Lauri Korpikoski TPS:ään

  • 693 313
  • 3 112

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Kyllähän tässä nyt haisee se että Antsa Niittymäki sai syksyllä 2019 kenkää sen vuoksi että oli tehnyt Korpedolle pitkän sopimuksen, jonka ensimmäiset puolitoista vuotta Late oli sairaana. Kaskinen saaga oli vain sumuverho, koska hallitus pari viikkoa sen jälkeen teki mitä Antsa mukamas ehdotti.

Sitten on outoa se että Laten diagnoosi tuli heti sen jälkeen kun sopimus oli tehty. Eikö siellä seurassa ole lääkärintarkastus pakollinen vai oliko lääkäri silloin itse ''sairaslomalla''.

Nyt sitten taas tälläiset jutut pois täältä, ettei lähde vierimään palstatotuutena. Salaliittojuttuja on nyt ihan tarpeeksi.
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tässä nyt haisee se että Antsa Niittymäki sai syksyllä 2019 kenkää sen vuoksi että oli tehnyt Korpedolle pitkän sopimuksen, jonka ensimmäiset puolitoista vuotta Late oli sairaana. Kaskinen saaga oli vain sumuverho, koska hallitus pari viikkoa sen jälkeen teki mitä Antsa mukamas ehdotti.

Sitten on outoa se että Laten diagnoosi tuli heti sen jälkeen kun sopimus oli tehty. Eikö siellä seurassa ole lääkärintarkastus pakollinen vai oliko lääkäri silloin itse ''sairaslomalla''.

Virallisesti Niittymäki lähti itse. Toisekseen näiden lehtitietojen mukaan Korpikosken palkkaneuvotteluissa oli myös Ilkka Paananen itse. (Lähde). Vaikea siis uskoa, että sopimus menee täysin Niittymäen piikkiin, jos lompakko on neuvotteluissa mukana. Tarinasta ei tosin käy ilmi, että missä vaiheessa on ollut mukana ja onko ollut vain kuunteluoppilaana. Ahokkaan mukaan Korpikoski on itse hakeutunut sairaslomalle.


Mua häiritsee tässä hommassa eniten se, että kaiken maailman kolumneja ja uutisia kirjotetaan asiasta ilman kunnon lähteitä. Ymmärrän toki lähdesuojan mutta ei noi täyttä totuutta kerro. Etenkin kun tuntuu että nämä asiat tulevat pääosin Korpikosken leiristä, vanhoilta pelaajilta yms. Ei seuran edustajilta. Julkisuudessa on siis vain yksi puoli totuudesta ja tämäkin on vähintäänkin sumussa, että mitä oikeasti on taustalla ja tapahtunut. Fakta on kuitenkin, se että savua ei ilman tulta. Mutta ei noita lehtiväitteitä voi aukottomasti uskoa. Ihan "rikkinäinen puhelu" -efektin takia. Totuus helposti muuttuu välikäsien kautta ja saatetaan tehdä vääriä tulkintoja. Pitkälti noi kaikki jutut tuntuu pohjautuvan samoihin lähteisiin. Toisinsanoen ei noita voi varauksetta uskoa.

TPS ja Korpikoski ei tietenkään anna mitään virallista ulos, ennenkuin on asiat sovittu, jos jotain sovittavaa on. Paskallehan tämä allekirjoittaneellekkin haisee. Ja mitä tulee Uraman ja Ahokkaan lausuntohiin, että Korpikoski on ollut kesätreeneissä, itse hakeutunut sairaslomalle yms. Niin nämä ei poista sitä faktaa, että Korpikosken ja TPS:n välillä voi olla kismaa. Toisinsanoen Urama ja Ahokas on voineet puhua täysin totta lausunnoistaan, mutta on jättänyt osan kertomatta. Sairaslomankin osalta, niin onhan mahdollinen työpaikkakiusaaminen voinut johtaa Korpikosken sairauslomaan.

Oli miten oli. Julkisuudessa on lähinnä huhuja ja toisenkäden tietoa ihan ymmärrettävistä syistä. Joten aika varauksella noihin saa suhtautua. Jos tiedotusta miettii, niin mun mielestä on vain hyvä, ettei TPS lähde mitään virallista tiedottamaan ennenkuin asia on selvillä. Jos taas kaikki on pelkkää skeidaa, niin TPS on ilmoittanut Korpikosken sairauslomasta ja terveydellisistä asioista ei ilman pelaajan lupaa voi puhua. Joten tässäkin mielessä vaikeneminen on ymmärrettävää. Sitäpaitsi, jos TPS tiedottaisi että huhut ei pidä paikkaansa ja TPS:n ja Korpikosken välillä ei ole mitään, niin eihän täällä palstalla sitä kukaan uskoisi koska IS:n, IL:n ja MTV:n jutut.

Mutta kuten sanottu niin munkaan mielestä ei oo savua ilman tulta. Mutten silti lähde varauksetta uskomaan iltapäivälehtien kommentti osion juttuja.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Tuo henkinen kuorma ja ahdistus mitä tuosta kuvailemastani tilanteessa voisi tulla, todennäköisesti oikeuttaisi lääkärinkin mukaan sairauslomaan. Niinkuin monesti on jo todettu, ei sairauslomaan oikeuttavat tekijät ole aina fyysisiä vammoja.
Juu, näinhän se on. Ja seuran puolelta on ilmoitettu, että Korpikoski on itse hakeutunut sairaslomalle. Eli joku on tuon varmasti sitten arvioinut, koska ihan vaan omalla ilmoituksella ei saikulle voi jäädä - tai voi, mutta palkka ei kyllä juokse.
Harmittaa itseäkin ihan helvetisti tämä koko paska, enkä haluaisi uskoa mitään näistä jutuista.... Lehtien juttuihin suhtaudun kaikkein varauksellisimmin. Toisaalta onko nyt kukaan ottanut huomioon, että Korpikoskella voi todellakin olla sairaus tässä taustalla? Eikös tuo vaikeneminen voisi siihenkin viitata? Harva haluaa ruotia sairauksiaan missään julkisuudessa...
 

Barney

Jäsen
Ihan mielenkiintoinen kontrasti tuntuu olevan siinä, millä tavalla TPS:ssä ja Supercellissä kohdellaan (tai ainakin ennen yrityskauppaa kohdeltiin) yrityksen työntekijöitä, joten olisi ihan kiinnostavaa myös kuulla omistajaportaan mietteitä tästä Korpikosken keissistä. Tämä Korpikosken kohtelu ei vaikuta yhtäään Paanasen ja Kodisojan tapaiselta toiminnalta, joten kuka siellä organisaatiossa nyt spedeilee ja minkä ihmeen takia sitä katsotaan läpi sormien?

Sinänsä harmi, että perinteikäs seura, jolla olisi resursseja myös paljon parempaan nousee tasaisin väliajoin negatiivisesti esille sen suhteen, miten se kohtelee pelaajiaan. Lähes poikkeuksetta nämä pelaajat ovat vielä seuran omia kasvatteja. Hienoa toimintaa kuitenkin Korpikoskelta ja suurimpia voittajia tässä tulevat olemaan muut nykyiset ja tulevat liigapelaajat.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Miksei voisi olla sairaus taustalla? Kyllähän suolistosairaus voi poikia jotain muitakin sairauksia lisäksi? Jääkiekkoilijan työ nyt vähän niinkuin vaatii, että työntekijä on sataprosenttisessa työkunnossa. Ei oikein voi tehdä vaikka lyhennettyä viikkoa jne. Tällaisesta ei varmaan huudeltaisi.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Toisaalta onko nyt kukaan ottanut huomioon, että Korpikoskella voi todellakin olla sairaus tässä taustalla? Eikös tuo vaikeneminen voisi siihenkin viitata? Harva haluaa ruotia sairauksiaan missään julkisuudessa...

Miksei voisi olla sairaus taustalla? Kyllähän suolistosairaus voi poikia jotain muitakin sairauksia lisäksi? Jääkiekkoilijan työ nyt vähän niinkuin vaatii, että työntekijä on sataprosenttisessa työkunnossa. Ei oikein voi tehdä vaikka lyhennettyä viikkoa jne. Tällaisesta ei varmaan huudeltaisi.

Lauri Korpikoski on aiemmin kertonut sairauksistaan ja terveydentilastaan hyvinkin avoimesti.

18.07.2018 - IL: Kiekkotähti Lauri Korpikoski sairastui
"Olen aina ollut terve urheilija, nyt joutuu oikeasti sairastamaan jonkin verran. Kyseessä on krooninen tauti, se tulee sitten olemaan mukana loppuelämän jossain määrin, Korpikoski kertoo Iltalehdelle."

27.02.2019 - IL: Kiekkotähti Lauri Korpikoski kertoo kahdesta vakavasta sairaudestaan
"Korpikoski kertoo Iltalehdelle avoimesti vaikeista ajoistaan.
– Mulla todettiin sydänlihastulehdus. Sen aiheuttaja oli lääkeyliherkkyys, joka ilmenee harvalla. En halua asiaa sen tarkemmin avata, Korpikoski kertaa taustoja.
"

Miksi Korpikosken avoimuuteen poissaolonsa ja sairauslomansa syystä olisi nyt kesällä 2021 tullut joku suuri muutos?

Molempien Iltalehden juttujen tekijänä on ollut luottotoimittaja Timo Kunnari. Miksi Lauri Korpikoski ei nyt jutustele Kunnarin kanssa avoimesti terveydentilastaan kuten pari-kolme vuotta sitten?

EDIT: lisätään vielä muidenkin medioiden julkaisemia ja eri toimittajien tekemiä haastatteluja Lauri Korpikoskesta

28.08.2018 - MTV: TPS-tähtihankinta Lauri Korpikoski sairastumisestaan
"– Oireita alkoi olla siinä vaiheessa, kun palasin aivotärähdyksen jälkeen takaisin kehiin. Se oli vähän ennen pudotuspelien alkua. Kaikki tapahtui aika lyhyessä ajassa, Korpikoski muistelee MTV Sportille.
– Paino tippui radikaalisti ja pelasimme kuitenkin samaan aikaan. Siinä tuli kova sysäys heti alkuun. Olihan se haastavaa aikaa, Korpikoski muistelee.
Omien sanojensa mukaan Korpikoski oli ”perisuomalainen”, eikä hän hakeutunut välittömästi hoitoon, kun oireet alkoivat.
– Sitä ajatteli niin, että ei tässä mitään, tulen kyllä kuntoon. Sitten ne hälytyskellot rupesivat soida jossain vaiheessa, että ei tämä ole ihan normaalia, Korpikoski kertaa.
"

MTV-toimittaja: Ilari Savonen

21.11.2020 - IS:
Jääkiekkotähti Lauri Korpikoski astui vaa’alle ja järkyttyi
"Vaikka en enää hirveästi ole halunnut palata sairasteluuni ja kaikkiin siihen liittyviin ikäviin asioihin, olen huomannut ja ymmärtänyt paremmin, mitä se oikeasti tarkoittaa huippu-urheilijan kropalle, ominaisuuksille ja pääkopalle, kun on noin pitkään sivussa."

IS-toimittaja: Sami Hoffrén

Vielä marraskuussa 2020 Lauri Korpikoski on kertonut täysin avoimesti terveydentilastaan, yöllisistä vessareissuistaan jne. Reilun kahden vuoden (2018-2020) aikana Korpikoski on kertonut sairauksistaan ainakin kolmelle eri toimittajalle (Hoffrén, Kunnari, Savonen) ja kolmelle eri medialle (Iltalehti, Iltasanomat, MTV).

Pitäisi laittaa itsekunkin miettimään, miksi kesällä ja syksyllä 2021 Lauri Korpikoski pitää sairauslomastaan täyttä radiohiljaisuutta.
 
Viimeksi muokattu:

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä onko asiakassuhdetta enää olemassa, mutta ainakin Korpparin agenttina on aiemmin toiminut Petteri Lehto, joka on tänään ulos tulleessa Hunajacast Show -podcastissa heittämässä jerryä.
 

Tuamas

Jäsen
Kyllähän se on ihan omanlaistaan puusilmäisyyttä, jos kuvittelee, että toimittajat lähtisivät vaarantamaan omaa uskottavuuttaan kirjoittamalla ihan mitä sattuu ja vielä useamman mediatalon toimesta.

Tuollaisessa jutussa on aivan taatusti, varsinkin tällä ns. toisella kierroksella, lähteistys useammasta suunnasta ja huolella tehtynä.

Suomessa media kuitenkin hyvin harvoin kirjoittaa ihan puutaheinää, ainakaan useampaan otteeseen samasta aiheesta.

Jos ihan puhtaasti todennäköisyyksiä katsotaan, niin Iltalehden jutun jälkeen oli vielä pieni mahdollisuus, että jutussa ei ole isompia villoja, mutta Sanoman tämän päivän jutun jälkeen tämän mahdollisuuden todennäköisyys lähentelee nollaa.
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tulen huutelemaan vieraaseen pöytään ja kysyn tämän päivän lehtijuttuun viitaten että uskooko joku että Ahokas jättäisi ihan omasta halusta ja pelillisistä syistä Korpikosken kokoonpanon ulkopuolelle kuten jutussa todetaan?

Eiköhän Ahokkaalle ole ylhäältä saneltu miten Korpikosken tilanteessa toimitaan
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Eemil Elo on sellainen toimittaja johon itselläni on suuri luotto.

Samoin, Hiitelä vähän pistää jossain mielessä epäilyttämään, varsinkin kun juttujensa "kirjoittajakuva" on noin 15v vanha (tämä oli huono vitsi).

Taustalla luulisi olevan myös jotain vielä julkitulematonta, sillä tilanne kuulostaa hyvin absurdilta koska valitulla linjalla on oltava pääomistajien(Paananen&Kodisoja) ja muun hallituksen( mm.Erkka W, Saku Koivu, Kai Koskinen) hyväksyntä. Mutta joka tapauksessa alkaa olemaan selvää että TPS on jo imagomielessä kärsimässä kovia tappioita ja tuskinpa TPS enää taloudellisessakaan suhteessa kävelee tästä voittajana ulos. Pahin skenaario tietysti on että TPS joutuu maksamaan Korpikoskelle jäljellä olevat palkat täysimääräisesti, mahdolliset oikeudenkäyntikulut sekä muita korvauksia johtuen tavasta jolla asia on hoidettu.
 

Dwightschrute

Jäsen
Suosikkijoukkue
HCTPS
Kyllähän se on ihan omanlaistaan puusilmäisyyttä, jos kuvittelee, että toimittajat lähtisivät vaarantamaan omaa uskottavuuttaan kirjoittamalla ihan mitä sattuu ja vielä useamman mediatalon toimesta.

Tuollaisessa jutussa on aivan taatusti, varsinkin tällä ns. toisella kierroksella, lähteistys useammasta suunnasta ja huolella tehtynä.

Suomessa media kuitenkin hyvin harvoin kirjoittaa ihan puutaheinää, ainakaan useampaan otteeseen samasta aiheesta.

Jos ihan puhtaasti todennäköisyyksiä katsotaan, niin Iltalehden jutun jälkeen oli vielä pieni mahdollisuus, että jutussa ei ole isompia villoja, mutta Sanoman tämän päivän jutun jälkeen tämän mahdollisuuden todennäköisyys lähentelee nollaa.

Puhut ihan asiaa. Elämä ei kuitenkaan ole mustavalkoista (hah), eiköhän nuokin toimittajien lähteet ovat hyvin läheltä Korpikoskea. Kyllä itse ainakin näen, että enemmän hänen kohdalta hyödyttää lyö painetta seurajohtoa kohti.
Vaikea tapaus, ymmärrän kyllä tietyllä tavalla seurajohtoa, eivät he voi avata tätä yhtään enempää kuin ovat tehneet, ennenkuin johonkin ratkaisuun päästään.
Itse henk.koht toivoin ( oli sitten kyse mistä tahansa), että tälläinen sekoilu olisi jo lopetettu. En näe että tämä nykyinen tilanne on kenenkään etu, saati tässä ole voittajia. Tai no varmaan laskuttavat lakimiehet
 

TRILX

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pahin skenaario tietysti on että TPS joutuu maksamaan Korpikoskelle jäljellä olevat palkat täysimääräisesti, mahdolliset oikeudenkäyntikulut sekä muita korvauksia johtuen tavasta jolla asia on hoidettu.

Lisätään tähän vielä tilanne jossa Korppari jatkaa uraansa HIFK:n paidassa ja ratkaisee 7. Finaalin jatkoajalla. TPS vastaan tietysti.

Mitä muuhun keskusteluun tulee, niin omat spekulaatiot on seuraavat:
1) jos koko homma olisi potaskaa, niin eiköhän Korpikoski olisi asian jo julkisesti korjannut?

2) myös TPS leiristä olisi varmasti tultu aika paljon voimakkaammin ulos asian suhteen, jos hommassa ei olisi (mitään) totuuspohjaa.

3) Korpikoski lienee sairauslomalla, mutta oma oletus on, että syyt on psykologiset eikä fyysiset. Ja pohjimmiltaan syy lienee vallitseva tilanne, eli ei halua olla johdon pompoteltavana arjessa (kentälle ei ole asiaa, johto ei anna treenata edustuksen kanssa jne jne).

Paska homma Seuran puolesta. Kamalaa katsoa kun itselle rakkaan TPS:n logon päälle paskannetaan jälleen kerran ja tietenkin johdon puolesta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tulen huutelemaan vieraaseen pöytään ja kysyn tämän päivän lehtijuttuun viitaten että uskooko joku että Ahokas jättäisi ihan omasta halusta ja pelillisistä syistä Korpikosken kokoonpanon ulkopuolelle kuten jutussa todetaan?
Eihän Iltasanomien jutussa missään kohdassa sanottu, että TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas jättäisi ihan omasta halusta ja pelillisistä syistä Lauri Korpikosken pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

21.09.2021 - IS: Kommentti: Lauri Korpikoski syyttää TPS:aa asiattomasta toiminnasta
"NHL:ssä pitkään pelannut Korpikoski teki TPS:n kanssa kuuden vuoden mittaisen sopimuksen vuonna 2018. Sopimusta on jäljellä nyt kolme vuotta.
- - -
Sopimuksen teon aikoihin TPS:ssa oli eri operatiivinen johto kuin tällä hetkellä. Nykyinen urheilujohtaja Rauli Urama ja ensimmäistä kauttaan päävalmentajana oleva Jussi Ahokas eivät missään kohtaa ole halunneet Korpikoskea joukkueeseensa.
"

Tässähän todetaan, että Lauri Korpikoski teki kuuden vuoden sopimuksen TPS:n kanssa vuonna 2018. Käytännössä sopimus tehtiin jo keväällä 2018. Sekä Urheilujohtaja Rauli Urama että päävalmentaja Jussi Ahokas eivät olleet missään tekemisissä TPS:n kanssa sopimuksen tekohetkellä. Toisin sanoen kummaltakaan ei ole voitu kysyä sopimusta sorvatessa: "haluatteko Lauri Korpikosken joukkueeseenne?". Enemmän mun mielestäni kolumnissa viitataan juuri tähän eikä mihinkään Ahokkaan haluun tiputtaa Lauri Korpikoski pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

Jonkinlainen luetun ymmärtäminen ei ole pahitteeksi!
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eiköhän kaikille pitäisi olla selvää, että TPS haluaa Korpikosken nykysopimuksesta eroon. Tällä hetkellä tilanne lienee se, että halutaanko siitä hyvällä vai pahalla. Kaikki muu lienee aikamoista sinisilmäisyyttä seuraa kohtaan. Sopimus on eittämättä ollut liian raskas niin arvoltaan kuin pituudeltaan, mutta sopimus se on huonokin (tai hyvä, mistä vinkkelistä sitä katsookin) sopimus. Sopimusoikeuden perusteet oppii kohtalaisen helpostikin, joten siinä mielessä sopimuksen yksipuolinen muuttaminen on jo sinänsä kyseenalaista.

Irvokasta tästä tilanteesta tekee vielä se, että samalla kun kapteenia ja joukkueen suurelle yleisölle tunnetuinta pelaajaa yritetään saada muuttamaan voimassaolevan sopimuksensa ehtoja, hommataan kaikenmaailman hakkaraisia, joka ei ole pystynyt pelaamaan edes kolmasosaa Korpikosken pelimääristä kahden viime kauden aikana. Ymmärtäisin jotenkin, jos esimerkiksi Tammelan sopimusta pyrittäisiin purkamaan tai muuttamaan valinnaisten terveystietojen vuoksi.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
6 vuoden sopimus yli 30-vuotiaalle ja sitten ihmetellään kun paskat lorahtavat housuihin. Edes Jokereissa ei oltu noin tyhmiä hulluuden vuosina. Vai oltiinko? Oltiin.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu että harmittaa. Jos pitää paikkansa että TPS ”painostaa” Korpikoskea purkamaan sopparia ni ei helvetti. Kaikessa yksinkertaisuudessa, tehty mikä tehty. Jos kunnossa ni peleille vaan, siitähän sille maksetaan. Olisi edes mahdollisuus saada vastinetta palkanmaksulle. Nyt seura maksaa tyhjästä.
 
Viimeksi muokattu:

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Eiköhän kaikille pitäisi olla selvää, että TPS haluaa Korpikosken nykysopimuksesta eroon. Tällä hetkellä tilanne lienee se, että halutaanko siitä hyvällä vai pahalla. Kaikki muu lienee aikamoista sinisilmäisyyttä seuraa kohtaan. Sopimus on eittämättä ollut liian raskas niin arvoltaan kuin pituudeltaan, mutta sopimus se on huonokin (tai hyvä, mistä vinkkelistä sitä katsookin) sopimus. Sopimusoikeuden perusteet oppii kohtalaisen helpostikin, joten siinä mielessä sopimuksen yksipuolinen muuttaminen on jo sinänsä kyseenalaista.

Mielenkiintoista olisi tietää miten TPS-johto on suunnitellut voittavansa tämän jutun, ainakin nyt kun se on tullut julki. Kuten jo aiemmin totesin, pahimmassa tapauksessa jos Korpikoski haluaa viedä homman päätyyn asti, maksaa TPS hänelle sen noin 300k€X3 +mahdolliset oikeudenkäyntikulut+korvauksia aiheutetusta vahingosta uralle ja henkisistä kärsimyksistä(+ mahdolliset sakkorangaistukset valtion taholta työsopimuslain toistuvasta rikkomisesta/työntekijän kohtelemisesta väärin), niin Jonnelle maksetut korvaukset ovat aikalailla "pieru Saharassa".

Vittu että harmittaa. Jos pitää paikkansa että TPS ”painostaa” Korpikoskea purkamaan sopparia ni ei helvetti. Kaikessa yksinkertaisuudessa, tehty mikä tehty. Jos kunnossa ni peleille vaan, siitähän sille maksetaan. Olisi edes mahdollisuus saada vastinetta palkanmaksulle. Nyt seura maksaa tyhjästä.

Niin, ja kun muistetaan että tuskin Korpikoski sopimustaan haluaa purkaa tilanteessa jossa alla on puolen vuoden pelaamaton jakso, joka heikentää hänen mahdollisuuksiaan työllistyä, niin jokin TPS:n logiikassa ei nyt täsmää. Esimerkiksi "annetaan pelata ja yritetään saada kaupaksi jonnekin keski-eurooppaan/Ruotsiin jos putki kulkee" olisi ainakin näin jälkiviisaasti ollut parempi ratkaisu.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Tekee kyllä niin pahaa Korpikosken ja fanien puolesta, jos tilanne on se että korppi olisi vihdoin fyysisesti kunnossa, mitä saattoi olettaa kesän treeneistä, mutta joku vitun tyranni estää tämän puuttumalla sopimuksiin. Todennäköisesti kyseessä olisi sama jamppa joka on osaltansa vastuussa näistä järkyttävistä tappioista mitä tepsi on tehnyt joihin verraten Korpikosken palkka ei paljoa paina.

Mikäli paskan osuessa tuulettimeen ja tuuletin puhaltaa seuraa päin niin kyllä minä vähän helvetin paljon ihmettelen etteikö niitä palleja löydy Koivulta, Bergiltä, Vahalahdelta tai joltain täysjärkiseltä meidämmieheltäm!
Tollaset helvetin liitonmiehet tulee ja vetää ihan suoraan raakana peräaukkoon meidän seuraa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
6 vuoden sopimus yli 30-vuotiaalle ja sitten ihmetellään kun paskat lorahtavat housuihin. Edes Jokereissa ei oltu noin tyhmiä hulluuden vuosina. Vai oltiinko? Oltiin.

Toiko Raipe mukanaan tartunnan?
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tepsin toiminta muistuttaa Lukon puuhastelua ennen Sahlstedtin aikaa, olisiko sitten niin, että kun taustalla on riittävän iso lompakko, seurajohto kokee voivansa perseillä aivan miten sattuu, kun tausta on kuitenkin turvattu.
Ei varsinaisesti tähän ketjuun kuulu, mutta mitä muita tämänkaltaisia keissejä Lukolla oli/on kuin Pasi Saarelan potkut aikanaan? Korpikosken ja Saarelan keisseissä yhteinen nimittäjä on Rauli Urama, toki Urama oli tuolloin Lukossa "vain" päävalmentaja. Tuolloinen Lukon hallituksen PJ Rauno Mokka taisi ärähtääkin asiasta, että jotain pojat siellä ovat sohlanneet, tarkoitaen todennäköisesti TJ Rajalaa ja valmentaja Uramaa. Yleisestihän Lukon urheilujohtaminen Sahsltedtin aikana on tottahan toki mennyt eteenpäin, mutta Kalle on jopa siivonnut sopimuksen alaisia pelaajia ulos kovempaan tahtiin kuin ketään muu Lukossa koskaan (Tukonen, Marttinen, Elo, SP Riikola). Toki taito sekin on, että saa pelaajat purkamaan sopimuksensa (=maksaa pois potikttavalle pelaajalle sen mitä pitää/ehdot edellyttää).

Ja sorry osittainen OT.
 

12961

Jäsen
Mielenkiintoista olisi tietää miten TPS-johto on suunnitellut voittavansa tämän jutun, ainakin nyt kun se on tullut julki. Kuten jo aiemmin totesin, pahimmassa tapauksessa jos Korpikoski haluaa viedä homman päätyyn asti, maksaa TPS hänelle sen noin 300k€X3 +mahdolliset oikeudenkäyntikulut+korvauksia aiheutetusta vahingosta uralle ja henkisistä kärsimyksistä(+ mahdolliset sakkorangaistukset valtion taholta työsopimuslain toistuvasta rikkomisesta/työntekijän kohtelemisesta väärin), niin Jonnelle maksetut korvaukset ovat aikalailla "pieru Saharassa".



Niin, ja kun muistetaan että tuskin Korpikoski sopimustaan haluaa purkaa tilanteessa jossa alla on puolen vuoden pelaamaton jakso, joka heikentää hänen mahdollisuuksiaan työllistyä, niin jokin TPS:n logiikassa ei nyt täsmää. Esimerkiksi "annetaan pelata ja yritetään saada kaupaksi jonnekin keski-eurooppaan/Ruotsiin jos putki kulkee" olisi ainakin näin jälkiviisaasti ollut parempi ratkaisu.

On jo hyväksynyt maksavansa sopimuksen loppuun tai saavansa korpparin haluamaan itse kokoonpanoon jossain muualla, ja saavansa tämän siten kokemaan itse intressin sopimuksen purkamiseen. Ei kai tässä ole kysymys laittomasta irtisanomisesta, eikä pelaajan ammatin harjoittaminen tarkoita automaattista paikkaa pelaavassa kokoonpanossa, on nimi selässä mitä tahansa.

Jos ylimääräinen huutelu ja laittomien irtisanomisten kanssa sekoilu tällä kertaa puuttuu, on tepsin kannalta heikoin lopputulema se että pitkä sopimus maksetaan loppuun asti pelaajalle, josta ei ole hyötyä kentällä.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän kaikille pitäisi olla selvää, että TPS haluaa Korpikosken nykysopimuksesta eroon. Tällä hetkellä tilanne lienee se, että halutaanko siitä hyvällä vai pahalla. Kaikki muu lienee aikamoista sinisilmäisyyttä seuraa kohtaan. Sopimus on eittämättä ollut liian raskas niin arvoltaan kuin pituudeltaan, mutta sopimus se on huonokin (tai hyvä, mistä vinkkelistä sitä katsookin) sopimus. Sopimusoikeuden perusteet oppii kohtalaisen helpostikin, joten siinä mielessä sopimuksen yksipuolinen muuttaminen on jo sinänsä kyseenalaista.

Tältähän tilanne näyttää esitettyjen tietojen perusteella hyvin selvästi. Yhtä selvää on, että menettely täyttää työpaikkakiusaamisen tunnusmerkit, jos joukkueen toiminnasta ulos jättämällä ym. pyritään painostamaan sopimuksen purkuun ym. Ja saa olla aika vahvat mustavalkoiset lasit päässä, jos kokee tällaisen toiminnan millään tasolla asialliseksi.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Sopimus tehdään tavallaan riskillä ja jos sairaudet estää pelaajaa tekemästä työtään, mennään vakuutusyhtiön kukkarolle seuran taholta.

Kertoisitko tästä lisää @JPL ? Kuinka monella kiekkoseuralla löytyy sellaisia vakuutuksia, josta maksetaan seuralle korvausta, jos pelaaja on pois sairauden vuoksi?
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tuossa jutussa välitetään ihan selvästi myös Korpikosken näkemyksiä asioista. Se, että jutussa ei ole suoria lainauksia Korpikoskelta, ei tarkoita vielä mitään. Jutussahan mainitaan "Korpikosken leiri" ja "Korpikosken lähipiiri", joten varmasti siellä joku on puhunut Hiitelän kanssa. Mutta kuten jotkut ovat täällä jo sanoneet, niin suoraan mediassa ei puhuta, ettei Korpikoski kaiva itse maata jalkojensa alta. Ja toimittajanhan ei tarvitse lähteitään paljastaa.

Korpkosken leiri voi olla Kestner ja ne muut jotka peukutti twiittausta tai sitten joku muu pelaaja, jonka mielestä Seuran kuuluu maksaa sopimuksen mukainen palkka kotiin, vaikka pelaaja on loukkaantunut/sairastunut eikä pysty tekemään töitään.

Korpikoskella ei olisi mitään menetettävää, jos tulisi julkisuuteen kertomaan, että hän on ollut lonkkaleikkauksen jälkeen täysin terve ja pelikelpoinen, mutta TPS-johto työpaikkakiusaa. Ongelma on se, että Korpikoski ei voi tällaista lausumaa antaa…

Vaikka kuinka kierrätettäisiin vanhaa juttua hieman eri sanoin eri lehtien palstoilla, niin mitään uutta ei siihen tule ennen kuin asia ratkeaa sovittelemalla lakimiesten kesken tai Korpikoski tulee julkisuuteen. TPS ei voi pelaajan terveydentilasta tehdä mitään paljastuksia.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös