Lapsellisinta mitä tiedät

  • 10 343
  • 60
Tarkoitin avausviestissäni näitä tulevia isänmaan toivoja, jotka hakkaavat änäriä tai höpöttelevät joutavia Facebookissa yökolmeen ja heräilevät joskus puoliltapäivin, jos heräävät. Ja vaikka kuinka sapettaisi mennä kahdeksaan tai yhdeksään töihin/kouluun, niin ei se tilanne ainakaan pommiinnukkumisilla miksikään muutu.

En tiedä miten AMK:ssa pisteytetään opintosuorituksia, mutta amiksessa suurin osa arvioinnista perustuu työharjoitteluihin. Ainakaan tuolla ei ole niin väliä, miten on läsnä, jos on särmä kaveri työharjoittelu(issa). Näitä on ilmeisesti AMK:ssakin paljon? Toki AMK-opiskelu on vaativampaa, mutta pointtina siis se, että se lopullinen osaaminen näytetään toteen työelämässä, jossa pärjää aivan yhtä hyvin säntillinen aamuvirkku kuin leppoisa kukkuja.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Isälläni on tapa mennä nukkumaan yhdeksän aikaan illalla, ja ihan viimeistään yhdeltätoista viikonloppuisin. Aamuisin hän herää puoli kuudelta (ilman herätyskelloa). Hän ei mitenkään pyri menemään nukkumaan ja heräämään aikaisin, ei vain jaksa valvoa illalla ja ei jaksa nukkua aamulla pitkään. Viime talvena isälläni alkoi työt kuudelta aamulla, joten hän heräsi jo aamuneljältä (tunnin työmatka). Nykyään työt alkaisivat kahdeksalta, mutta isäni menee töihin klo 7.00 tai viimeistään 7.30. Onkohan isäni sitten lapsellinen?
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No illathan on vuorokauden parasta aikaa. En tiedä voiko aamuvirkut saada samoja kiksejä. Omien lapsien en ainakaan toivo menevän aikaisin nukkumaan.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lapsellista on piirrettyjen katsominen. Niillä varmaan on jäänyt joku kehitysvaihe väliin. Tulee mieleen että on imenyt äidin tissiä 10-vuotiaaksi ja lukenut Aku Ankkaa johonkin 20-vuotiaaksi asti.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Helikopteri-leikki. Googlettamalla pitäisi avautua myös niille, joille asia ei vielä auennut.

Lisäksi valittaminen on toisinaan äärimmäisen lapsellista. Otetaan esimerkiksi vaikka Rädyn ja Ahteen jupakka.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tervehtimättä jättäminen ihan kaikessa ylimielisyydessään ja lapsellisuudessaan. Jos kaksi aikuista ihmistä tuntee toisensa tai näkevät samassa paikassa usein samaan aikaan viikosta, niin on varsin kohtelias ele tervehtiä. Ymmärrän, että 14-15 - kesäiselle energiajuoma-jonnelle tervehteminen aikuista ihmistä kohti voi olla vaikeaa hormoonallisen myllerryksen takia ja kaikkien siihen liittyvien sosiaalisten asioiden takia, mutta kehityksessään normaalisti edenneelle aikuiselle ei tulisi tervehtemisen tuottavan ylitsepääsemättömän suuria vaikeuksia. Esimerkkejä löytyy puolesta ja vastaan, kuitenkin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tiettyjen ruokien kategorinen syömättömyys, tai paremminkin maistamattomuus, jos takana ei ole jotain lääketieteellistä syytä tjsp. allergiaa. Kyllähän se on todella väsynyttä, jos aikuinen ihminen ei voi edes maistaa ruokaa, jossa on esim. sieniä/sipulia/katkarapuja/lanttua/parsaa younameit ihan tavisraaka-aineita vain se takia, kun "on pahaa". Eihän noita näytöksellisesti tarvitse joka kerta uusien ihmisten kanssa testata, mutta jos tuo kieltäymys tutussa porukassa jatkuu ja jatkuu, niiin onhan se nyt, noh, lapsellista.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Tiettyjen ruokien kategorinen syömättömyys, tai paremminkin maistamattomuus, jos takana ei ole jotain lääketieteellistä syytä tjsp. allergiaa. Kyllähän se on todella väsynyttä, jos aikuinen ihminen ei voi edes maistaa ruokaa, jossa on esim. sieniä/sipulia/katkarapuja/lanttua/parsaa younameit ihan tavisraaka-aineita vain se takia, kun "on pahaa". Eihän noita näytöksellisesti tarvitse joka kerta uusien ihmisten kanssa testata, mutta jos tuo kieltäymys tutussa porukassa jatkuu ja jatkuu, niiin onhan se nyt, noh, lapsellista.
On lapsellista, mutta myös se on, ei ehkä lapsellista, mutta todella ärsyttävää kun itselle puhutaan kuin hemmetti 5-vuotiaalle, että maistaisit nyt edes. Olen tässä vajaa kolmekymppisenä maistanut esimerkiksi sieniä sen verran usein, että alkaa olemaan selvää, että meitä ei ole luotu toisillemme. Jonkun hemmetin mielihyvän tästä tuputtamisesta jotkut tuntuvat saavansa. Paras argumentti näissä tapauksissa on se, että eivät ne edes maistu siellä joukossa. Ei kai silloin mitään ongelmaa olekaan, koska en ole sienille allerginen, vaan en pidä niiden MAUSTA. Pitäminen on tässä tapauksessa todella lievä termi, koska ko. niljaskat meinaavat tulla ylös ennen kuin ehtivät edes alas mennä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Luettuani tämän omasta Facebook-feedistäni, tiesin heti että on tämän ketjun asiaa. Allaoleva linkki vie jonkun naisen avautumiseen Miss Helsinki-kilpailun voittajasta:

https://www.facebook.com/sailanygren79/posts/1536239606647280

Kaksi asiaa minkä takia en ymmärrä miten joku +14v tuollaista kehtaa ainakaan omalla nimellään nettiin kirjoittaa.

a) Ei ymmärrä kritiikin ja haukkumisen eroa. Se, että joku kauneskilpailuun osallistuva on "ruma ämmä", ei ole kritiikkiä vaan haukkumista.

b) "Mulla nyt on vaan tapana sanoa asiat suoraan." Tämä ääliömäinen lause on joillakin ihmisillä veruke sanoa mitä tahansa rumaa. Itse muistan yläasteelta muutaman teinitytön jotka hokivat samaa aina. Se, että sanoo asiat suoraan, ei tarkoita sitä, että siinä tarvitsee ilmaista mielipiteensä juuri niillä sanoilla mitä sylki suuhunsa tuo. Koomista että yleensä juuri noilta kyseisiltä naisilta kuulee aina niitä tarinoita miten yläasteella kiusattiin, mutta sitten itse kuitenkin saadaan tehdä sitä samaa muille, "koska mulla on oikeus omaan mielipiteeseen".

Itsellä ei ole mitään osaa eikä arpaa tuohon Missiin, ja kyllä minäkin sitä mieltä olen että ei tuo kilpailu ollut tasolla pilattu. Mutta itsekin ala- ja yläasteella ulkonäöstä ja vaatteista kiusattuna en jaksa antaa mitään sympatiaa tai ymmärrystä ulkonäöstä haukkumiselle, tai kuten Salla sanoo "kritisoinnille". Vaikka peruskoulun loppumisesta on jo reipas 5v aikaa, niin edelleen itsellä on itsetunto välillä melko romuna. Sitäkään minä en ymmärrä miksi Sallan täytyi tuo facebook-päivitys tehdä vielä julkiseksi. Kai sitä täytyy saada itselle oma tähtihetki somessa. Mikäpä sen parempi keino kuin haukkua muita. Eiku kritisoida hei.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No joo, mutta onhan tuo hivenen kummallinen valinta. Se Martina Aitolehto on tuon kisan takana, joten varmaan vähän selittää. Tai no en tiedä, mutta vähän on samoja korppikotkamaisia piirteitä plus toi erikoisen suuri naamataulu.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Jaa mikä on lapsellista?

Pillunsaannilla rehentely ja panojuttujen kertominen on täysin ymmärrettävää 14-22-vuotiailla pojilla, mutta sen jälkeen nämä panomiehet ovat vain lapsellisia. Sen sijaan tissien huomioiminen esimerkiksi elokuvassa ei ole lapsellista (vaikka samassa tilassa olevat typerät ämmät niin väittäisivätkin), vaan on jokaisen kunnollisen miehen velvollisuus huutaa kovaan ääneen "Tissit!" tai jopa jeffmäisesti "Breastsss!" televisio-ohjelmassa tai elokuvassa sellaiset nähdessään. Afrikassa kuvattujen luontodokumenttien kohdalla on lupa tehdä poikkeus.

Suomalaisten, erityisesti miesten, nelivuotiaan tasolle jääneet makutottumukset. Näiden ruokainfantiilien hassunhauskat vitsit ennakkoruokailuista Mäkkärissä tai jossain muussa esiteinien syöttölässä esimerkiksi häissä, joissa tarjotaan muutakin kuin perunamuusia, jauhelihaa ja nakkia ovat erottamaton osa lapsen tasolle jääneen ruokailijan sukujuhlakokemusta. Lisäyökkäilyt kruunavat seisovan pöydän ympärillä esitettävän draamakomedian, jos ruokaan on kehdattu laittaa muita mausteita kuin suolaa (ihan vitusti), aromisuolaa (pitää olla se keltanen purkki, saatana!) tai kuusi vuotta vanhaa mustapippurijauhetta.
Jos Roquefort-juustoa, Tenon lohta, Koben härkä -riimilihaa ja muita yökötyksiä ei ole näkyvästi laitettu ilmatiiviiseen vitriiniin tehoimurin alle, pitää keksiä allergia niiden välttämiseksi, koska ruokainfantiili usein tajuaa ilmeisesti alitajuisesti, kuinka lapsellista hänen harrastamansa ruokatemppuilu on.

Perinteinen rokkipoliisi on siinä mielessä lapsellinen, että kaikki musiikki on paskaa, paitsi se "oma" musiikki, joka on joko esiteineille suunnattua mukarankkaa korinaheviä ("Grr, grraaaa, graa, graaa, graaaaaaaah!", jossa "lauletaan" verta ja kusta juovista zombieviikingeistä ja "laulajan" spermainen sotakirves on levyn kannessa) tai esiteinin tasolle jääneille suunnattua suomiräppiä ("Timantit on nikuisiijjooo!" Vain esiteini voi tietää mikä on nikuinenjoo).
Koska rokkipoliisi on sävelkorvaton ja laulu-ja soittotaidoton wannabe-muusiikko, hän ei huomaa eroa muiden musiikkilajien musiikkien välillä, joten tuomitsee ne varmuuden vuoksi kaikki paskaksi. Melko lapsellista.

Elokuva-ja TV -poliisi, onkstäänysitte (huom. yhdyssana) videopoliisi. Rokkipoliisin aateveli, joten lähes sama kuin yllä sillä erotuksella, että korinahevi vaihdetaan ranskalaiseksi mykkäelokuvaksi ja suomirap YLE Teeman dokumentiksi.Nämä ovat ainoat katsottavaksi kelpaavat ohjelmat, YLE Teeman dokumentit ovat jopa niin sivistäviä, että videopoliisi toivoo, että niistä tehtäisin helppolukuisia kuvakirjoja, jotka siis ovat myöskin lasten suosiossa. Tällöin videopoliisi voi samanmielisten lihapulla -ja nakki-illallisella kertoa että "Kun MINÄ en katso tositv/jenkkisarjapaskaa, niin katsoin YLE Teemalta kiinnostavan dokumentin helmenkalastuksesta Sudanissa. Luin myös aiheeseen liittyvän kirjan, kerrassaan erinomainen."
Lapsellisista lastenohjelmista videopoliisi tietää South Parkin, Simpsonit ja Family Guyn, jotka ovat lapsellisia, koska ne ovat piirrettyjä. Tästä seuraa (nelivuotiaan logiikalla), että ne ovat lastenohjelmia.

Kirja-ja sarjakuvapoliisi ei voi lukea kirjoja eikä sarjakuvia, koska ne ovat kaikki lapsellista roskaa, paitsi ne joissa on tissit ja/tai Teemu Selänne. Toisaalta Teemulla ON lapsia, mutta se ei haittaa. Sarjakuvat ovat myös automaattisesti roskaa, koska NEKIN on piirretty jollain vitun vesiöljyväreillä ja pensseleillä, aivan kuten piirretyt elokuvatkin silloin joskus ennen. Ja lapsethan tykkää sotata sormiväreillä ja vesiväreillä!

Lapset lakkaavat uskomasta joulupukkiin, pääsiäispupuun ja Ilveksen seuravaan Liiga-mestaruuteen viimeistään 12-vuotiaina. Jotkut korvaavat tämän lapsenuskon sitten muilla henkimaailman kummajaisilla. Kaihoisan sympaattista, mutta vähän lapsellista.

muaddib
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pillunsaannilla rehentely ja panojuttujen kertominen on täysin ymmärrettävää 14-22-vuotiailla pojilla, mutta sen jälkeen nämä panomiehet ovat vain lapsellisia.
On tosiaan hyvin lapsellinen ja jopa rasittava tapa ihmisellä jolla ikä on lähempänä 30:tä tai yli 30:n. Jossain määrin lapsellista myös nuoremmilta eli myös 14-22-vuotiailta mutta annettakoon anteeksi nuoren iän takia. Muutenkin termi "pillun saaminen" antaa sellaisen käsityksen että naisilla ei olisi lainkaan seksihaluja vaan urokset vonkaavat kaikilta ja naaraat päättävät kenelle antaa.
http://keskustelu.jatkoaika.com/threads/asia-joka-ei-avaudu-minulle.51876/page-49#post-5175398

Sen sijaan tissien huomioiminen esimerkiksi elokuvassa ei ole lapsellista (vaikka samassa tilassa olevat typerät ämmät niin väittäisivätkin), vaan on jokaisen kunnollisen miehen velvollisuus huutaa kovaan ääneen "Tissit!" tai jopa jeffmäisesti "Breastsss!" televisio-ohjelmassa tai elokuvassa sellaiset nähdessään.
Huomioida voin mutta en koe millään lailla olevani velvollinen huutamaan tissien perään. Myös tuollainen huutelu on omissa silmissäni lapsellista. Kännissä ja läpällä on asia erikseen.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Huomioida voin mutta en koe millään lailla olevani velvollinen huutamaan tissien perään. Myös tuollainen huutelu on omissa silmissäni lapsellista. Kännissä ja läpällä on asia erikseen.
On pakko kompata muaddibiä, tissit nyt vaan täytyy huomioida. Muuten voidaan luulla homoksi.

Koska en keksi mitään järkevämpää aiheeseen liittyvää, tuomitsen räkimisen lapsellisimmaksi asiaksi, minkä tiedän. Pahin case on se, kun 13-v esi-jonne imee lapsenpyöreät poskensa lommollaan röökiä ja räkii litran sylkeä rönssin polttamisen aikana, yrittäen näyttää aikuiselta ja coolilta.
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On pakko kompata muaddibiä, tissit nyt vaan täytyy huomioida. Muuten voidaan luulla homoksi.
Huomioin kyllä. Mutta asiasta en lähde ääneen huutelemaan. Jos sen takia leimataan homoksi niin hyvä on, siinähän leimataan. Kuitenkin ne jotka minut tuntevat, tietävät etten ole homo. Homoksi leimaaminen sen takia että pidän tissihavainnot omana tietonani, on lapsellista.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pillun saannilla leveily on kyllä lapsellista, mutta kuuluu asiaan tuossa teini-iässä - nuorena aikuisena. Jos taas mietin vaikka itseäni, niin en kyllä ole taipunut edes keskustelemaan mistään pillun saannista miesporukassa varmaan 10:een vuoteen. Se aika on ajanut ohi (onneksi). Tok ikääkin on jo hieman päälle 30 niin näin sen pitääkin olla.

Tissit sen sijaan pitää ehdottomasti mainita aina kun näkee, onneksi emäntä on ymmärtäväistä sorttia ja itseasiassa sekin on alkanut huomioimaan tissit kun sellaiset leffassa tms näkyy. Toki hänen kommenttinsa yleensä on "ja sieltähän ne joka elokuvassa pakolliset tissit tuli" hieman saattaa olla sarkasmia tuossa :)

Kaiken kaikkiaan @muaddib nimimerkin teksti on erittäin asiallinen ja täynnä asiaa. Näinhän se menee :)
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tissit sen sijaan pitää ehdottomasti mainita aina kun näkee, onneksi emäntä on ymmärtäväistä sorttia ja itseasiassa sekin on alkanut huomioimaan tissit kun sellaiset leffassa tms näkyy.

Minäkin olen tartuttanut vaimoon tuon tissien huomioimisen. Välillä kun mä katson omia ohjelmiani täällä olohuoneessa ja vaimo vastaavasti makuuhuoneessa, niin sieltä kuuluu terävä huomio "tissit!". Toisinaan huomio tarkentuu esim. muotoon "hyvät tissit".

Tuli aiheesta mieleen, että Yleltä tuli tässä taannoin Tellus-niminen sarja, jonka jokaisessa jaksossa näkyivät Minka Kuustosen tissit. Sarja ei ollut kovinkaan erikoinen, eivätkä Minka Kuustosen tissitkään olleet kovinkaan erikoiset, mutta kyllähän niitä katseli. Olivathan kyseessä kuitenkin tissit.

Näköjään löytyy Areenasta kyseinen sarja. Siitä vaan muutkin lapselliset bongaamaan tissejä.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuli aiheesta mieleen, että Yleltä tuli tässä taannoin Tellus-niminen sarja, jonka jokaisessa jaksossa näkyivät Minka Kuustosen tissit. Sarja ei ollut kovinkaan erikoinen, eivätkä Minka Kuustosen tissitkään olleet kovinkaan erikoiset, mutta kyllähän niitä katseli. Olivathan kyseessä kuitenkin tissit.

Satuitko huomaamaan Ylen Syke-sarjan ekan jakson? Siinähän vilahti Minkan sata kertaa hottiksemman siskon Iinan tissit vähän sivukulmasta. Sarjahan on muuten aika paska, mutta olen sitä aina silloin tällöin syrjäsilmällä vilkuillut siinä toivossa, että Iina vilauttais vielä uudestaan, mutta taitaa olla turha toivo. Hyvin lapsellista, tiedän.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Satuitko huomaamaan Ylen Syke-sarjan ekan jakson? Siinähän vilahti Minkan sata kertaa hottiksemman siskon Iinan tissit vähän sivukulmasta.

Joo siinähän se Iinan sideboob vilahti, sen perusteella ei ole ainoastaan hotimpi kuin siskonsa, vaan myös tissinsä ovat paremmat. Makuasioita toki. Tätä Iinan tissien paremmutta Minka kompensoikin näyttämällä vähän huonommat tissinsä joka jaksossa Tellusta.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pieruhuumori on ainakin itselläni yksi kärkiehdokkaista, kun pitäisi valita lapsellisinta, mitä tiedän. Ei saatana, ymmärrän tämän 5-vuotiaiden keskuudessa, mutta yli parikymppisetkin vielä hihittelevät samalle jutulle.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukon ja Ässien otteluketju pelistä toiseen, vuodesta toiseen.

RTK, rahajengi, pappakiekko, Raumam Boja, Isomäen paska halli, Riksman pelkää RB:tä, junnujoukkue, isoveli/pikkuveli, tuomarit paskoja, olipas se Lukon Nieminen paska, olipas se Ässien Uusitalo paska, Nurmen rankkarikin aivan naurettava, Stafford Liigan huonoin pakki, Niemi ja Lindell ovat kuninkaita, Vahalahti ja Gagnon dominoi, RB peittosi 5000 ihmistä kannatuksellaan, ei edes kuultu RB:tä.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kumminkin olet itse kirjoittanut tähän kyseiseen ketjuun toiseksi eniten viestejä yhdessä @Virveliä kainaloon kanssa. Mutta sinä et kuitenkaan ole idiootti, vaan kaikki muut ketjuun kirjoittaneet ovat?

Siinä menee se tietty raja, jonka alla kaikki on idiootteja.

Lapsellisinta mitä tiedän, on tosikkous. Siis sellainen, että pahoitetaan mieltä kaikesta pienestäkin hassuttelusta. Tulee mieleen lapsi, joka koettaa olla kovin aikuinen ja kaikki hauska on lapsellista.

Tämä ei sinänsä koske nimimerkki @tulevaton ta, mutta hänen viestinsä on oiva esimerkki tällaisesta.
 

motamoro

Jäsen
Ihmettelen ettei taideta olla vielä mainittu, mutta mököttäminen on lapsellista. Ei kerrota mikä vaivaa vaan mökötetään ja pidetään mykkäkoulua. Itsekin tulee siihen tosin joskus syyllistyttyä, pitäisi päästä tavasta eroon...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös