Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Lappeenranta - Kateellisten kaupunki 2020!

Lappeenranta - "Ilmastopääkaupunki"

Lappeenrannan vihreät - Yksityisautoilun 2020-2060 puolesta!

Ei vittu missään muualla valita näin ison investoinnin sijoituspaikkaa siten että päävuokralainen pystyy ehkä selviytymään supistamalla toimintaansa.
 
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pitsiturnauksen mestarit 2021
Onko Saipan johdolla urheilulliset tavoitteet todellisuudessa kovin korkealla olleetkaan.
minun mielestä ei, ainakaan tulosten valossa
Nopeasti se aika kultaa muistot. Kyllähän SaiPan urheilullinen uskottavuus on noussut viimeisen kymmenen vuoden sisällä ihan merkittävästi. Ennen kautta 2012-2013 SaiPa pelasi Liigassa kolmetoista kautta 2000-luvun puolella päässen ainoastaan kerran pudotuspeleihin. Tuon kauden 2012-2013 jälkeen SaiPa onkin sitten ollut pudotuspeleissä kuusi kertaa kahdeksasta. Kyllä siinä voi olla seuran omistajillakin huumorintaju herkässä, jos tuo noin kymmenen vuoden ajan tehty kova työ vedetään vessanpöntöstä alas ainoastaan sen vuoksi, että seura pystyy maksamaan uuden hallin mukanaan tuoman kustannusten nousun.

Periaatteessahan SaiPa voi pelata vaikka A-junioreilla kaudesta toiseen, mutta käytännössä se ei oikein toimi. Seuran omistajilla tuskin on ihan hirveästi intressejä pyörittää sellaista seuraa, jota pidetään valtakunnallisena vitsinä. Jossain vaiheessa myös Liiga varmasti tulee puuttumaan siihen, jos yksi seura tekee hallaa koko sarjan imagolle. Sen vuoksi tuollaisissa "SaiPa saa tv-rahaa yli miljoonan vuodessa, joten kyllä seura selviäisi vaikka miljoonan vuokrankorotuksesta" -argumenteissa ei ole mitään järkeä.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Tuon kauden 2012-2013 jälkeen SaiPa onkin sitten ollut pudotuspeleissä kuusi kertaa kahdeksasta.
Oltiin muuten aika voittajia maaliskuussa 2013, kun Markus Poukkula teki säälien ekassa ottelussa jatkoaika-maalin HIFK:n verkkoon. HIFK toki laittoi SaiPan lopulta kesälomalle, mutta siitä alkoi hyvät ajat.
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Eikös tässäkin tapauksessa ollut semmoinen hauska juttu, että kaupunki on mukana Laptuotteen hallituksessa? Eli mitähän siellä on päätetty, kun tuo hinta oli niin kova? Vai puuhasteluako oli tuokin homma?
Eiköhä siellä hallituksessa ole juuri nämä sossut ja vihreet jotka kaikin mahdollisin keinoin halusivat, että heidään ihannoiman tappiollisen teatterin viereen ei tulisi koko kansan käyttämää monitoimiareenaviihdekeskusta...
 
"te amatöörit ette tiedä kuka teillä on vastassanne" Eversti Trautman

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Mikäli kisapuistoon tulee uusi liikenneyhteys, niin sulkeutuuko muut? Pitäisikö kadunvarsipysäköinnit kieltää lähellä olevilta kaduilta? Olisiko otettava parkkimaksut käyttöön? Perisikö ne kaupunki vai "käyttäjä"?
 
"te amatöörit ette tiedä kuka teillä on vastassanne" Eversti Trautman
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy