Lauri Korpikoski TPS:ään

  • 692 728
  • 3 112

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Korpikoski on tässä se joka päätti lähteä pois. Saa kyllä IMO pysyäkkin poissa. Jos ei kiinnosta, niin ei kiinnosta.

Hitto mikä asenne omaa kapteenia kohtaan. Korpikoskea nimenomaan kiinnosti pelata TPS:ssä - siksi hän joukkueeseen oli sitoutunutkin. TPS oli se, joka aloitti hiillostuspelin ja tulehdutti sillä välit tähän pisteeseen. Ei varmaan omakaan intosi jatkaa työnantajan palveluksessa olisi huikea, jos olet kokenut kiusaamiseksi luokiteltavaa toimintaa pomojen taholta.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jaa, mä luulin että täällä olis ollut ilo irti kun näin tuon uutisen..näyttääkin olevan päinvastoin vaikka täällä on huudettu jo kolme vuotta että Korpikoski äkkiä vuokralle ulkomaille että rahaa jää kakkosketälliseen. Noh, mä erotun joukosta ja otan ilolla tämän uutisen vastaan ja täytyyhän sitä myös perustella.

Miettikää missä rumbassa tässä on Seura ja ennenkaikkea Korpikoski ollut viimeiset puoli vuotta, vauhti vain kiihtynyt loppua kohden. Nyt saa Tepsi ja varsinkin Korpikoski rauhan kevääseen asti.
Uutisessa lukee että aloite tullut Korpikosken suunnalta. Miksi tästä pitää alkaa tehdä kaikenlaisia salaliittoteorioita taas, kukaan täällä ei tiedä mikä on totuus. Mennään tuolla tiedolla kun salaliitoilla ei ainakaan saa mitään hyvää aikaan ja hyvin todennäköisesti ne kaikki on aivan täyttä paskaa ja osa muuttuu todeksi. Tuo aloite on oikeesti voinut tulla Korpikoskelta, edelleen, miettikään viime kuukausia, voisko olla että Lauri haluaa hetken huilin Suomesta ja tästä hälystä. Saattaa tehdä aivan helvetin hyvää koko perheelle päästä hetkeksi pois.
Mä olen ainakin hiton tyytyväinen tähän ratkaisuun. Se mitä mä tiedän ihmisen mielestä niin, vaikea kausi olisi tullut Korpparille täällä kaiken keskipisteessä.

Henkilökohtainen toive on että missä Korpikoski pelaakaan tulevan kauden, toivon todellista tykkikautta ja keväällä katsotaan miten ja missä ura jatkuu. Hyvä Kapteeni, uskon suhun.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jos syntipukkeja tähän haetaan, niin periaatteessa se on maan hallitus. Jos korona olisi tukahdutettu kunnolla viime syksynä, koko soppaa ei olisi syntynyt. Viittaan tällä palkanalennusjuttuihin, joissa Korpikoski kapteenina tiettävästi oli asianosaisena.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hitto mikä asenne omaa kapteenia kohtaan. Korpikoskea nimenomaan kiinnosti pelata TPS:ssä - siksi hän joukkueeseen oli sitoutunutkin. TPS oli se, joka aloitti hiillostuspelin ja tulehdutti sillä välit tähän pisteeseen. Ei varmaan omakaan intosi jatkaa työnantajan palveluksessa olisi huikea, jos olet kokenut kiusaamiseksi luokiteltavaa toimintaa pomojen taholta.
Luitko tämän Iltalehdessä?
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Hitto mikä asenne omaa kapteenia kohtaan. Korpikoskea nimenomaan kiinnosti pelata TPS:ssä - siksi hän joukkueeseen oli sitoutunutkin.
Sitoutui kuitenkin ulkomaanoptiolla. Tilanne nyt on mikä on, Lauri ei halua Tepsissä pelata.

Melko tyhmä kommentti, vaikka varmaan ei niin tosissaan heitetty. Korpparille olisi kuitenkin velvollisuus käydä harjoituksessa tai muuten Tepsillä olisi oikeus katkaista palkanmaksu. Ajankäytöllisesti ero ei olisi kovin suuri. Toiseksi TPS tuskin haluaa enempää uutisointia työpaikkakiusaamisesta.
No ei taida olla ajankäytöllisesti ihan sama, kun ei tarvitse olla peleissä mukana. Fakta on se, että viime kausien loukkaantumisilla Korpikoski ei vastaavaa sopparia tule saamaan mistään kuin mikä on tällä hetkellä. Vaikka kuinka rakastaisi ammattiaan, niin kyllä Lauri haluaa siitä sopparista pitää kiinni. Nyt selvästi pelaamalla, eikä kotona makaamalla. Jokainen vetää sitten omat johtopäätökset siitä mitä tämä tarkoittaa Laurin suhtautumisesta Turkuun tai Tepsiin (enkä sano että hän tekee väärin tämän hetken tietojen perusteella).
 

Tyrioni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja tehdään nyt selväksi: minä kyllä haluan asiasta ihan kunnon ulostulon lähiaikoina, jossa asia selvitetään kunnolla. Korpparin kommentit jostain myös. En siis yritä puolustella Seuraa tässä casessa, koska selvää on että jotain mätää jossain on ja isosti.

Mutta ne sillat ovat selvästi palaneet molemmilta puolilta. Tepsi ei varmasti ole "painostanut" Korpparia lähtemään lainalle ulkomaille, vaan kyseessä on Laurin oma valinta kun on palanut kiinni tähän pelleilyyn.

Painostamista voi tehdä muutenkin kuin sillä aiemmin viittaamallasi "Kukaan ei ole ase ohimolla pakottanut" tai verbaalisella uhkailulla. Siinä toimii ammattiurheilijan näkövinkkelistä tekemättä jättäminenkin, eli kuka haluaisi palkata isossa leikkauksessa olleen "parhaan iän" jo ylittäneet kalliimman pään urheilijan jota on seisotettu ulkoliiterissä edellisen pahvinsa loppuun asti?Sanoisin siis että passiivinen painostaminen voi olla aktiivista painostamista toiselta kannalta katsottaessa kun ollaan uran jatkumisen osalta isolla vedenjakajalla.

Ikävä soppa kyllä kaikkien osapuolien kannalta ja tästä ei tulla kyllä tyylipisteitä jakamaan. Erityisen hankalaksi riippakiveksi tämä tulee jäämään TPS:n kannalta, jos tapaus pyritään nyt vaan "unohtamaan". Se että mätäpaise on nyt puhjennut ja märkä on valunut esiin ei tarkoita sitä että haavanhoito pitäisi lopettaa - tai antaa ajan hoitaa haava - vaan nyt pitäisi tehdä jonkinlainen ulostulo joka lopettaa turhat pulinat asian tiimoilta vaikka se tuntuisi kuinka kipeältä.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kuka tämän Korpikosken kuuden vuoden kuningasidean alunperin keksi? Kyllä siellä kans on syytä katsella peiliin.

Ei niinku vitunkaan järkeä.
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Jutut tässä ketjussa ovat menneet monelta jo aivan älyttömiksi. Tämän päivän lainauutinen ei osoita millään tavalla, että seura olisi toiminut asiassa väärin. Jos katsoo objektiivisesti asiasta esillä olevia faktoja on aika helppo vetää johtopäätökset jäljelle jäävien aukkojen osalta. Viime kaudella on tapahtunut todennäköisesti peluutuksen osalta jotain minkä johdosta Korppari on vetänyt herneen nenäänsä. Tilanne on kärjistynyt Korpparin ja Seuran välillä niin että Lauri ei ole enää halunnut osallistua joukkueen toimintaan. TPS työnantajana on antanut Laurille kuitenkin mahdollisuuden liittyä joukkueen mukaan ja taistella pitkän loukin jälkeen pelipaikasta. Tämä ei Lauria kuitenkaan miellyttänyt, joten hän on päättänyt siirtyä muualle lainasopimuksella. Lainasopimus tässä kohtaa on varmasti ollut molempien osapuolien osalta helpoiten ollut neuvoteltavissa ja eiköhän sopimuksen purusta keskustella sitten kauden jälkeen.

Se että työntekijä menettää makunsa työnantajaan ei automaattisesti tarkoita että työnantaja on tehnyt jotain väärin. Omassa työympäristössä olen vuosien varrella tavannut useita koviakin tuloksentekijöitä joilla on mennyt peruuttamattomasti sukset ristiin työnantajan kanssa. Yhdessäkään näistä tapauksista ei työnantaja ole tehnyt mitään laitonta tai polkenut työntekijän oikeuksia. Kyseinen työntekijä on vain syystä tai toisesta kokenut ansainneensa parempaa kohtelua, vaikka työnantaja olisikin toiminut kaikkien sääntöjen ja oikean etiikan mukaisesti. Jos työntekijä ei halua työtä enää kyseisessä yrityksessä tehdä, ei työnantaja voi kuitenkaan tehdä muuta kuin tarjota mahdollisuuden työntekoon. Jos ei työntekijää kiinnosta, niin hän on vapaa irtisanoutumaan tai keksimään omalta osalta vaihtoehtoisia ratkaisuita. Työnantaja tarjoaa kuitenkin työntekijälle puitteet ja edellytykset työn suorittamiseen. Näin menetteli myös TPS, mutta Lauri ei tähän halunnut tarttua. Voitaisiinko siis nyt lopettaa tämä mouhotus Tepsin ”perseilystä” ja siirtyä elämässä eteenpäin. Meillä on siellä enemmän kuin joukkueellinen jätkiä jotka ovat valmiita pelaamaan tälle logolle.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtaakohan kaduttaa vuodot välirikosta iltapäivälehtiin, olettaen että ne tulivat Korpikosken leiristä? Tämä sähläys kuitenkin enemmän yhdistyy nimenomaan Korppariin eikä Uramaan tai kenenkään muuhun. Matalalla profiililla kun tätä olisi koittanut seuran kanssa vääntää niin ei olisi tarvinnut omaa nimeään katsella iltapäivälehtien sivuilta. Silti laina ulkomaille olisi voinut olla tulos, mutta ilman suurempia otsikoita. Nyt tästä saagasta keskustellaan (naureskellaan) läpi Suomen kiekkokansan.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
300k liksalla pelaava NHL-statuksen omaava pelaaja ei varmasti tule hiihtelemään omaan kasvattajaseuraansa, ei varmasti. Meidän omassa seurassa on arvostettu kapteeni antanut omat natsansa pois, kun valmennus ei selkeästikään ollut tehtäviensä tasalla ja kulttuuri oli mätä. Arvostan Korpparia myös pelaajana, enkä usko että P-Amerikan kiekkosarjat kolunneenna nyt ihan pienestä jutusta vetää herneen nenään. Kaikista hienoista perusteluista huolimatta sormi syyttää TPS:n toimiston suuntaan. Ethän sinä nyt jumalaut anna tällaista tapahtua !
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos syntipukkeja tähän haetaan, niin periaatteessa se on maan hallitus. Jos korona olisi tukahdutettu kunnolla viime syksynä, koko soppaa ei olisi syntynyt. Viittaan tällä palkanalennusjuttuihin, joissa Korpikoski kapteenina tiettävästi oli asianosaisena.
Koronan tukahduttaminen ei ole ollut missään vaiheessa realistista. Mutta koronalla varmasti on näppinsä pelissä tämän tilanteen syntymisessä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Mahtaakohan kaduttaa vuodot välirikosta iltapäivälehtiin, olettaen että ne tulivat Korpikosken leiristä? Tämä sähläys kuitenkin enemmän yhdistyy nimenomaan Korppariin eikä Uramaan tai kenenkään muuhun. Matalalla profiililla kun tätä olisi koittanut seuran kanssa vääntää niin ei olisi tarvinnut omaa nimeään katsella iltapäivälehtien sivuilta. Silti laina ulkomaille olisi voinut olla tulos, mutta ilman suurempia otsikoita. Nyt tästä saagasta keskustellaan (naureskellaan) läpi Suomen kiekkokansan.

Itse näen asian niin, että Korpikoski ei ole enää seuran mainetta halunnut enempää pilata tulemalla julkisuuteen tällä asialla.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jonne Virtanen, Lauri Korpikoski. Yhdelle seuralle tapahtunut aika paljon viime aikoina. Mikäköhän vaikutus tällä on maineelle pelaajien silmissä.
 

Mutanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jonne Virtanen, Lauri Korpikoski. Yhdelle seuralle tapahtunut aika paljon viime aikoina. Mikäköhän vaikutus tällä on maineelle pelaajien silmissä.
Varmaan vähän tasapainottaa vaikutusta vs viime kauden finaalit, tän kauden sarja johto, liigan paras valmentaja yms
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös