Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Lahtelainen fanikulttuuri

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana laituri, 24.09.2006 klo 19.22.

 1. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Jos nyt vähän asiaakin puhutaan, niin ihan oikeastihan ongelma ei ole se, että parilla vierasreissulla syntyy selkkauksia ja tätä tuomiopäivän negatiivista julkisuutta.

  Pahin ongelma on se, että eihän oikeastaan mitään muutakaan ole. Ei ole mitään sellaista, jonka tuhoamista täällä nyt väitetään. Vieraspelireissuilla kävijöiden määrä on tällä kaudella ollut käytännössä nolla, kotipelitkin enimmäkseen aika vaisua ja Kannattajakatsomo puolityhjillään. Ei muakaan kiinnosta tää Lämsän ripulipaska ja tusinatshekit pätkääkään, silti käyn.

  Viime syksynä puolet viime vuosina mukana edes jollain tapaa olleista kannattajista oli yhtäkkiä feidannu ittensä vähin äänin helvettiin koko toiminnasta. Osa niistä vieläpä hurskastelee jostain istumakatsomosta, että nyt on kuukauden sisään pilattu maine ja viety kunnia. Istuu perse penkissä ja odottaa, että joku tekis jotain hyvää.

  Fakta vaan on, halusi sitä tai ei, että myös nämä kaiken pilaavat myllyttäjät lukeutuvat niihin aniharvoihin, jotka yhä pitävät Kannattajakatsomoa ja vieraspelireissuilla käymistä hengissä = kannattajatoiminta.

  Isompi osa on näitä Jatkoajassa ja Ruutuplussan ääressä nysvääjiä, ja loput niitä, jotka kyselee, että miksi jotain vitun jäsenkortteja ja jäsenetuja ei oo toimitettu. Siihen asiaan löytyy kannanotto Lahen Turkoosin sivuilta: Kannattajalta: Miksi Lahen Turkoosi?
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2015 klo 11.55
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En ole koskaan ymmärtänyt, enkä tule koskaan ymmärtämään tätä perustelua. En vaan ymmärrä, että joku voi puolustella ja jopa sallia rikollisen toiminnan, koska rikolliset kannattavat hyvin.
   
 3. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  No ei nyt kyllä ollut pointtina perustella tai puolustella mainittua toimintaa, vaan kuvata sitä, kuinka vähiin niiden paikalle ilmaantuvien määrä on käynyt jo paljon ennen mitään Birran tai Vaasan keissejä.

  Voidaan todellakin puhua korkeintaan muutamista kymmenistä, kun vielä menestyksen aikaan kannattaminen jostain syystä kiinnosta ihan satojakin ihmisiä, joita on nyt turha odottaa saapuvaksi sinne Kannattajakatsomoon saati vieraspelibussiin.
   
 4. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Voisko olla, että nämä muutamat kymmenet myllyttäjät ovat onnistuneet toiminnallaan karkottamaan menestyksen aikana kannattajakatsomossa viihtyneet sadat ihmiset Isku Areenalta pidemmäksikin aikaa? Voisko olla että Birran ja Vaasan casen jälkeen "fani"bussin täyttäminen seuraavalle vieraspelimatkalle on entistä vaikeampaa?

  Toki ymmärrän että tilanne on hankala, kun kausi uhkaa loppua lyhyeen ja katsomossa on tyhjää & tylsää. Mutta minun (kukkahattu-sedän, myönnetään) mielestä Lappeenrannan ja Vaasan törttöilyjä ei vaan voi kuitata sillä että samat kollit sentään kannustavat joukkuetta otteluissa. Väitän että tässä vertailussaa saldo jää Pelicansin osalta helvetin pahasti miinukselle.
   
 5. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Lainaus:
  Vaasassa on oltu nimenomaan yleensä todella tarkkoja siitä, että vierasfanit ohjataan etenkin lauantaipeleissä aina sinne omaan katsomonosaansa rajatulle alueelle, joka oli tosiaan kahden erän verran tyhjä.

  Eri asia sitten, jos nämä Pelicans-kannattajat ovat tulleet pienenä joukkiona "salaa" halliin ja onnistuneet vieläpä kännissä käyttäytymään parin erän verran siten, että eivät herättäneet minkäänlaista huomiota/provokaatiota hallilla. Ottaen vielä huomioon tämän myllytyscasen ja tyyppien "profiilin", tämä tuntuisi suorastaan mahdottomalta. Kahteen erään ei myöskään kuulunut minkäänlaisia huutoja Pelicansin maalille yms. Kolmanteen erään sitten selkeästi huomasi, että lahtelaisiakin tuli paikalle.

  Poishan nämä kaverit sitten ohjattiinkin aidoilla suoraan bussiin, jota ympäröi lukuisat poliisipartiot.
   
 6. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Jotain positiivistakin lahtelaisille: juttelin Sport-Pelicans -ottelun toisella erätauolla kahden vieraspelipaitaan sonnustautuneen Pelicans-kannattajan kanssa C-katsomon takana. Asiallista keskustelua Sportista ja liigasta ja meni siinä ohi vielä kaksi muutakin lahtelaista Pelicans-kamoineen. Olivat omilla kyydeillä ja menossa Omenahotelliin yöksi. Terveisiä ja tsemppiä teille! Ehkä tavataan ensi syksynä Lahdessa.
   
 7. Ultraorthdoxjew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko. Sympatiat Ilvekselle.
  Lainaus:
  Olet oikeassa. Ei mainetta ole pilattu viimeisen kuukauden aikana. Se on onnistuttu tekemään pitkäjänteisellä Ääriliikkeen toiminnalla edellisten vuosien aikana. Sinunkin täysin idioottimaisia tekstejä Ääriliikkeen sivuilta lukeneena, en voi kuin ihmetellä, että "kunnon fanit" ovat hylänneet teidät vasta nyt. Kiitos kuuluu mm. Rv:lle, Einsteinille ja Pyylevälle sialle ( nimim. Ääriliikkeen foorumilta).

  Idioottimaisia tekstejä.... voit käydä itse muistelemassa vielä kun ovat auki. "En pääse peliin... otan silti kännit ". On ne hurjia Lahes, kännit ja kaikki.
   
 8. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Jaa sä oot niitä ihmisiä, jotka vielä uskoo, että muutamat nettikirjoitukset ovat yhtä kuin todellisuus. Onnea matkaan valitsemallasi tiellä.
   
 9. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Nostetaanpas tämä vietiketju ylös. Näin vältytään tukkimasta kannattajamatkoja koskevaa viestiketjua "väärällä" sisällöllä.
  Isku Areena-ketjussakin on jonkin verran oikeastaan tälle palstalle kuuluvaa sisältöä.

  Yksi SaiPa-kannattaja on siis jo kysellyt heille Lahdessa osoitetun punaisen keskisormikyltin ideaa ja toinen kannattaja on kysellyt heidän fanibussinsa kivittämisen tarkoitusta.

  Keskustelu jatkukoon siis.
   
 10. Jari66 Jäsen

  Jokseenkin lievän epäymmäryksen vallassa olen lukenut kommentteja joiden mukaan pomppinen, hyppiminen jne. fanikatsomossa olisi paheksuttavaa ja vaaraa aiheuttavaa jopa turva- ja seuraorganisaation mielestä. On kommentoitu että joku on vastuussa jos liikehdinnän seurauksena sattuu loukkaantumisia.

  Olen huomannut, että eräissä istumakatsomonosissakin pompataan istuimelta tuulettamaan ja jopa hurjimmat äityvät hyppimäänkin maalin syntyessä. Kenellä on vastuu jos tällainen katsoja loukkaantuu. Lapsikortin käyttääkseni, totean että joukossa on lapsiakin. Pitäisikö hallissa kieltää tuolista nouseminen ottelun aikana. Entä oluen myyminen, hallissa on jyrkät portaat. Kompastusriski kasvaa merkittävästi jo yhden oluen jälkeen.

  Ylilyönnit ovat asia erikseen, mutta kyllä fanikatsomossa kuuluu ja pitää näyttää tunnetta silloin kun sen paikka on. Eri asia sitten on millä ikärajalla näitä fanikatsomokausereita tulisi myydä ja vanhempien lapsilleen ostaa.
   
 11. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Täällä on kritisoitu sitä, että jotkut alkavat tönimään toisia fanikatsomossa maalin synnyttyä. Hienosti olet vetänyt mutkia suoriksi.
   
 12. Sandman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Lainaus:
  Onko luetun ymmärtäminen sinulle Jari66 jotenkin hankalaa? Kukaanhan ei ole tunteiden näyttämistä paheksunut tai kritisoinut, vaan porukka on lähinnä ihmetellyt tuota maalien jälkeistä tönimistä. Jotenkin vain tuo lievä epäymmärrys kohdallasi ei taaskaan yllätä.
   
 13. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  En ole ollut fanikatsomossa enkä erityisesti liikehdintäänsä seurannut. Olen jossain määrin kuvitellut että heilumisensa on tapahtunut yhteisymmäryksessä. Jos siellä tönitään niitä jotka eivät sitä halua varmaan ainakin pelisääntöjen tarkennuksia turkooseilta ko. katsomonosaan tarvitaan.

  Pahoittelen vilpittömästi jos pahoitin mielesi kommentillani.
   
 14. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kerrotko perustelusi tälle "taaskaan" - ad hominem kommentillesi. Eikö voi keskustella asiasta eikä tarttua persoonaan. Minä kerroin mielipiteeni joka ei välttämättä ole The Totuus, kerro sinäkin omasi ihan vapaasti, jatkossakin.

  Totean vielä omalta osaltani että jos ei ymmärrä mitään ei voi ymmärtää väärinkään. Tähän vielä hymiö.
   
 15. Sandman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Lainaus:
  Sanotaan vaikkapa niin, että välillä tunnut ymmärtävän noita muiden kommentteja tahallasikin väärin. No tämä on vain henkilökohtainen mielipiteeni ja aiheesta lienee turha jankata tämän enempää.
   
 16. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta, ei ole tarvetta jankata enempää. Tuohon ad hominem viittaukseesi en tosin saanut vastausta, toivottavasti siitä jäi sinulle kuitenkin hyvä mieli.

  Mutta itse asiaan, nimimerkki RV16 asioista perillä olevana varmaan halutessaan voisi kertoa millä agendalla siellä mahdollisesti kanssakannustajia tönitään vai tönitäänkö. Onko Jumala olemassa. Voiko diesel - auton tankata oravaöljyllä, voiko .......

  Olisi mielenkiintoista saada näihin tönimisepäilyksiin vähän kättä pidempää. Yhtään tönityn tilitystä en ole nähnyt. Ja edelleen jos tönittyjä on niin tarvittaessa rikosilmoitus tai keskustelua Turkoosien vastaavien kanssa,

  En palaa aiheeseen, tämän enempää aihe ei minulle kuulu.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2015 klo 19.43
 17. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Joku kiekkojännäri oli saanut ilmeisesti tarpeekseen KalPan tekemästä maalista, kun oli mennyt uhoamaan vieraskannattajien etupuolelle riitaa haastaakseen. Kaksi järkkäriä oli piirittämässä tuota harmaatakkista humalaista häirikköä. Taisivat viedä hänet pois hallista...
  Niin ja kolikonheittokisa kohti kaukaloa alkoi vaihteeksi.
   
 18. Spike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pakko palata näin jälkikäteenkin vielä eiliseen otteluun, kun ei asiaa missään muualla ole otettu esille.

  Olin todella positiivisesti yllättynyt eilisen ottelun kolmannessa erässä, kun yhtäkkiä Lahen Turkoosin kulmaus rupesin haastamaan koko yleisöä mukaan kannustamiseen. Sieltä saatiinkin kahteen kertaan aalto komeasti liikkelle ja jos en aivan väärin kuullut, niin jotain Lahti huutaa, Pelicans -tyylistä huudatustakin kokeiltiin. Muutenkin viereiseen B-katsomoon kuullosti kulmauksesta lähtevän kauden paras meteli.

  Esitänkin kysymystä ryhmän vetäjien suuntaan (oletettavasti jäseniä täälläkin kirjoittelee). Miksei tällaista ole aikaisemmin nähty?

  Pelicansin sivuilla yhteisöstä sanotaan, että "Uusi yhteisö on avoin kaikille ja sen tavoitteena on tuoda kaikki Pelicans-kannattajat vahvemmin mukaan osaksi kotihallin tunnelman ydintä."
  Lahen Turkoosin sivuilla kirjoitetaan, että "Uuden yhteisön tavoitteena on yhtenäistää ja tiivistää kaikki Pelicansin kannattajat saman nimen alle."

  Miksi odotettiin lähes kaksi täyttä kautta, että tummennettuja kohtia ruvettiin toteuttamaan muutenkin kuin vain siellä teidän omassa nurkkauksessa? Tällainen spontaani kannattajista itsestään lähtevä tunnelman nostattaminen on varmasti paljon parempi keino saada muutakin yleisöä mukaan kannattamiseen, kuin väkisin väännetyt kisscamit, lärpyttimet, mediakuution huudatukset jne ja tällä kaudella aikaisemmin nähty aaltoihin "pakottaminen" seuran puolelta. Se on varmasti myönnettävä tosiasia, että muut katsomot eivät lauluihin lähde kovin helposti mukaan, joten miksei sitten kokeilisi eilisen kaltaisia keinoja? En tarkoita, että jokaisessa pelissä pitäisi saadakkaan koko yleisöä mukaan, mutta silloin tällöin tällainen tunnelman nostatus toimii varmasti positiivisessa valossa, etenkin näin playoffseissa. Tuskin kenellekkään eilen hallissa ollelle jäi asiasta negatiivista mielikuvaa.
   
 19. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Ehkä siksi, että useimmissa matseissa on ihan tarpeeks tekemistä siinä, että saa sen oman bändin kokoon ja ees jonkunlaiseen vireeseen, ennen ku ruvetaan muuta yleisöä huudattamaan.

  Ja sattumoisinhan tässä on taas ne perinteiset kaks vuotta menny siitä, ku näitä vähän tärkeempiä matseja pelattiin, joissa tommoset parhaiten toimii. Muuten tää väliaika on syöty paskaa runkosarjaottelujen merkeissä.

  Aallot on kyllä vähän junttia, mutta toimi eilen tommosena hassutteluna ku muutenkin oli lärpyttimet sun muut kiss camit pelissä. Lahti huutaa -huudatukselle isoa peukkua, sitähän veettiin jo 2012 keväällä mut on vähä unohtunu jossain kohtaa laulukirjasta.

  Siitä samaa mieltä, että "pakotetut" kannustukset kuution tai jonkun spiikkerin kautta ei oo se way to go. Enää ootellaan, että johonkin nurkkaan istutetaan urkuri vetelemään änärimelodioita ja Kalinkaa.
   
 20. Iggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Osaatko sanoa syitä, että miksi edes kannattajakatsomossa ei aina pelit nappaa? Tämä kannattajakulttuuri on skene, joka kiinnostaa ja siksi kysyn.

  Voisiko myös kotipeleissä olla vain tietyt matsit, joissa on kannattajatoimintaa järjestetty Lahen Turkoosin toimesta? Toimittaisiin ikäänkuin vieraspelienkin suhteen, että ennalta ilmoitettaisiin pelit joissa kannatetaan. Tämä siis, mikäli leipiintyminen on syynä siihen, miksi ei aina jaksa jokainen olla täysilla mukana kannatuksessa.

  Ainakin sivustaseuraajana olisi mielenkiintoista nähdä suuren yleisön reaktiot, että mitä olisivat mieltä niistä otteluista, joissa kannattajaporukka olisikin vain kokoontunut katsomaan ottelua kuin kuka tahansa rivikatsoja. Oltaisiinko asiasta hyvillään, pahoillaan vai huomattaisiinko eroa ollenkaan? Omasta mielestä Lahen Turkosin läsnäolo peleissä on pelkästään positiivista, mutta pelkäänpä, että sitä ei oikein osata arvostaa suuren yleisön toimesta. Tälläisellä menetelmällä, että keskitettäisiin voimat vain tiettyihin peleihin, saataisiin ainakin selkeä ero aikaiseksi. Kenties tuolloin se arvostus myös nousisi esiin. Kenties tämä arvostus olisi seikka, joka helpottaisi bändin kasaamista ja vireeseen asettamista. Arvostusta meistä kuitenkin jokainen kaipaa pitkäjänteisestä työstään.
   
 21. Isaa Jäsen

  Itse en kannatusryhmiin kuulu, mutta on sitä muiden katsomoiden kehottamista huutoihin tosiaan joskus aikaisemminkin fanikatsomon puolelta harrastettu. Tähän mennessä ainoa muistamani kerta, kun oikeasti muutkin katsomot lähtivät huutamiseen mukaan, oli hopeakauden viimeisen finaalipelin jälkeiset "Pelicans!"-huudot. Kertonee jotain siitä, minkä tasoisen kannustimen peruskatsomot huutamiseen vaativat.

  Ja oli lärpyttimistä mitä mieltä tahansa, niin kylmä fakta on se, että jos Pelicansin viimeisen kymmenen vuoden kotipelejä lähdettäisiin vääntämään paremmuusjärjestykseen sen mukaan, missä peleissä yleisö osallistui eniten kannustamiseen, niin ne toistakymmentä lärpytinpeliä olisivat listan kärjessä ja sitten sen jälkeen tulisi vasta ensimmäinen lärpytinvapaa ottelu. Muutamissa runkosarjaotteluissakin kun nuo ovat olleet mukana, niin meno on aina ollut aivan toista tasoa kuin normaalisti. Tietysti teho varmaan vähenisi, jos lärpyttimet kuuluisi aivan jokaisen pelin vakiovarusteisiin, mutta eipä ole tosiaan tähän mennessä mikään muu tapa ollut yhtä tehokas.
   
 22. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Kyllähän se kun 10 vuotta käy tuolla joikaamassa, eikä toiminta sinä aikana ole mitenkään räjähdysmäisesti kasvanut (vaikka ei se koko mikään itseisarvo olekaan), niin kyllähän siitä se hohto karisee pois. Niinku missä tahansa muussakin asiassa. Vieraspelimatkat toimii edelleen, mutta nykyään ku ainakin omassa elämässä on muitakin asioita, ja homma on kääntyny niin päin, että niiden muiden asioiden sekaan yrität sovitella 30-40 livematsia talven aikana, niin ei siellä joka ilta jaksa täysillä räyhätä. Ja joskus sitä haluaa ihan vaan katellakin jääkiekkoa, mutta puhun tässä tietty vaan omasta puolestani.

  Säännöstelyyn ei piä lähteä, kyllä joka matsissa lähtökohtana pitää olla meininkiä. Jos ei oo, niin sit ei oo. Väkisinhän nää jutut ei toimi.

  Toivottavasti omana elinaikanani Iskulle saataisiin se 1000-paikkanen seisomakatsomo yhteen päätyyn tai kulmaan, niin siinä kohtaa bändi vois oikeasti alkaa rokkaamaan vähän isommin. Tuolla nurkassa se ei paljon tämän isommaksi voi kasvaa, ja tää asia ratkes jo silloin 5v sitten halliremontin yhteydessä. Siinä yks asia, mikä sitä hohtoa himmentää, vaikka ei asia enää päivittäin vitutakaan.

  Mitä enemmän lärpyttimiä käytetään, sitä pahemmin ihmiset unohtaa, että omiakin käsiä ja äänihuulia voi käyttää tunnelman luomiseen. Koko ajan mennään pahemmin siihen jenkkiskeidaan, että käskytetään kuutiolta ja pussaillaan kameralle. Tai tehään aaltoja alivoimalla tappiotilanteessa! Pitäis ymmärtää, että ottelutapahtuman kuuluis reagoida tilanteisiin, eikä niin, että sovitaan ennen pelin alkua, että tossa kohtaa nostatetaan tunnelmaa. Tai että lärpytetään vaan 60 minuuttia ilman mitään tolkkua.

  Eipä sillä, on seuran taholta ollu hyviäkin ideoita just näihin huudatuksiin ja muuhun aktivointiin, ne on vaan jääny toteuttamatta. Ehkä niiden osalta vois pyrkiä siihen, että aina lauantaimatseissa yritettäis jotain huudatusta.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2016 klo 12.27
 23. Isaa Jäsen

  Lainaus:
  Tää on kyllä kieltämättä yks juttu noiden kanssa. Lärpyttimet toimii niin hyvin, että porukka hakkaa niitä innoissaan vaikka vastustajan aloitellessa ylivoimaa Pelicansin puolustuspäästä.

  edit: Kannustamaan käskeminen on kyllä joo vihoviimistä touhua. Ei se siellä kentälläkään tunnu missään, jos yleisö taputtaa vaan sen takia, että joku kuuluttaja just käski niin tekemään. Onneksi Lahdessa sentään ei näihin kuulutuksiin ole lähdetty toisin kuin vaikka Jyväskylässä: kotijoukkueella alkamassa ylivoima ja taputus alkaa vasta, kun kuuluttaja huutaa, että "hei nyt kannustetaan!".
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2016 klo 12.46
 24. BaronFIN Jäsen

  Lainaus:
  Latvalan 1000. ja 1002. runkosarjapeli olivat alun "Lat-va-la!" huutoineen yksiä huikeimpia lahtelaisen kiekon ja yleisön herätyshetkiä. Jopa tifokin toimi.

  Ei tainut esimerkkini laskea yhtään peruskatsomon vaativuustasoa miksi/milloin lähteä mukaan kannattakulmauksen luomaan alkuun.
   
 25. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Lainaus:
  Hienoin hetki hopeakauden Kärppä-sarjassa; joku Oululainen köriläs antoi Laschille keppiä maalin edessä oikein olan takaa ja tästä suivaantuneena Ameriikan Lasse n. 40cm lyhyempänä otti niskalenkin kaverista ja selätti jäälle. Lopputuloksena koko hallissa raikasi "USA,USA,USA"-huudot ja tunnelma oli suorastaan infernaalinen molempien liukuessa jäältä koppiin.