lukuunottamatta pystytä hyvällä prosentilla painamaan kiekkoa sisään. Siksi kun laitoit "hallitsee" heittomerkkeihin olet ihan oikeassa. Jokerit pitää kiekkoa, mutta se on vastustajan pelisuunnitelman mukaista. Peli ei ole tehotonta vaan se ei tuota kuin näennäisesti laukauksia ja hallintaa. Marjamäki kiillottaa omaa kilpeään kertomalla että on pelaajien syy etteivät pistä sisään, mutta siellä on KHL tason veskareita vastassa jotka poimivat suuren osan niistä A-luokan paikoistakin ja B-paikat lähes 100% varmuudella. Valmennuksen piti oppia viime kaudesta, mutta tuntuu että peli ei ole muuttunut mihinkään ja ellei muutoksia tehdä tippuu tämä nippu pleijareissa ekalla kierroksella lähes satavarmasti.

Eilen olisi yksi voinut tsägällä pomppia sisään, mutta sen sijaan tällä kertaa jäi vastustajan polvareihin. Loko olisi silti voittanut maalilla tai parilla. Tämä on toistunut niin monta kertaa ettei kyse enää ole tilastollisesta poikkeavuudesta vaan todennäköisestä lopputulemasta eilisen kaltaisilla palasilla.

Varsinkin kotiotteluissa Jokerit on pulassa. Osittain tämä johtuu isosta kaukalosta ja osittain siitä että kotona syystä tai toisesta Jokereiden mentaliteetti on liian hyökkäävä materiaaliin nähden. Toisaalta näillä pelaajilla ja veskareilla pelejä ei voiteta puolustamalla. Lokomotiv olisi hakannut vielä rumemmat luvut taululle jos heidän työteliäiden taituriensa olisi antanut pyöriä enemmän Jokeripäädyssä hiukan ulapalla seilanneen puolustuksen keskellä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Laten kommentit nyt on kiekkojargonia ja ei sentään heitä pelaajia bussin alle yhtä tylysti kuin Jalonen. Mutta ongelma ei ole tehottomuus. Kun on katsonut ihan paria vaille viime ja tämän kauden pelit ongelma on että Marjamäen opeilla ja tällä materiaalilla ei tiiviisti viisikkona puolustavia jengejä vastaan päästä systemaattisesti A-luokan maalipaikoilla ja toisaalta niistä luoduista B-luokan paikoista ei Jenseniä lukuunottamatta pystytä hyvällä prosentilla painamaan kiekkoa sisään. Siksi kun laitoit "hallitsee" heittomerkkeihin olet ihan oikeassa. Jokerit pitää kiekkoa, mutta se on vastustajan pelisuunnitelman mukaista. Peli ei ole tehotonta vaan se ei tuota kuin näennäisesti laukauksia ja hallintaa.
Minusta totta ja tarua. Luotan omaan tilastointiini ja sen mukaan Jokerien ongelma on puolustamisessa. Siinä viisikko ei pelaa oikein, vaikka virhe on usein yksittäisen pelaajan. Sen sijaan hyökkäyspäässä Jokerien ongelma ei ole se, että paikkoja ei tulisi. Kyllä tulee. Mutta ongelmana se viimeinen syöttö, harhautus tai laukaus. Eli tilanteen tunnistaminen. Kun päästään esimerkiksi 3vs3 tai 3vs2 tai 2vs1 hyökkäyksiin, ratkaisu on hyvin usein kiekollisen viivyttely niin pitkään, että heittäytyvä pakki estää sekä syötön, että laukauksen. Pelirohkeus ja luovuus puuttuvat muissakin maalipaikoissa. Kun pitäisi vetää suoraan syötöstä, haudotaan ja kun pitäisi syöttää 0.3 sekuntia aiemmin, lauotaan pienestä kulmas 0.7 sekunnin päästä. Jokerit on tehnyt myös taidetta pelaamalla liikaa laitoihin keskustaan murtautumisen sijasta vastustajan maalilla. Haetaan niitä vanhoja kulma- ja päätypelejä maalipaikkojen kustannuksella.

Vastustajan valmentaja voi näyttää videolta Jokerien ratkaisut. Niitä on muutama hyvin yleinen ja sitten siihen pari variaatiota. Osa vastustajan valmentajista näyttää koko ajan pelin aikana, miten aiempi tilanne pelattiin ja miten Jokerit reagoi jatkossa. Jokerien peliä on helppo lukea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy